PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پروژه کتابخونه

Amir Varasteh
30-12-2010, 16:09
سلام.

یه پروژه باید بدم واسه این ترم. تصمیم گرفتم کتابخونه بدم.

حالا میخوام ببینم دیتابیس چه Table هایی میخواد و نرم افزار چه Form هایی ؟

من فک کردم که نرم افزار بتونه لیست کتابها رو نشون بده. امکان سرج و ... همچنین دوتا user هم بزارم که اول برنامه لاگین شن.یکی admin که میتونه کتابها رو اضافه کنه و یکی هم کاربر عادی.

لطف کنین اون سوال اول رو جواب بدین و یک کم ایده و نظر کلی راجع به برنامه هم بدین.

با تشکــر.

مرد مباح
31-12-2010, 12:53
1دونه تیبل برای کتابها میخوای
یکی برای اعضا
یکی هم برای اینکه یک کتاب دست کیه.
اگه بخوای رزرو هم اضافه کنی فکر کنم یک تیبل اضافه هم لازم بشه.

اگه تعداد یوزهات بیشتر از دوتا هست هم یک تیبل برای اونا لازمه

Amir Varasteh
31-12-2010, 18:20
1دونه تیبل برای کتابها میخوای
یکی برای اعضا
یکی هم برای اینکه یک کتاب دست کیه.
اگه بخوای رزرو هم اضافه کنی فکر کنم یک تیبل اضافه هم لازم بشه.

اگه تعداد یوزهات بیشتر از دوتا هست هم یک تیبل برای اونا لازمه
ممنون.

اگه بخوام بگم که اگه یکی یک کتاب رو بیشتر از یک هفته برد دیگه نتونه کتاب بگیره باید چیکار کنم؟

ایده ای داری که همین خورده ریزه های برنامه رو زیاد کنم ؟

hp1361
31-12-2010, 19:17
سلام

به نظر من بشین و قلم و کاغذی بردار و تمام ویژگی ها و توانایی هایی که فکر می کنی و دوست داری برنامه ات داشته باشه بنویس و بعد با توجه به نوع اونها و کاربردشون براشون راه حل جهت پیاده سازی تعریف کن.

آخر سر تمام اون موارد رو اگه دوست داشتی اینجا بنویس و اونوقت از نظر ها و پیشنهادات دوستان استفاده کن
اینطوری هم توانایی ها و خلاقیت خودت رو می سنجی و هم اون چیزهایی که تو فکرته بهتر انتقال می دی و هم اینکه در آخر از فکر دیگران هم استفاده می کنی.

موفق باشیم

Amir Varasteh
10-01-2011, 23:19
خب.

من فکرمو کردم. ببین یک کتابخونه که یک یوزر ادمین که میتونه کتابها رو اد کنه یا ویرایش کنه و بتونه یوزر تعریف کنه و ویرایش کنه.

یوزرهای معمولی هم بتونن کتاب سرچ کنن و قرض بگیرن. اگه تا 2هفته هم نیاورد کتاب رو، تا یک ماه نتونه کتاب بگیره.

حالا به نظرم سه تا Table میخواد. یکی جدول یوزرها. یکی کتابها و یکی هم اینکه کی چه کتابی رو گرفته و در چه تاریخی گرفته؟

نظرتون چیه ؟ پیشنهادی دارین ؟

ممنون.