مشاهده نسخه کامل
: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 پاناسونیک
*Alucard*
30-12-2010, 18:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
So, with that important disclaimer out of the way, the VT30 measured with our Klein K-10 in dark surroundings and calibrated mode we got 0.02 cd/m2 at 0IRE and 79.35 cd/m2 at 100IRE (approx. 3,967:1 on/off) using standard window patterns from our Sencore VP401. Our 8 month old VT20 measured 0.04 cd/m2 at 0IRE and 75.12 cd/m2 at 100IRE calibrated (1878:1 approx on/off). Our 2 year old Pioneer LX5090 Kuro measured 0.03 cd/m2 at 0IRE and 110.1 cd/m2 at 100IRE calibrated (3,670:1 approx). Ansi-contrast measurements on the Pioneer were 0.04 cd/m2 black and 85.4 cd/m2 white averaged results, with the VT30 managing 0.03 cd/m2 black and 72.4 cd/m2 white averaged results.
As we have said take what you will from those measurements for the three TVs we have set up here side by side and calibrated in the same room. Looking at those results there should be a big difference between the VT20 and VT30 by almost double the on/off contrast figures but in actual content viewing (watching the same Blu-ray clip on all three screens together at the same time), it is very difficult to put those numbers into definite visual differences with moving content. The VT30 is blacker than the VT20 by a small margin in real-life viewing (and in ideal conditions) with not a lot to separate the VT30 and LX5090, not just in terms of black level, but with general calibrated image quality. Some will ask why we haven’t pushed the brightness of the sets to higher levels (some claim 120 cd/m2 as a standard), but another important point that is always forgotten with calibrated results is that the image has to be easy on the eye for long term viewing and complimentary to the viewing room conditions. We have gone for what we determine the ideal viewing circumstances based on industry standards and as close to perfect as you can get on a consumer TV. This means a dimly lit viewing room with suitable placement of ambient lighting. These conditions won’t match some reader’s environments and we recommend that you take this in to account when making your purchasing decision. We have tested the VT30 in brighter conditions below in the picture section, however...
*Alucard*
06-01-2011, 09:40
پلاسمای VT30 امسال مدل High - end پلاسماهای پاناسونیک برای سال 2011 هست که به سیستم Infinite black PRO 2 برای مشکی عمیقتر و نسل جدید پردازنده سه بعدی این کمپانی مجهز شده ولی این پایان ماجرا نیست در مدلهای امسال قابلیت Viera Cast streaming به Viera Connect Internet suite تغییر اسم داده که کاربرها میتونن بر روی پنل بازیهای سه بعدی رو به صورت استریمینگ بازی کنن هنوز از قیمت و نحوه دانلود و دسترسی کاربرها به بازیها اطلاعاتی منتشر نشده.
مشخصات:
Plasma TV
3D compatible
one pair of 3D glasses included
THX certification
Infinite Black Pro 2 panel
1080p/24 playback mode
Short throw phosphors
3D-compatible SD card slot
Viera Connect Internet suite
*Alucard*
06-01-2011, 12:27
بعضی از قابلیتهای Viera Connect :
نسل جدید HDTVـهای Viera که بالغ بر 15 مدل جدید هست با قابلیت سازگاری با cloud-based Internet service ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])معرفی شده این قابلیت که از طریق VIERA Connect (ابزاری که در TV برای این منظور طراحی شده) در دسترس قرار خواهد گرفت و به کاربرها اجازه خواهد داد که بدون نیاز به یک کنسول بازی , بازیهای واقعی و با کیفیت رو اجرا کنند.
بازیهای به اجرا در اومده توسط پردازنده TV پردازش نخواهند شد و درعوض cloud-system کار پردازش و اجرای این بازیها رو برعهده خواهد گرفت به همین دلیل به لحاظ تئوریک محدودیتی در توان سخت افزاری برای پردازش بازیهای کاملا واقعی وجود نخواهد داشت.
از دیگر قابلیتهای Viera connect این هست که شما یک تردمیل و یا بازو بند pedometers رو میتونید به TV متصل کنید و در حال تماشای TV از اطلاعاتی مثل میزان کالری سوزانده شده و ... اطلاع پیدا کنید علاوه بر این با ضبط کردن این اطلاعات و به کار گیری مقیاسهای سنجش وزن و چربی بدن شما میتونید از میزان سلامت و پیشرفت روزانتون در ورزش بر روی صفحه TV مطلع بشید.
در حال حاضر این سرویس تنها برای آمریکای شمالی در در دسترس خواهد بود از تعداد بازیها , نحوه دسترس و قیمت پنل در حال حاضر اطلاعاتی در دسترس نیست.
برای پنلهای ایرانی هم که عمرا :19:
مدل VT30 خیلی خوشگله. طراحی های پاناسونیک نسبت به 2010 پیشرفت خوبی کرده.
*Alucard*
06-01-2011, 13:40
بد نیست ظاهرا تو VT30 از طراحی One sheet مدلهای 2009 مثل V10 استفاده شده.
این مدل تو سایت Cnet اسمش GT30 ذکر شده. چه فرقی VT30 داره؟
Panasonic TC-PGT30 series features:
Plasma TV
3D compatible
THX certification
Infinite Black panel
Short throw phosphors
3D-compatible SD card slot
Viera Connect Internet suite
Panasonic TC-PGT30 series models:
Panasonic TC-P50GT30: 50-inch
Panasonic TC-P55GT30: 55-inch
Panasonic TC-P60GT30: 60-inch
Panasonic TC-P65GT30: 65-inch
با خرید VT30 یک جفت از این عینک همراهشه.
t_tanhayam
06-01-2011, 16:52
این مدل تو سایت Cnet اسمش GT30 ذکر شده. چه فرقی VT30 داره؟
-تفاوت در ف.ي.ل.ت.ر ها
سري VT از Infinite Black Pro 2 استفاده ميكنه
سري GT از Infinite Black 2 استفاده ميكنه
-فكر ميكنم نداشتن پورت RS232 در سري هاي GT
- و البته طراحي متفاوتشون VT30 ( شيشه يكپارچه )
Viera Connect هم كه در هر دو مدل وجود داره
amir 777
06-01-2011, 21:18
این پورت RS232 به چه دردی میخوره
یه نکته ای که فکر کنم امسال توی ذوق زد این بود که پاناسونیک تو عینک های 3D خودش تغییر ایجاد نکرد چون همون طور که میدونید عینک های پاناسونیک کمی تیره بودند و درخشندگی تصویر را کم می کرد
در ضمن ببخشید میشه درباره این قابلیت هم توضیح بدید 1080p/24 playback mode
*Alucard*
06-01-2011, 22:11
این پورت RS232 به چه دردی میخوره
یه نکته ای که فکر کنم امسال توی ذوق زد این بود که پاناسونیک تو عینک های 3D خودش تغییر ایجاد نکرد چون همون طور که میدونید عینک های پاناسونیک کمی تیره بودند و درخشندگی تصویر را کم می کرد
در ضمن ببخشید میشه درباره این قابلیت هم توضیح بدید 1080p/24 playback mode
اون پورت برای آپدیت و کالیبره کردن حرفه ای پنل استفاده میشه.
ظاهر عینک که عوض شده حالا باطنش چقدر تغییر کرده تا ریویو نشه معلوم نمیشه البته پاناسونک اعلام کرده که برایتنس پنل رو 30 درصد نسبت به سال 2010 بالا برده و از مصرف برق پنل هم 20 درصد نسبت به سال قبل کم کرده.
24p هم برای تطابق بهتر پنل با سورسهای 1080/24p که معمولا فریم ریت و رزولوشن فیلمهای بلو ری هست ساخته شده .
اساس کار به این شکل هست که رفرش ریت پنل موقع دریافت سورسهای 1080/24p به شکل ضریبی از یک عدد طبیعی (بدون اعشار) در عدد 24 باشه.
مثلا اگر رفرش ریت پنل 100 هرتز باشه :
100/24=4.166
که این 0.166 اضافی (Over scan) باعث عدم تطابق صحیح فریم ریت فیلم با اسکن پنل میشه در نتیجه ممکنه حالتی غیر موزون در نمایش تصویر به وجود بیاد ولی اگر رفرش ریت موقع دریافت یک سورس 24p بر روی عدد 96 هرتز تنظیم بشه:
96/24=4
که در نتیجه هر فریم 4 بار اسکن میشه و حالت غیر موزون به وجود نمیاد.
amir 777
08-01-2011, 11:07
ممنون اقا مهدی فقط ببخشید یعنی الان gt30 که این قابلیت1080p/24 playback mode را نداره در فیلم های بلوری مشکلی ایجاد نمیکنه
mehrdad_ati
08-01-2011, 11:51
حتما یادشون رفته تو مشخصات بنویسند . مگه میشه همچین قابلیت پیش پا افتاده ای رو نداشته باشه ! شایدم از بس عادیه دیگه نمی نویسند :دی
*Alucard*
08-01-2011, 13:32
ممنون اقا مهدی فقط ببخشید یعنی الان gt30 که این قابلیت1080p/24 playback mode را نداره در فیلم های بلوری مشکلی ایجاد نمیکنه
GT30 (فعلا فقط مشخصات مدلهای آمریکای شمالی اعلام شده) قابلیت انطباق با 24p رو در تصاویر 2D و 3D با هم داره.
WOLF PACK
08-01-2011, 17:07
دوستان مدل V30 وجود نداره؟؟؟
به نظر شما V20 رو بگیرم یا وایسم مدل های 2011 رو بگیرم؟؟
چایگزینی برای V20 خواهد امد؟؟؟
ممنون........................
*Alucard*
08-01-2011, 19:52
دوستان مدل V30 وجود نداره؟؟؟
به نظر شما V20 رو بگیرم یا وایسم مدل های 2011 رو بگیرم؟؟
چایگزینی برای V20 خواهد امد؟؟؟
ممنون........................
مدلهای معرفی شده برای بازار آمریکای شمالی هستن سال پیش هم مدلی به اسم V20 برای آمریکای شمالی معرفی نشد ولی ممکنه برای آسیا یا اروپا معرفی بشه.
توی چندتا بلاگ با سخنگوی پاناسونیک تو نمایشگاه CES 2011 مصاحبه کردن و مشخص شده که مشخصات نهایی پنلها برای سال 2011 تعیین نشده و این پنلهای به نمایش در آمده هنوز در دست ساخت هستن و احتمالا با محصول نهایی فرق میکنن (قائدتا محصول نهایی باید کاملتر و بهتر باشه)
die my darling
08-01-2011, 21:39
vt30 نامزد جایزه بهترینهای ces 2011 از cnet شده.
die my darling
08-01-2011, 21:55
سایتgizmodo بهترین تی ویه نمایشگاهو انتخاب کرده :
پلاسمای vt30 پانی
*Alucard*
10-01-2011, 20:44
Gary merson و وبسایت HDGURU هم VT30 رو به عنوان بهترین پنل سه بعدی و بهترین محصول نمایشگاه CES2011 انتخاب کردن.
انشاا... 365 روز دیگر آنهم از طریق بانه وارد ایران خواهد شد.:37:
اساتید اینجا مشخصات تمام تلویزیونهای جدید پاناسونیک رو نوشته :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*Alucard*
11-01-2011, 22:06
ظاهرا این تمام مدلهای پاناسونیک برای سال 2011 نیست Panasonic Professional (یکی از شرکتهای زیر مجموعه پاناسونیک که ادوات صوتی و تصویری حرفه ای میسازه) چند مدل پلاسمای سه بعدی سری VX200 رو که قبلا در ژاپن عرضه شده برای بازار جهانی در سایزهای 85 و 103 اینچ در این سال عرضه خواهد کرد.
die my darling
11-01-2011, 22:39
البته قیمتهای جالبیم دارن :5:
85 اینچ 45000 دلار یعنی 49 میلیون
103 اینچ 65000 دلار یعنی 71 میلیون
یه مدل 152ux1هست که 152 اینچه با رزولوشن 4k به قیمت واقعا مفت :18: فقط 490000 دلار یعنی 539,000,000 تومن LOL
die my darling
11-01-2011, 22:46
این vx200 مدلای 50 و 65 اینچیشم قراره توی یه تاریخ نامشخص تو سال 2011 بیاد
شاید پر فروشترین مدل 3D پاناسونیک ST30 بشه . تنوع سایزش خیلی خوبه و تو سایزهای 42 و 46 قیمتهای معقول تری خواهد داشت. مشخصاتش تو عکس هست.
lebowski
12-01-2011, 09:03
توی این عکس که آنتی رفلکتورش خیلی خوبه لامپای نمایشگاه که عکسشون روی بدنه تی وی افتاده روی صفحه نمایش معلوم نیست و بلاک شده برایتنسم 30 درصد اضافه شده که باید جالب باشه اینطور که میگن به جز طراحی و گواهینامه thx فرقی با gt30 نداره.
توی لینک زیر مدلهای 2011 مقایسه شده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه گزینه جالب که دیدم Moving Picture Resolution 1080 Lines بود. نمی دونم مدلهای قبلی مثل V20 اینو داشتند؟ یعنی میشه مشکل پلاسماها رو در نمایش SD حل کنه؟
یه چیز جدید دیگه دیدم NeoPlasma بودو این مورد چه فرقی با NeoPDP داره؟
mehrdad_ati
12-01-2011, 21:11
بله v20 و vt20 و g20 و gt20 و gt25 و vt25 هم oving Picture Resolution 1080 Lines بودند . اونها هم فرقی با هم ندارند .
مگه پلاسما ها با sd مشکلی دارند ؟
! Alex !
13-01-2011, 01:25
بله v20 و vt20 و g20 و gt20 و gt25 و vt25 هم oving Picture Resolution 1080 Lines بودند . اونها هم فرقی با هم ندارند .
جالب شد ااااااا
یعنی چی اون وقت من دارم v20 میخرم
اگه مشکلی داره لطفا اعلام کنید و اگه تلویزیونی تا 2.5 از این بهتر وجود داره بگید
البته من از یکی از دوستان که اینکاره هستند سوال کردم ایشون کارشون رو خوب بلد هستند
اما دوست دارم معایب تلویزیون رو بدونم شاید معایب یه مدل دیگه کمتر باشه یا معایب اون برام کم اهمیت تر باشه
تو بعضی سایت های رویو گفته شده که تصاویر پلاسما نسبت به ال سی دی نویز بیشتری دارند و تارتر هستند.
آیا Moving Picture Resolution 1080 Lines مثل Upscaling عمل میکنه؟
! Alex !
13-01-2011, 02:28
فکر نمیکنم منظور روشنایی تصویر هست که می تونید دستی تنظیم کنید
من 3-4 روز هست دارم میرم دنبال مطلب در این مورد ها به این نتیجه رسیدم که بهترین ها پلاسما باید باشند
نظر من این هست استادا انجا زیادن خصوصا دوست گلم
t_tanhayam
*Alucard*
13-01-2011, 08:53
تو بعضی سایت های رویو گفته شده که تصاویر پلاسما نسبت به ال سی دی نویز بیشتری دارند و تارتر هستند.
آیا Moving Picture Resolution 1080 Lines مثل Upscaling عمل میکنه؟
پلاسماها به خاطر نوع تکنولوژیشون و ساختار تولید تصویرشون PWM نویز دارن به این شکل که وقتی به پیکسلها از فاصله خیلی نزدیک نگاه کنید به نظر میاد در حال حرکت هستن این مسئله از فاصله 50 سانتیمتری به بعد قابل روئیت نیست در نتیجه چون کسی از فاصله 40 و 50 سانتیمتری کمتر جلوی یه پلاسمای 42 اینچی نمیشینه پس در عمل PWM نویزی که قابل دیدن باشه وجود نداره , مقدار این PWM نویز در محصولات 2010 سامسونگ و پاناسونیک فوق العاده کمتر از قبل شده.
البته ممکنه نویزی (به شکل Grain یا دانه های خاکستری ریز ریز) در تصویر بعضی پنلها نسبت به بعضی دیگه وجود داشته باشه (فارق از LCD یا پلاسما بودن) که اون مربوط به عملکرد فیلترهای نویز گیر پنل هست که در بعضی پنلها بهتر از بعضی دیگه عمل میکنن.
بعضی از پلاسماها در نمایش تصاویر SD بهترین پنلها هستن نمونش پلاسماهای 720p که بهترین کیفیت رو برای نمایش تصاویر SD دارن (به انتخاب اکثر سایتها) دلیلش هم رزولوشن 1280x1024 یا 1024x768 این پنلها هست که به صورت Native یک رزولوشن 4:3 به حساب میاد در نتیجه Upscaling کمتری طلب میکنه و نتیجه هم خیلی تمیزتر از تبدیل یک رزولوشن 4:3 به 16:9 هست البته پلاسمای پایونیر هم هست که هنوز بهترین پردازنده و کیفیت رو در نمایش تصاویر SD داره دلیل اون به کار بردن چیپهای گرون قیمت و دقیق در این پنل هست.
