ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارداکسترنال باآداپتوریابدون آداپتور

Advanced Ali-001
30-12-2010, 21:11
سلام خدمت دوستان گرامی:11:
من موندم چیکارکنم....:19:
چندوقتی هست دنبال هارد اکسترنال هستم خیلی ازمدل های وسترن روهم دیدم اول میخواستم هارد اکسترنال بدون آداپتور وسترن بگیرم که بعد دوستان گفتن ممکنه وقتی میزنی بهusbکامپیوتر کارنکنه یانمیدونم خراب بشه برق کافی بهش نرسه ومشکل پیدا کنه ولی من باتجربه ای که دارم مطمئنم که این حرفامحاله برق مورد نیازشو کامل میتونه بگیره وگرنه ساخته نمیشد برق usbدارای12ولت ولتاژخط وتا1.5آمپرجریان خط هست که جریان مهم نیست چون به مصرف کننده بستگی داره ولتاژ برق کامپیوتر ولپ تاپ ها همه یکی هست پس این مسئله نمیدونم ازکجا اومده که دوستان میگن ممکنه برق کم بیاره وهارد روشن نشه چون ازبرق کامپیوتر استفاده میکنه.
مدل انتخابی من:
WD-MY PASSPORT ESSINTIAL SE-1TB-USB2-3=170
این مدل هست دوستان تو تایپیک های مختلف خوندم که نوشتن ممکنه به علت نکشیدن برق ازUSBخراب بشه یاPC نتونه برق مورد نیازشو برای کارتأمین کنه که باعث کاهش راندمان هار ومخصوصاًسرعتUSB3میشه.
سوال من اینه که این موارد واقعیت داره وآیا کسی تاحالا باهاش مواجه شده ویاکسی کارش این هست؟
ممنون علی:40:

Advanced Ali-001
31-12-2010, 18:47
یعنی هیشکی هیچ دانشی تجربه ای دراین مورد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بالاخره من چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mobin
31-12-2010, 19:25
من یه مکستور 160 گیگ بدون آداپتور یه سالی هست دارم. تا بحال هم هیچ مشکلی باهاش ( با کامپیوتر) نداشتم جز اینکه ورودی usb تلویزیون lcd ، هارد اکسترنالم رو نمیشناسه!!! تو این فروم مطرح کردم هیچ کس کمکم نکرد:13:

Arash4484
31-12-2010, 19:46
اگه پاورت مناسب باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد....

psat
31-12-2010, 19:47
سلام
دوست من تا جاییکه من میدونم ولتاژ usb حدودا 5 ولت هست.حالا به اندازه ی ضریب خطایی که داره 0.25 حدودا
بیشتر و یا کمتر هست.
اما این تکنولوژی برای راحتی کار ساخته شده و اگر مشکل داشت کمپانی های بزرگ ازش استفاده نمیکردن.
من خودم الان چندماهی هست که یه وسترن 500 دارم و بدون مشکل داره کار میکنه.فقط بهتر هست که به هر
سیستمی متصلش نکنی.مثلا سیستم های قدیمی که احتمال ضعیف و یا خراب بودن مین بورد و پاورشون بالا
هست.

Arash4484
31-12-2010, 19:47
من یه مکستور 160 گیگ بدون آداپتور یه سالی هست دارم. تا بحال هم هیچ مشکلی باهاش ( با کامپیوتر) نداشتم جز اینکه ورودی usb تلویزیون lcd ، هارد اکسترنالم رو نمیشناسه!!! تو این فروم مطرح کردم هیچ کس کمکم نکرد:13:

TV شما چه مدلیه؟آیا با هاردهای دیگه تستش کردی ؟

mobin
31-12-2010, 20:05
TV شما چه مدلیه؟آیا با هاردهای دیگه تستش کردی ؟
sony 40 سری s . با فلش usb مشکلی نداره ولی هارد رو اصلا نمیشناسه . هارد اکسترنال دیگه ای ندارم که امتحان کنم.

