ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ورود به ویرایش رجیستری

gmd
29-12-2010, 17:38
با سلام
وقتی در استار در بخش Run دستور RegEdit رو میزنم این پیام رو میده:
Registry editing has been disabled by your Administrator
ممنون

aliupdate
29-12-2010, 17:44
با سلام
ممنون
سلام
توی Run بنویسید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حل خواهد شد.

SURIV
30-12-2010, 01:41
سیستم شما ویروسی هست دوست عزیز
استفاده از ترفند بالا که دوستمون گفتن در اکثر موارد هنگامی که سیستم هنوز ویروسی باشه کار نمی کنه وبرای سیستمی که ویروس پاک شده و فقط آثارش مونده مفیده
اطلاعات بیشتری بدین تا بتونیم کمکتون کنیم

zeynal
31-12-2010, 01:28
ــــــلام
عرض شود حضور دوستان گلم
یه مشکلی مدتی هست در سیستم من بوجود اومده که از اساتید اهل فن تقاضا میکنم راهنمایی بفرمایند.
سیستم عامل من ویندوز XP sp2 هست، از نرم افزارهای معمولی استفاده میکنم و حتی هیچ ویروس کش یا فایروالی هم نصب نکردم، مدتیه نمیتونم وارد بخش ویرایش رجیستری بشم

جالب اینجاست که حتی میخوام از روی کیبورد دستور Ctrl+Shift+Alt رو بدم باز هم پیام اخطار بالا رو میده‌!!!

این دستوری که دوستمون گفتن رو هم در Run دادم:
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f

ولی بازم فرقی نکرد

ضمنا اینو هم بگم که این مراحل رو هم انجام دادم ولی فرقی نکرده و همچنان ورود به رجیستری مسدود هست

در Start در بخش Run دستور GpEdit.msc رو زدم و بترتیب زیر وارد منوها شدم:
User Configuration
Administrative Templates
Sysytem
Prevent access to registry editing tools
گزینه NotConfigured رو تیک زدم و همه پنجره ها رو تایید کردم و سیستم رو ریستارت کردم ولی باز مشکل به قوت خودش باقی هست
ممنون میشم اگه رفقا راهنمایی بفرمایند

زنده باشید و برقرار

gmd
01-01-2011, 14:22
سلام
توی Run بنویسید:

حل خواهد شد.

با تشکر از شما ببخشید که دیر تشکر کردم چون چند روزی اینترنت نداشتم طبق فرمایش شما عمل کردم و درست شد اگر ممکن است بفرمایید اصلا چرا این مشکل بوجود آمد ؟ آیا سیستم من ویروس دارد ؟
باز هم متشکرم و موفق باشید

---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

سیستم شما ویروسی هست دوست عزیز
استفاده از ترفند بالا که دوستمون گفتن در اکثر موارد هنگامی که سیستم هنوز ویروسی باشه کار نمی کنه وبرای سیستمی که ویروس پاک شده و فقط آثارش مونده مفیده
اطلاعات بیشتری بدین تا بتونیم کمکتون کنیم

سلام
با اجرای دستور بالا مشکل حل شد شما فکر میکنید سیستم ویروس دارد ؟ چطور ویروس را از بین ببرم ؟
موفق باشید

saeed774
01-01-2011, 15:17
ــــــلام
عرض شود حضور دوستان گلم
یه مشکلی مدتی هست در سیستم من بوجود اومده که از اساتید اهل فن تقاضا میکنم راهنمایی بفرمایند.
سیستم عامل من ویندوز XP sp2 هست، از نرم افزارهای معمولی استفاده میکنم و حتی هیچ ویروس کش یا فایروالی هم نصب نکردم، مدتیه نمیتونم وارد بخش ویرایش رجیستری بشم

جالب اینجاست که حتی میخوام از روی کیبورد دستور Ctrl+Shift+Alt رو بدم باز هم پیام اخطار بالا رو میده‌!!!

این دستوری که دوستمون گفتن رو هم در Run دادم:
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f

ولی بازم فرقی نکرد

ضمنا اینو هم بگم که این مراحل رو هم انجام دادم ولی فرقی نکرده و همچنان ورود به رجیستری مسدود هست

در Start در بخش Run دستور GpEdit.msc رو زدم و بترتیب زیر وارد منوها شدم:
User Configuration
Administrative Templates
Sysytem
Prevent access to registry editing tools
گزینه NotConfigured رو تیک زدم و همه پنجره ها رو تایید کردم و سیستم رو ریستارت کردم ولی باز مشکل به قوت خودش باقی هست
ممنون میشم اگه رفقا راهنمایی بفرمایند

زنده باشید و برقرار

دوست عزيز سيستم شما ويروسي هست . همانطوري که اشاره فرموديد در سيستم هيچ آنتي ويروسي نداريد حتما بايد يک آنتي ويروس معتبر مثه آويرا ( در صورت ضعيف بودن سيستم ) و يا کسپر استفاده کنين. بعد آپديت نماييد و سيستم رو فول اسکن کنيد.