Moving Picture Resolution 1080 Lines
این توانایی باعث میشه که پلاسماها به صورت Full time بتونن Full HD باشن وقتی که یک تصویر ثابت نمایش داده میشه رزولوشن اون تصویر 1920x1080 پیکسل هست ولی وقتی تصویر شروع به حرکت میکنه در اکثر LCD ـها و پلاسماهای قدیمی از رزولوشن عمودی تصویر (در نتیجه تعداد خطوط افقی) مورد نمایش کاسته میشه یعنی رزولوشن تصویر متحرک دیگه Full HD نیست که باعث تاری تصویر میشه هر چقدر سرعت یک تصویر اکشن بیشتر باشه تعداد این خطوط هم کمتر میشه ولی در پلاسماهای جدید به دلیل پائین اومدن رسپانس تایم در حد نانو ثانیه به صورت Full time میتونن Full HD نشون بدن.
die my darling
13-01-2011, 12:05
عجیبا غریبا!!!!!!!!!
دوستان چرا متوجه نیستین ؟؟؟ جناب پونل کلا با پلاسما و پاناسونیک مشکل داره البته ایشون با تصویر ال سی دی به خصوص از نوع سامسونگی مشکل نداره یعنی چشم ایشون مشکل زاویه دید و مشکی بور و بلور اضافیو و نبودن یکنواختی شدت نورو بقیه چیزارو تو تی ویای سامسونگ نمیبینه فقط اون چند دهم درصد مشکل آپ اسکیل پلاسماهای پانارو میبینه.
عجیبا غریبا!!!!!!!!!
دوستان چرا متوجه نیستین ؟؟؟ جناب پونل کلا با پلاسما و پاناسونیک مشکل داره البته ایشون با تصویر ال سی دی به خصوص از نوع سامسونگی مشکل نداره یعنی چشم ایشون مشکل زاویه دید و مشکی بور و بلور اضافیو و نبودن یکنواختی شدت نورو بقیه چیزارو تو تی ویای سامسونگ نمیبینه فقط اون چند دهم درصد مشکل آپ اسکیل پلاسماهای پانارو میبینه.
اتفاقا بنده کاملا متوجه این عیبها هستم.
همین دیروز از الجزیره الریاضیة داشتم ازبکستان و کویت رو می دیدم اونم با CRT پاناسونیک. گفتم تصویرش رو تو LCD یه تستی کنم. یه مقدارش رو ضبط کردم. تلویزیون LCD که نداشتم با مانیتور Full HD و 23 اینچ سامسونگ که کنتراست دینامیکش 1:50.000 است تست کردم. واقعا که رنگها چقدر تو LCD الکی بودند. همه رنگها تقلبی بود. حالت نقاشی آب رنگ داشت. وقتی هم یه بازیکن زیاد ورجه وورجه می کرد تصویر جا می موند. بازیکنه می شد دو تا. یعنی یکیش که خود بازیکن بود یکی دیگش سایه بازیکن. ولی CRT همه چیزش واقعی بود. من عاشق تصویر طبیعیم. از رنگهای بیخودی اصلا خوشم نمی یاد. ولی چه کنم که اصلا با پلاسما آشنایی ندارم. خونه هر فک و فامیل و دوست وآشنایی هم که می رم فقط LCD داره. هیچ جایی تصویر پلاسما رو تست نکرده ام. تو مغازه ها هم که تصویر فقط دودیه.
چند روز پیش رفتم نمایندگی سامسونگ. LED و پلاسما و LCD ، همه رقم بود. تصویر پلاسماش اصلا مشکی نبود یه چیزی تو مایه های طوسی بود. ولی LED و LCD عجب مشکی خوب و براقی داشتند. به فروشنده گفتم مشکی کدوم بهتره و چرا پلاسما اینطوره. اونم گفت اگه سه تا رو خاموش کنیم مشکیش معلوم میشه. راست گفته؟ یعنی مشکی پلاسما همون رنگ صفحه در حالت خاموشی است؟ توی CRT و LCD و LED که همینطوره.
این سوال خیلی ذهنم رو مشغول کرده که پلاسما وقتی روشنه صفحه اش مشکی تر میشه؟ تو یه اتاقی که پنجره اش رو به آفتابه و همیشه نور گیره است ، تصویر پلاسما دودی نمیشه؟ توی همین اتاق با CRT تصویر دودی میشه ولی شب تصویر کنتراستش بهتر میشه.
این صفحه در حالت خاموشی مشکی نیست چطوری مشکی تولید می کنه؟؟؟
ببخشید فکر کنم خیلی وراجی کردم.:31:
mehrdad_ati
13-01-2011, 15:42
اتفاقا بنده کاملا متوجه این عیبها هستم.
همین دیروز از الجزیره الریاضیة داشتم ازبکستان و کویت رو می دیدم اونم با CRT پاناسونیک. گفتم تصویرش رو تو LCD یه تستی کنم. یه مقدارش رو ضبط کردم. تلویزیون LCD که نداشتم با مانیتور Full HD و 23 اینچ سامسونگ که کنتراست دینامیکش 1:50.000 است تست کردم. واقعا که رنگها چقدر تو LCD الکی بودند. همه رنگها تقلبی بود. حالت نقاشی آب رنگ داشت. وقتی هم یه بازیکن زیاد ورجه وورجه می کرد تصویر جا می موند. بازیکنه می شد دو تا. یعنی یکیش که خود بازیکن بود یکی دیگش سایه بازیکن. ولی CRT همه چیزش واقعی بود. من عاشق تصویر طبیعیم. از رنگهای بیخودی اصلا خوشم نمی یاد. ولی چه کنم که اصلا با پلاسما آشنایی ندارم. خونه هر فک و فامیل و دوست وآشنایی هم که می رم فقط LCD داره. هیچ جایی تصویر پلاسما رو تست نکرده ام. تو مغازه ها هم که تصویر فقط دودیه.
چند روز پیش رفتم نمایندگی سامسونگ. LED و پلاسما و LCD ، همه رقم بود. تصویر پلاسماش اصلا مشکی نبود یه چیزی تو مایه های طوسی بود. ولی LED و LCD عجب مشکی خوب و براقی داشتند. به فروشنده گفتم مشکی کدوم بهتره و چرا پلاسما اینطوره. اونم گفت اگه سه تا رو خاموش کنیم مشکیش معلوم میشه. راست گفته؟ یعنی مشکی پلاسما همون رنگ صفحه در حالت خاموشی است؟ توی CRT و LCD و LED که همینطوره.
این سوال خیلی ذهنم رو مشغول کرده که پلاسما وقتی روشنه صفحه اش مشکی تر میشه؟ تو یه اتاقی که پنجره اش رو به آفتابه و همیشه نور گیره است ، تصویر پلاسما دودی نمیشه؟ توی همین اتاق با CRT تصویر دودی میشه ولی شب تصویر کنتراستش بهتر میشه.
اگر شما یه تکنولوژی میخوای که بتونه مثل crt بهت کنتراست بالا ، مشکی عمیق و response time کم و مهم تر از همه تولید رنگ طبیعی بده شما فقط باید از بین oled و plasma یکی رو انتخاب کنی چون فقط این دو تکنولوژی هستند که همه ی این فاکتور ها رو دارند . که oled فعلا تولیدش انبوه نشده و تنها انتخاب plasma است . اما اگر دنبال رنگ ها اشباع شده و برایتنس بالاتر هستی قطعا بایلد به llcd based ها فکر کنی . کلا lcd ها هرچی نور بیشتر باشه مشکی شون بهتر میشه . اگر ببری خونه میفهمی مشکیش هرگز به خوب پلاسما نیست . البته قطعا پلاسما داریم تا پلاسما ! مثلا مشکی pioneer kuro رو هنوز حتی پاناسونیک هم بهش نرسیده !!! یا همین vt20 هم بعد از kuro بهترین مشکی رو داره .
در مورد رنگ مشکی من درست متوجه نشدم ! یعنی شما از روی تلوزیزیون خاموش قضاوت کردید ؟ :دی ! شما روشنش کن بفهمی جریان چیه :دی .
*Alucard*
13-01-2011, 15:47
زیر نور زیاد چون رنگ فیلمی که بر روی LCD ـها هست مشکی رنگ ساخته شده شما موقع نمایش رنگ مشکی فقط رنگ فیلم رو میبینید ولی در اتاق تاریک به دلیل اینکه نور بک لایت کاملا بلاک نمیشه رنگ مشکی دیده نمیشه میتونید این قضیه رو با LCD کامپیوتر تست کنید یک صفحع کاملا مشکی رو نمایش بدین بعد برق اتاق رو خاموش کنید برای جلوگیری از عملکرد کنتراست داینامیک یا کنتراست داینامیک رو خاموش کنید یا اینکه یک صفحه مشکی با یک دایره سفید در مرکز بین 5 تا 10 درصد اندازه صفحه نمایش بدین.
این لینک رو هم ببینید بد نیست:
die my darling
13-01-2011, 20:25
آره مشکی تر میشه اون دودی شدن تصویر واسه خاطر شیشه هست چون انعکاس زیادی داره جلوی نور خود تی ویو میگیره ولی v20 خیلی خوبه من ندیدم زیر نور دودی بشه توی جمهوری بعضیاشون تو روز نزدیک پنجره مغازه آفتاب حتی مستقیم به شیشه تی وی میخوره ولی تصویرشون کاملا براقه توی مدلای 2011 که درخشش 30 درصد دیگه بالا رفته و لایه ضد انعکاسم بهتر شده پس باید خیلی بهتر شده باشن خیلی دوس دارم زودتر یکی از این مدلای 2011 ببینم.
پاناسونیک در نمایشگاه2010 CES با معرفی تلویزیون های سری TC-PVT25 یکی از بهترین تلویزیون های دنیا را به نمایش گذاشت بسیاری معتقد بودند PVT25 بهترین کیفیت تصویر را بین تلویزیون های HDTV دارد. امسال در CES 2011 نیز پاناسونیک با معرفی PVT30 موفقیت PVT25 را تکرار کرد.
شرکت پاناسونیک مدل VT30 را Infinite Black Pro 2 Panel نام گذاری کرده است. پاناسونیک اعلام کرده است که نسل جدید پنل های پلاسما که در سری VT30 از آنها استفاده شده است تصاویر را درخشان تر از قبل نمایش می دهد و سفید را سفید تر و سیاه را سیاه تر نمایش می دهد.
VT30 همانند GT30 دارای تاییده THX است اما هنوز مشخص نیست که این تاییده برای نمایش تصاویر سه بعدی نیز گرفته شده است یا فقط برای صدا و تصویر در حالت دو بعدی اخذ شده است.پاناسونیک برخلاف GT30 به همراه تلویزیون های سری VT30 یک عینک سه بعدی نیز ارائه می دهد.
پنل پلاسمای VT30 کمی باریکتر شده و در نتیجه شاسی تلویزیون نیز باریکتر شده است یک صفحه شیشه ای همچون سری V10 در جلوی تلویزیون قرار داده شده است.
سری VT30 پاناسونیک در سایز های 55 اینچ (TC-P55VT30) و 65 اینچ (TC-P65VT30) تولید می شود.
تغییرات اصلی در سری VT30 پاناسونیک
کاهش Crosstalk در تصاویر سه بعدی با تغییر در روند پردازش تصاویر
نمایش تصاویر مشکی تر با استفاده از نسل جدید پنل های Infinite Black Pro 2 که علاوه بر نمایش تصاویر مشکی تر مصرف کمتری هم دارند.
افزایش 30 درصدی روشنایی نور برای مقابله با تاثیر تیرگی عینک های اکتیوشاتر در زمان پخش تصاویر سه بعدی
die my darling
14-01-2011, 12:56
پاناسونیک در نمایشگاه2010 CES با معرفی تلویزیون های سری TC-PVT25 یکی از بهترین تلویزیون های دنیا را به نمایش گذاشت بسیاری معتقد بودند PVT25 بهترین کیفیت تصویر را بین تلویزیون های HDTV دارد. امسال در CES 2011 نیز پاناسونیک با معرفی PVT30 موفقیت PVT25 را تکرار کرد.
شرکت پاناسونیک مدل VT30 را Infinite Black Pro 2 Panel نام گذاری کرده است. پاناسونیک اعلام کرده است که نسل جدید پنل های پلاسما که در سری VT30 از آنها استفاده شده است تصاویر را درخشان تر از قبل نمایش می دهد و سفید را سفید تر و سیاه را سیاه تر نمایش می دهد.
VT30 همانند GT30 دارای تاییده THX است اما هنوز مشخص نیست که این تاییده برای نمایش تصاویر سه بعدی نیز گرفته شده است یا فقط برای صدا و تصویر در حالت دو بعدی اخذ شده است.پاناسونیک برخلاف GT30 به همراه تلویزیون های سری VT30 یک عینک سه بعدی نیز ارائه می دهد.
پنل پلاسمای VT30 کمی باریکتر شده و در نتیجه شاسی تلویزیون نیز باریکتر شده است یک صفحه شیشه ای همچون سری V10 در جلوی تلویزیون قرار داده شده است.
سری VT30 پاناسونیک در سایز های 55 اینچ (TC-P55VT30) و 65 اینچ (TC-P65VT30) تولید می شود.
تغییرات اصلی در سری VT30 پاناسونیک
کاهش Crosstalk در تصاویر سه بعدی با تغییر در روند پردازش تصاویر
نمایش تصاویر مشکی تر با استفاده از نسل جدید پنل های Infinite Black Pro 2 که علاوه بر نمایش تصاویر مشکی تر مصرف کمتری هم دارند.
افزایش 30 درصدی روشنایی نور برای مقابله با تاثیر تیرگی عینک های اکتیوشاتر در زمان پخش تصاویر سه بعدی
یعنی این صفحه شیشه ای اضافه مثل v10 باعث نمیشه انعکاسش بیشتر بشه؟
afshin b
14-01-2011, 13:21
یعنی این صفحه شیشه ای اضافه مثل v10 باعث نمیشه انعکاسش بیشتر بشه؟
الان V20 دورش قاب داره ولی توی V10 و VT30 همون شیشه ی تصویر رو روی قابش هم ادامه دادن( the one-sheet-of-glass design). یعنی روی انعکاس نباید تاثیری داشته باشه.
توی یکی از پستهای alucard تو تاپیک v10 ایشون نوشته بودن که این one sheet glass باعث میشه تصویر از بقل دو تایی دیده بشه که دلیلش انعکاس نور تی وی روی شیشه دوم هست حالا امیدوارم توی vt30 درستش کرده باشن
Sacrament
15-01-2011, 09:09
این صفحه در حالت خاموشی مشکی نیست چطوری مشکی تولید می کنه؟؟؟
اینطوری نگاه کن:
ممنون از عکسهای خوبت. دوربین SLRت به خوبی کیفیت واقعی رو نشون میده. تو سورس HD و اتاق تاریک بدون شک پلاسما بهترینه. فقط من نمی دونم تو اتاق خیلی روشن مثل اتاق هایی که رو به آفتابند یا اتاق هایی که چندین مهتابی پر نور وجود داره با کیفیت SD ( شبکه های تلویزیونی داخلی ) چطوره؟ اگه از سیستمهای دیجیتالی مثل ما.هوا.ره یا STB و با پورت HDMI برای پخش شبکه های داخلی و خارجی استفاده بشه کیفیت در مقایسه با LCD چطوره؟
mehrdad_ati
15-01-2011, 17:38
تو اتاق آفتابگیر قطعا lcd بهتره اما نور لامپ مخصوصا با این فیلترهای جدید تاثیر چندانی نمیزاره
Sacrament
15-01-2011, 20:42
ممنون از عکسهای خوبت. دوربین SLRت به خوبی کیفیت واقعی رو نشون میده. تو سورس HD و اتاق تاریک بدون شک پلاسما بهترینه. فقط من نمی دونم تو اتاق خیلی روشن مثل اتاق هایی که رو به آفتابند یا اتاق هایی که چندین مهتابی پر نور وجود داره با کیفیت SD ( شبکه های تلویزیونی داخلی ) چطوره؟ اگه از سیستمهای دیجیتالی مثل ما.هوا.ره یا STB و با پورت HDMI برای پخش شبکه های داخلی و خارجی استفاده بشه کیفیت در مقایسه با LCD چطوره؟
کاش اون دوربین و این تی وی مال من بود :31:
من v10 دارم تو sd خوبه بستگی به کیفیت کانالش داره خونه فامیلا lcd زیاده وقتی میرم اونجا و شبکه های sd اکثرا ماه***** میبینم حس میکنم تصویر بعضی شبکه ها روی v10 بهتره بعضی بدتره! اما تصویر sd کلا چی هست که بهتر یا بدتر باشه! ولی تو اچ دی v10 واقعا میترکونه اگه بتونی یه ----- اچ دی بگیری خیلی عالی میشه اینم بهت بگم وقتی فیلمو برنامه های اچ دی زیاد ببینی دیگه خود به خود رقبت نمیکنی بری sd ببینی.
کاش اون دوربین و این تی وی مال من بود :31:
من v10 دارم تو sd خوبه بستگی به کیفیت کانالش داره خونه فامیلا lcd زیاده وقتی میرم اونجا و شبکه های sd اکثرا ماه***** میبینم حس میکنم تصویر بعضی شبکه ها روی v10 بهتره بعضی بدتره! اما تصویر sd کلا چی هست که بهتر یا بدتر باشه! ولی تو اچ دی v10 واقعا میترکونه اگه بتونی یه ----- اچ دی بگیری خیلی عالی میشه اینم بهت بگم وقتی فیلمو برنامه های اچ دی زیاد ببینی دیگه خود به خود رقبت نمیکنی بری sd ببینی.
