zialem
02-01-2011, 00:30
سلام
انتظارات من از لپ تاپ:
1- کیبرد مناسبی برای برنامه نویسی داشته باشه(الان ترم یکم می خوام تا فارغ التحصیلی لی سانس دوام بیاره)
2- وزن کمی داشته باشه و راحت قابل جابجایی باشه ( از 2.5 کیلو بیشتر نباشه )(هرچی کمتر بهتر)
3- قیمتش از 750 هزار تومان بالاتر نباشه
4- گاه گاهی که از فتوشاپ استفاده می کنم گرافیک خیلی کم نیاره
5- تا جایی که ممکنه Ram و CPU کارت گرافیک بالا باشه که تا 2-3 سال نخوام عوضش کنم.(به خاطر همین فک کنم Core i3ها بهتر باشن-البته تو این رنج قیمت)
6- چون عادت دارم صفحات زیادی توی فایرفاکس باز کنم میخوام سیستم کم نیاره
7- اهل بازی کردن هم نیستم
8- صفحش اگه حداکثر 14.1 اینچ باشه بهتره
چون من شهرستان زندگی می کنم جایی رو برای پیدا کردن لپ تاپ ندارم :41: اگه ممکنه چند مدل معرفی کنید یا اینکه از بین لپ تاپ های زیر بگید کدوم برای من بهتره :46:
Acer Aspire 5742G-A
، HP ProBook 4520s-B
، Dell Inspiron 4030-B،
HP Pavilion G62-a11SE
Dell Vostro 3500-F
dell Vostro 3500-D
این مدل ها رو از سایت دیجی کالا گرفتم. مشخصات سیستم ها با مقایسه اونا هم این لینکه .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر شما من که دسترسی به فروشگاهی ندارم اگه از دیجی کالا بخرم ضرر می کنم یا نه؟
انتظارات من از لپ تاپ:
1- کیبرد مناسبی برای برنامه نویسی داشته باشه(الان ترم یکم می خوام تا فارغ التحصیلی لی سانس دوام بیاره)
2- وزن کمی داشته باشه و راحت قابل جابجایی باشه ( از 2.5 کیلو بیشتر نباشه )(هرچی کمتر بهتر)
3- قیمتش از 750 هزار تومان بالاتر نباشه
4- گاه گاهی که از فتوشاپ استفاده می کنم گرافیک خیلی کم نیاره
5- تا جایی که ممکنه Ram و CPU کارت گرافیک بالا باشه که تا 2-3 سال نخوام عوضش کنم.(به خاطر همین فک کنم Core i3ها بهتر باشن-البته تو این رنج قیمت)
6- چون عادت دارم صفحات زیادی توی فایرفاکس باز کنم میخوام سیستم کم نیاره
7- اهل بازی کردن هم نیستم
8- صفحش اگه حداکثر 14.1 اینچ باشه بهتره
چون من شهرستان زندگی می کنم جایی رو برای پیدا کردن لپ تاپ ندارم :41: اگه ممکنه چند مدل معرفی کنید یا اینکه از بین لپ تاپ های زیر بگید کدوم برای من بهتره :46:
Acer Aspire 5742G-A
، HP ProBook 4520s-B
، Dell Inspiron 4030-B،
HP Pavilion G62-a11SE
Dell Vostro 3500-F
dell Vostro 3500-D
این مدل ها رو از سایت دیجی کالا گرفتم. مشخصات سیستم ها با مقایسه اونا هم این لینکه .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر شما من که دسترسی به فروشگاهی ندارم اگه از دیجی کالا بخرم ضرر می کنم یا نه؟