PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سلام مشاوره خرید در موردHP Pavilion DV6 - 3052nr

masoooooood
30-12-2010, 23:02
سلا م به همه برو بچ گل آقایون وخانوما:10:
من میخوام بدونم با بودجه 1.200تا1.300 این لبتاپ چطوره و اینکه قیمت روزش چنده و آیا گارانتی ایران انفورماتیک معتبره یا نه و در آخر اینکه گزینه ای بهتر از این دارم با این کانفینگ یانه برای من سی پی یو ورفو گرافیک مهمه :5::5:

ممنونم از همتون که منو یاری میکنین:11:
مسعود

armin_punisher6
30-12-2010, 23:32
کانفیگ خیلی خوبی داره ولی من شنیدم این مدل مشکل گرمایی داره.یه مدل خوب هست 3150 که سی پی یوش پایینتره ولی هم خیلی ارزونتره و بدون مشکله.

masoooooood
30-12-2010, 23:44
کانفیگ خیلی خوبی داره ولی من شنیدم این مدل مشکل گرمایی داره.یه مدل خوب هست 3150 که سی پی یوش پایینتره ولی هم خیلی ارزونتره و بدون مشکله.

سلام منبعتون رو میشه بگین در مورد مشکل گرمایی خوب سی پی یوش آی سون ه و مسلما از آی فایو گرم تره درمورد قیمت چی نظری ندارین؟؟

دوستانه دیگه هم لطفآ کمک کنن:10::10::10:

pooriya_hp
31-12-2010, 10:46
مشکل گرمایی !!! :27:
این دیگه چه جور مشکلی هست ؟؟؟؟
-----------
عزیز من،لپ تاپ طراحی شده تا با اون دما کار کنه و هیچ جای نگرانی وجود نداره .......
اگه قرار باشه بقول شما مشکل گرمایی داشته باشه پس چرا تولید شده ؟؟؟
------------------
موفق باشید

armin_punisher6
31-12-2010, 13:10
سلام منبعتون رو میشه بگین در مورد مشکل گرمایی خوب سی پی یوش آی سون ه و مسلما از آی فایو گرم تره درمورد قیمت چی نظری ندارین؟؟

دوستانه دیگه هم لطفآ کمک کنن:10::10::10:
منبعش تو همین سایته.که مثلا مدل 3170 یا 3179 بود که مشکل 3052 رو حل کرد.یکم تو بخش اچ پی بگردین به چیزهای مفیدی میرسین.بعدشم واسه دوستم 3150 گرفتم خیلی راضیه.

مشکل گرمای !!! :27:
این دیگه چه جور مشکلی هست ؟؟؟؟
-----------
عزیز من،لپ تاپ طراحی شده تا با اون دما کار کنه و هیچ جای نگرانی وجود نداره .......
اگه قرار باشه بقول شما مشکل گرمایی داشته باشه پس چرا تولید شده ؟؟؟
------------------
موفق باشید
الان شما اومدتی سوتی بگیری؟؟؟؟من نوشتم گرمایی نه گرمای.
بعدشم مگه سری amd قدیمی اچ پی یا مدل 2020 اچ پی یادتون نیست که مشکل گرمایی داشتن و چقدرم زود دیسکانتینیو شدن؟؟!!!

pooriya_hp
31-12-2010, 13:49
عزیز،من اینجا عضو نشدم و انقدر هم بیکار نیستم که بیام سوتی بگیرم ......
اما مشکل گرمایی،در سیستم طراحی لپ تاپ وجود نداره .....
چرا در گذشته gpu های nvidai و cpu های AMD مشکل سوختن در گرمای بیش از حد رو داشتن ......
amd مربروط به مدل های خیلی قدیمی casue می شد
و nvida هم به سری 7000 در سری hp DV ختم می شد.
الان دیگه گرما رو نمیشه یه مشکل حساب کنیم ..... چرا چون قطعات طراحی شدن که با اون دما کار کنند.

موفق باشید

armin_punisher6
31-12-2010, 14:11
عزیز،من اینجا عضو نشدم و انقدر هم بیکار نیستم که بیام سوتی بگیرم ......
اما مشکل گرمایی،در سیستم طراحی لپ تاپ وجود نداره .....
چرا در گذشته gpu های nvidai و cpu های AMD مشکل سوختن در گرمای بیش از حد رو داشتن ......
amd مربروط به مدل های خیلی قدیمی casue می شد
و nvida هم به سری 7000 در سری hp DV ختم می شد.
الان دیگه گرما رو نمیشه یه مشکل حساب کنیم ..... چرا چون قطعات طراحی شدن که با اون دما کار کنند.