البته اگر دستت به سورس اچ دی برسه و بتونی تهیه کنی که .... اما اگر نتونی و مجبور باشی با اس دی بسازی، اون وقت این که تی وی چه قابلیتی واسه اچ دی داره، اهمیتی پیدا نمی کنه....
die my darling
16-01-2011, 10:27
البته اگر دستت به سورس اچ دی برسه و بتونی تهیه کنی که .... اما اگر نتونی و مجبور باشی با اس دی بسازی، اون وقت این که تی وی چه قابلیتی واسه اچ دی داره، اهمیتی پیدا نمی کنه....
چرا دستت به سورس hd نرسه!؟ xbox360 هست ps3 هست میتونی یه hd media player به قیمت 120 تومن بخری سفارش بدی هر فیلمی که میخوای hd شو واست بیارن ----- hd هست و کلی چیز دیگه.
اگرم نباشه کیفیت شبکه های sd روی همه تی ویا با هم یکسانه شاید اگه کسی بخواد مته به خشخاش بزنه 10 درصد باهم فرق کنه در کل اگرم طرز فکرت اینه که میخوای HDTV بخری بری بشینی باهاش فقط sd نگاه کنی پولتو حروم و حرص نکن برو یه تی وی لامپی بخر چون از هر HDTV که تا به حال دیدی تصویر sd یو بهتر نشون میده.:46:
چرا دستت به سورس hd نرسه!؟ xbox360 هست ps3 هست میتونی یه hd media player به قیمت 120 تومن بخری سفارش بدی هر فیلمی که میخوای hd شو واست بیارن ----- hd هست و کلی چیز دیگه.
اگرم نباشه کیفیت شبکه های sd روی همه تی ویا با هم یکسانه شاید اگه کسی بخواد مته به خشخاش بزنه 10 درصد باهم فرق کنه در کل اگرم طرز فکرت اینه که میخوای HDTV بخری بری بشینی باهاش فقط sd نگاه کنی پولتو حروم و حرص نکن برو یه تی وی لامپی بخر چون از هر HDTV که تا به حال دیدی تصویر sd یو بهتر نشون میده.:46:
اتفاقا پریروز من هم به جمع وی 20 داران پایتخت اضافه شدم.... دلم هم از این می سوزه که نمی تونم خوب از قابلیت هاش استفاده کنم. می شه لطفا اگر کسی رو سراغ داری که فیلم های اچ دی با قیمت مناسب داره برام پ خ کنی شماره اش رو؟؟ قیمتایی که من دارم بالا است و به صرفه نیست. خودم هم تی وی رو گرفتم به امید این که انگیزه پیدا کنم برم دنبال متریالش...
die my darling
16-01-2011, 11:06
من از ولیعصر میگیرم هاردمو میبرم هر فیلمی داره میریزه روی هارد ولی تو نت تو گوگل یه سرچ بکن فیلم hd حتما پیدا میکنی اگه پیدا نکردی به من پ.خ بزن.
die my darling
16-01-2011, 15:25
تعداد پ.خ ها زیاد شد واسه همین اینجا چندتا لینک میزارم توش شماره نوشته:
امیدوارم مدیرا گیر ندن
amir 777
16-01-2011, 16:19
این طور که دوستان توضیح دادن یعنی پلاسما تو تصاویر sd در اتاق تاریک بهتره lcd هست
*Alucard*
01-02-2011, 22:28
وبسایت AVforums پنل VX200 رو تست کرده!
2D Picture Quality
Any display’s picture quality is based on a number of elements - the greyscale, the colour gamut and the video processing - if the display gets these elements right the resulting images can be spectacular. As I’ve mentioned earlier in this review the VX200 gets these essential basics right and as such the resulting images are some of the best I’ve seen from a display. The VX200 reproduced the reference demo footage on the Spears & Munsil Blu-ray disc superbly with sharp images composed of natural colours, excellent shadow detail, smooth gradations and an abundance of fine detail. This fine detail was all the more obvious because there was very little PWM noise which is a real plus for a plasma of this size.
Perhaps the area where the VX200 really excelled was in contrast ratio and black levels. The dynamic range was very impressive and the display’s ability to show dark and light images in the same frame or move from shadow to daylight with ease gave the picture a real sense of dimensionality, even in 2D. However it was the black levels that really impressed and for the first time I saw blacks that matched my Kuro at home. These deep blacks really added to the already excellent picture and created images that were stunning in their clarity, accuracy and dynamism.
I often use my Blu-ray of ‘I Am Legend’ to test out the capabilities of displays but with the exception of my Kuro this is the first time I’ve had the experience of not being able to tell where the black bars ended and the bezel began; this is one of the best indications of how good the blacks are on this display. I like using ‘I Am Legend’ because it has a nice detailed image, plenty of dark scenes for testing shadow detail and blacks and some clever use of colour to check a display’s accuracy. The VX200 passed with flying colours (no pun intended), producing a beautiful film-like image, with a natural appearance, amazing shadow detail, contrast and blacks and free of judder and artefacts.
If the VX200 was amazing with high definition material it was equally as impressive with standard definition content. Obviously with a screen this large the lack of resolution will be obvious but the high quality video processing resulted in images that actually looked very good on the 85” screen. As with the high definition content the accurate greyscale and colours and the superb contrast ratio and black levels result in wonderful looking standard definition images. The only real problem was that I could still see some ‘fizzing’ that is a result of a continuing problem with 50Hz material. It certainly wasn’t as bad as on the 65” VT20 that I reviewed in the summer so it does look as though Panasonic have been trying to address the issue but it was still there. This is a shame because were it not for my continuing concerns over 50Hz I would have no hesitation in awarding the VX200 a Reference badge.
3D Picture Quality
It is no secret that Panasonic have put a lot of their resources behind 3D and it could even be said that in their desire to optimise 3D performance they were prepared to compromise on certain elements of their 2D performance (50Hz). Therefore given the amount of innovation and development that Panasonic has put into 3D I expected the VX200 to perform well but I wasn’t prepared for how well. This is the best 3D performance I have seen to date and this is no doubt due to the combination of Panasonic’s technology, the bigger screen size and an almost complete lack of crosstalk.
When it comes to full HD 3D I have found that Panasonic’s displays have the edge over the competition in terms of both handling motion and crosstalk and the VX200 represents the zenith of their current capabilities. The use of their high speed drive technology, high speed illumination and fast decay phosphors has clearly paid dividends and resulted in a reference 3D performance. The newly designed glasses also seem to add to the performance and I didn’t find myself being distracted by flicker as I had on other Panasonic displays.
I have mentioned in previous reviews that with 3D size does matter and the VX200 proves it. Watching 3D content on its 85” screen was far more immersive than at any other time and a general lack of crosstalk meant that I never found myself being drawn out of the experience. There were occasional instances of crosstalk but you really had to look for them and they were never distracting. The display was able to handle fast movement without ghosting or artefacts which was especially obvious when playing fast moving 3D games. The image was also impressively bright even in the calibrated mode which personally I preferred due to its more natural looking colours. Of course if you want a brighter image in 3D you can always create another preset with the contrast set higher but you need to be careful of setting it too high or you will compromise the image and colour balance.
When watching scenes from ‘Avatar’ I found the 3D really enhanced my viewing experience and was never just a gimmick. I found myself being drawn into James Cameron’s carefully composed images and for the first time really appreciated his artistry. One interesting side effect of 3D is that I began to notice more detail in the image as my eyes took in all the additional depth information. This might be one reason why you don’t really notice the loss of resolution with passive systems but with full HD active shutter displays like the VX200 the level of detail is staggering. This is without doubt reference standard 3D and I can only hope that this level of performance filters down to Panasonic’s more affordable consumer displays during 2011.
قیمتشو زده 45 هزار پوند مفته حتما یه دونه میخرم :31:
ریویوش خیلی جالب بود بالاخره پاناسونیک یه تی وی ساخت که مشکیش با پایونیر کورو یکیه اما قیمتش خیلی بالاس اندازشم خیلی بزرگه البته توی یه سایتی یادم نیست کجا بود خوندم که نوشته بود این vx200 از متریالی ساخته شده که 24 ساعت تو 7 روز هفته کار کنه بدون مشکل و افت کیفیت واسه همین قیمتش خیلی بالاس حالا امیدوارم همین کیفیت تصویرو تو سری gt30 , vt30 قرار داده باشن.
die my darling
02-02-2011, 13:26
قیمتشو زده 45 هزار پوند مفته حتما یه دونه میخرم :31:
مطمئنی 45 هزار پونده؟ اونجا که زده 42 هزار پوند که میشه 73,920,000 تومن
amir 777
03-02-2011, 10:12
این vx200 از vt30 بالاتره؟
*Alucard*
03-02-2011, 10:22
این vx200 از vt30 بالاتره؟
این سری VX فقط 85 و 103 اینچ داره ساخت Panasonic Pro هست که معمولا برای کاربردهای غیر متعارف مثل قرارگیری در معرض آفتاب و حرارت و یا استفاده های خیلی طولانی مدت لوازم میسازن برای همین قیمتشون خیلی بالاس دو سال پیشم سری VX100 رو معرفی کردن که از نظر کیفیت تصویر تو سطح پنلهای پاناسونیک همون سال بود ولی برای مصارف صنعتی و لوکس ساخته شده بود.
Sacrament
03-02-2011, 17:20
این چه مدل پلاسمای پاناسونیکه؟
t_tanhayam
03-02-2011, 18:05
-اين مدل 50 اينچي يك پروتوتايپ بود كه در CES 2009 نمايش داده شده
-تقريبا ميشه گفت شبيه Z1 هست
*Alucard*
03-02-2011, 22:34
این چه مدل پلاسمای پاناسونیکه؟
این مدل قرار بود اواخر سال 2010 به اسم Z2 یا ZT2 به بازار عرضه بشه توی سایتهای اینترنتی هم شایعات زیادی در این مورد پخش شد ولی بعدا پاناسونیک به طور تلویحی اعلام کرد که تولید این پنل رو فعلا متوقف کرده به دلیل اینکه :
"تمرکز روی کیفیت و قیمت مناسب بیشتر از تمرکز روی طراحی براشون مهم هست و تولید پنلی با این طراحی هزینه اضافی به خریدار تحمیل میکنه که در حال حاضر جزو سیاستهای پاناسونیک نیست"
مدلای ژاپنی vt30
die my darling
06-02-2011, 10:45
عکس vx200
*Alucard*
08-02-2011, 14:18
وبسایت پاناسونیک صفحه مربوط به تکنولوژی پنلهای 2011 رو آپدیت کرد:
ali gamma
08-02-2011, 18:58
قیمت های پلاسماهای پانی 2011 توسط cnet منتشر شده
Panasonic TC-PVT30 series: Flagship successor to the Editors' Choice-winning Panasonic TC-PVT25 series.
TC-P55VT30: 55 inch, available April, $2,799
TC-P65VT30: 65 inch, available May, $4,299
Panasonic TC-PGT30 series: Step-down THX-certified successor to G25 and GT25 series.
TC-P50GT30: 50-inch, available March, $1,899
TC-P55GT30:55-inch[/URL], available March, $2,199
TC-P60GT30: 60-inch, available April, $2,799
TC-P65GT30: 65-inch, available April, $3,699
Panasonic TC-PST30 series: Loses THX but otherwise very similar to GT30; Panasonic's least-expensive 3D plasma.
TC-P42ST30: 42-inch, available February, $1,099
TC-P46ST30:46-inch[/URL], available February, $1,299
TC-P50ST30: 50-inch, available February, $1,499
TC-P55ST30: 55-inch, available February, $1,799
TC-P60ST30: 60-inch, available March, $2,399
TC-P65ST30: 65-inch[/URL], available March, $3,299
Panasonic TC-PS30 series: No 3D; successor to S2 series as least-expensive 1080p models.
TC-P42S30: 42-inch, available February, $799
TC-P46S30: 46-inch, available February, $949
TC-P50S30: 50-inch, available February, $1,099
TC-P60S30 60-inch, available March, $1,899
Panasonic TC-PX3 series: Entry-level 720p; successor to the C2 series.
TC-P42X3: 42-inch, available March, $599
TC-P46X3: 46-inch, available March, $699
TC-P50X3: 50-inch, available March, $799
عجب قیمتهای مناسبی!!!
مدلهای 3D بخصوص 50ST30 با قیمت 1499 دلار خیلی مناسبه. از همین الآن عاشق این مدل شدم. ST30 این ماه (فوریه) تو آمریکا عرضه میشه .خدا کنه تو ایران هم بیاد تا بخرمش.
ali gamma
08-02-2011, 21:21
THX چیه که این همه باعث گرونی تلویزیون میشه؟ این طور که من خودندم تو ویکیپدیا به تلویزیون های که از THX پشتیبانی میکنن این قابلیت رو میده که با تنظیمات پیش فرض سازنده ی فیلم اونو تماشا کنن. همش همین؟ فقط به خاطر این GT30 حدود 400 دلار در مذل 50 اینچی از ST30 گرونتره!
به نظر من که THX چیز بیخودیه. به کار من که نمی یاد. مدل ST30 همین که Infinit Black 2 و 600HZ و 1080Lines است برای با کیفیت بودن تصویرش کافیه.خصوصیت جالبی که در ST30 برای من جالبه پخش عکس و فیلم 2D و به ویژه 3D از روی کارت SD است.
گویا مدل ST30 تبدیل 2D به 3D نداره. درسته؟؟؟ البته به نظر من داشتن یا نداشتنش اصلا مهم نیست. چون 2D به 3D برای سرگرمیه و حالت فان داره.
*Alucard*
08-02-2011, 22:24
تبدیل دو بعدی به سه بعدی توسط بلو ری پلیر های جدیدی که پاناسونیک تو CES2011 نمایش داد امکان پذیر هست.
THX چیه که این همه باعث گرونی تلویزیون میشه؟ این طور که من خودندم تو ویکیپدیا به تلویزیون های که از THX پشتیبانی میکنن این قابلیت رو میده که با تنظیمات پیش فرض سازنده ی فیلم اونو تماشا کنن. همش همین؟ فقط به خاطر این GT30 حدود 400 دلار در مذل 50 اینچی از ST30 گرونتره!
GT30 از یک نوع طراحی خاصم تو بدنش استفاده شده که ظاهر یکپارچه داره برای همین از نظر دکور هم بهتره البته از نظر کیفیت تصویرم ممکنه فرق داشته باشن که تا ریویو نشن معلوم نمیشه ولی همینطوری اگه به رسم سالهای پیش عمل کرده باشن احتمالا THX باعث میشه که دقت رنگ GT30 بالا تر باشه که برای مصرف کننده های ایرانی که زیاد به دیدن فیلمهای اورجینال عادت ندارن چندان مهم نیست البته میشه تو تنظیمات دستی و یا مد سینما به معادل تنظیمات THX نزدیک شد.
دوستان آیا Neo PDP که در مدلهای 2010 بود با Neo Plasma متفاوته؟
آغاز عرضه پلاسما ST3 در ژاپن
به نظر میرسه که شکل ظاهری، مشخصات فنی و سایزهای ST3 با مدل ST30 آمریکا متفاوته
مشخصات :
پخش 3D
تبدیل 2D به 3D
1080 Lines Moving برای نمایش بهتر تصاویر اکشن Full HD
Native Contrast : 2.000.000:1
Up to 18-bit digital signal processing
1080/24p Input Support
x.v.color
Deep Color
3D Virtual Surround System II
سنسور تشخیص دهنده نور اتاق برای تنظیم اتوماتیک کنتراست و نور تصویر
کیفیت بهتر پخش تصاویر SD دیجیتالی و DVD
نمابش پوست طبیعی با پردازشگر رنگ و نور پوست
پخش عکس و فیلم 2D و 3D از طریق کارت حافظه SD
قابلیت ضبط برنامه های دیجیتالی بر روی کارت حافظه SD و هار دیسک حتی با کیفیت HD (حداکثر 17Mbps)
عمر پنل 100.000 ساعت
حداکثر مصرف در سایز 46 اینچ 365 وات و مصرف میانگین 155 وات
حداکثر مصرف در سایز 42 اینچ 335 وات و مصرف میانگین 143 وات
چند تا عکس از مدل ST3 ژاپن
دوستانی که با تصاویر پلاسما آشنایی ندارند شاید گمان کنند کیفیت تصویر بد است اما با کالیبره کردن و تنظیم، کیفیت تصویر خیلی بالاتر از چیزی است که در عکسها می بینید. ضمن اینکه کیفیت تصویر پلاسما معمولا توی عکس به خوبی LCD در نمی یاد که فکر کنم یه ربطهایی به سرعت شاتر دوربین و این جور چیزا داشته باشه. آدرس سایز اصلی تو کادره.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه پستهای دوستان بیشتر بشه سریعتر میشه رفت صفحه بعد این تایپیک و عکس ها و مطالب بیشتری میشه گذاشت چون این صفحه گنجایش عکس بالاتر رو نداره و خیلی سنگین شده. مجبورم صبر کنم.
die my darling
11-02-2011, 10:10
افزایش عمر پنل تا 10 میلیون ساعت
حداکثر مصرف در سایز 46 اینچ 365 وات و مصرف میانگین 155 وات
حداکثر مصرف در سایز 42 اینچ 335 وات و مصرف میانگین 143 وات
مطمئنی نوشته عمر پنل تا 10 میلیون ساعت؟؟؟
die my darling
11-02-2011, 11:01
دفترچه مدل x3 یو دانلود کردم حداکثر مصرف برقشو زده بود 199 وات متوسطشو زده بود 90 وات!
