ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : error روي درايو c در هنگام نصب ويندوز xp

z_kh64
31-12-2010, 14:38
توضيحات: هنگام نصب ويندوز xp sp2 ، در مرحله ي فرمت درايو c ، بعلت اينكه cd خش داشت دچار مشكل شدم و فرمت فقط تا 92% پيش رفت و بعد از آن سيستم هنگ كرد و من مجبور شدم از ادامه نصب انصراف بدم دفعه بعد كه مي خواستم اقدام به نصب ويندوز از روي cd جديدي بكنم در همان ابتداerror داد error آن روي درايو C بود و دفعه هاي بعد نيز، هنگامي كه مي خواستم ويندوز را نصب كنم، هنگامي كه پيغام press any key to boot cd ظاهر مي شد، هر كليدي را فشار مي دادم از روي cd بوت نميشد
حالا موندم با اين مشكلات؟ چه جوري ويندوز را روي سيستم نصب كنم؟
حدس: مشكل من بعلت فرمت نيمه كاره درايو c است

Perpetual
31-12-2010, 15:22
به نظر من ربطی نداره.
اگه تنظیمات بایوس برای بوت شدن از سی دی رو خوب انجام داده باشید نباید مشکل خاصی داشته باشه.
اگه تونستید از کیبوردی استفاده کنید که با usb وصل نشه به مادربورد.
شما اول با پارتیشن مجیک بوتیبل فرمتش کنید بعدش با سی دی ویندوز یه بار دیگه فرمت کنید .
گمان نکنم مشکلی پیش بیاد.
منتظر پاسختون هستم
موفق باشید

kourosh_sos
31-12-2010, 15:31
اینکه CD بوت نمیشه یا مربوط میشه به تنظیمات CMOS یا اینکه CD Drive مشکل داره یا CD مشکل داره بعد از چک کردن این موارد و در کردن این مرحله برای نصب اگر میخواهید روی درایو C نصب کنید بهتره یکبار پارتیشن رو Delete و دوباره Creat کنید و با NTFS فرمت و بعد هم نصب کنید .

Masоud
31-12-2010, 23:40
سلام

نیازی به Format کردن یا Delete پارتیشن نیست.

اگر کیبوردتون USB هستش به BIOS برید و قابلیت USB Keyboard رو Enable یا فعال کنید تا بتونید در محیط داس جایی که پیغام میده Press any key to boot cd از کیبورد استفاده کنید و یک کلید رو فشار بدید و به مرحله ی نصب ویندوز منتقل بشید.

سپس اقدام به نصب ویندوز کنید.

موفق باشید :40:

z_kh64
01-01-2011, 15:51
ممنونم از راهنماييتون، تنظيمات بايوس را براي بوت شدن cd درست انجام داده بودم و از صفحه كليد ps2 استفاده كرده بودم ولي باز هنگام پيغام ....press any keyبه صفحه set up نمي رفت
ميشه در مورد فرمت با پارتيشين مجيك بوتيبل توضيح دهيد

z_kh64
01-01-2011, 15:58
پاسخ M.Masoud.M
ممنون از راهنماييتون
هنگامي كه صفحه setup مياد چكار كنم؟ چون همان ابتدا (دقت كنيد قبل از اينكه به من اجازه delete پاتريشين را بدهد) error مي دهد ، پيغام error آن روي درايو c است

Masоud
01-01-2011, 16:03
پاسخ M.Masoud.M
ممنون از راهنماييتون
هنگامي كه صفحه setup مياد چكار كنم؟ چون همان ابتدا (دقت كنيد قبل از اينكه به من اجازه delete پاتريشين را بدهد) error مي دهد ، پيغام error آن روي درايو c است
سلام

میتونید متن ارور رو اینجا قرار بدید ؟

z_kh64
01-01-2011, 16:14
پاسخ kourosh_sos
ممنون از راهنماييتون
cd را عوض كردم , cd drive هم مشكلي نداره ولي درست عمل نمي كند
دقت كنيد همان صفحه اول setup پيغام error ميدهد و error آن نيز روي درايو c است
راستي من قبل از فرمت كردن درايو c يكبار آنرا delete كردم و سپس create كردم. بعد از اين مراحل درايو c را فرمت كردم
و نكته ديگه اينكه بجزء درايو c يك درايو E نيز داشتم كه نه آنرا حذف كرده بودم نه فرمت.