مشکلات سيستم شما از آثار ويروس هست و تا زمانيکه سيستم از ويروس پاک نشه همچنان باقي خواهند ماند .

فعلا اين نرم افزار رو اجرا کنين: تا حدودي ويروس هاي مربوطه و مشکلاتي که بوجود آوردند رو تصحيح خواهد کرد :
براي اجرا ارتباط با نت قطع بشه و به تمام سوالات پاسخ مثبت بدين و صبر کنين تا برنامه کارش رو با نشون دادن لوگي از کاراي انجام شده به پايان برسونه .

از لينکي که روبروش 10:00 نوشته دانلود کنين .

حتما آنتي ويروس نصب کنين و آپديت کنين و فول اسکن بزنين .

---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

قبل از اجراي نرم افزار فوق محتويات داخل پوشه زيرو اجرا کنين ببينين مشکل حل ميشه :

zeynal
01-01-2011, 17:21
ــــلام
عرض شود حضورتون که دقیقا مراحلی رو که فرمودید انجام میدم و خبرش رو بهتون میدم !
خوشحالم که اینجا کسانی هستند که تا جاییکه از دستشون میاد در رفـع مشکل دیگران سعی و همت دارند.
غیر از فشردن کلید تشکر! بازم ازت ممنونم و قدردانی میکنم

یاحق
زنده باشید و برقرار

.

zeynal
03-01-2011, 17:49
ــــــلام
عرض شود حضور دوستان گلم که در مورد مشکل بالا هیچ آنتی ویروسی نمیشه نصب کرد!
تمام مراحل نصب انجام میشه ولی وقتی میخوام نرم افزار رو اجرا کنم اتفاقی نمیافته و اجرا نمیشه.
کسپراسکی - نود32 - زون آلارم - مک آفی رو امتحان کردم ولی هیچ فرقی نداره.... فایروال سیستم رو غیر فعال کردم ولی بازم نمیشه.

ممنون اگه اساتید اهل فن راهنمایی بفرمایند

زنده باشید و برقرار

saeed774
03-01-2011, 20:09
به احتمال خيلي زياد سيستم شما به ويروس ساليتي مبتلا شده که فايل هاي اجرايي رو آلوده ميکنه و اجازه اجراي آنتي ويروس رو نميده .
فرض کنيم سيستم شما به اين سيستم مبتلا شده : نرم افزار زيرو اجرا کنين تا تمام پروسس ها و نقاط حساس ويندوز رو اسکن کنه ، تا آخر اسکن که بصورت CMD هست صبر کنين :

بعد فايل هاي رجيستري پوشه داخلش رو هم اجرا و ok کنين .

فايل رجيستري زيرو هم اجرا و yes بزنين :

با اجراي مراحل بالا البته با يکبار ريست سيستم بايد آنتي ويروس ها نصب و اجرا بشن . آخرين نسخه نود 32 رو نصب و آپديت کنين و فول اسکن بزنين .

البته قبلش نرم افزار Combofix رو دوباره اجرا کنين به احتمال زياد کار خواهد کرد .

از لينکي که روبروش 10:00 نوشته دانلود کنين .
براي اجرا ارتباط با نت قطع بشه و به تمام سوالات پاسخ مثبت بدين و صبر کنين تا برنامه کارش رو با نشون دادن لوگي از کاراي انجام شده به پايان برسونه .

اگر روند کار بصورت درست پيش نرفت بهترين گزينه اسکن با ديسک نجات آنتي هاي معتبر مانند کسپراسکي يا آويرا يا نود32 هست که بصورت بوت از روي سيدي بايد اسکن کنين .

SURIV
04-01-2011, 21:02
من هم احتمال میدم که سیستم شما به virut آلوده شده باشه که به احتمال زیاد همون سالیتی هست که دوستمون گفتن
اگه روش بالا رو استفاده کردین و نشد هم می تونین از دیسک نجات استفاده کنین و اگه به دیسک نجات دسترسی نداشتین از روش زیر کمک بگیرین:
ویندوز رو عوض کنین و بلافاصله پس از لود شدن ویندوز جدید رو هیچکدوم از درایوها دبل کلیک نکنید و هیچ فایلی رو از روی هارد دیسک اجرا نکنین که در اون صورت سیستمتون دوباره ویروسی میشه
از روی cd یه آنتی ویروس به روز مثل آویرا یا کاسپر نصب کرده سیستم رو deep scan و فایلها رو با اون clean کنین

sajjadsolat
04-02-2011, 11:55
زنده باد دوستان مشکل من هم همین بود و با راهکار مهندس سعید رفع شد متشکرم