مطمئنی نوشته عمر پنل تا 10 میلیون ساعت؟؟؟
ممنون از تذکرت.
با ترجمه گوگل از سایت ژاپنی یکجا نوشته بود 10 میلیون ساعت و دقت کردم یک جای دیگه نوشته بود 100.000 ساعت که 100.000 درسته. پست قبلی اصلاح شد.
عرضه پلاسمای مدل GT3 در ژاپن
مدل GT3 از نظر طراحی با مدل GT30 آمریکا متفاوته و به نظر میاد طراحیش مشابه ST30 آمریکاست. از نظر مشخصات تقریبا مشابه ST3 است با این تفاوت که Black Panel 2 است و کنتراستش 5.000.000:1 است.
مشخصات :
پخش 3D
تبدیل 2D به 3D
1080 Lines Moving برای نمایش بهتر تصاویر اکشنFull HD
Black Panal 2 Native Contrast : 5.000.000:1
Up to 18-bit digital signal processing
1080/24p Input Support
x.v.color
Deep Color
3D Virtual Surround System II
سنسور تشخیص دهنده نور اتاق برای تنظیم اتوماتیک کنتراست و نور تصویر
کیفیت بهتر پخش تصاویر SD دیجیتالی و DVD
نمایش پوست طبیعی با پردازشگر رنگ و نور پوست
پخش عکس و فیلم 2D و 3D از طریق کارت حافظه SD
قابلیت ضبط برنامه های دیجیتالی بر روی کارت حافظه SD و هار دیسک خارجی حتی با کیفیت HD (حداکثر 17Mbps)
عمر پنل 100.000 ساعت
حداکثر مصرف در سایز 50 اینچ 415 وات و مصرف میانگین 154 وات
حداکثر مصرف در سایز 46 اینچ 380 وات و مصرف میانگین 145 وات
حداکثر مصرف در سایز 42 اینچ 350 وات و مصرف میانگین 128 وات
عکسهای GT3
دفترچه مدل x3 یو دانلود کردم حداکثر مصرف برقشو زده بود 199 وات متوسطشو زده بود 90 وات!
از کجا دانلود کردی؟
بگو ، منم دانلود کنم.
t_tanhayam
12-02-2011, 16:26
Panasonic models 2011
جناب تنها دستتون درد نکنه. :11:
جدول فوق العاده ای است. منبعش چه سایتیه؟ میخوام ببینم اطلاعات بیشتری در مورد مدل V30 هست؟ عکسی میشه ازش پیدا کرد؟
یه عکس از مدل V30 پیدا کردم. شبیه VT30 است. سایته که این عکسه توش بود یه سایت فروشگاهی از کشور چک است. شاید زیاد اعتیاری به عکسه نباشه. اما اگه V30 ریختش این باشه ، خیلی خوشگله و دقیقا همون چیزیه که من میخوام. حتما می خرمش.
t_tanhayam
12-02-2011, 20:01
جناب تنها دستتون درد نکنه. :11:
جدول فوق العاده ای است. منبعش چه سایتیه؟ میخوام ببینم اطلاعات بیشتری در مورد مدل V30 هست؟ عکسی میشه ازش پیدا کرد؟
-مربوط به بلاگ فردي ميشه كه در avforums هم اين اطلاعات رو عنوان كرده :
-البته رفرنس هاي بسيار خوب وفرومهايي به زبان هاي بيگانه وجود داره كه بي نهايت اكتيو هستند :
-كمي گوگله شدش :
-عكس هاي با وضوح بالاتري هم هست منتها v30 رو نديدم توشون :
-در مورد ديزاين پنل هاي امسال تا حدود زيادي زيبا شدندو البته شبيه به هم هستند
v2 =>v20
vt2=>vt20
g2=>g20
g3=>g30
g3:
در مورد عكسي هم كه گذاشتين ممكن هست faik باشه
-البته اقاي Phil Hinton در avforums عنوان كردند كه line up براي uk رو 15/16 فوريه با جزئيات اعلام خواهند كرد تا ببينيم ...
-و فكر ميكنم هنوز مشخص نشده (البته تا جايي كه من اطلاع دارم ) كه سري هاي non 3d مثل g30 و v30 براي اروپا توليد و عرضه ميشه يا نه ..
-در مورد سري هايي كه ريليز ميشه در ژاپن هم كه سايتش هست :
Advanced PDP Development Center Corporation (Japan)
-cnet هم كه قبلا قيمت ها رو اعلام كرده :
-ميتونيد كاتالوگ هاي خوبي هم اينجا دانلود كنيد :
ali gamma
17-02-2011, 11:54
قیمت های مدل های اروپا منشر شده که در مقایسه با قیمت هایی که cnet یه مدت پیش برا
امریکا منتشر کرده بود خیلی بالاترن. نکته ی جالب اینکه امسال خبری از مدل V30 نخوهد بود.
قیمت ها یه ضد حال حسابی بود
die my darling
17-02-2011, 16:46
قیمتهاش خیلی نامردیه!!!! خیلی!
قیمتهای 42 اینچ به تومان:
vt30=3,120,000
gt20=2,675,000
st30=2,300,000
g30=1,950,000
s30=1,485,000
amir 777
17-02-2011, 19:38
خیلی بی انصافیه پارسال مدل vt20 که اخرین مدل بود 2.5 بود حالا امسال gt30 2.5 هست
*Alucard*
17-02-2011, 22:17
به نقل از سایت FlatpanelsHD پنل VT30 اولین TV ای هست که به صورت اتوماتیک کالیبره میشه.
قیمت کیتی که پنل رو کالیبره میکنه 600 یورو هست.
توی این لینک یک ویدئو هم از نحوه انجام اینکار ببینید:
-البته اقاي Phil Hinton در avforums عنوان كردند كه line up براي uk رو 15/16 فوريه با جزئيات اعلام خواهند كرد تا ببينيم ...
امروز 18 فوریه است. Phil Hinton جزئیات را اعلام نکرده؟
t_tanhayam
18-02-2011, 23:33
امروز 18 فوریه است. Phil Hinton جزئیات را اعلام نکرده؟
-نه هنوز من چيزي نديدم
-اين ويدئو رو هم ميتونيد ببينيد:
-فكر ميكنم اقاي Stephen Withers هست يكي از اعضاي تيم رويو avforums
جناب تنهای عزیز ، درسته که امسال خبری از مدل V30 نخواهد بود؟
t_tanhayam
19-02-2011, 00:10
جناب تنهای عزیز ، درسته که امسال خبری از مدل V30 نخواهد بود؟
-همونطور كه گفتم هنوز معلوم نيست اين مدل ها ريليز ميشه يا نه ( البته تا جايي كه من اطلاع دارم )
-ميتونيد مطالب avsforum رو دنبال كنيد :
amir 777
20-02-2011, 19:09
اولین سری از پنل های 2011 در این هفته در بریتانیا عرضه میشه که در واقع اولین عرضه در اروپا هست
سلام
دوستان من قصد خرید یک تلویزیون دارم(نمی دونم پلاسما بهتر هست یا ای سی دی یا ال ای دی)
هزینه که می خوام بکنم حداکثر 4 تومان هست
کیفیت تصویر مهمترین اولویت من هست.(اچ دی کامل رو بدون هیچ مشکلی پخش بکنه)
نمی دونم توی این رنج از پاناسونیک بگیرم یا سونی؟(خوب اگر مثلا سونی 4 تومان باشه ولی پاناسونیک با همون کیفیت3 تومان باشه ترجیح میدم پاناسونیک بگیرم)
من توجه خاصی روی برند سونی در زمینه کیفیت تصویر دارم اما موقعی که در عمل پاناسونیک در نمایشگا ها و مقایسه ها رتبه اول رو کسب می کنه دیگه به سونی مشکوک میشم
ممنون میشم راهنمایی کنید.
t_tanhayam
21-02-2011, 10:27
-بزرگوار اين تاپيك رو در مورد مقايسه بخونيد :
وسوالتون در مورد راهنمايي رو در اين تاپيك مطرح كنيد :
t_tanhayam
27-02-2011, 18:32
Panasonic's new LCD / LED flat panel
DT35:
DT30:
E30:
D35:
E3:
Panasonic UX3
ST30B ریجن بریتانیا ( انگلستان و ایرلند )
3D TV
G14 Progressive Full-HD NeoPlasma
600Hz
Infinite Black Pro (5,000,000:1 Native)
1080 lines
24p Smooth Film
VIERA Connect
3D Image Viewer
GT30B ریجن بریتانیا
3D TV
600Hz
Infinite Black Pro (5,000,000:1 Native)
1080 lines
24p Smooth Film
VIERA Connect
USB HDD Recording
DLNA/WiFi Ready
WOLF PACK
04-03-2011, 13:00
دوستان سلام.
در حال حاضر جایگزینی برای مدل V20 اومده؟یعنی تو رنج همین TV ولی بهتره؟؟
ممنون.
t_tanhayam
04-03-2011, 13:27
دوستان سلام.
در حال حاضر جایگزینی برای مدل V20 اومده؟یعنی تو رنج همین TV ولی بهتره؟؟
ممنون.
-فعلا جايگزيني نيومده توي بازار عزيز
U30B ریجن بریتانیا
G14 Progressive Full-HD Plasma
600Hz
Superb Contrast with Native Contrast 2.000.000:1
900 lines
24p Playback
VIERA Connect
Image Viewer: AVCHD/SD-VIDEO/Motion JPEG [Lumix]/MP4 [Xacti]/JPEG/MP3/AAC playback
2 x HDMI
S30B ریجن بریتانیا
G14 Progressive Full-HD Plasma
600Hz
Superb Contrast with Native Contrast 2.000.000:1
1080 lines
24p Playback
VIERA Connect
Image Viewer: AVCHD/SD-VIDEO/Motion JPEG [Lumix]/MP4 [Xacti]/JPEG/MP3/AAC playback
3 x HDMI
2 x USB (2 side); Mass Storage/Keyboard/WiFi/SK Camera
G30B ریجن بریتانیا
600Hz
Infinite Black (5,000,000:1 Native)
1080 lines
24p Smooth Film
VIERA Connect
Image Viewer : AVCHD / SD-VIDEO / Motion JPEG [Lumix] / MP4 [Xacti] / DivXPlusHD / WMV / JPEG / MP3 / AAC / WMA
4 x HDMI
3 x USB (1 side, 2 top); Mass Storage / Keyboard / WiFi / SK Camera / USB-HDD Recording
اگه مدل V30 عرضه نشه ، G30 بهترین جایگزین برای V20 است.
amir 777
31-03-2011, 19:47
یعنی gt30 برای اسیا نمیاد
اگه تا یک ماه دیگه برای آسیا GT30 اضافه نشه دیگه ارائه نمیشه. خیالی نیست، فعلا ST30 رو بچسب.
amir 777
01-04-2011, 10:34
اره st30 خیلی عالیه تقریبا با vt30 یکی هست فقط قیمتش تعیین نشده؟
t_tanhayam
01-04-2011, 13:09
اره st30 خیلی عالیه تقریبا با vt30 یکی هست فقط قیمتش تعیین نشده؟
-در مورد st30 هم ميتوني يك رويو جمع وجور از اقاي Chad B يكي از اعضاي تيم THX / ISF calibrator از سايت avsforum رو بخوني مقايسه كوچيكي هم با vt25 داشته :
die my darling
01-04-2011, 13:14
در مورد st30 هم ميتوني يك رويو جمع وجور از اقاي Chad B يكي از اعضاي تيم THX / ISF calibrator از سايت avsforum رو بخوني مقايسه كوچيكي هم با vt25 داشته :
chad b حرف مفت زیاد میزنه اولا که فتو مترش دقیق نیست واسه همین هر چی black level اعلام میکنه اشتباهه دوما میره پنلارو واسه خودش کالیبره میکنه میاد نظر میده شما بهتره با ریویوهای chad b قند تو دلت آب نشه.
amir 777
01-04-2011, 13:39
البته فکر کنم st30 اسیا با اروپا فرق داشته باشه و مال اسیا تقریبا همون gt30 اروپا هست که به اسم st30 فروش میره
قیمت st30 42in آسیا چنده؟ کی میاد به بازار؟
WOLF PACK
07-04-2011, 14:21
دوستان VT30 کی وارد بازار ایران میشه؟؟
و قیمتش در بازار ایران چقدر خواهد بود؟(42 اینچ)
و اینکه میشه بگید NEO PLASMA در این TV ها کاربردش چیه؟؟
خیلی خیلی ممنون.
t_tanhayam
07-04-2011, 15:06
دوستان VT30 کی وارد بازار ایران میشه؟؟
و قیمتش در بازار ایران چقدر خواهد بود؟(42 اینچ)
و اینکه میشه بگید NEO PLASMA در این TV ها کاربردش چیه؟؟
خیلی خیلی ممنون.
در واقع يك تغيير اسم گذاري داريم از Neo PDP to Neo Plasma
بخاطر تغييراتي كه در سري هاي 2011 صورت گرفته
-حدود 15% افزايش برايتنس انجام شده با مقدار مصرف انرژي حتي كمتر
-همينطور ساختار جديدي كه باعش كاهش ضخامت پنل واسليم تر شدن اونها ميشه
-كمتر كردن بازه تجزيه فسفر ها كه باعث بوجود اومدن تصاوير شارپ تري ميشه در 2d .3d
-البته توضيحات تخصصي تري داره كه مربوط ميشه به جابجايي زمان afterglow از تاريكترين به روشن ترين و بالعكس ..
-اين كار باعث كاهش 3D Crosstalk ميشه
-بهبود در بلك لول و بهتر شدن رفلكشن و بازتاب نور در محيط هاي پرنور بخاطر استفاده از ف.ي.ل.ت.ر هاي انتي رفلكشن جديد
-همينطور Motion Resolution كه افزايش 50 در صدي داشته (1200 پيكسل در ثانيه )
WOLF PACK
07-04-2011, 16:21
در واقع يك تغيير اسم گذاري داريم از Neo PDP to Neo Plasma
بخاطر تغييراتي كه در سري هاي 2011 صورت گرفته
-حدود 15% افزايش برايتنس انجام شده با مقدار مصرف انرژي حتي كمتر
-همينطور ساختار جديدي كه باعش كاهش ضخامت پنل واسليم تر شدن اونها ميشه
-كمتر كردن بازه تجزيه فسفر ها كه باعث بوجود اومدن تصاوير شارپ تري ميشه در 2d .3d
-البته توضيحات تخصصي تري داره كه مربوط ميشه به جابجايي زمان afterglow از تاريكترين به روشن ترين و بالعكس ..
-اين كار باعث كاهش 3D Crosstalk ميشه
-بهبود در بلك لول و بهتر شدن رفلكشن و بازتاب نور در محيط هاي پرنور بخاطر استفاده از ف.ي.ل.ت.ر هاي انتي رفلكشن جديد
-همينطور Motion Resolution كه افزايش 50 در صدي داشته (1200 پيكسل در ثانيه )
دوست عزیز ممنون ولی عکس ها نمیان!!!
بعد اینکه نگفتی کی vt30 وارد ایران میشه و چقدر قیمت خواهد داشت.
v30 میاد یا نه؟
t_tanhayam
07-04-2011, 17:43
دوست عزیز ممنون ولی عکس ها نمیان!!!
بعد اینکه نگفتی کی vt30 وارد ایران میشه و چقدر قیمت خواهد داشت.
v30 میاد یا نه؟
-در مورد عكس ها دوباره اپلود كردم
-در مورد v30 كه خبري نيست اصلا معلوم نيست چنين مدل non 3d عرضه بشه يا نه
-در مورد ورود به بازار ايران هم متاسفانه پاناسونيك (نمايندگي هاي ايران) اصلا سابقه خوبي نداردند به اين زودي ها اميدوار نباشين
-در مورد قيمت ها هم اينطور اعلام شده :
Available: April-May 2011
من دیروز از نمایندگی شهرستان vt20 پنجاه اینچی رو قیمت گرفتم 3500000 تومان
t_tanhayam
08-04-2011, 15:20
من دیروز از نمایندگی شهرستان vt20 پنجاه اینچی رو قیمت گرفتم 3500000 تومان
دوستان مدل ST30 کی وارد بازار جهانی میشه؟
بازار ایران که با تاخیر زیادی میرسه اما تو بانه و گناوه باید باشه به نظرتون کی میرسه ؟
ارزش داره صبر کنم و به جای V20 بگیرم.
دوستان مدل ST30 کی وارد بازار جهانی میشه؟
بازار ایران که با تاخیر زیادی میرسه اما تو بانه و گناوه باید باشه به نظرتون کی میرسه ؟
ارزش داره صبر کنم و به جای V20 بگیرم.