Advanced Ali-001
31-12-2010, 20:10
سلام
دوست من تا جاییکه من میدونم ولتاژ usb حدودا 5 ولت هست.حالا به اندازه ی ضریب خطایی که داره 0.25 حدودا
بیشتر و یا کمتر هست.
اما این تکنولوژی برای راحتی کار ساخته شده و اگر مشکل داشت کمپانی های بزرگ ازش استفاده نمیکردن.
من خودم الان چندماهی هست که یه وسترن 500 دارم و بدون مشکل داره کار میکنه.فقط بهتر هست که به هر
سیستمی متصلش نکنی.مثلا سیستم های قدیمی که احتمال ضعیف و یا خراب بودن مین بورد و پاورشون بالا
هست.
نه بابافقط وبیشترusb3استفاده میکنم پس همون:
wd=ehard-1tb-usb3-2my pasport essinshial se
روبخرم؟بهترینش همینه دیگه.
دوستان 170قیمت دارم درسته؟

psat
31-12-2010, 20:30
نه بابافقط وبیشترusb3استفاده میکنم پس همون:
wd=ehard-1tb-usb3-2my pasport essinshial se
روبخرم؟بهترینش همینه دیگه.
دوستان 170قیمت دارم درسته؟

بله دوست من بهترین گزینه برای شما Essential SE هست.
امکانات خوبی از جمله پسورد گذاشتن و encryption سخت افزاری هم داره.
من چندوقت پیش حدود 174 قیمت داشتم اما الان قیمت جدید ندارم.

alpha007
31-12-2010, 23:06
سلام خدمت دوستان گرامی:11:
من موندم چیکارکنم....:19:
چندوقتی هست دنبال هارد اکسترنال هستم خیلی ازمدل های وسترن روهم دیدم اول میخواستم هارد اکسترنال بدون آداپتور وسترن بگیرم که بعد دوستان گفتن ممکنه وقتی میزنی بهusbکامپیوتر کارنکنه یانمیدونم خراب بشه برق کافی بهش نرسه ومشکل پیدا کنه ولی من باتجربه ای که دارم مطمئنم که این حرفامحاله برق مورد نیازشو کامل میتونه بگیره وگرنه ساخته نمیشد برق usbدارای12ولت ولتاژخط وتا1.5آمپرجریان خط هست که جریان مهم نیست چون به مصرف کننده بستگی داره ولتاژ برق کامپیوتر ولپ تاپ ها همه یکی هست پس این مسئله نمیدونم ازکجا اومده که دوستان میگن ممکنه برق کم بیاره وهارد روشن نشه چون ازبرق کامپیوتر استفاده میکنه.
مدل انتخابی من:
WD-MY PASSPORT ESSINTIAL SE-1TB-USB2-3=170
این مدل هست دوستان تو تایپیک های مختلف خوندم که نوشتن ممکنه به علت نکشیدن برق ازUSBخراب بشه یاPC نتونه برق مورد نیازشو برای کارتأمین کنه که باعث کاهش راندمان هار ومخصوصاًسرعتUSB3میشه.
سوال من اینه که این موارد واقعیت داره وآیا کسی تاحالا باهاش مواجه شده ویاکسی کارش این هست؟
ممنون علی:40:
این حرف اصلا درست نیست
برق مورد نیاز هاردهای بدون آداپتور بطور کامل از رابط usb تامین میشه
موضوع خرابی و ... که یه عده از روی نا آگاهی پیش میکشن صرفا جنبه موردی داره

Grand
31-12-2010, 23:15

فرمت هاردت چیه؟!

Arash4484
01-01-2011, 00:29
sony 40 سری s . با فلش usb مشکلی نداره ولی هارد رو اصلا نمیشناسه . هارد اکسترنال دیگه ای ندارم که امتحان کنم.

