ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد ادامه تحصیل و دادن کنکور در حین خدمت.لطفا وارد شوید

danielo
30-12-2010, 16:00
من اینجا 2 تا سوال دارم که به هم ربط داره ولی چون 2 موضوع مختلف هست نمیتونستم کجا باید این سوال را بپرسم.پس تاپیک جداگانه باز کردم.
لطفا پاکش نکنید.

یکی از اقوام من که فوق دیپلم میخوند در دانشگاه غیر انتفائی.از دانشگاه اخراج شد.
8 ترم هم دانشگاه بود .و از سنواتش استفاده کرد ولی حدود 7 واحد را نتونست پاس کنه.
چند روزه دیگه میره خدمت.ایا میتونه در حین خدمت کنکور بده و دوباره فوق دیپلم قبول بشه؟؟؟؟؟؟؟

یعنی تا مهر ماه 90 خدمت کنه و بعدش ادامه تحصیل بده؟؟؟؟؟

سوال دیگه من این هست که تکلیف واحد هایی که پاس کرد چی میشه.
یعنی اگر همون دانشگاه و همون رشته قبول بشه.
اون واحد هایی که پاس کرده برایش حساب میشه؟؟؟؟حتی اونهایی که بین 10 تا 12 بود؟؟

danielo
30-12-2010, 19:35
کسی این سوال را نمیتونه جواب بده

hamidras
30-12-2010, 19:48
اون واحد هایی که پاس کرده برایش حساب میشه؟؟؟؟حتی اونهایی که بین 10 تا 12 بود؟؟

فقط این رو میدونم که اگه بشه تطبیق زد واحدای با نمره بالای 12 تطبیق میخوره:دی

farshidshd
31-12-2010, 10:36
سوالتو اینجا مطرح میکردی زودتر جواب میگرفتی ::

◄◄ سـازمـان نـظام وظیـفه و شرایـط ادامـه ی تحصیـل مشمـولان || شرایط کلی در پست اول ►► ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

با تشکر

Alijo0on
14-01-2011, 23:15
اصلا عاقلانه نیستا که بخاطر 7 واحد اخراج شده باشه !!!
مطمئنی ؟
البته ممکنم هست دفعات مشروطی بالا باشه !! :|
و در مورد واحد ها خیلی احتمالش هست که تطبیقشون بدن و با پاس کردن چندتایی واحد اضافه تر فوقش دیپلم و بدن ! :دی
در هر صورت آرزوی موفقیت دارم ...