مشاهده نسخه کامل
: گرفتن خروجی عالی
لطفا میشه بگین بهترین تنظیات برای خروجی گرفتن با کیفیت بالا از premier cs5 چیه
و نوشته و تصاویر متحرک من در خروجی دچار لرزش میشن چطوری حلش کنم؟
و حالا بهترین نرم افزار برای حفظ این کیفیت و ریختن آن روی dvd چیست اسمش را بگید کافیه
ورژن جدید nero دیگه avi و mpeg را قبول نمی کنه و vob را قبول می کنه :41:
alilithium
27-02-2011, 20:25
چون همدردیم ، و نمیخوام این بحث اکسپایرد شه ، کسی نبود جواب ابده ؟ ( حالا در مورد aftereffect) هم کنارش چجواب دادین چه بهتر مرسی
samiei_m_j
02-03-2011, 14:52
سلام
برای گرفتن خروجی عالی باید در قسمت تنظیمات (setting) وارد بشی و قسمتی که مربوط به اندازه تصویر هست رو تغییر بدی تا به نتیجه دلخواه برسی البته میتونی و بهتره که وقتی می خواهی یه پروژه جدید ایجاد کنی اونجا کیفیت مورد نظرتو انتخاب کنی
بهترین نرم افزار رو نمیشه قطعی بگی چون هر کسی از یه چیزی استفاده میکنه ولی من شخصا از procoder3 استفاده میکنم
ariana_a80
04-03-2011, 03:21
سلام دوستان
منم همين مشكل رو دارم و ميخواستم يه تايپيك جديد بزنم كه خدا رو شكر اين تايپيك رو ديدم.
من يه نوار DV دارم و اونو بصورت Pal-DV 48 كپچر كردم. خروجي رو هم بصورت avi ميگيرم ولي بعد حس ميكنم كه خيلي تاره. واقعا موندم ديگه باهاش چيكار كنم. اگه بتونيد يكمي بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم.
Mr Andersson
07-03-2011, 02:07
درود;
من يه نوار DV دارم و اونو بصورت Pal-DV 48 كپچر كردم. خروجي رو هم بصورت avi ميگيرم ولي بعد حس ميكنم كه خيلي تاره. واقعا موندم ديگه باهاش چيكار كنم. اگه بتونيد يكمي بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم.
نسخه ی پریمیرتون چنده؟ تنظیمات خروجی رو دستکاری کردین یا پیش فرضه؟
sargizwest
07-03-2011, 21:31
سلام دوست عزيز
وقتى خروجى ميگيرى setting رو بزن و روى microsoft dv avi و دو تا next بزنى روى pal بزارى کىفيت خوبي خواهيداشت
براى لرزش فيلم هم روى video clip راست کليک کن در قسمت video option زير شاخه frem option تيک frem hold رو بزن .
البته اين قسمت براى حرکتهاى اهسته بيشتر استفاده ميشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.