ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در رید و نصب ایکس پی

bynam
01-01-2011, 16:39
با سلام من 2 تا هارد 500 سامسونگ رو رید صفر کردم
ویندوز سون بدون هیچ مشکلی نصب میشه اما مشکل اینه که من روی سیستمم یک ایکس پی و یک سون لازم دارم
مادر بردم ازراک 770de3l است و از داخل سایتش داریو مربوط به رید رو گرفتم و توی فلاپی ریختم در زمان نصب ویندوز هم فلاپی بکار میفته و انگار اینو نصب میکنه اما بعد وقتی که باید به اون مرحله که فضا ها رو نشون میده که باید مشخص کنیم ویندوز کجا باید نصب بشه ارور میده و یه صفحه ابی میاد و قطع میشه
اما ویندوز سون براحتی نصب میشه روی 7 یا 8 تا سی دی ویندوز ایکس پی هم امتحان کردم همه همین مشکل پیش میاد ایا برای نصب درایو مخصوص رید از فلاپی کار خاصی باید انجام بدهم
اگه ممکنه خواهش میکنم راهنمایی فرمایید
با تشکر

bynam
02-01-2011, 03:37
دوستان لطفا راهنمایی فرمایید

saeed774
02-01-2011, 12:06
در زمان نصب ویندوز هم فلاپی بکار میفته و انگار اینو نصب میکنه

شما بايد در همون ابتداي نصب ويندوز که ميگه F6 رو براي نصب SCSi و ... بزن وارد بشي و در اين قسمت اقدام به نصب درايور ريد کني .

saeed774
02-01-2011, 12:14
اگه جواب نميده از سيدي هاي ويندوزي که شامل درايورهاي Sata , Raid , AHCi هستن و تو بازار موجوده استفاده کنين .

bynam
02-01-2011, 16:59
شما بايد در همون ابتداي نصب ويندوز که ميگه F6 رو براي نصب SCSi و ... بزن وارد بشي و در اين قسمت اقدام به نصب درايور ريد کني .
با زدن دکمه F6 هیچ اتفاقی نمیافتد اما بعدش یک پیام میده که برای نصب داریور دکمه اس رو بزن و بعد همون فایلی که تو فلاپی ریختم رو نشان میده و با تایید من نصبش میکنه اما بعد از ان و موفعی که باید وارد اون قسمت که پارتیشن نصب ویندوز رو باید انتخاب کنیم بشه صفحه ابی میاد و دیگه هنگ میکنه
ایا دکمهF6 رو باید به تنهایی بزنم یا کلید ترکیبی مورد نیازه