ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل واقعا عجیب ویندوز واقعا نمیدونم چه کار کنم

rsh
01-01-2011, 00:27
سلام الان یک هفته هست ویندوز xp سرویس پک 3 من یک مشکل عجیب و غریب گرفته به دلایلی نمیتونم ویندوز فعلا عوض کنم
هر وقت سیستم رو روشن میکنم بعد ازینکه ویندوز بالا امد وقتی میخوام روی یک فایل یا برنامه یا درایو به طور کلی هر چیزی کلیک کنم به جای باز شدن برنامه properties اون نشون داده میشه و کیبرد هم هیچ چیزی رو تایب نمیکنه ناچارا با راست لیک کردن وopen باید برنامه یا درایو رو باز کنم یا وقتی هم کیبرد کار میکنه و میخوام چیزی تایب کنم مثلا با زدن f به جای تایب اون مثلا در برنامه file رو باز میکنه یعنی انگار میانبر کار میکنه
این مشکل یک ده دقیقه ای طول میکشه بعد ازون همه چیز عادی میشه و این مشکل تا خاموش کردن کامپوتر رفع میشه حتی اگه ریاستارت هم کنم مشکل وجود نداره اما همینکه خاموش کنم و یک روز بگذره یا چند ساعتی دوباره همون مشکل ایجاد میشه
خیلی عجیبه
اینم بگم ممکنه بگید ویروس اتورن گرفتم ولی من تمام مطالب مربوط به ویروس اتوران رو خوندم task manger مشکلی نداره و پروسسه خاص و مشکوکی رو نشون نمیده
انتی ویروس من اپدیت شده هست از avsat استفاده میکنم همراه فایروال outpost
همچنین انتی سپایور های زیر رو هم بصورت پرتابل و اپدیت شده دارم تروجان ریمور و انتی مالموایر و اسپی بوت سرچ دیستوری و سوپر انتی اسپایور که همشون اخرین نسخه و اپدیت روزانه هستن هیچ کودوم با اسکن کامل چیزی نشون نمیدن
اتوران ریمور رو هم دارم اونم چیزی نشون نمیده بهتره بگم سیستم من اصلا ویروسی نداره
حالا مشکل از کجاست من از فایر فاکس استفاده میکنم امروز که هنگام شروع همین مشکلو داشتم کیبرد هم کار نمیکرد اگه هم چیزی تایب میکرد تو فایرفاکس با زدن هر کلید معمولا file یا history و امثالهم رو باز میکرد اینم بگم با برنامه های که تمام پروسس ها رو نشون میدن اسکن کردم همه پروسسه ها نرمال بودن zeman anti logger رو هم استفاده کردم برای کی لوگر اونم چیزی نشون نمیداد
هنگام این مشکل به جای فایر فاکس از ie7 استفاده کردم برای تایب چون به نت وصل بودم دیدم اونم تایب نمیکنه ولی چون تسک منجر باز بود دیدم هنگام استفاده از ie7 هنگام کلیک کردن رو دکمه ها روی تسک منجر
auto suggest drop- down ظاهر میشد
البته همانطور که گفتم این مشکلات بعد از ده دقیقه خود به خود حل میشن تا زمانی که سیستم رو خاموش کنم و فرداش روشن کنم و همون ماجرا
حالا میخواتم بدونم کسی میدونه در این ده دقیقه چه مشکلی ایجاد میشه و چرا فقط پروپرتیس هر چیزی با کلیک کردن نشون داده میشه و کیبرد هم کار نمیکنه و فقط هر چیزی با راست کلیک و اپن کردن کار میکنه در ضمن سیستم ریستور کار نمیکنه اما به جاش تسک منجر کار میکنه

Arash4484
01-01-2011, 00:34
من احتمال میدم شاید دکمه ALT کیبردت خرابه :31:
شما یه تستی کن کیبورد رو بکش و فقط با ماوس بالا بیا ببین حله یا نه؟

hofman1970
01-01-2011, 01:00
سلام دوست گرامی همینطور که آرش جان گفت عمل کن اگه درست نشد سه پیشنهاد دارم :
1- ویندوز 7 را نصب ببین همین مشکل هست یا نه .
2- احتمال ویروسی شدن سیستم خیلی زیاده برو تو سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نرم افزار escan utility را دانلود کن یک آنتی ویروس خیلی قوی پرتابله من که تا حالا خیلی ازش کمک گرفتم
3-در حالت خاموشpc در کیس باز کن و کلیه سوکت های مادربورد و بقیه را یکبار از جا بیرون بیار و بعد نصب کن
یک راه دیگر به نظرم آمدبا یک کیبورد دیگه و نصب مجدد ویندوز ببین درست میشه ؟

rsh
02-01-2011, 14:10
با تشکر از دوستان
متسفانه حق با شما بود دکمه alt خرابه من چک کردم البته ظاهرا چند دگمه دیگه هم مشکل داره
باید برم یک کیبرد دیگه بخرم