PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد ساپورت رم

sina-star
01-01-2011, 16:42
ا سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

سوال من اینه که من میخوام یک پکیج رم RAM ADATA 4GB 1866 dual channe رو بخرم ولی یه مشکل دارم و اونم اینکه مادربرد من gigabyte GA-MA790FXT-UD5P هست و رم تا فرکانس 1666+ رو ساپورت میکنه !!

حالا سوال من اینکه من میتونم از این رمها که باسشون 1866 بر روی این مادربرد با باس 1666 استفاده کنم ؟

توی رم ساپورت لیست مادربرد یه همچین چیزی نوشته :
DDR3 1866 (downgrade to DDR3 1666 )
من خواهش میکنم این لینک فایل پی دی اف رو که مربوط به لیست ساپورت رم این مادربرد هست دوستان اهل فن مطالعه کنن تا بهتر بتونن راهنمایی کنن منو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی توی لیستش رم A-Data رو ننوشته !! خوب حالا خواهش میکنم دوستان منو راهنمایی کنن و بفرمایند که تکلیف من چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشـــــــــــکر
اینم از تصویر رم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Erfan.
01-01-2011, 17:11
DDR3 1866 (downgrade to DDR3 1666 )

یعنی باس رم رو تا 1666 پایین میاره خب برای چی پول اضافه بدین همون 1600 بگیرید دیگه ؟

ولی توی لیستش رم A-Data رو ننوشته !! خوب حالا خواهش میکنم دوستان منو راهنمایی کنن و بفرمایند که تکلیف من چیه ؟

برند مشکلی نداره معمولا

sina-star
01-01-2011, 19:11
یعنی باس رم رو تا 1666 پایین میاره خب برای چی پول اضافه بدین همون 1600 بگیرید دیگه ؟

برند مشکلی نداره معمولا

با تشکر از پاسختون

خوب میخوام آینده نگری کنم تا زمانی که مادربرد با باس 2000 خریدم دیگه نیازی به افزایش رو نداشته باشم .

خوب پس حالا به نظر شما کار میکنه ؟ به اون لیست نگاه کردین ؟

خیلی ممنون از جوابتون :11:

ess_1362
01-01-2011, 19:49
سلام
كلا پلتفرم AM3 مشكلي از لحاظ ساپورت فركانس رم نداره
ولي آيا اينكه شما به كارايي مورد نظر با فركانس بيشتر خواهيد رسيد يا نه مسئله ديگري هست
مادربرد مورد نظر شما بصورت عادي با افزايش ضريب رم مي تونه تا 1666 را ساپورت كنه و براي بيشتر از اون بايد فركانس پايه CPU HOST را زياد كني و ضريب پردازنده را كم كني

ولی توی لیستش رم A-Data رو ننوشته !! خوب حالا خواهش میکنم دوستان منو راهنمایی کنن و بفرمایند که تکلیف من چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همون فايلي را كه گذاشتي اگر قسمت بالاش را بخوني نوشته كه اين ليست فقط تعدادي از برندها را نوشته و تمام برندهاي بازار را شامل نميشه
روي برد خودم هم الان برندي هست كه درون ليست ساپورت رم نيست و اصلا هم مشكلي براي من ايجاد نكرده

موفق باشي