تو بعضی جاها مثل آمریکا و اروپا اومده ولی تو آسیا هنوز نیومده. باید تابستون وارد بازار ایران بشه.
من که خودم میخوام بخرمش و براش صبر می کنم. اونقدر خوب هست که ارزش داره براش صبر کنی.
خیلی با V20 متفاوته. کنتراست بیشتر ، نور بیشتر ،3D ، قیافه بهتر و...
die my darling
18-04-2011, 01:28
عکس از st30e
توی سایت آسیا هم VT30 درسه سایز 42 - 50 و 65 معرفی شده است
ST30 هم در سه سایز 42 - 50 و 55
توی سایت آسیا هم VT30 درسه سایز 42 - 50 و 65 معرفی شده است
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدST30 هم در سه سایز 42 - 50 و 55
نمی دونم چرا برای آسیا سایز 46 نمیدن. ولی برای اروپا همیشه سایز 46 هست.
برای V20 آسیا هم همینطور بود.
منو مخفی s20 و d25 پاناسونیک رو چه جوری پیداکنم؟
کسی بلده؟
راستی از این 2 تا کدومشون بهترن d25 ارزش 250 هزار بیشتر پول دادنو داره؟
t_tanhayam
21-04-2011, 17:02
منو مخفی s20 و d25 پاناسونیک رو چه جوری پیداکنم؟
کسی بلده؟
راستی از این 2 تا کدومشون بهترن d25 ارزش 250 هزار بیشتر پول دادنو داره؟
-عزيز بايد سوالاتتون رو توي تاپيك 2010 بپرسين :
pesareazad
23-04-2011, 07:14
سلام دوستان ممنونم از این تاپیک خوب
لطفا در مورد تلویزیون LCD مدل S20 هم صحبت کنید
ممنونم
t_tanhayam
23-04-2011, 18:17
سلام دوستان ممنونم از این تاپیک خوب
لطفا در مورد تلویزیون LCD مدل S20 هم صحبت کنید
ممنونم
-دوستان عنوان هاي تاپيك ها رو رعايت كنند s20 مربوط ميشه به 2010 و تاپيك زير :
t_tanhayam
25-04-2011, 20:35
3تا رويو از Hdtvtest.uk
TX-P42G30B
TX-P42C3B
TX-P42GT30B
persian_m
27-04-2011, 11:28
من نمیدونم چرا پاناسونیک این قدرپلاسما هاش رو با کابینت های کت و کلفت میزنه وقتی میخری میاری خونه انگار تانک خریدی به جای تی وی :41:
die my darling
27-04-2011, 23:54
ریویو gt30
die my darling
01-05-2011, 09:52
من نمیدونم چرا پاناسونیک این قدرپلاسما هاش رو با کابینت های کت و کلفت میزنه وقتی میخری میاری خونه انگار تانک خریدی به جای تی وی :41:
واسه اینکه باید مثل تانکم کار کنه سامسونگ که نیست یکی دو سال بعد بندازیش سطل آشغال.
persian_m
01-05-2011, 12:17
واسه اینکه باید مثل تانکم کار کنه سامسونگ که نیست یکی دو سال بعد بندازیش سطل آشغال.
:31::5::31::5::31::5::31::5::31::5::31::5:
die my darling
02-05-2011, 11:54
ریویو جدید از ابر پلاسمای vt30 پاناسونیک:
die my darling
02-05-2011, 13:31
یک ریویو دیگه از vt30
*Alucard*
02-05-2011, 16:56
پست اول آپدیت شد.
die my darling
11-05-2011, 09:45
توس تست سایت cnet مدل st30 یو تو کیفیت تصویر بهتر از gt30 دونسته! دلیلشم گفته گامای بهتر.
sezareta
18-05-2011, 20:39
سلام خواهشا یه سری به تاپیک زیر هم بزنید و کمک کنید
خواهشا اگر زحمتی نیست از راهنمایی دریغ نفرمایید
یه ریویو از ST30 :
با vt20 هم مقایسش کرده، تو تصاویر متحرک انگار از vt20 خیلی پایین تره، ولی از بقیه لحاظ انگار بهتر شده.
amir 777
24-05-2011, 07:56
در بعضی از کشور های اسیا مدل های 2011 مثل استرالیا عرضه شده کسی از ایران خبر نداره
saeed1351
27-05-2011, 15:22
فرق TH-P42V20 با Tx-P42V20
در چیست ؟ . اینکه در جایی در کنار 42v20 نوشته بود
مدل S : دارای تیونر دیجیتال است ولی منوی فارسی ندارد .
میشه در این باره توضیح دهید..
فرق TH-P42V20 با Tx-P42V20
در چیست ؟ . اینکه در جایی در کنار 42v20 نوشته بود
مدل S : دارای تیونر دیجیتال است ولی منوی فارسی ندارد .
میشه در این باره توضیح دهید..
TH مدل آسیا، TX مدل اروپا و TC مدل آمریکاست.
مدلهایی که آخر اسمشون S است مخصوص سنگاپورند و چون برای ایران برنامه ریزی نشده اند، منو فارسی ندارند.
با درود به همه دوستان
میخواستم دوستان در مورد این مدل تلوزیون از پاناسونیک نظر بدن ----- داخلی داره
Panasonic TX-P42G20
این هم عکس از پشت تلوزیون
دوستان گرامی میخواستم بدونم پاناسونیک ال ای دی داره یا نه؟
وچه مدلی نام داری چه سری هایی از پانا سونیک ال ای دی هستند؟
sound.vision
29-05-2011, 12:39
دوستان گرامی میخواستم بدونم پاناسونیک ال ای دی داره یا نه؟
وچه مدلی نام داری چه سری هایی از پانا سونیک ال ای دی هستند؟
بله پاناسونیک تو مدل های 2010 که ال ای دی داشت و جزء سری D25 حساب می شدن...که از سایز 32 تا 37 و40 با گارانتی تو ایران هست اگه تو سری های دیگه هم داشته باشه نمی دونم مدل ال ای دی دار اگه اشتباه نکنم یه مدل دیگه هم بود که از این D25 ارزون تر ولی مشخصات پایین تری داشت...تو سری های جدید 2011 هم که هنوز نیامده ایران مدل های ال ای دی وجود داره. اگه پست های قبلی همین تاپیک رو مطالعه کنی به جوابت می رسی.
persian_m
29-05-2011, 15:34
بله پاناسونیک تو مدل های 2010 که ال ای دی داشت و جزء سری D25 حساب می شدن...که از سایز 32 تا 37 و40 با گارانتی تو ایران هست اگه تو سری های دیگه هم داشته باشه نمی دونم مدل ال ای دی دار اگه اشتباه نکنم یه مدل دیگه هم بود که از این D25 ارزون تر ولی مشخصات پایین تری داشت...تو سری های جدید 2011 هم که هنوز نیامده ایران مدل های ال ای دی وجود داره. اگه پست های قبلی همین تاپیک رو مطالعه کنی به جوابت می رسی.
مدل دیگری رو که دوستمون گفتن D22 هست
amir 777
08-06-2011, 10:56
خوب مثل این که مدل های 2011 پاناسونیک به اسیا رسیده و باید همین چند وقته توی فروشگاه ها در ایران عرضه بشن
اینم لینکش
خوب مثل این که مدل های 2011 پاناسونیک به اسیا رسیده و باید همین چند وقته توی فروشگاه ها در ایران عرضه بشن
اینم لینکش
با درود به همه
کدوم سری از این سریهای پاناسونیک بهتره ؟
amir 777
08-06-2011, 13:47
با درود به همه
کدوم سری از این سریهای پاناسونیک بهتره ؟
سری vt که امسال با نام vt30 به بازار عرضه میشه
hamed473
12-06-2011, 18:43
سلام دوستان من یک مدل پلاسما پانا سونیک 42x30تو یکی از شهرهای مرزی خریدم(850000تومان) ساختشم تایلند زده با زبان فارسی وعربی وانگلیسی .ایا مدل خوبیه وایا میدونید چه امکاناتی داره(وای فا-------...)یعنی میتونم از قابلیت وای فا با یک دانگل استفاده کنم.----t/----sداره یا نه.ایا منو مخفی داره؟واینکه ایا این مدل مال 2011 هست؟
hamed473
13-06-2011, 09:45
ظاهرا ----tداره درمورد wi-fiاگه راهنمایی کنید واینکه ایامدل خوبی هست یا نه؟
die my darling
19-06-2011, 20:45
ظاهرا ----tداره درمورد wi-fiاگه راهنمایی کنید واینکه ایامدل خوبی هست یا نه؟
به نظرم اگه به جاش مدل v20 بگیری خیلی بهتره
WOLF PACK
23-06-2011, 00:26
دوستان گزینه بهتری نسبت به V20 اومده؟؟
ایا برای خرید پلاسما V20 رو بگیرم یا مدل های بهتری اومده
(در ضمن نمی خوام الکی برای 3D پول اضافی بدم)
لطفا راهنماییم کنید بهتر از V20 تو همون کلاس اومده جدید؟؟
پلاسما بهتری برای 2D نیومده.
فعلاً بهترین پلاسمای 2D فقط V20 است.
MITAJOON
23-06-2011, 01:02
سلام.
یادمه تو یه فرومی در مورد گوشیه سامسونگ گالکسی 2 انقدر ری ویو و حدس و گمان و عکس و ... گذاشتن که گوشی هنوز نیومده همه شو از حفظ شدم!
این تاپیکم از پست اول تا آخرشو خوندم که تقریبا ً 1.5 ساعت طول کشید!!!!آخرشم نفهمیدم نقش اول فیلم مرد یا زنده موند!:31:
(تا اینجاش اسپم بود)
حالا دوستان و اساتید گرام بفرمایند آیا خبری از تولیدات سال 2011 تو ایران هست؟یا برم سراغ برند دیگه؟
راستش من میخوام تلویزیون بگیرم 42 یا 46 اینچ بودنش محرضه:27:
3D داشتنشم نیازه:13:
اما تو تبلیغات و تنوع برند ها گیر کردم.راستش چون تصویر V20 رو دیدم خیلی خوشم اومده ولی خب 3D؟؟؟؟!!!!!!
آخرین قیمت های تلویزیون های جدید ، مشخص نشده؟صبر کنم؟یا برند دیگه ای رو انتخاب کنم؟نظر شما چیه؟
شما که از تصویر V20 خوشتون میاد ولی خب 3D؟ بهتره VT20 بگیرید.
با همون کیفیت تصویر 2D که V20 داره به علاوه 3D
cyber861
23-06-2011, 12:12
:20:.......
............
26-06-2011, 09:44
آیا کسی اطلاعی از ورود مدل vt30 به ایران دارد؟
die my darling
27-06-2011, 09:45
حالا حالا ها منتظر نباش ولی st30 تا یکی دو ماه دیگه میاد
infernal_a
27-06-2011, 12:22
[
حالا دوستان و اساتید گرام بفرمایند آیا خبری از تولیدات سال 2011 تو ایران هست؟یا برم سراغ برند دیگه؟
راستش من میخوام تلویزیون بگیرم 42 یا 46 اینچ بودنش محرضه:27:
3D داشتنشم نیازه:13:
اما تو تبلیغات و تنوع برند ها گیر کردم.راستش چون تصویر V20 رو دیدم خیلی خوشم اومده ولی خب 3D؟؟؟؟!!!!!!
آخرین قیمت های تلویزیون های جدید ، مشخص نشده؟صبر کنم؟یا برند دیگه ای رو انتخاب کنم؟نظر شما چیه؟[/
سلام
با توجه به اينكه تصوير V20 نظرتو جلب كرده مدل VT20 دقيقا همون V20 ه البته + 3D و اگه رو 3D بودنشم اصرار داري تنها گزينه موجود VT20 ( اگه عجله داري) و اگرم عجله نداري صبر كن تا VT30 بياد . كلا PANA غوغا كرده . هر روز مدلاش خيلي قوي تر از قبل ميشن واسه همين اگه وقت داري مي ارزه كه براي VT30 صبر كني .
البته بنظر من ( نظر كاملا شخصي) ، فعلا تكنولوژيه 3D داراي نواقص زياديه كه تا تكميل كردنش زمان ميبره و فعلا پول براي 3D دادن اشتباه .
babi_rich
27-06-2011, 19:32
vt30 تا آخر تابستون میاد؟
............
27-06-2011, 20:26
vt30 تا آخر تابستون میاد؟
من امروز یک vt20 خریدم از فروشنده سوال کردم که vt30 چه وقت وارد ایران میشود گفت که نمیداند ولی از نمایندگی سوال کرد و گفتن که در ماه بهمن یا اسفند سال 90 وارد بازار میشود ولی مدل st30 در اواسط تابستان به ایران وارد میشود.
saber_11361
28-06-2011, 09:11
مدل
TH-L42D25
آیا مدل خوبی از نظر کیفیت تصویر هست ؟
از سایر نظرها چطور ؟
قیمیت هم با گارانتی اگر دارید بگید
die my darling
28-06-2011, 14:11
d25 ال ای دیه مدل 2010 هستش کیفیت خیلی خوبیم داره فقط یو اس بیش تعطیله هیچ فرمتی پخش نمیکنه.
infernal_a
29-06-2011, 07:20
مدل
TH-L42D25
آیا مدل خوبی از نظر کیفیت تصویر هست ؟
از سایر نظرها چطور ؟
قیمیت هم با گارانتی اگر دارید بگید
سلام
اگه نظرت رو LED ه تو خريدش شك نكن چون واقعا كيفيتش فوق العادس ، خودتم برو يه نگاهي به تصويرش بنداز حتما خوشت مياد . در مورد USB ش هم نهايتا با 120-30 تومن يه HD player بگير و حالشو ببر .
............
29-06-2011, 14:26
سلام
اگه نظرت رو LED ه تو خريدش شك نكن چون واقعا كيفيتش فوق العادس ، خودتم برو يه نگاهي به تصويرش بنداز حتما خوشت مياد . در مورد USB ش هم نهايتا با 120-30 تومن يه HD player بگير و حالشو ببر .
تائید میشود
*Alucard*
02-07-2011, 10:51
من فکر نمیکنم سری VT30 به صورت رسمی تا سال 91 وارد بازار ایران بشه همیشه که اینطور بوده سری V10 و VT20 هم همینطور بودن.
سلام.
قصد خرید تلویزیون دارم.
با تحقیقاتی که انجام دادم پلاسمای پاناسونیک به نظرم مناسبتر و بهتر بود.
کاربردم دیدن فیلم HD و گیم (PS3) هست.
بهترین مدل پلاسما که میشه تهیه کرد چی هست با بودجه حدود 1تومن؟
میشه 3D خرید با این بودجه؟
سایز حداقل 42 باشه.
و یک نکته رو هنوز نمیدونم اونم اینه که FULL HD بخرم یا HD ؟نمیدونم چقدر توی تصاویر تاثیر داره!
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید.
*Alucard*
02-07-2011, 11:30
سلام.
قصد خرید تلویزیون دارم.
با تحقیقاتی که انجام دادم پلاسمای پاناسونیک به نظرم مناسبتر و بهتر بود.
کاربردم دیدن فیلم HD و گیم (PS3) هست.
بهترین مدل پلاسما که میشه تهیه کرد چی هست با بودجه حدود 1تومن؟
میشه 3D خرید با این بودجه؟
سایز حداقل 42 باشه.
و یک نکته رو هنوز نمیدونم اونم اینه که FULL HD بخرم یا HD ؟نمیدونم چقدر توی تصاویر تاثیر داره!
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید.
اگر برای فیلم HD و PS3 میخوای خرید کنی بهتره صبر کنی تا مدل ST30 به ایران بیاد ولی فکر نمیکنم به بودجتون بخوره بهتره تا اون موقع یکم تقویتش کنی , دو سه ماهی وقت داری!
! Alex !
