مشاهده نسخه کامل
: درخواست: پروژه های سایت templatemonster
عبد الرحمان
03-01-2011, 02:52
سلام به همه
پروژه های سایت
templatemonster.com
رو می خواستم. خیلی فوریه، کارم لنگه!
اینم نمونه هاش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از توجهتون
با سلام
دوست عزيز اين فايل هايي كه داخل اين سايت وجود داره به همراه يك سري فايل ديگه كا احتمالا كنار همين فايل swf ش روي سرور قرار داره لود ميشه و نميشه اونو دانلود كرد و ازش استفاده كرد
من الان يكيشو دانلود كردم ولي وقتي با فلش پلير ويندوز اجرا كردم فقط يه صفحه خاكستري تشون داد بدون هيچ چيزي ولي وقتي از طريق اينترنت باز كردم شروع به لود شدن كرد و باز شد
اميد وارم مشكلت حل شده باشه
براي دانلود اين فايل ها هم ميتوني با Iexplorer 7 صفحه اي كه فلش توش هست رو باز كني و وقتي كامل لود شد بري به Internet option و setting و viewfile رو بزني و *.swf رو سرچ كني هر چي فايل swf تا حالا با اكسپلورر باز كردي رو نشونت ميده و ميتوني از اونجا برشون داري
عبد الرحمان
10-01-2011, 17:32
با سلام
دوست عزيز اين فايل هايي كه داخل اين سايت وجود داره به همراه يك سري فايل ديگه كا احتمالا كنار همين فايل swf ش روي سرور قرار داره لود ميشه و نميشه اونو دانلود كرد و ازش استفاده كرد
من الان يكيشو دانلود كردم ولي وقتي با فلش پلير ويندوز اجرا كردم فقط يه صفحه خاكستري تشون داد بدون هيچ چيزي ولي وقتي از طريق اينترنت باز كردم شروع به لود شدن كرد و باز شد
اميد وارم مشكلت حل شده باشه
براي دانلود اين فايل ها هم ميتوني با Iexplorer 7 صفحه اي كه فلش توش هست رو باز كني و وقتي كامل لود شد بري به Internet option و setting و viewfile رو بزني و *.swf رو سرچ كني هر چي فايل swf تا حالا با اكسپلورر باز كردي رو نشونت ميده و ميتوني از اونجا برشون داري
فکر کنم سوء تفاهم شده!
منظور من پروژه های فلش بود نه خروجی swf!
کلی تو تورنت هم گشتم ولی فقط قالب سایت ها بود. اینترو ها نبود.
عبد الرحمان
04-02-2011, 05:05
يعني فايل fla شو ميخواي؟
دقیقا همینو
davodsharif
19-02-2011, 13:45
سلام
من 12 dvd محصولات template monster رو دارم . شامل
flash template
swish template
web site template
flash intro template
flash cms template
flash photo gallery template
است . لطفا با من تماس بگیر
sida2544@gmail.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.