ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با instalshild



h_mohamadi
30-12-2010, 14:33
با سلام خدمت دوستان گرامي
من يک برنامه دارم که بادلفي نوشته ام و با برنامه instalshild در 2 ويندوز 32 بيت و 64 بيت نصب مي شود.
مشکل من اين است که من در instalshild دو عدد پوشه دارم يکي 32bit و يکي 64bit و در برنامه ام که با دلفي نوشته ام گفته ام که اگر ويندوز 64 بيتي بود فايل 64bit را رينيم کرده به فايل test و فايل 32bit را حذف کند.
اما مشکل اين است که با رينيم کردن و حذف فايلي که مربوط به آن ويندوز نيست ويندوز کانفيگور اجرا شده و دوباره اين فايل هاي را مي سازد.
مي خواستم بدانم آيا راهي وجود دارد که ديگر اين کار انجام نشود.
با تشکر از دوستان

Moh3nB
25-01-2011, 12:07
سلام

شما تو برنامه نصب باید دوتا "Feature" بسازید و یکیشو با شرط( Condition) : اینتل و دیگری رو با شرط Intel64 بزارید و فایلاتونو تو قسمت "Files" بطور جداگانه تو دوتا فیچر بریزید به طوری که مثلا فایلایی که میخواید تو ویندوز 64 بیتی نصب بشه تو اون فیچری بریزین که شرطش اینتل64 هست .

و دست آخر هم نصب رو تو ویندوز 32 بیتی کامپایل کنید .

موفق باشید