02-07-2011, 14:39
بهترین تلویزیون های پاناسونیک تا قیمت 1800 چی رو پیشنهاد میکنید ؟ ؟ ؟ فقط اگه لطف کنید سریع الات 5 سری میخوام تلویزیون بخرم هی جور نمیشه اما این بار دیگه جوره جوره همه چی شما یه یا علی بگید منو روشن کنید خیلی عالی تر هم میشه ممنون از همه اونایی که دارن راهنمایی میکنن
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
کیفیت خوب برام از همه چی مهم تره داشتن دی وی بی کارت بعدش مصرف برق بعد تر ورودی های خوبی داشته باشه و زیبایی در آخر برام مهمه
shayangiga
02-07-2011, 15:11
دوستان لطف میکنید مزایا و یا معایب مدل st30 به vt20 رو بگید. یعنی ارزش داره vt20 نخرم و صبر کنم تا st30 وارد ایران بشه؟
shayangiga
02-07-2011, 15:34
دوستان لطف میکنید مزایا و یا معایب مدل st30 به vt20 رو بگید. یعنی ارزش داره vt20 نخرم و صبر کنم تا st30 وارد ایران بشه؟
help please
02-07-2011, 23:53
این st30 اومدنش وسط همین تابستون حتمی هست ؟؟
با این قیمت بی حساب کتاب دلار نکنه گرون تر از vt20 بده نمایندگی ؟؟؟
راستی تو بعضی سایتا گفته بودن که black level بدتر از سری 2010 بوده راسته ؟؟
صبر کنیم ؟؟
die my darling
03-07-2011, 10:14
بهترین تلویزیون های پاناسونیک تا قیمت 1800 چی رو پیشنهاد میکنید ؟ ؟ ؟ فقط اگه لطف کنید سریع الات 5 سری میخوام تلویزیون بخرم هی جور نمیشه اما این بار دیگه جوره جوره همه چی شما یه یا علی بگید منو روشن کنید خیلی عالی تر هم میشه ممنون از همه اونایی که دارن راهنمایی میکنن
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
کیفیت خوب برام از همه چی مهم تره داشتن دی وی بی کارت بعدش مصرف برق بعد تر ورودی های خوبی داشته باشه و زیبایی در آخر برام مهمه
Panasonic V20S تیونر dvbt داره بعدش 40d25 ال ای دی
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
مزایا
مصرف برق کمتر برایتنس بالاتر
اشباع رنگ بیشتر
جزئیات بالاتر
تو بعضی جاها کنتراست بهتر
معایب
سه بعدی ضعیفتر
مشکی کم عمقتر
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------
این st30 اومدنش وسط همین تابستون حتمی هست ؟؟
با این قیمت بی حساب کتاب دلار نکنه گرون تر از vt20 بده نمایندگی ؟؟؟
راستی تو بعضی سایتا گفته بودن که black level بدتر از سری 2010 بوده راسته ؟؟
صبر کنیم ؟؟
مشکیش کم عمقتره ولی عوضش ظریفتره یعنی رنگای نزدیک مشکیش واقعیتره و جزئیاتش بیشتره.
اصلا فکرشو نکن که از vt20 گرونتر باشه.
............
03-07-2011, 15:56
ظاهرا st30 یک فیلتر مخصوص رنگ مشکی برای مکانهای پرنور هم دارد.
*Alucard*
04-07-2011, 10:43
ظاهرا st30 یک فیلتر مخصوص رنگ مشکی برای مکانهای پرنور هم دارد.
فقط خدا کنه رو مدلهای آسیایی مخصوصا ایران این فیلترو حذف نکنن.
-----------------
فیلتر ضد انعکاس مدل VT20 از مدل ST30 قویتره ولی مدل VT20 فیلتر کنتراست برای محیطهای پرنور نداره که به مدل ST30 اضافه شده و کارش این هست که مثل LCD ـها رنگ مشکیو در مکانهای پرنور مشکی نگه میداره.
shayangiga
04-07-2011, 12:13
پشت vt20 فن داره؟ اگه داره صدای فن شنیده میشه؟ یا به مرور زمان به صدا نمیوفته؟
die my darling
05-07-2011, 02:24
فن نداره عزیز
shayangiga
05-07-2011, 14:04
ولی فن داره ها.تو جمهوری دیدم پشت vt20 رو.این عکسم یه نگا بنداز:
die my darling
05-07-2011, 17:19
این عکس ماله vt20 اسیایی نیست مدلای امریکایی و اروپایی فن داره مدتلای آسیایی فن نداره البته یه سری v20 اون اوایل که وارد بازار ایران شده بود فن داشت ولی سریای جدیدش بدون فن بود حالا کلا فن داشته باشه یا نداشته باشه مهم نیست چون فناش کاملا بی صداس و از تکنولوژی خاصی توش استفاده شده که گردو خاک نمیگیره اگه یه سری به سایت پاناسونیک بزنی راجبش توضیح داده.
shayangiga
05-07-2011, 19:41
مرسی دوست عزیز از راهنماییت.من تا هفته بعد vt20 رو میخرم.دیگه طاقت ندارم صبر کنم تا st30 یا vt30 بیاد:20: خدا کنه که راضی نگهم داره.:40:
mehrdad2009
05-07-2011, 20:04
این عکس ماله vt20 اسیایی نیست مدلای امریکایی و اروپایی فن داره مدتلای آسیایی فن نداره البته یه سری v20 اون اوایل که وارد بازار ایران شده بود فن داشت ولی سریای جدیدش بدون فن بود حالا کلا فن داشته باشه یا نداشته باشه مهم نیست چون فناش کاملا بی صداس و از تکنولوژی خاصی توش استفاده شده که گردو خاک نمیگیره اگه یه سری به سایت پاناسونیک بزنی راجبش توضیح داده.
من امروز سری p رو از بانه خریدم خدا ازشون نگذره چند بار گفتم سری B میخوام گفتند باشه ولی سری P رو برام فرستادند در ضمن همشون فن دارند چون کلا پلاسماها بیشتر نیاز به خنک کردن دارند مدلی هم که خریدم 4 فن پشتش داره ولی کاملا بی صداست
اتفاقا عکس بالایی مربوط به سری آسیایی هست چون مدلای اروپایی ----- هم دارند
............
06-07-2011, 11:57
وقتی سازنده محصولی را وارد بازار میکنه به تمامی مشکلات و نقطه ضعفهای آن واقف بوده برای همین آن را گارانتی میکند تا 10 سال بعد خدمات را تضمین میکند برای همین فن داشتن یا نداشتن محاسبه شده هست و جای نگرانی نیست.
من امروز سری p رو از بانه خریدم خدا ازشون نگذره چند بار گفتم سری B میخوام گفتند باشه ولی سری P رو برام فرستادند در ضمن همشون فن دارند چون کلا پلاسماها بیشتر نیاز به خنک کردن دارند مدلی هم که خریدم 4 فن پشتش داره ولی کاملا بی صداست
اتفاقا عکس بالایی مربوط به سری آسیایی هست چون مدلای اروپایی ----- هم دارند
میشه بگین از کجا خریدین که اینجوری واستون فرستادن؟:41:
mehrdad2009
06-07-2011, 13:20
میشه بگین از کجا خریدین که اینجوری واستون فرستادن؟:41:
تلفنی خرید کردم
از یه آقایی به اسم رستمی که بانه فروشگاه داره
shayangiga
06-07-2011, 16:19
چون منم میخوام از بانه بخرم و گارانتی نداره برای همین رو مسئله فنش حساس شدم که به صدا نیوفته.در ضمن میگن vt20 تو شب تصاویرش حرف نداره.تو روز چطوره؟تصاویرش دل چسب هست؟مات نیست؟اینم درسته که میگن تو تصاویر sd نسبت به tv های دیگه بهتر عمل میکنه؟
die my darling
07-07-2011, 12:02
چون منم میخوام از بانه بخرم و گارانتی نداره برای همین رو مسئله فنش حساس شدم که به صدا نیوفته.در ضمن میگن vt20 تو شب تصاویرش حرف نداره.تو روز چطوره؟تصاویرش دل چسب هست؟مات نیست؟اینم درسته که میگن تو تصاویر sd نسبت به tv های دیگه بهتر عمل میکنه؟
هم تو روز خوبه هم تو شب اگر محیط خونتنون خیلی خیلی روشن باشه تصویرش زیاد جالب نمیشه توجه کن خیلی خیلی روشن یعنی اینکه خونتون اصلا پرده نداشته باشه :31:
تصاویر sd توش عالیه به نظر من وقتی تی وی کیفیت و کنتراست بالا باشه هر تصویری توش عالیه چه sd چه hd.
delmajid
08-07-2011, 10:49
ببخشید می خواستم قیمت 42st30 و 42d30 رو بدونم کسی میتونه کمک کنه؟
Injaneb2
09-07-2011, 12:32
امروز در تماسی که با بانیان داشتم گفتند 1 ماه دیگر VT30 در ایران عرضه می شود. البته معمولا در این مورد خیلی بد قولند.
............
09-07-2011, 13:54
امکان ندارد مطمئن باشید حرف الکی زده اند من از نماینده فروش بانیان سوال کردم ابتدا همین را به من گفتند ولی بعد از اینکه تاکید کردم مدل vt30 مورد نظر بنده هست نه st30 گفتند زمستان سال 90 وارد بازار ایران میشود احتمالا برای قبل از عید.
majid_306
09-07-2011, 14:14
منظور از پانل IPS LED LCD Panel که در محصولات پاناسونیک (سری D) بکار رفته، چیست؟ منظورش ال ای دی هست یا ال سی دی؟
نظرتون در مورد مدل TH-L42D25 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟
*Alucard*
09-07-2011, 19:42
منظور از پانل IPS LED LCD Panel که در محصولات پاناسونیک (سری D) بکار رفته، چیست؟ منظورش ال ای دی هست یا ال سی دی؟
نظرتون در مورد مدل TH-L42D25 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟
LED همون LCD هست فقط به جای لامپهای CCFL که شبیه به مهتابی هستن در LCD ـهایی که به اونها LED TV میگن از دیودهای LED برای نوردهی استفاده شده و به جر تفاوت در نوردهی LCD و LED در بقیه موارد مشترک هستن.
IPS هم نوعی پنل LCD هست که زاویه دید گسترده ای داره.
infernal_a
11-07-2011, 07:07
سلام.
D25 بدون شك يكي از بهتريناي بازار LED ه . و البته تو رنج قيمت خودش فوق العادس .
amir 777
13-07-2011, 09:43
tv های پاناسونیک هم مثل سامسونگ smart tv هستند یا نه
............
13-07-2011, 10:39
smart tv به دسته ای از امکانات گفته میشود و پاناسونیک هم برخی از آن امکانات را دارد که بیشر آنها در ایران قابل استفاده نیست.
آره داره. منتها اسمش VIERA Connect است.
مثل سامسونگ با سایتهای YouTub و FaceBook و twitter مرتبط میشه.
یه بخش Viera Connect Market هم داره که فیلم و بازی و موسیقی رو میشه خرید و وارد تلویزیون کرد (نه برای ایران)
فقط مثل سامسونگ فکر نمی کنم Web Browser داشته باشه. توی منوهاش که ندیدم.
help please
16-07-2011, 19:02
st30 میتونه برای تصاویر 2D که 24fps هستن هم refresh rate رو روی 48Hz تنظیم کنه ؟؟ برای 3D که اینجوری میشه یعنی باید بشه .
راستی اینکهst30 مثل vt30 پنل 96Hz نداره باعث سر درد میشه ؟؟؟ منظورم flickering که مثلا بعضیا به نور مهتابی حساسن و باید لامپ رشته ای استفاده کنن .
banehmarket.com
18-07-2011, 23:38
اون پورت برای آپدیت و کالیبره کردن حرفه ای پنل استفاده میشه.
ظاهر عینک که عوض شده حالا باطنش چقدر تغییر کرده تا ریویو نشه معلوم نمیشه البته پاناسونک اعلام کرده که برایتنس پنل رو 30 درصد نسبت به سال 2010 بالا برده و از مصرف برق پنل هم 20 درصد نسبت به سال قبل کم کرده.
24p هم برای تطابق بهتر پنل با سورسهای 1080/24p که معمولا فریم ریت و رزولوشن فیلمهای بلو ری هست ساخته شده .
اساس کار به این شکل هست که رفرش ریت پنل موقع دریافت سورسهای 1080/24p به شکل ضریبی از یک عدد طبیعی (بدون اعشار) در عدد 24 باشه.
مثلا اگر رفرش ریت پنل 100 هرتز باشه :
100/24=4.166
که این 0.166 اضافی (Over scan) باعث عدم تطابق صحیح فریم ریت فیلم با اسکن پنل میشه در نتیجه ممکنه حالتی غیر موزون در نمایش تصویر به وجود بیاد ولی اگر رفرش ریت موقع دریافت یک سورس 24p بر روی عدد 96 هرتز تنظیم بشه:
96/24=4
که در نتیجه هر فریم 4 بار اسکن میشه و حالت غیر موزون به وجود نمیاد.
شما اطلاعاتت خوبه این بهتره یا le830 شارپ
من خودم vt30 ندیدم
*Alucard*
19-07-2011, 00:39
شما اطلاعاتت خوبه این بهتره یا le830 شارپ
من خودم vt30 ندیدم
شما باید ببینی مورد مصرفت چی هست اگر محیطی که میخوای پنل رو نصب کنی خیلی پر نور هست و اغلب موارد در اون محیط TV تماشا میکنی شارپ یا هر LED دیگه ای میتونه بهتر باشه ولی اگر محیط کم نور هست (منظورم نور متعارف هست) بدون شک تصویر پلاسماهای High end کاملا برتری داره مهمترین دلیلش هم کنتراست بالاتر و عمق بیشتر تصویر هست.
die my darling
23-07-2011, 13:22
مقایسه vt30 با d8000 ال ای دی:
مقایسه vt30 با d8000 ال ای دی:
دوست عزیز
1- مرجع این مقایسه رو معرفی بفرمایید
2- با توجه به ضعف ذاتی پنلهای مبتنی بر LCD در مورد زاویه دید، به نظر شما مقایسه این چنینی(نمایش با زاویه زیاد و نه از روبرو) مقایسه منصفانه ایه؟
در محصنات و ویژگیهای عالی این پلاسما جای هیچ شکی نیست اما D8000 هم اینی نیست که اینجا به تصویر کشیده شده (میدونید که کلا پنلهای مبتنی بر ال سی دی در نمایش زاویه ای دچار کاهش بلک لول میشن در صورتی که پلاسما از این نظر مشکلی نداره)
بنابراین زمانی یک مقایسه قابل تامل و خالی از ایراده که در شرایط منصفانه ای انجام شده باشه.
infernal_a
24-07-2011, 13:09
دوست عزیز
2- با توجه به ضعف ذاتی پنلهای مبتنی بر LCD در مورد زاویه دید، به نظر شما مقایسه این چنینی(نمایش با زاویه زیاد و نه از روبرو) مقایسه منصفانه ایه؟
در محصنات و ویژگیهای عالی این پلاسما جای هیچ شکی نیست اما D8000 هم اینی نیست که اینجا به تصویر کشیده شده (میدونید که کلا پنلهای مبتنی بر ال سی دی در نمایش زاویه ای دچار کاهش بلک لول میشن در صورتی که پلاسما از این نظر مشکلی نداره)
بنابراین زمانی یک مقایسه قابل تامل و خالی از ایراده که در شرایط منصفانه ای انجام شده باشه.
سلام.
دوست عزيز اين يه واقعيتيه و ربطي هم به انصاف و عدم انصاف نداره .
شكي نيست كه D8000 هم يكي از TV هاي خيلي خوب بازاره ولي ضعفهايي داره كه بايد ديد و اين ناراحتي نداره .
die my darling
24-07-2011, 14:13
دوست عزیز
مقایسه منصفانه هست دیگه اون عکس آخری که دیگه مشکل زاویه نیست مشکل ابری شدن تصویر و ینواخت نبودن نور تو d8000 داره نشون میده منبع عکسام hdtv.com.pl
شكي نيست كه D8000 هم يكي از TV هاي خيلي خوب بازاره ولي ضعفهايي داره كه بايد ديد و اين ناراحتي نداره
دوست گرامی
گاهی افراط در طرفداری از یک محصول یا برند باعث میشه انسان از جاده انصاف و مروت منحرف شه. آخه قربون اون تعصبت! شما از کجا فهمیدی که من ناراحت شدم؟ من مالک سامسونگم؟ یا نماینده ذینفش تو ایرانم؟ به من چه ربطی داره اگه سامسونگ یا برند محبوب شما یا هر برند دیگه ای فلان محصولش خوبه یا بده؟ من باید فارغ از این جوسازیها و هیاهوهای تبلیغاتی(که دست بر قضا سامسونگ تو این مورد استاده) متناسب با نیازهای خودم بهترین انتخاب ممکن رو انجام بدم . حالا این انتخاب میخواد صنام خودمون باشه یا برند شیطان بزرگ (Vizio)
من کل صحبتم اینه که بهترین روش تخریب، بد دفاع کردنه. دوست عزیز بهتر نیست یه مقدار تحملون رو بیشتر کنیم و به هر کسی که انتقادی وارد میکنه انگهای رنگ و وارنگ نچسبونیم؟
من نه سامسونگ دارم و نه پاناسونیک. ال ای دی و یا پلاسما هم هر کدوم مزایا و معایبی دارند که فقط و فقط نیاز و سلیقه من و شما به عنوان خریدار باعث برتری یک برند (اون هم فقط در حیطه اون کالای مد نظر) به برندهای دیگه میشه.
مثلا در همین عکسها به نظر شما ، تو کدوم پنل جزئیات بدن شخص قابل تشخیص و تفکیکه؟ آیا شما قادر به مشاهده قسمت میانی بدن تو پلاسما هستید؟ (از کفش و جوراب تا به ناحیه سر من یکی که تو مانیتورم فقط سیاهی میبینم. شما رو نمیدونم ) فکر میکنید که افزایش عمق رنگ مشکی در صورت از دست رفتن جزئیات مزیتی به حساب میاد؟ میدونید که این افزایش عمق رنگ مشکی در ال ای دی ها هم تا حدی وجود داره ولی منجر به از دست دادن اطلاعات در ناحیه سایه میشه که مطلوب نیست. پس زمانی این امر امتیاز بحساب میاد که چیزی رو از دست ندیم.
