ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای نوشتن یک پروژه

hosseinfsf
03-01-2011, 03:01
سلام من میخواستم یه پروژه به زبان سی شارپ بنویسم که آی پی افرادی که به یک سایت وارد میشوند همراه با مشخصات کامل و کارهایی که انجام دادند رو ثبت کنه و اونو در جایی ذخیره کنه و به ای میل خاصی بفرسته اگر کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.

god of war 2
03-01-2011, 12:58
سلام.

آی پی افرادی که به یک سایت وارد میشوند همراه با مشخصات کامل و کارهایی که انجام دادند رو ثبت کنه
اگر شما از سیستم خودتون بخواهید این کارو انجام بدید و ترافیک یک سرور را کنترل کنید میشه گفت این کار بطور معمولی غیر ممکنه. ولی در شرایط خاصی میشه این کارو انجام داد. مثلا زمانی که در رنج ip شما یک ip متعلق به یک سرور وجود داشته باشه در اون شرایط شما میتونید از یک sniffer استفاده کنید و ترافیکی که مربوط میشه به سرور و از سیستم شما در حال عبور هستو باز بینی کنید.این کار معمولا به ندرت اتفاق میفته و بیشتر در شبکه های LAN امکان بوجود آمدنش هست.

ولی اگر برنامه شما قرار است که فقط اطلاعات سیستمی که روی اون مستقر هست را کنترل کنه براحتی میشه این کارو انجام داد.

اونو در جایی ذخیره کنه و به ای میل خاصی بفرسته
برای ارسال e'mail اول باید به یک Mail Server متصل بشید و بعد اقدام به ارصال آن بکنید.
برای استفاده از یک Mail server باید به پورت 25 آن که معمولا برای پروتوکل SMTP از این پورت استفاده میشه متصل شوید.
بعد با استفاده از دستورات SMTP اقدام به ارسال e'mail کنید.

موفق باشید.

hosseinfsf
03-01-2011, 16:22
سلام.

اگر شما از سیستم خودتون بخواهید این کارو انجام بدید و ترافیک یک سرور را کنترل کنید میشه گفت این کار بطور معمولی غیر ممکنه. ولی در شرایط خاصی میشه این کارو انجام داد. مثلا زمانی که در رنج ip شما یک ip متعلق به یک سرور وجود داشته باشه در اون شرایط شما میتونید از یک sniffer استفاده کنید و ترافیکی که مربوط میشه به سرور و از سیستم شما در حال عبور هستو باز بینی کنید.این کار معمولا به ندرت اتفاق میفته و بیشتر در شبکه های LAN امکان بوجود آمدنش هست.

ولی اگر برنامه شما قرار است که فقط اطلاعات سیستمی که روی اون مستقر هست را کنترل کنه براحتی میشه این کارو انجام داد.

برای ارسال e'mail اول باید به یک Mail Server متصل بشید و بعد اقدام به ارصال آن بکنید.
برای استفاده از یک Mail server باید به پورت 25 آن که معمولا برای پروتوکل SMTP از این پورت استفاده میشه متصل شوید.
بعد با استفاده از دستورات SMTP اقدام به ارسال e'mail کنید.

موفق باشید.

راستش من میخوام از یک شبکه ای که در یک محل کارم وجود داره ببینم چه کسی چه فعالیتی میکنه و یه جورایی کسانی رو که دارن سوء استفاده میکنن رو شناسایی کنم
احتمال میدم کسی داره کاری میکنه که میخوام شناسایی کنم
البته از چند نفر پرسیدم که گفتند باید با آرایه های درختی یا چیزی شبیه این برنامه رو بنویسم
اما چون من خیلی مبتدی هستم اینجا مطرح کردم به امید help.
آیا یه همچین برنامه ای رو میشه با سی شارپ نوشت
و اگر آره کمک میخوام
من خودم یه برنامه نوشته بودم اما روی کامپیوتر خودم اجرا میشد ولی رو کامپیوتر دیگه ارور میداد
:11::40:

god of war 2
03-01-2011, 16:51
راستش من میخوام از یک شبکه ای که در یک محل کارم وجود داره ببینم چه کسی چه فعالیتی میکنه و یه جورایی کسانی رو که دارن سوء استفاده میکنن رو شناسایی کنم
احتمال میدم کسی داره کاری میکنه که میخوام شناسایی کنم

میتونید از برنامه هایی که مخصوص این کار هستند استفاده کنید (مثل NetSchool) ولی باید روی تک تک کلاینت ها یک نسخه نصب بشه. ویا اگر امکان نصب برنامه روی دیگر کامپیوتر هارا ندارید میتونید از یک sniffer استفاده بکنید که من Wireshak را پیشنهاد میکنم البته Sniffer ها فقط ترافیکی که از سیستم شما عبور میکنه را ثبت میکنند.
اگر میخواهید خودتون برای این کار یک برنامه بنویسید باید از موارد زیر مطلع باشید و یکمی هم نیاز به اطلاعات در رابطه با برنامه نویسی تحت شبکه و کار با Winsock داره. بنده پیشنهاد میکنم که از برنامه های آماده که در بالا گفتم برای این کار استفاده کنید که هم مطمئن تر و قویتر هستند و هم از بهدر رفتن وقت بسیار جلوگیری میشود.

این شبکه ای که میگید از نظر هم بندی (topology) چه نوع شبکه ای هست؟(خطی - ستاره ای - ...)
میزان دسترسی شما در این شبکه در چه حدی هست؟(Admin - user)
سیستم عامل مورد استفاده در کامپیوتر ها چیست؟
اتصال کامپیوتر ها به اینتر نت از چه نوعی هست؟(Wireless - ADSL - Dial Up - ....)
و ....

آیا یه همچین برنامه ای رو میشه با سی شارپ نوشت
بله.ولی همانطور که گفتم نیاز به داشتن اطلاعاتی در رابطه با نحوه کار با توابع Winsock داره.

موفق باشید.

hosseinfsf
04-01-2011, 10:18
این شبکه ای که میگید از نظر هم بندی (topology) چه نوع شبکه ای هست؟(خطی - ستاره ای - ...)
فکر کنم خطی باشه

میزان دسترسی شما در این شبکه در چه حدی هست؟(Admin - user)admin

سیستم عامل مورد استفاده در کامپیوتر ها چیست؟اکثرا ویندوزه

اتصال کامپیوتر ها به اینتر نت از چه نوعی هست؟(Wireless - ADSL - Dial Up - ....)adsl
و ....

بله.ولی همانطور که گفتم نیاز به داشتن اطلاعاتی در رابطه با نحوه کار با توابع Winsock داره.

موفق باشید.
اگر بتونید الگوریتم برنامه رو بگید ممنون میشم
تا یه جایی نوشتم فقط 2-3 تا ارور میده
با مشخصات بالا میشه روی این برنامه حساب کرد؟

god of war 2
04-01-2011, 12:39
اگر شما دارای دسترسی Admin هستید میتونید با استفاده از ابزار های خود ویندوز مثل Remote Desktop Connection تمام کار هایی که میخواهید رو انجام بدید.

اگر بتونید الگوریتم برنامه رو بگید ممنون میشم
تا یه جایی نوشتم فقط 2-3 تا ارور میده
این قبیل برنامه ها دارای الگوریتم خاصی نیستند و از روشهای زیادی برای این کار استفاده میشه که توضیح آن هم در حد یک مقاله 7-8 صفحه ای هست.
شما قسمتهایی از کدت که دارای اشکال هستو قرار بده تا بنده و دیگر دوستان هم کمکت کنیم.
موفق باشید.