ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مادربورد با 2 تا CPU

ahmadzaq
01-01-2011, 12:50
سلام
تا جایی که من جستجو کردم مادربردهای با 2 تا CPu و بیشتر هم هست

و CPU های جدیدAMD که 6 تا هسته دارن تقریبا نصف مدل 6 هسته ای اینتل قدرت دارن

حالا سوال من اینه که آیا واقعا میشه با 2 تا AMD به قدرت 1 اینتل دست پیدا کرد؟

(یعنی با 2 تا سی پی یو 200 تومنی به قدرت یه CPU یک میلیونی برسیم!!)

و آیا این مادر بورد ها تو تهران پیدا میشن؟

قیمتش چنده؟(مقرون به صرفه هست)

pasargadd
01-01-2011, 14:09
تست نکردم ولی روی کاغذ قدرتی تقریبا برابر به سمت اینتل دارند.
این مادربردها باید سفارش بدی بیارن.البته شاید در ایران باشه ولی بصورت محدود و انحصاری.
کاربردتون چیه؟

EMIN3M1986
01-01-2011, 15:59
سوال شما خیلی کلی هست دوست عزیز . همونطور که شنیدید می گن تو بعضی کارها اینتل بهتره تو بهضی دیگه ای ام دی . این واقعیته .
Intel Core i7 Extreme Edition 980X ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این قطعه قیمتش 1،200،000 تومان هست . 6 تا هسته 3.3 داره با قابلیت multi threading که عملا 12 هسته رو تحول شما میده .
AM3 - Phenom II X6 1055T ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حالا اینیکی 6 تا هسته ی 2.8 داره که قیمتش هم حدود 200 تومان هست . حالا یه حساب کتاب اگه بکنبم :

در مورد اینتل 6 رو در 3.3 ضرب می کنیم که میشه : 19.8 GHZ
در مورد AMD چوت 2 تا CPU داریم پس 12 رو در 2.8 ضزب میکنیم که میشه : 33.6

همینطور که میبینید از لحاظ فرکانسی AMD بهتر میشه . ولی کمتر زمانی پیش میاد که سیستم از تمام توان CPU استفاده کنه . تازه خیلی چیزای دیگه هم هست که باید لحاظ بشه . بستگی داره به اینکه شما بخواین چکار کنین . من خودم الان AM3 - Phenom II X6 1055T ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دارم که تا 3.5 هم اورکلاک هست همیشه و به راحتی جواب میده .
با توجه به اخباری که می خوندم تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این AM3 - Phenom II X6 1100T ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بهترین شده در سال 2010 واسه مصاررف خانگی . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pouryakhan
02-01-2011, 00:04
:18::18::18:

TREASURES
02-01-2011, 21:05
سلام
دوست عزیز فرکانس هسته که در تعداد هسته ها ضرب نمیشه! :41:
هر هسته به طور مستقل کار خودش رو انجام میده OK ؟

ahmadzaq
05-01-2011, 14:54
تست نکردم ولی روی کاغذ قدرتی تقریبا برابر به سمت اینتل دارند.
این مادربردها باید سفارش بدی بیارن.البته شاید در ایران باشه ولی بصورت محدود و انحصاری.
کاربردتون چیه؟

سلام به همه دوستان که جواب دادن

من کاربردم بیشتر با نرمافزار های میکس ومونتاژ هست و تبدیل فرمت ها (AVC/H.264)

البته این کارها خیلی خیلی زمان برن .... مخصوصا اگه فیلمش HD باشه....

=============
توی سیستم جدیدی که ببندم حتما یه کارت گرافیک Geforece یا Quadro هم خواهم گداشت،
اما هیچ قطعه ای کار CPU رو نمیکنه و همه ی برنامه ها با CUDA سازگار نیستن

پس اگه روی CPU بیشتر هزینه کنم بهتره...

============
از طرفی CPU های 6 هسته ای AMD هم چند مدل داره که از 2.8GHZ تا 3.3GHZ هستن
و من با توجه به اورکلاک فکر میکنم میشه با همون مدل 2.8 کار 3.3 را انجام داد

نظر شما چیه درست میگم ؟ این کار میشه؟
توان مصرفی زیاد بالا نمیره؟
=================================

سوال شما خیلی کلی هست دوست عزیز . همونطور که شنیدید می گن تو بعضی کارها اینتل بهتره تو بهضی دیگه ای ام دی . این واقعیته .
Intel Core i7 Extreme Edition 980X ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این قطعه قیمتش 1،200،000 تومان هست . 6 تا هسته 3.3 داره با قابلیت multi threading که عملا 12 هسته رو تحول شما میده .
AM3 - Phenom II X6 1055T ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حالا اینیکی 6 تا هسته ی 2.8 داره که قیمتش هم حدود 200 تومان هست . حالا یه حساب کتاب اگه بکنبم :

همینطور که میبینید از لحاظ فرکانسی AMD بهتر میشه . ولی کمتر زمانی پیش میاد که سیستم از تمام توان CPU استفاده کنه . تازه خیلی چیزای دیگه هم هست که باید لحاظ بشه . بستگی داره به اینکه شما بخواین چکار کنین . من خودم الان AM3 - Phenom II X6 1055T ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دارم که تا 3.5 هم اورکلاک هست همیشه و به راحتی جواب میده .
با توجه به اخباری که می خوندم تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این AM3 - Phenom II X6 1100T ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بهترین شده در سال 2010 واسه مصاررف خانگی . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من tomshardware.com رو هم نگاه کردم،

واسه نرم افزار های تبدیل فیلم این نتایج رو داره=>

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید==========
طبق 3 تا لینک بالا، تفاوت یک AMDو INTEL شش هسته ای به این صورته:

بنچمارک با برنامه Adobe-Premiere => اینتل 70% از AMD قویتره
بنچمارک با برنامه Handbrake=>اینتل 26% از AMD قویتره
بنچمارک با برنامه Mainconcept=>اینتل 30% از AMD قویتره
=========

ahmadzaq
06-01-2011, 17:29
تو GOOGLE , AMAZON هم که گشتم تعداد این مادربورد ها هم کمه هم گرونه و هم cpu های کمی رو ساپورت میکنن ....

