ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب avid liquid

p30worldapm
29-12-2010, 23:29
من هر وقت ورژن 7.2 این برنامه رو نصب می کنم، دی وی دی رام و کارت گرافیکم از کار می افته و مجبور می شم ویندوز رو دوباره نصب کنم!
ورژن جدید نداده؟ آخه خیلی وقته که 7.2 اومده!

rsh
29-12-2010, 23:38
سلام ورژن جدید فعلا من ندیدم ولی من اینو سال پیش تو یک سیستم ضعیف با کارت گرافیگ انبرد نصب کرده بودم مشکلی نداشت
و خوب کار میکرد احتمالا dvd خود برنامه خرابه با یک dvd دیگه امتحان کن ببین چه طور میشه
یا اینکه ممکنه مثلا فایروال قسمت پرو اکتیوش جلوشو مسدود کرده باشه مگر نه من اینو رو سیستم تک هسته ای با گرافیگ انبرد نصب کردم و خوب هم جواب میده

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

فقط یادم رفت بگم من رو xp نصب کرده بودم نمیدونم شاید روی ویستا و 7 جواب نده تو اینترنت نیگا کن ببین اخرین نسخه اش چیه شاید برای ویستا و 7 هم امده باشه دقیق نمیدونم

p30worldapm
30-12-2010, 01:08
این pinacle studio و pro tools چیند که تو سایت avid هستند؟
هیچ ربطی به اون ندارند؟

من دنبال یه برنامه ادیت خوب می گردم.

rsh
30-12-2010, 22:47
از avid liquid بیشتر تو صدا و سیما استفاده میکنند ولی اونهای که خصوصی کار میکنند از ادوب پریمیر یا ادیوس استفاده میکنند
البته پریمیر بیشتر دیدم استفاده میشه نرم افزار در مورد تدوین زیاده ولی این 3 تا اوید و ادوب و ادیوس حرفه ای ترن مابقی یکم ساده تر و جمع و جورتر ولی در کل طرز کار همه اشون یک جوره تفاوت کمی دارن یکی رو یاد بگیری مابقی راحتره
کتابها و اموزش پریمیر تو بازار زیاده برای اوید به اندازه انگشتان یک دستت هم نمیتونی اموزش پیدا کنی البته هست ولی اموزشهاشون که تصویریه خیلی ضعیفه در حالی که ترجمه فارسی کتاب برای پریمیر و اموزشهای اون زیاده
پریمیر رو نصب کن و یاد بگیر که خیلی حرفه ای هست هر وقت یاد گرفتی میتونی با اوید هم کار کنی چون طرز کار یکی هست کلیب ها رو میندازی تو تایم لاین و برش و افکت و غیره همین

p30worldapm
31-12-2010, 12:25
ممنون من پریمیر و ادیوس رو بلدم و باهاشون زیاد پروژه انجام دادم.
شنیده بودم اینها از رده خارج شده یه سرچ کردم فهمیدم آوید لیکویید از اینها بهتره. که متاسفانه برای من نصب نمی شه! می خوام ببینم ببینم کسی نمی دونه چرا برای من این جوری می شه؟
بعضی جاها avid media composer رو بعد از فاینال کات بهترین نرم افزار معرفی کرده، درسته؟

rsh
31-12-2010, 23:46
ممنون من پریمیر و ادیوس رو بلدم و باهاشون زیاد پروژه انجام دادم.
شنیده بودم اینها از رده خارج شده یه سرچ کردم فهمیدم آوید لیکویید از اینها بهتره. که متاسفانه برای من نصب نمی شه! می خوام ببینم ببینم کسی نمی دونه چرا برای من این جوری می شه؟
بعضی جاها avid media composer رو بعد از فاینال کات بهترین نرم افزار معرفی کرده، درسته؟

اینکه چرا نصب نمیشه جای تعجبه همانطور که گفتم روی یک سیستم ضعیف راحت نصب و اجرا شده
ظاهرا avid نرم افزارهای دیگری برای تدوین به بیرون داده چون لیکویئد فعلا همون نسخه 7.2 هستو اپدیت نشده من سایتشو نیگا میککردم نسخه جدید ندیدم اما نرم افزارهای دیگری رو دیدم برای کار با فول hd داده بود بیرون ویژگی خوبی که اوید داره ذخیره اتوماتیک پروژه هر چند ثانیه یکباره ولی سایر کارهاش تفاوتی با پریمیر نداره
همون پریمیر رو انجام بده یا اینکه برنامه اوید لیکویید رو روی xp نصب کن اگه سیستم عامل ویندوزت xp نباشه
من به غیر از اوید و پریمیر با برنامه دیگه کار نکردم اونم یکی دو سال پیش الان دیگه کار نمیکنم اما اگه سوالی در مورد کار با اوید داشتی میتونم کمکت کنم البته تا اونجای که یادم مونده

بنیامیم
29-04-2011, 10:14
در نصب Avid_Liquid.7.2 سریال نامبر می خواد
سریال شو ندارم چیکار کنم
ویندوز من ویستا است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

abbasa
05-05-2011, 11:29
سريال نامبر اويد ليكوييد
JCHEN-ABBAA-FOPSM-GTSAH-KJJHK