1-اول مطمئن شو که توی منوال تی ویت نوشته تا چند گیگ ساپورت؟ محدودیت نذاشته باشه
2-مطمئنی FAT32 هستی . 95% دستگاه ها فقط از این فرمت قدیمی پشتیبانی میکنند

mobin
02-01-2011, 18:53
1-اول مطمئن شو که توی منوال تی ویت نوشته تا چند گیگ ساپورت؟ محدودیت نذاشته باشه
2-مطمئنی FAT32 هستی . 95% دستگاه ها فقط از این فرمت قدیمی پشتیبانی میکنند
باتشکر از دوستان . هاردم fat32 هست .و دفترچه تلویزیون رو نگاه کردم چیزی در باره محدودیت پیدا نکردم. چند ساعت پیش دوباره امتحان کردم . هارد موردشناسایی قرار نمیگیره و بوق ممتد میزنه!

Arash4484
03-01-2011, 12:23
شما یک کار میتونی بکنی(اگه برات مقدوره)
پارتیشن بندی هاردت رو پاک کن و یک پارتیشن 4 گیگی fat32 بساز.بقیه اش رو ول کن.(باقیشو بزار فضای پارتشن نشده باقی بمونه)
اگه شناخت مشکل محدودیت گیگی داره وگرنه مشکل عدم شناسایی این مدل خاص مطرحه(مچ نبودن).

اگه بشناسه میتونی توی گیگ های دیگه باضریب 2 امتحان کنی:8-16-32.(قاعدتن بیشتر از32 نمیشناسه). توی هر گیگی که اررور دوباره راه افتاد مضرب قبلت صحیحه
اگه تلویزیونت تعویض درایو رو ساپورت میکنه(مثلن بهش یگی روی C بریزه یا روی D) بر اساس اون عدد هاردت رو به چند پارتیشن با همون سایز دربیار.(مثلن 10تا 16)
اگه تعویض درایو رو ساپورت نمیکنه میتونی یک درایو با اون عدد بسازی وبقیه هاردت هم به دلخاه به وضع سابق در بیاری(مثلن یک 16 , و یک 200 گیگ)(که از پارتیشن کوچک برای تلویزیون استفاده کنی واز باقیش برای کامپیوتر ودیگر استفاده‏ها)

باز هم تاکید میکنم اصلن معلوم نیست جواب بده یا نه اگه خودت دلت میخاد امتحان کن
ضمنن توی دستگاه‏های پرتبل جدید این مشکل با EXfat مرتفع شده
موفق باشی

heidary_sh
19-01-2011, 15:31

111111111111111111111111

nima912
10-02-2011, 18:39
من فکر کنم به خاطر تفاوت در آمپر مورد نیاز هارد و آمپری که ال سی دی میده باشه! من با دی وی دی سونی مدل 728 امتحان کردم usb میشناسه اما هارد transcend رو نه! دفترچه رو که خوندم نوشته بود رو پورت usb ماکسیمم 500mA میده و هارد رو دیدم زده 1.0A که واسه همین برقش تامین نمیشه!

aatwo
25-04-2012, 10:20
باتشکر از دوستان . هاردم fat32 هست .و دفترچه تلویزیون رو نگاه کردم چیزی در باره محدودیت پیدا نکردم. چند ساعت پیش دوباره امتحان کردم . هارد موردشناسایی قرار نمیگیره و بوق ممتد میزنه!

دوست عزیز بوق ممتد هارد اکسترنال شما به علت ضعیف بودن ولتاژ برق دستگاه برای راه اندازی این مدل هارد اکسترنالتون هست
دو کار می توانید انجام دهید از یک کابل کوتاهتر استفاده کنید اگر جواب نداد
از یک هارد اکسترنال پاور دار استفاده نمایید

یکی از مزیتهایی هارد پاور دار اینه که بعضی دستگاها و سیستم ها با بعضی از مدلهای هارد بدون پاور مشکل دارند
و مزیته دیگرش اینه که امنیت دادها در صورت پیش آمدن مشکل جریان برق بیشتر حفض میشه
عیبش هم همینه که حمل و نقلش به آسونی بدون پاور نیست