PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ویژال بیسیک در ویندوز 7

amirxbest
31-12-2010, 11:53
سلام دوستان من روی ویندوز 7 ویژال بیسک نصب کردم ولی وقتی میخوام components ها رو اضافه کنم اخطار میده.کسی با این مشکل روبرو شده؟لطفا راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farshidshd
31-12-2010, 12:03
احتمالا روی لپ تاپ هست نه ؟؟؟

منم روی لپ تاپ همین مشکل رو دارم ولی روی PC که ویندوز 7 هم هست مشکلی ندارم

مشکل از رجیستر شدنشون هست .

منم نتونتسم روی لپ تاپ مشکل رو حل کنم
=================================

این راهو امتحان کن:

Start > Run

regsvr32 ocxname.ocx و enter بزنید . پیغام رو ok کنید . ( به جای ocxname باید نام OCX خودتو بنویسی )

البته قبل از این کار این ocx رو کپی کنید در شاخه system32 .

.

amirxbest
31-12-2010, 15:30
نه روی pc هستش اتفاقا وقتی هم وارد بیسیک میشم یه مسیج میده که میگه register نشده.حالا مشکل رو چجور باید حل کنم؟
در ضمن وقتی با بیسیک کار میکنم یه کم کند کار میکنه مثلا هنگام گذاشتن دکمه در فرم.و... این مشکل از سیستم من هست یا بیسیک با 7 سازگار نیست:13:

sadeghbarout
01-01-2011, 07:55
منم همین مشکل رو دارم گاهی اوقات component خا رو میشناسه گاهی اوقات هم نه
ولی هر موقع بهشون نیاز دارم با ویندوز XP ازشون استفاده میکنم

و اون کندی هم برای اینکه ویندوز 7 یه سری انیمیشن ها داره که باعث این کندی در حرکت اشیا میشه

نگران نباش مشکل از سیستمت نیست

farshidshd
01-01-2011, 12:57
نه روی pc هستش اتفاقا وقتی هم وارد بیسیک میشم یه مسیج میده که میگه register نشده.حالا مشکل رو چجور باید حل کنم؟
در ضمن وقتی با بیسیک کار میکنم یه کم کند کار میکنه مثلا هنگام گذاشتن دکمه در فرم.و... این مشکل از سیستم من هست یا بیسیک با 7 سازگار نیست:13:
اون راهی رو که گفتم انجام بده انشالله درست میشه

afceaglee2013
05-01-2011, 11:03
visual studio 6 کلا با ویندوز سون مشکل داره مخصوصا سون 64 بیتی
2 راه حل وجود داره اولین و بهترین راه حل نصب برنامه ی virtual machin خود مایکروسافته که با این برنامه یه کاپیوتر مجازی تعریف میکنید و توش ویندوز ایکس پی نصب میکنید و تو اون هم ویژوال بیسیک 6 که این سیستم مجازی رو میتونید از داخل ویندوز 7 و بدون اینکه از اون خارج بشید اجرا کنید و ...
راه دوم اینه Uninistall کنید و کار های زیر رو انجام بدید ..

1. Turn off UAC. in Run Windows type "msconfig" then goto "Tools" tab and Find "UAC" and Disable it

2. copy all setup files in hard

3. Right-click ACMBOOT.EXE, select Properties then Compability then select Win XP SP2 mod and tick "Disable Visual Themes" and "Disable Desktop Composition" and "disable Display Scaling on high DPI Setting"

4. open SETUPWIZ.INI file with Notepad.exe and place ";" in first of this Rows:
;eula = eula.txt
;NTSP = NTsp3\nt4sp3_i.exe
;NTSpMinVer = 3
;IE4 = ie4\ie4setup.exe
;CommonFilesMin = 50
;IEIni=ie4check.ini
;WFCClean = setup\wfcclean.exe
;Acme = acmboot.exe

5. Run ACMBOOT.EXE

6. Now you will see old Setup mode (as been as in win98)

7. On this and other Program Compatibility Assistant warnings, click Run Program.

8. continue setup ...

9. Select Custom Setup, click Next.

10. Click Continue, then Ok.

11. Setup will "think to itself" for about 2 minutes. Processing can be verified by starting Task Manager, and checking the CPU usage of ACMSETUP.EXE.

12. On the options list, select (ONLY) the following:
* Microsoft Visual Basic 6.0
* ActiveX
* Data Access
* Graphics

All other options should be unchecked. Click Continue, setup will continue.

13. Finally, a successful completion dialog will appear, at which click Ok. At this point, Visual Basic 6 is installed.

14. If you do not have the MSDN CD, clear the checkbox on the next dialog, and click next. You'll be warned of the lack of MSDN, but just click Yes to accept.

15. Click Next to skip the installation of Installshield. This is a really old version you don't want anyway.

16. Click Next again to skip the installation of BackOffice, VSS, and SNA Server. Not needed!

17. On the next dialog, clear the checkbox for "Register Now", and click Finish.

The wizard will exit, and you're done. You can find VB6 under Start, All Programs, Microsoft Visual Studio 6.

I've not tested this on Vista, but it should work for you there as well. Give it a try, and let me know how it works!

Enjoy!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هر دو روش رو امتحان کردم و هر دو کاملا جواب میدن و هیچ مشکلی ندارن ..

amirxbest
05-01-2011, 12:57
دوست عزیز راه اول که چه کاری هست:31:انگار خودمون رو گول بزنیم:20:
ما راه حل خواستیم وگرنه از همون xp استفاهد میکردیم.
و راه حل دوم :بابا فارسی بنویس تا همه متوجه بشن به حر حال ممنون:46:

ADRIEN
05-01-2011, 13:34
دوست عزیز راه اول که چه کاری هست:31:انگار خودمون رو گول بزنیم:20:
ما راه حل خواستیم وگرنه از همون xp استفاهد میکردیم.
و راه حل دوم :بابا فارسی بنویس تا همه متوجه بشن به حر حال ممنون:46:

سلام
ميشه بگي دقديقا چه اخطاري ميده؟
اين مشكل حل شدني است

farshidshd
07-01-2011, 12:50
فکر کنم این ارور رو میده ::

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چطوری حل میشه؟/؟