موفق باشید
پس جریان 2020 چی بود که مشکل گرما داشت ولی 2170 که با همون کانفیگ بود و فقط هاردش رو تغییر دادن دیگه مشکل گرما نداشت و دیسکانتینیو نشد؟
شما که میگین نمیخواستین سوتی بگیرین پس اون شکلک چی بود و اون bold کردن حرف من واسه چی بود؟

pooriya_hp
31-12-2010, 14:22
2020 رو دارم از شما می شنوم تا به حال تنها مشکل های عمده در hp مربوط به سری DV می شد .....
که در جدول آمار خرابی hp رو در سال های 2006 و 2007 به صدر جدول رسونده بود ....
و البته عرض کنم که علل سوختن چیپ گرافیک هم این بود که زمانی که 6000 وارد بازار شد گفتن این لپ تاپ برای گیم مسترها
طراحی شده هست اما متاسفانه با اجرای بازی دمای چیپ به بیش از اندازه می رسید که باعث سوختن چیپ می شد ....
جالب اینکه کمپانی hp در آمریکا این مسولیت رو پذیرفت و اعلام کرد که هرکی چیپش سوخته بیاره و مادربورد رو عوض کنه ...
در سری 9000 هم این مشکل تا حد چشمگیری کاهش پیدا کرد اما باز خطر در کمین بود ...
اما در سری های جدید مشکل سوختن وجود نداره اگر هم تا حدودی دستگاه گرم میشه جای هیچگونه نگرانی نیست .....
در مورد اون شکلک و بولد شدن متن بگم که من اون رو محض تعجب (( حداقل اینکه از دهان یه آخر فروم باز شنیدم )) گذاشتم
و هیچ قصد دیگه ی رو نداشتم ......

بهتره این بحث رو همینجا خاتمه بدیم .......
در نتیجه نگران گرمای دستگاه نباشید چون طبیعی هست و بهتره سعی کنید خنک نگه دارید.
اما گرما هیچ آسیبی به دستگاه نمیزنه (( در دستگاه های جدید ))

توضیحات کامل رو در بخش گرمای این تاپیک توضیح دادم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

armin_punisher6
31-12-2010, 14:30
2020 رو دارم از شما می شنوم تا به حال تنها مشکل های عمده در hp مربوط به سری DV می شد .....
که در جدول آمار خرابی hp رو در سال های 2006 و 2007 به صدر جدول رسونده بود ....
و البته عرض کنم که علل سوختن چیپ گرافیک هم این بود که زمانی که 6000 وارد بازار شد گفتن این لپ تاپ برای گیم مسترها
طراحی شده هست اما متاسفانه با اجرای بازی دمای چیپ به بیش از اندازه می رسید که باعث سوختن چیپ می شد ....
جالب اینکه کمپانی hp در آمریکا این مسولیت رو پذیرفت و اعلام کرد که هرکی چیپش سوخته بیاره و مادربورد رو عوض کنه ...
در سری 9000 هم این مشکل تا حد چشمگیری کاهش پیدا کرد اما باز خطر در کمین بود ...
اما در سری های جدید مشکل سوختن وجود نداره اگر هم تا حدودی دستگاه گرم میشه جای هیچگونه نگرانی نیست .....
در مورد اون شکلک و بولد شدن متن بگم که من اون رو محض تعجب (( حداقل اینکه از دهان یه آخر فروم باز شنیدم )) گذاشتم
و هیچ قصد دیگه ی رو نداشتم ......

بهتره این بحث رو همینجا خاتمه بدیم .......
در نتیجه نگران گرمای دستگاه نباشید چون طبیعی هست و بهتره سعی کنید خنک نگه دارید.
اما گرما هیچ آسیبی به دستگاه نمیزنه (( در دستگاه های جدید ))

توضیحات کامل رو در بخش گرمای این تاپیک توضیح دادم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید

پس اون رو متوجه شدین که خودتون اشتباه خوندین دیگه؟من نوشتم گرمایی شما خوندین گرمای.

pooriya_hp
31-12-2010, 14:51
ویرایش کردم . درست شد ......
---------
موفق باشید

masoooooood
31-12-2010, 15:59
آقا ما بخریم این مدلو یا نه کیفو موس رو خودشه یا نه جا باید بخرم گدوم گارانتی بهتره براش؟؟

pooriya_hp
01-01-2011, 12:57
hp pavilion dv6-3140 : 950
dv6-3190 : 1500

موفق باشید

armin_punisher6
02-01-2011, 07:17
آقا ما بخریم این مدلو یا نه کیفو موس رو خودشه یا نه جا باید بخرم گدوم گارانتی بهتره براش؟؟
خلاصه نظر من اینه که یا 3150 بگیر یا 3190 و 3052 و 3140 هم نگیر.حالا خود دانی.

Logintm
03-01-2011, 01:23
چرا Asus نمی گیری؟
مدل A42JA تازه اومده بازار ، لپ تاپ خیلی عالی هست قیمتش هم 1.320 تومانه با 2 سال گارانتی الماس و کیف و موس ارجینال که اشانتیون این دستگاهه.

Asus A42JA Specifications

Display
Diagonal Size : 14"
Max Resolution : HD (1366x768), 16:9
Technology : LED backlit

Graphics Card
ATI Mobility™ Radeon® HD 5730
2GB VRAM

Processor (CPU)
Type : Intel® Core™ i7 Processor 740QM
Speed : 1.73 GHz with Turbo Boost up to 2.93 GHz

Mobile Intel® HM55 Express Chipset