---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------

سلام

میتونید متن ارور رو اینجا قرار بدید ؟

موفق باشید

چون كامپيوتر كسي ديگري است، امروز نمي تونم(و چون error بصورت كد بود الان هم يادم نيست)
ولي فردا حتما متن آنرا قرار ميدم

---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------

يعني بنظر شما، اين مشكلات از فرمت نيمه كاره درايو c بعد از ايجاد دوباره آن نيست؟
آخه همان اولين بار (قبل از فرمت درايو c) هيچ مشكلي نداشت

Masоud
01-01-2011, 16:19
پاسخ kourosh_sos
ممنون از راهنماييتون
cd را عوض كردم , cd drive هم مشكلي نداره ولي درست عمل نمي كند
دقت كنيد همان صفحه اول setup پيغام error ميدهد و error آن نيز روي درايو c است
راستي من قبل از فرمت كردن درايو c يكبار آنرا delete كردم و سپس create كردم. بعد از اين مراحل درايو c را فرمت كردم
و نكته ديگه اينكه بجزء درايو c يك درايو E نيز داشتم كه نه آنرا حذف كرده بودم نه فرمت.

---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------

چون كامپيوتر كسي ديگري است، امروز نمي تونم(و چون error بصورت كد بود الان هم يادم نيست)
ولي فردا حتما متن آنرا قرار ميدم

---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------

يعني بنظر شما، اين مشكلات از فرمت نيمه كاره درايو c بعد از ايجاد دوباره آن نيست؟
آخه همان اولين بار (قبل از فرمت درايو c) هيچ مشكلي نداشت
سلام

اگر میتونید سی دی بوت Partition Magic رو گیر بیارید . داخل DVD های کینگ پرند هم موجوده .

با اون درایو C رو کامل فرمت کنید .

kourosh_sos
01-01-2011, 16:21
اتصالات هارد دیسک رو چک کنید مثل برق و کابل DATA احتمال میدم هارد اصلا شناسایی نمیشه که وارد SETUP میشد Erorr میده اگر دوتا هارد دارید یکیشو قطع کنید شما نوع هاردتون رو نگفتید که PATA هست یا SATA ولی اگر PATA بود جامپر Master و Slave رو چک کنید که روی Master باشه.

z_kh64
01-01-2011, 16:26
توي يك سايتي يه مطلبي خوندم كه نوشته بود اگه هنگام پارتيشين بندي و فرمت دچار مشكل شوي (برق كامپيوتر قطع بشه يا...) هارد ديسك دچار صدمات جدي ميشه، اين مطلب درسته؟ ولي با عقل جور در نمياد؟
ميشه جامپر روي مادربرد را در حالت clear قرار بدم و باطري پشتيبان را هم بردارم تا تنظيمات آن به حالت كارخانه برگردد؟ درست ميشه؟
كمكم كنيد بخاطر يه سي دي خراب دچار مشكل شدم، كامپيوتر براي شاگردم است

kourosh_sos
01-01-2011, 16:32
دوست عزیز با فرمت ناقص هیچ مشکلی برای هارد بوجود نمیاد شما باتری مادربرد رو دربیار وClearCMOS کن بوسیله جامپر و باتری رو دوباره جا بزن اتصالات هارد رو چک کن برو تو SETUP سیستم ببین اصلا هارد رو شناخته یا نه اگر شناخته بود تنظیمات بوت رو انجام بده از اینکه باتری مادربرد سالمه مطمئن هستی که وقتی ری استارت میکنی تنظیمات ریست نشه؟ این کارایی که گفتم و تو پست قبلی هم گفتم چک کن خبرشو بده .

z_kh64
01-01-2011, 16:37
پاسخ M.Masoud.M
آخه فرمت از طريق پارتيشين مجيك شرايطي داره. يكيش اينكه برق نره، چون اگه برق بره براي هارد مشكل بوجود مياد

---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

مطمئنم باطريش سالمه ولي مراحلي كه گفتيد حتما چك مي كنم و خبرشو ميدم

Masоud
01-01-2011, 17:02
پاسخ M.Masoud.M
آخه فرمت از طريق پارتيشين مجيك شرايطي داره. يكيش اينكه برق نره، چون اگه برق بره براي هارد مشكل بوجود مياد

---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

مطمئنم باطريش سالمه ولي مراحلي كه گفتيد حتما چك مي كنم و خبرشو ميدم
سلام

اینقدر کار رو سختش نکن . حالا کی گفته در حین فرمت با پارتیشن مجیک قراره برق بره ؟ :31:

نترس . یه بار درایو رو فرمت کن و دوباره اقدام به نصب ویندوز کن . انشاالله مشکلی پیش نمیاد.

z_kh64
01-01-2011, 21:31
سلام

اینقدر کار رو سختش نکن . حالا کی گفته در حین فرمت با پارتیشن مجیک قراره برق بره ؟ :31:

ممنون، حتما اين كار را مي كنم

نترس . یه بار درایو رو فرمت کن و دوباره اقدام به نصب ویندوز کن . انشاالله مشکلی پیش نمیاد.

آخه كامپيوتر خودم نيست، بخاطر اين بايد محتاط باشم