مقایسه منصفانه هست دیگه اون عکس آخری که دیگه مشکل زاویه نیست مشکل ابری شدن تصویر و ینواخت نبودن نور تو d8000 داره نشون میده
و اما شما دوست بزرگوار
در همین عکس آخر که فرمودین بدلیل کم شدن زاویه، تفاوت فاحشی بین کیفیت موضوع به نمایش در آمده در دو پنل میبینید؟ میبینید وقتی زاویه کم میشه چقدر پس زمینه در پنل بهتر به نمایش در میاد؟ در این اینکه پلاسما عمق و کیفیت رنگ مشکی بهتری داره تردیدی نیست ولی ایراد من این بود که اگر شما از روبرو به پنل سامسونگ(و در کل ال ای دی) نیگاه کنید وضعیت خیلی بهتر میشه و بابت همین عرض کردم این مقایسه منصفانه نیست چون بر اساس نقطه ضعف یه طرف دعوا تنظیم شده . نقطه ضعفی که شاید واسه خیلیها مهم مهم و قابل توجه نباشه . چون هیچ کی نمیره با زاویه به تی وی نیگاه کنه.مقایسه منصفانه ، مقایسه ایه که در شرایط جوانمردانه و با رعایت همه جوانب کارکرد پنلها تنظیم شده باشه و نه به منظور بازنده کردن یکی از اونها اونهم از قبل. مثلا اگه بیاییم تو روز و تو یه محیط خیلی روشن این دو پنل رو مقایسه کنیم یا اینکه فقط تو یه محیط کم نور به مقایسه بین این دو بپردازیم به نظر شما نتیجه منصفانه ای عایدمون میشه؟ مقایسه باید در بر گیرنده تمامی پارامترها در تمامی شرایط باشه. در کل یادمون نره که هیچ محصولی وجود نداره که بدرد همه بخوره و عاری از مشکل باشه.
البته در مورد مشکل ابری شدن و یکنواخت نبودن نور، کاملا حق با شماست و در ریویوها هم مفصلا به این امر اشاره شده که اولی مربوط به ذات این پنلهاست و در مورد دومی باید خود سامسونگ پاسخگو باشه که چرا این پنل در این زمینه حتی از پنلهای معمولی خودش هم پایینتره.
در نهایت امیدوارم از دست من نرنجید چرا که قصدم زیر سوال بردن برند محبوب شما نیست و به شخصه احترام زیادی واسه سردرمدار تکنولوژی پلاسما قائلم(گر چه گویا یه رقیب گردن کلفت داره بهش تنه میزنه:46:)
*Alucard*
24-07-2011, 22:13
افزایش عمق رنگ مشکی در صورت از دست رفتن جزئیات مزیتی به حساب میاد؟ میدونید که این افزایش عمق رنگ مشکی در ال ای دی ها هم تا حدی وجود داره ولی منجر به از دست دادن اطلاعات در ناحیه سایه میشه که مطلوب نیست. پس زمانی این امر امتیاز بحساب میاد که چیزی رو از دست ندیم.
راجع به بحثتون کاری ندارم ولی راجع به عکس مورد بحث توی مانیتور من روی تصویر پاناسونیک همه جزئیات معلومه شاید مانیتور شما کالیبره نیست و ظرافت کافی رو برای نمایش رنگهای نزدیک مشکی نداره و جزئیات رو نشون نمیده اگر مانیتورتون LCD هست پیشنهاد میکنم ایستاده و از بالا به مانیتور نگاه کنید چون در این زاویه معمولا Shadow details در LCD ـها کمی Improve میشه.
موفق باشید
جناب ALUCARD
من تو سایت زیر اطلاعات خیلی عجیب و غریبی دیدم. کنتراست و روشنایی بعضی تلویزیونها که مدلهای خوبیند خیلی کم گفته شده و برعکس.
کنتراست VT20 رو سه برابر VT30 زده. یعنی 15054 در مقایسه با 4864[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نور VT20 هم خیلی بیشتر از VT30 است. نزدیک دو برابرشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و.... از این نمونه های عجیب زیاد داره. خودتون یه مقایسهای بین مدلها کنید.
می خواستم بدونم نظر شما چیه. شما هم تعجب نکرده اید؟ آیا اطلاعاتش درسته؟
infernal_a
25-07-2011, 07:57
شكي نيست كه D8000 هم يكي از TV هاي خيلي خوب بازاره ولي ضعفهايي داره كه بايد ديد و اين ناراحتي نداره
دوست گرامی
گاهی افراط در طرفداری از یک محصول یا برند باعث میشه انسان از جاده انصاف و مروت منحرف شه. آخه قربون اون تعصبت! شما از کجا فهمیدی که من ناراحت شدم؟ من مالک سامسونگم؟ یا نماینده ذینفش تو ایرانم؟ به من چه ربطی داره اگه سامسونگ یا برند محبوب شما یا هر برند دیگه ای فلان محصولش خوبه یا بده؟ من باید فارغ از این جوسازیها و هیاهوهای تبلیغاتی(که دست بر قضا سامسونگ تو این مورد استاده) متناسب با نیازهای خودم بهترین انتخاب ممکن رو انجام بدم . حالا این انتخاب میخواد صنام خودمون باشه یا برند شیطان بزرگ (Vizio)
من کل صحبتم اینه که بهترین روش تخریب، بد دفاع کردنه. دوست عزیز بهتر نیست یه مقدار تحملون رو بیشتر کنیم و به هر کسی که انتقادی وارد میکنه انگهای رنگ و وارنگ نچسبونیم؟
من نه سامسونگ دارم و نه پاناسونیک. ال ای دی و یا پلاسما هم هر کدوم مزایا و معایبی دارند که فقط و فقط نیاز و سلیقه من و شما به عنوان خریدار باعث برتری یک برند (اون هم فقط در حیطه اون کالای مد نظر) به برندهای دیگه میشه.
مثلا در همین عکسها به نظر شما ، تو کدوم پنل جزئیات بدن شخص قابل تشخیص و تفکیکه؟ آیا شما قادر به مشاهده قسمت میانی بدن تو پلاسما هستید؟ (از کفش و جوراب تا به ناحیه سر من یکی که تو مانیتورم فقط سیاهی میبینم. شما رو نمیدونم ) فکر میکنید که افزایش عمق رنگ مشکی در صورت از دست رفتن جزئیات مزیتی به حساب میاد؟ میدونید که این افزایش عمق رنگ مشکی در ال ای دی ها هم تا حدی وجود داره ولی منجر به از دست دادن اطلاعات در ناحیه سایه میشه که مطلوب نیست. پس زمانی این امر امتیاز بحساب میاد که چیزی رو از دست ندیم.
سلام.
دوست عزيز اگه يه نگاه ديگه به متن خودت بكني ، ميبيني كه هركسي از 20 كيلومتري ميتونه تشخيص بده كه به عرق سامسونگ گونتون لطمه وارد شده كه شما اينجوري نوشتي .
حالا خوبه من گفتم كه اين مدل برند مورد علاقه شما يكي از خوباي بازاره ، وگرنه كه شما خون ما رو حلال كرده بودي و رفته بودي :31:
من تعصب روي كيفيت خوب دارم ... وقتي يه برندي داره خوب كار ميكنه و از 100% حداقل 80-90% خواسته هاي شما رو برآورده ميكنه نميتوني بگي خوب نيست ( بقول خودت انصاف نيست ) . ديگه اينو كه من نميگم كه،تمام سايتا ميگن ، خدا رو شكر اينجا همه سايتاي Test رو ميشناسن و بلدن .
و 100 البته كه هيچ محصول و برند خاصي وجود نداره كه تمام نيازهاي آدمو برآورده كنه .
در مورد بحث Detail ها هم كه استاد Alucard لطف كردن و توضيح كامل دادن .
دوست عزيز اگه يه نگاه ديگه به متن خودت بكني ، ميبيني كه هركسي از 20 كيلومتري ميتونه تشخيص بده كه به عرق سامسونگ گونتون لطمه وارد شده كه شما اينجوري نوشتي .
حالا خوبه من گفتم كه اين مدل برند مورد علاقه شما يكي از خوباي بازاره ، وگرنه كه شما خون ما رو حلال كرده بودي و رفته بودي :31:
من تعصب روي كيفيت خوب دارم ... وقتي يه برندي داره خوب كار ميكنه و از 100% حداقل 80-90% خواسته هاي شما رو برآورده ميكنه نميتوني بگي خوب نيست ( بقول خودت انصاف نيست ) . ديگه اينو كه من نميگم كه،تمام سايتا ميگن ، خدا رو شكر اينجا همه سايتاي Test رو ميشناسن و بلدن .
و 100 البته كه هيچ محصول و برند خاصي وجود نداره كه تمام نيازهاي آدمو برآورده كنه .
در مورد بحث Detail ها هم كه استاد Alucard لطف كردن و توضيح كامل دادن
دوست گرامی
بابت این قدرت تشخیص 20 کیلومتری هم بهتون تبریک میگم و هم به شما غبطه میخورم. واقعا که شما استعداد خوبی واسه کارآگاه شدن دارید. گویا متن بنده رو کامل مطالعه نفرمودین. شاید هم دلداگی شما به برند محبوبتون اجازه درک مطلب رو بهتون نداد. محض اطلاعتون عرض میکنم که همونطور که تو متن اشاره کردم نه سامسونگ دارم و نه پاناسونیک . با این که این دو مدل مذکور رو بهترینهای تکنولوژی پلاسما و ال ای دی میدونم اما به دلیل کاملا شخصی نپسندیدن طراحی زشت این دو مدل (بویژه پایه هاشون) هیچ یک رو نخواهم خرید و بدنبال خرید 9705 یا LE830 هستم. کاملا واضحه که شما یا هر عزیز دیگه ای ممکنه نظرتون در مورد طراحی بسیار متفاوت با من باشه و این قضیه کاملا سلیقه ایه.
حالا شما در دنیای خودتون به دفاع از برند محبوبتون بپردازید تا مبادا در این جنگ بین البرندی که در خیال خودتون ساخته اید موضع سوق الجیشی رو از دست ندید ولی این نکته کوچیک رو از من (کوچیک شما) به یادگار داشته باشید : اگه میخواهید از زندگی لذت ببرید برندها رو به اسارت خودتون در بیارید نه اینکه خود اسیر یک برند (هر پقدر هم بزرگ) بشید.
در ضمن عمل به توصیه جناب الوکارد هم چندان توفیری اسجاد نکرد و شاید بقول ایشون مانیتور بنده کالیبره نباشد.
خوش بین و پیروز باشید.
infernal_a
25-07-2011, 14:21
دوست گرامی
بابت این قدرت تشخیص 20 کیلومتری هم بهتون تبریک میگم و هم به شما غبطه میخورم. واقعا که شما استعداد خوبی واسه کارآگاه شدن دارید. گویا متن بنده رو کامل مطالعه نفرمودین. شاید هم دلداگی شما به برند محبوبتون اجازه درک مطلب رو بهتون نداد. محض اطلاعتون عرض میکنم که همونطور که تو متن اشاره کردم نه سامسونگ دارم و نه پاناسونیک . با این که این دو مدل مذکور رو بهترینهای تکنولوژی پلاسما و ال ای دی میدونم اما به دلیل کاملا شخصی نپسندیدن طراحی زشت این دو مدل (بویژه پایه هاشون) هیچ یک رو نخواهم خرید و بدنبال خرید 9705 یا LE830 هستم. کاملا واضحه که شما یا هر عزیز دیگه ای ممکنه نظرتون در مورد طراحی بسیار متفاوت با من باشه و این قضیه کاملا سلیقه ایه.
حالا شما در دنیای خودتون به دفاع از برند محبوبتون بپردازید تا مبادا در این جنگ بین البرندی که در خیال خودتون ساخته اید موضع سوق الجیشی رو از دست ندید ولی این نکته کوچیک رو از من (کوچیک شما) به یادگار داشته باشید : اگه میخواهید از زندگی لذت ببرید برندها رو به اسارت خودتون در بیارید نه اینکه خود اسیر یک برند (هر پقدر هم بزرگ) بشید.
در ضمن عمل به توصیه جناب الوکارد هم چندان توفیری اسجاد نکرد و شاید بقول ایشون مانیتور بنده کالیبره نباشد.
خوش بین و پیروز باشید.
سلام دوست عزيز
1- اينكه خواهش ميكنم و نظر لطف شماست و ايشالا خدا قسمت شما هم بكنه . در مورد گاراگاه شدن قبول نيست ، تو ديدي :27:
2- اينكه والا اينجور كه معلومه شما داري خود زني ميكني كه به ما بقبولوني كه ما طرفداري برند خاصي هستيم . در صورتيكه تو متن قبلي توضيح دادم خدمتتون كه من از كيفيت و برندي استقبال ميكنم كه حداكثر نيازهاي منو عملي كنه و گفتم كه هر دو شون خوبن ،حالا نميدونم چرا ميخواي القاء كني كه من طرفداري يكجانبه ميكنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ در هر صورت پيشنهاد ميكنم كه متنها رو با دقت بيشتري مطالعه كنيد دوست عزيز .
اينجورم كه بوش مياد شما به جنگ و فيلماي اكشن هم علاقه خاصي داري (با توجه به جنگ برندها كه شما ميگي :31:) پيشنهاد ميكنم هر برندي كه ميگيرين پلاسما باشه كه براي جنگ و اكشن خوب جواب ميده .
3- ديگه لزومي نميبينم كه به اين بحث بيخودي كه شما راه انداختي ادامه بدم تا جو و موضوع تاپيك خراب نشه .
با تشكر از مدير انجمن و دوستاني كه تحمل كردن
*Alucard*
25-07-2011, 16:49
من برایتنس همون عکس رو که جزئیات در نماهای تاریک در اون روی مانیتور شما پائین هست به صورت مجازی با فتوشاپ بالا بردم.
اگر دقت کنید میبینید که جزئیات رو دوربین ثبت کرده ولی ظاهرا کالیبره نبودن و یا ضعف در Shadow details مانیتور شما مانع از نمایش اونها هست بهتر هست با یک مانیتور LCD بهتر یا یک مانیتور CRT این عکس رو نگاه کنید.
سلام دوست عزيز
1- اينكه خواهش ميكنم و نظر لطف شماست و ايشالا خدا قسمت شما هم بكنه . در مورد گاراگاه شدن قبول نيست ، تو ديدي :27:
2- اينكه والا اينجور كه معلومه شما داري خود زني ميكني كه به ما بقبولوني كه ما طرفداري برند خاصي هستيم . در صورتيكه تو متن قبلي توضيح دادم خدمتتون كه من از كيفيت و برندي استقبال ميكنم كه حداكثر نيازهاي منو عملي كنه و گفتم كه هر دو شون خوبن ،حالا نميدونم چرا ميخواي القاء كني كه من طرفداري يكجانبه ميكنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ در هر صورت پيشنهاد ميكنم كه متنها رو با دقت بيشتري مطالعه كنيد دوست عزيز .
اينجورم كه بوش مياد شما به جنگ و فيلماي اكشن هم علاقه خاصي داري (با توجه به جنگ برندها كه شما ميگي :31:) پيشنهاد ميكنم هر برندي كه ميگيرين پلاسما باشه كه براي جنگ و اكشن خوب جواب ميده .
3- ديگه لزومي نميبينم كه به اين بحث بيخودي كه شما راه انداختي ادامه بدم تا جو و موضوع تاپيك خراب نشه .
با تشكر از مدير انجمن و دوستاني كه تحمل كردن
سلامی دوباره به دوست گرامی
پاسخ من در برابر درک مطلب منیع و ادبیات شامخ شما سکوت است و سلام!
جناب الوکارد عزیز
شاید باور نفرمایید ولی با اینکه سطح برایتنس رو دستکاری فرمودین من چندان تفاوتی با عکسهای قبلی نمیبینم. حتما ایراد از کالیبره نبودن مانیتوره . من به جهت اینکه متهم به جانبداری از سامسونگ شدم، لازم میدونم اعلام کنم که مانیتورم AOC V22 هست. شما تنظیم خاصی واسه کالیبره کردن مانیتور سراغ ندارید؟ و اساسا بفرمایید شما از چه مانیتوری استفاده میکنید.
از بابت ورود ناخواسته به این بحث بیفایده از همه عذر خواهی میکنم ولی هدف روشن شدن مطلبی بود که تصور میکردم در اینجا مغفول مونده.
*Alucard*
25-07-2011, 21:49
مانیتوری که منزل استفاده میکنم سامسونگ 1953 هست که برای یک LCD توی این سایز جزئیات رو خیلی خوب نشون میده و یک مانیتور CRT 1793 Magic Bright سامسونگ هم دارم که اون تو نمایش جزئیات رنگهای نزدیک به هم خارق العادس , مخصوصا تو نمایش رنگهای نزدیک مشکی در اغلب موارد دو برابر LCD جزئیات نمایش میده محل کارم هم یک مانیتور سامسونگ 20 اینچ هست که نمیدونم مدلش چیه ولی با اینکه جدید هست در قیاس با این مانیتور LCD که من منزل دارم Shadow details خیلی بدی داره.