فکر کنم باید بیخیالش بشم!!

برم تو خط اورکلاک بهتره....

sir payman
06-01-2011, 18:06
شما نمیتونید هر cpuیی رو که خواستید رو روی این بوردها بذارید و فقط برای اینتل ساپورتها میتونید xeon و برای amd ساپورت هم opteron استفاده کنید که خود این پردازنده ها خیلی گرون هستن و فقط برای کارهای خاص ازشون استفاده میشن

zeelog
08-01-2011, 16:29
این مین ها واسه سرور هستند و قیمت هاشون بالا تره
بعضی شرکتها وارد میکنند

hellfire
08-01-2011, 21:46
من تو یه لیست قیمت مال برج 5 امسال همچین چیزی رو دیدم. از نزدیک هم دیدم.
اینا برای سروره و باید کیس مخصوص سرور هم بخری.
case: 475000(case+power 2*650w+4Fixed hard drive
M.B: MBD-X8dal-LGA1366 370000
M.B: MBD-X8DT3 LGA1366 585000
لیست قیمت ماله شرکت فافا هست. اگه شیراز باشی باید بدونی کجان
fafait.ir

Hayula
09-01-2011, 08:23
سلام خدمت همه دوستان

شما بشدت دچار اشتباه شدید

مادر برد های با پشتیبانی دو پردازنده به بالا مخصوص کارگزار ها (سرور ها) هستند و عموما برای پردازنده های زئون (اپترون amd) طراحی شدند.

شما مشخصا هیچ شمایی از کاربرد یک کارگزار ندارید.
یک کارگزار عموما برای پردازش های سنگین (خدمات دادن به چندید کاربر) طراحی می شن، نه برای کار های سریع.
این یعنی یک کارگزار می تونه همزمان به چندین کاربر خدمات بده و افت قدرت نداشته باشه ولی یک کارگزار نمی تونه به یک کاربر چند برابر حد معمول خدمات بده. یعنی یک کارگزار می تونه چندید فرایند غیر وابسته رو به صورت موازی و بدون افت قدرت انجام بده ولی نمی تونه یک فرایندو با چندین برابر سرعت انجام بده.

پس شما عملا هیچ افزایش سرعتی نخواهید داشت و علاوه بر اون این مادربرد ها چندین سوکت رم و چندین درگاه pata برای استفاده از فناوری راید دارن که هیچ کدوم از این ها به درد شما نمی خورند و اکثر این مادربرد ها اصلا درگاه اتصال گرافیک ندارند و از یک گرافیک ساده آن برد پشتیبانی می کنند.

و در ضمن این که هیچ وقت قدرت دو پردازنده رو با استفاده از بسامد ساعتشون مقایسه نمی کنند. چون در غیر این صورت پردازنده های سری دوال کور اینتل باید از پردازنده های i7 تش سریع تر باشند که این طور نیست. برای مقایسه قدرت پردازنده ها باید از نرم افزارهای بنچمارک استفاده کنید که یک نمونش cpubenchmark.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست

توی این صفحه می تونید قدرت تقریبی پردازنده ها رو با هم مقایسه کنید.
منظورم از تقریبی اینه که نمی شه فقط با یک عدد گفت که کدوم پردازنده از بقیه بهتره. چون در این صورت تاثیر مادربرد، رم، نوع کاربرد و ... نادیده گرفته شده.

امید وارم توضیحاتم مفید بوده باشه.

hellfire
11-01-2011, 08:48
دوستمون هیولا درست میگه این جور مادربوردا برای سروره ولی نمیدونم از نظر سرعت چه جوری باشه چون تو فافا مسئول اونجا که داشت کیس رو می بست گفت که این رو صدا سیما سفارش داده.

case: 475000(case+power 2*650w+4Fixed hard drive
M.B: MBD-X8dal-LGA1366 370000
M.B: MBD-X8DT3 LGA1366 585000
لیست قیمت ماله شرکت فافا هست. اگه شیراز باشی باید بدونی کجان
fafait.ir
به غیر از اینا قیمت cpu Xeon
e5504 Xeon 8MB QUAD Tray Intel 260000
e5520 Xeon 8MB QUAD Tray Intel 435000
البته Case مخصوص سرور هم مارک های مختلفی هست که دیگه اون چیزای اضافه روش نیست و فکر کنم حدود 120 قیمتشون باشه.

ahmadzaq
11-01-2011, 13:22
با این تفاسیر اگر هم کار کنه ..... قیمتش مقرون به صرفه نیست

فکر کنم همون Core i7 980 ارزون تره....(:18:)

اگر هم بودجه نرسید ، یه X6 1090T میگیرم ...

باز هم ممنون:11: