PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك فوري براي وبرايش يك فيلم

ehso0on
29-12-2010, 15:44
سلام دوستان!‌ همگي خسته نباشيد.
يه سوال دارم و خيلي هم عجله!‌ :41:
اميدوارم به زودي جواب بگيرم!! :41:
من يه فيلم دارم كه ميخوام چند قسمت از آهنگ هاي فيلم حذف بشه و يه آهنگ ديگه جايگزينش كنم!! اما نميتونم به هيچ وجه!‌ :41: يني ميتونم اما كاري كه من ميكنم انقد شلوغ ميشه كه همه چي به هم ميريزه!‌ انقد ترك ميسازم و تيكه تيكه ميكنم كه همه چي گم و گور ميشه!! :41:
اگه بشه همون صداي فيلم رو كه زير ويدئو مياد رو همونجا فقط چند قسمتش رو پاك كني و توي ترك 2 آهنگايي كه خودم ميخوام رو بزارم خيلي خوب ميشه! من نميتونم مثلا همون صداي اصلي ويدئو رو سره جاش به چند قسمت تبديل كنم! فقط ميشه بگي از اينجا تا اينجا كه اون قسمتو نگه ميداره بقيه رو حذف ميكنه! من نميخوام حذف كنه ميخوام برش بده! (قبلش UnLink كردم)

اميدوارم منظورم رو فهميده باشيد و بهم پاسخ بديد چون فردا صبح بايد اين پروژه رو تحويل بدم! :41:

omid.sarmad
30-12-2010, 10:45
سلام دوستان!‌ همگي خسته نباشيد.
يه سوال دارم و خيلي هم عجله!‌ :41:
اميدوارم به زودي جواب بگيرم!! :41:
من يه فيلم دارم كه ميخوام چند قسمت از آهنگ هاي فيلم حذف بشه و يه آهنگ ديگه جايگزينش كنم!! اما نميتونم به هيچ وجه!‌ :41: يني ميتونم اما كاري كه من ميكنم انقد شلوغ ميشه كه همه چي به هم ميريزه!‌ انقد ترك ميسازم و تيكه تيكه ميكنم كه همه چي گم و گور ميشه!! :41:
اگه بشه همون صداي فيلم رو كه زير ويدئو مياد رو همونجا فقط چند قسمتش رو پاك كني و توي ترك 2 آهنگايي كه خودم ميخوام رو بزارم خيلي خوب ميشه! من نميتونم مثلا همون صداي اصلي ويدئو رو سره جاش به چند قسمت تبديل كنم! فقط ميشه بگي از اينجا تا اينجا كه اون قسمتو نگه ميداره بقيه رو حذف ميكنه! من نميخوام حذف كنه ميخوام برش بده! (قبلش UnLink كردم)

اميدوارم منظورم رو فهميده باشيد و بهم پاسخ بديد چون فردا صبح بايد اين پروژه رو تحويل بدم! :41:
باید از ابزار Razor (که آیکنش شبیه تیغ هست) استفاده کنید. کلید F10 هم کل کلیپها رو در مکان خط ویرایش میبره.

ehso0on
30-12-2010, 22:15
باید از ابزار Razor (که آیکنش شبیه تیغ هست) استفاده کنید. کلید F10 هم کل کلیپها رو در مکان خط ویرایش میبره.

آقا واقعا لطف كردي!!! به خوبي جواب داد!
خيلي خيلي ممنون! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehso0on
31-12-2010, 01:32
يه مشكله ديگه :41:
>>>>

بازم سلام و عرض خسته نباشيد!!
من يه فيلم ويرايش كردم و وقتي ميخوام Export كنم به WMV يا MPG وقتي تبديل ميشه تصويرم كوچيكه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمت نماش رو FIT كردم نشد ، 100% كردم نشد ، در تنظيمات Export سايز ويديو رو بردم بالا نشد... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چيكار بايد بكنم آخه /؟!؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايز سورس ويديو 760x576 هست! ولي بعد از Export خيلي كوچيك تر ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخوام Export كنم و رايت كنم بدم به يه مدرسه!‌ (فيلم جشن تكليف هست خيلي هم زود بايد بدم) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omid.sarmad
02-01-2011, 13:34
يه مشكله ديگه :41:
>>>>