برای کالیبره کردن سی دی های مخصوصی وجود داره ولی برای این تصویر به عنوان مثال برایتنس رو تا اونجایی که میتونید زیاد کنید و اگر جواب نداد از مقدار کنتراست کم کنید با روش آزمون و خطا امتحان کنید ممکنه اصلا مانیتورتون توانایی نمایش جزئیات ظریف رو نداشته باشه.
دوستان لطفا این بحث جانبداری و مسائل حاشیه ای رو هم تموم کنید.
die my darling
26-07-2011, 00:33
عکسی از vt30
amir 777
26-07-2011, 10:36
پس چرا خبری از st30 نمیشه الان 2 ماهه تو سایت پاناسونیک خاورمیانه اومده کسی تو شهر های مرزی ندیده
............
29-07-2011, 15:43
st30 حداکثر یکی دو ماه دیگه وارد ایران میشه st30 هیچ فرقی با gt30 نداره تازه تو بعضی چیزا بهترم هست gt30 فقط thx داره که به درد ایران نمیخوره.
fdehghan
29-07-2011, 21:12
سلام دوستان می خواهم یک تلویزیون با تصویر عالی بخرم در ضمن امکاناتش هم خوب باشه یکی می گه شارپ، یکی می گه پاناسونیک دیگری می گه سه بعدی و ... اما از یه کارشناس نپرسیدم می شه کارشناسانه مرا راهنمایی کنید.
WOLF PACK
03-08-2011, 14:02
دوستان من با نمایندگی اصلی پاناسونیک صحبت کردم گفت TV های V30 قراره بیاد...
درسته این حرف؟V30 اصلا اومده؟؟
دوستان من با نمایندگی اصلی پاناسونیک صحبت کردم گفت TV های V30 قراره بیاد...
درسته این حرف؟V30 اصلا اومده؟؟
اصلا همچین مدلی نداریم. سری V جدید میشه VT30 که سه بعدی است.
احتمالا منظورش VT30 بوده.
die my darling
03-08-2011, 18:48
vt30 زمستون امسال میاد ایران که میشه سال 2012 پانا جنسای مدلای سالشو یه سال بعد میده به ایران.
vt30 زمستون امسال میاد ایران که میشه سال 2012 پانا جنسای مدلای سالشو یه سال بعد میده به ایران.
اینها معلوم نیست چه دشمنی با ایرانیها دارن.
بر عکسش کره ایها عاشق ایرانیان و دست از سر ما بر نمی دارن.
............
04-08-2011, 00:17
فقط برای ایران اینگونه نیست برای کل خاورمیانه به همین منوال باید باشد
kambiz11000
07-08-2011, 17:29
سلام دوستانی که دنبال پلاسما پاناسونیک سایز بزرگ هستند یه جا داره سایز 103 اینچ به قیمت 49,000,000 ریال. بزرگترین تلویزیون پلاسمای جهان
فقط برای ایران اینگونه نیست برای کل خاورمیانه به همین منوال باید باشد
نمیدونم ادعای فقط برای ایران تا چه درسته ولی این مورد خاورمیانه هم که فرمودید درست نیست.
همین امروز قیمت 50vt30 در دبی : 10100 درهم
infernal_a
08-08-2011, 08:33
سلام دوستانی که دنبال پلاسما پاناسونیک سایز بزرگ هستند یه جا داره سایز 103 اینچ به قیمت 49,000,000 ریال. بزرگترین تلویزیون پلاسمای جهان
سلام. مطمئني اين قيمته ؟!!!
kambiz11000
08-08-2011, 13:23
سلام. مطمئني اين قيمته ؟!!!
تو یک سایت این قیمت زده
كاشكي يه روز بشه تمام نمايندگي ها دست شركت اصلي باشه نه دست واسطه تا شركت ها بتوانند جنس سال گذشته را حراج كند نه اينكه تا جنس قبلي را نفروخته اجازه ورود جنس جديد را ندهد و در اخر هم چون اين جنس ها رو
از شركت خريدند و اجازه ورود به شركت مادر را نداده اند مجبور به فروش جنسهاي مرجوعي به عنوان نو شوند
باتشكر از تمام كساني كه نون همه رو حروم كردند:1::32::king:
infernal_a
09-08-2011, 11:03
تو یک سایت این قیمت زده
اين سايتو ديدم ... قيمتاش اشتباهه ... مثلا سينما خانگي پاني رو مدل معموليشو زده 41.000.000 ريال .
يعني چهار ميليون و يكصد هزار تومان :18: مگه اينكه از طلا ساخته باشنش :46:
امروز زنگ زدم بانه گفت vt30 سفارش داديم تا 20 روز ديگه مياد
حیف شد. میخواستم بخرمشها ولی این سوسو زدن پشیمونم کرد.
ای کاش یه راه چاره ای داشت...:37:
جناب پونل منظورتون اینه که پلاسما کلا سوسو میزنه یا اینکه یه مدل خاصی که شما مد نظرتون بود اینجوریه؟
جناب پونل منظورتون اینه که پلاسما کلا سوسو میزنه یا اینکه یه مدل خاصی که شما مد نظرتون بود اینجوریه؟
مشکل کل مدلهای پاناسونیکه. مدلهای پاناسونیک با محتوای 60 هرتزی سازگارن ولی محتوای ما 50 هرتزه.
این 10 هرتز اختلاف مشکل Flicker رو بوجود آورده.
پلاسماهای شرکت های دیگه رو بی اطلاعم.
amir 777
10-08-2011, 08:15
میشه اسم فروشگاه یا سایتش را پ.خ کنید
die my darling
10-08-2011, 11:05
مشکل کل مدلهای پاناسونیکه. مدلهای پاناسونیک با محتوای 60 هرتزی سازگارن ولی محتوای ما 50 هرتزه.
این 10 هرتز اختلاف مشکل Flicker رو بوجود آورده.
پلاسماهای شرکت های دیگه رو بی اطلاعم.
این قضیه فلیکر که شما میگی اینطوریه که یا میبینی یا نمیبینی امتحانشم کاری نداره برو یه پلاسما نگاه کن اگه دیدی که هیچی اگه ندیدی یعنی نمیبینی من 100 تا فامیلو دوست و آشنا اومدن خونمون تا به حال یکیشون فلیکر ندیده کلا از هر 1000 نفر شاید یکی همچی چیزی ببینه مثل خیلی که تو lcd رنگین کمون میبینن.
نيلا فيلم
10-08-2011, 11:06
سلام
همه تايپيك رو خوندم
بالاخره درست نتونستم يه مقايسه راحت داشته باشم
ميگم بترتيب قيمت و يا ارزش اگه لطف كنيد بنويسيد ممنون ميشيم
و ايمكه بنظرتون مدلي از پايونير هم تا اين قيمت ارزششو داره كه با پاناسونيك مقايسه كنم؟
سپاس
die my darling
10-08-2011, 11:15
پایونیر یه مدل خوب داره که کیفیتش از همه مدلای پاناسونیک به جز vx200 که 14 میلیون پولشه بهتره اون مدلم پلاسمای پایونیر الایته که 7 میلیون قیمتشه پس تا دو تومن اصلا به پایونیر فکر نکن.
kambiz11000
10-08-2011, 16:10
این دستگاههای بلورای سه بعدی که تو بازار خروجیشون 60 هرتزه ظا هرا با اونا مشکلی نداره . احتمالا بشه خروجی ریسیور رو بدی به این دستگاهها( اگه ورودی داشته باشند) بعد از بلورای پلیر تصویر بدی به پلاسما پاناسونیک که خروجی می شه 60 هرتز در نتیجه مشکل حله.
farzad3620
10-08-2011, 16:11
ال ای دی 32 زیر یه تومن بهترین انتخاب ؟؟؟
اگه ال سی دی مناسبتری هم باشه پیشنهاد بدین لطفا
hero2011
10-08-2011, 23:05
ال ای دی 32 زیر یه تومن بهترین انتخاب ؟؟؟
اگه ال سی دی مناسبتری هم باشه پیشنهاد بدین لطفا
samsung c650
samsung c6900
sony ex500
:18: واااااااااااااااااااااااا ااااای! مو به تنم سیخ شد این عکسهای VT30 رو که دیدم. عجب کیفیتی. چه کرده این پاناسونیک! Ende کنتراسته!
kambiz11000
11-08-2011, 08:16
قیمت plasma panasonic st30 در سایت آمازون.
سایت avfofums plasma st30 panasonic سفارش اروپا زده سیستم pal هم ساپورت می کنه.
panasonic سفارش اروپا زده سیستم pal هم ساپورت می کنه.
مدلهای ایران هم PAL و 50 هرتز رو ساپورت می کنند ولی یه خرده باهاش مشکل دارن.
شما این صفحه پاناسونیک خاورمیانه رو ملاحضه بفرمایید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنوشته
625p (50), 525p (60), 625i (50), 525i (60) Applicable Scanning Format SD
منظور از50 و 60 هرتزشه که هر دو نوع رو ساپورت میکنه.
داشتم یه چرخی تو سایت آسیایی پاناسونیک میزدم که چشم افتاد به مدل UT30 .
نمی دونم کی به سایت اضافه شده. جالبه که اینم سه بعدیه.
بنابراین امسال پلاسماهای پاناسونیک سه مدل سه بعدی دارن و دو مدل معمولی.
marsha_mahdi
11-08-2011, 12:13
دوستان مدلهای 2011 که تو آسیا میان کدوما هستن؟
die my darling
11-08-2011, 12:24
اون عکس اول از فیلم بت من با اینکه سه بعدی نیست ولی مثل فیلمای سه بعدی عمق داره.
دوستان مدلهای 2011 که تو آسیا میان کدوما هستن؟
تقدیم شما:
kambiz11000
11-08-2011, 13:48
:18: واااااااااااااااااااااااا ااااای! مو به تنم سیخ شد این عکسهای VT30 رو که دیدم. عجب کیفیتی. چه کرده این پاناسونیک! Ende کنتراسته!
فکر کنم بدرد جا های پر نور نمی خوره چون اگه دقت کنید مارک tv پیدا نیست یعنی از پشت یا بالا هیچ نوری نیست.
kambiz11000
11-08-2011, 14:01
مدلهای ایران هم PAL و 50 هرتز رو ساپورت می کنند ولی یه خرده باهاش مشکل دارن.
شما این صفحه پاناسونیک خاورمیانه رو ملاحضه بفرمایید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنوشته
625p (50), 525p (60), 625i (50), 525i (60) Applicable Scanning Format SD
منظور از50 و 60 هرتزشه که هر دو نوع رو ساپورت میکنه.
ولی چرا اشاره ای به PAL یا NTSC نکرده در صورتی که سایتی که معرفی شد اشاره کرده بود مستقیم به PAL . در صورتی که همینطور سایت سونی هم مستقیم اشاره کرده به PAL و NTSC .
ملاحظه بفرمایید:
ولی چرا اشاره ای به PAL یا NTSC نکرده در صورتی که سایتی که معرفی شد اشاره کرده بود مستقیم به PAL . در صورتی که همینطور سایت سونی هم مستقیم اشاره کرده به PAL و NTSC .
ملاحظه بفرمایید:
تو دفترچش PAL رو نوشته.
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
فکر کنم بدرد جا های پر نور نمی خوره چون اگه دقت کنید مارک tv پیدا نیست یعنی از پشت یا بالا هیچ نوری نیست.
مشکلی با جاهای پر نور نداره. تو منو Picture مد Dynamic داره که برای اتاق های پرنوره.
البته پلاسما نسبت به LED تو جاهای تاریک خودشو بهتر نشون میده و بالا بودن کنتراست و دقت نوردهیش مشخص تره.
مشکلی با جاهای پر نور نداره. تو منو Picture مد Dynamic داره که برای اتاق های پرنوره.
البته پلاسما نسبت به LED تو جاهای تاریک خودشو بهتر نشون میده و بالا بودن کنتراست و دقت نوردهیش مشخص تره.
جناب پونل میتونید در تکمیل فرمایشتون به نمایش چند عکس در مکان پرنور (در حالتیکه نور زیاد به پنل تابیده باشه = محیط پرنور) استناد کنید؟
در بهتر نشون دادن توانایی های پلاسما در محیط کم نور شکی نیست ولی همونطور که دوستمون گفتند اکثرا برای نمایش کیفیت و قدرت پنلهای پلاسما ، عکسهایی از محیط تاریک یا کم نور به نمایش در میاد که گویای توانایی این پنلها در تمامی اوقات شبانه روز نیست.
جناب پونل میتونید در تکمیل فرمایشتون به نمایش چند عکس در مکان پرنور (در حالتیکه نور زیاد به پنل تابیده باشه = محیط پرنور) استناد کنید؟
در بهتر نشون دادن توانایی های پلاسما در محیط کم نور شکی نیست ولی همونطور که دوستمون گفتند اکثرا برای نمایش کیفیت و قدرت پنلهای پلاسما ، عکسهایی از محیط تاریک یا کم نور به نمایش در میاد که گویای توانایی این پنلها در تمامی اوقات شبانه روز نیست.
بستگی داره به چی بگیم پرنور. نور زیاد در حد معمول داخل اتاق رو می تونه جواب بده ولی اگه محیط خیلی خیلی پرنور باشه، مثلا نور آفتاب خیلی تو اتاق باشه پلاسما اونقدرها خوب نیست.
دوستانی که پلاسما دارن اگه من در این مورد اشتباه فهمیده ام لطفا تذکر بدن:
وقتی اتاق پرنوره سرعت شاتر دوربین سریعتره و تو عکس کیفیت اصلی تصویر پلاسما نمی افته و مشکی به خاکستری می مونه. یعنی با چشم کیفیت و کنتراست بالاتره. من تصویر بعضی پلاسماها مثل V20 رو تو جاهای روشن دیدم که خیلی خوب بود ولی تو عکسها همیشه بد در میاد.
kambiz11000
12-08-2011, 12:14
مدلهای plasma x30 u30 st30 وارد بازار شده کسی دفترچه این مدلها رو داره + vt30
Injaneb2
12-08-2011, 12:26
دوستان عزیز
بنظر من اصلا نمیشه روی این عکسها یا فیلمهایی که در اینترنت از پنلهای روشن گذاشته میشه حساب کرد بخصوص که توسط افراد آماتور گرفته شده باشه. چرا؟
چون اگر کمی با عکاسی و تصویربرداری دیجیتال آشنا باشید متوجه می شوید که در ساختن یک تصویر دیجیتال (یعنی نتیجه نهایی به عنوان یک تصویر) عوامل زیادی وجود داره که حتی خیلی از اونها قابل تغییر نیستند. مثلا شما میدونید که یکی از خصوصیات یک پنل اینه که چقدر تصاویر را واقعی نشان دهد. حال در مورد دوربینی که از پنل عکس یا فیلم هم گرفته این خصیصه وجود دارد. و اگر به سایتهای رویو دوربینهای دیجیتال مراجعه شود، می بینید که یکی از مشخصات مورد بررسی همین است.
بنابراین در عکسی که یک نفر در اینترنت قرار می دهد، یکی از عوامل مهم مربوط به شرایط نور محیط، تنظیمات دوربین، خصوصیات ذاتی دوربین و در نهایت پراسس تصویر نهایی با نرم افزارهای مربوطه می باشد.
تنظیمات خود تلویزوین هم که جای خود دارد.
دوستان عزیز
بنظر من اصلا نمیشه روی این عکسها یا فیلمهایی که در اینترنت از پنلهای روشن گذاشته میشه حساب کرد بخصوص که توسط افراد آماتور گرفته شده باشه. چرا؟
چون اگر کمی با عکاسی و تصویربرداری دیجیتال آشنا باشید متوجه می شوید که در ساختن یک تصویر دیجیتال (یعنی نتیجه نهایی به عنوان یک تصویر) عوامل زیادی وجود داره که حتی خیلی از اونها قابل تغییر نیستند. مثلا شما میدونید که یکی از خصوصیات یک پنل اینه که چقدر تصاویر را واقعی نشان دهد. حال در مورد دوربینی که از پنل عکس یا فیلم هم گرفته این خصیصه وجود دارد. و اگر به سایتهای رویو دوربینهای دیجیتال مراجعه شود، می بینید که یکی از مشخصات مورد بررسی همین است.
بنابراین در عکسی که یک نفر در اینترنت قرار می دهد، یکی از عوامل مهم مربوط به شرایط نور محیط، تنظیمات دوربین، خصوصیات ذاتی دوربین و در نهایت پراسس تصویر نهایی با نرم افزارهای مربوطه می باشد.
تنظیمات خود تلویزوین هم که جای خود دارد.
100% درسته.
البته به نظرم اون عکسهای اولی که از VT30 گذاشتم تمام مواردی که فرمودید رعایت شده و به قول معروف مو لا درزش نمیره.
مدلهای plasma x30 u30 st30 وارد بازار شده کسی دفترچه این مدلها رو داره + vt30
سلام تو بانه اومده یا بانیان اورده قیمت st30 سایز 42 و 46 رو اگر میدونید لطفا بگید
marsha_mahdi
13-08-2011, 16:19
سلام تو بانه اومده یا بانیان اورده قیمت st30 سایز 42 و 46 رو اگر میدونید لطفا بگید
ST30
VT30
st30 زیاد جالب نست صبر کنید vt30 بگیرید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.