بازم سلام و عرض خسته نباشيد!!
من يه فيلم ويرايش كردم و وقتي ميخوام Export كنم به WMV يا MPG وقتي تبديل ميشه تصويرم كوچيكه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمت نماش رو FIT كردم نشد ، 100% كردم نشد ، در تنظيمات Export سايز ويديو رو بردم بالا نشد... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چيكار بايد بكنم آخه /؟!؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايز سورس ويديو 760x576 هست! ولي بعد از Export خيلي كوچيك تر ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخوام Export كنم و رايت كنم بدم به يه مدرسه!‌ (فيلم جشن تكليف هست خيلي هم زود بايد بدم) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. باید فریم سایز خروجی را موقع گرفتن Export تغییر بدید. با کدوم نسخه کار می کنید؟

ehso0on
03-01-2011, 13:05
سلام. باید فریم سایز خروجی را موقع گرفتن Export تغییر بدید. با کدوم نسخه کار می کنید؟

سلام!‌ :(
اميد جان با Adobe Premiere Pro C4 كار ميكنم. منظورت از سايز فريم چي هست ؟!
اين عكس رو ببين :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omid.sarmad
03-01-2011, 16:30
سلام. مشکل از فریم سایز نیست. باید تصویرت رو بکشی تا با کادر نمایش فیت باشه.
الان CS4 رو نصب ندارم. ولی فکر کنم کلیپت رو که انتخاب کنی تو پنل افکت کنترل دو تا فیلتر پیش فرض داره.
Transform و Motion
با هر دوش می تونی تصویرت رو بکشی و اندازشو تغییر بدی.

ehso0on
04-01-2011, 01:03
سلام. مشکل از فریم سایز نیست. باید تصویرت رو بکشی تا با کادر نمایش فیت باشه.
الان CS4 رو نصب ندارم. ولی فکر کنم کلیپت رو که انتخاب کنی تو پنل افکت کنترل دو تا فیلتر پیش فرض داره.
Transform و Motion
با هر دوش می تونی تصویرت رو بکشی و اندازشو تغییر بدی.

بازم سلام.
عزيز من نتونستم كاري بكنم :(
رفتم تو قسمت افكت ها و Transform ولي كاري نتونستم بكنم :(

omid.sarmad
04-01-2011, 11:22
سلام.
افکت کنترل نه افکت.
کلیپ مورد نظرتو انتخاب کن بعد تو پنجره ی Effect Control دنبال Transform یا Motion بگرد.
این پنجره رو می تونی از منوی Windows فعال یا غیر فعال کنی.

ehso0on
04-01-2011, 23:35
اميد جان خب اينجا چيكار بايد بكنم؟

omid.sarmad
05-01-2011, 10:22
شما باید مقدار Scale رو که در حال حاضر بر روی 100 تنظیم شده را افزایش دهید تا تصویر شما با کادر فیت شود.

Mr.World.Wide
07-01-2011, 14:16
بابا این مسخره بازیها چیه؟

برو روی فیلم اصلیت یا خام راست کلیک کن برو ببین سایزش چقدره بعد تو پریمیر پروژه ای که میسازی با سایز فیلم اصلیت یکی باشه اگه فیلمت 288*352 هست نرو از preset ها pal dv یا pal ntsc رو انتخاب کن از custom یه پروژه به سایز 288*352 بساز تا فیلمی رو که import میکنی خودش با پنجره تایم لاین یکی بشه اگه فیلمی که توی تایم لاین میذاری تو پنجره تایم لاین کوچیکه scale رو دستکاری نکن کیفیت فیلمت میاد پایین سایز پروژت بزرگتر از فیلمت هست موقع خروجی هم هم سایز پروژت خروجی بگیر نشه یه پروژه vcd بسازی بعد موقع خروجی سایزت 1080*1920 باشه فیلمت شطرنجی میشه