ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل هارد اینترنال به اکسترنال

rasool.kh
28-12-2010, 21:30
سلام دوستان. من یک هارد اینترنال ساتای 160 لپتاپ دارم. و میخوام به عنوان یک external hard از اون استفاده کنم. آیا آداپتور خاصی برای این منظور هست؟ و اگه هست قیمتش چنده؟ اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.:11:

kourosh_sos
28-12-2010, 23:04
دوست عزیز شما باید از BOX برای اینکار استفاده کنید یعنی هارد رو داخل اون باکس قرار میدی و باکس رو به لپ تاپ متصل میکنی.

rasool.kh
29-12-2010, 19:57
دوست عزیز شما باید از BOX برای اینکار استفاده کنید یعنی هارد رو داخل اون باکس قرار میدی و باکس رو به لپ تاپ متصل میکنی.

این box که میگید باید وصل بشه به برق شهر؟ با این دید که هارد لپتاپ 5ولته!:10:

hosseingrami
29-12-2010, 20:38
سلام بزارید منم یه سوال دارم اینجا بپرسم.
پس نت بوک هایی که اپتیکال درایو ندارند با این روش میشه اپتیک دارشون کرد؟و ویندوزی چیزی نصب کرد؟

ata.royalfalcon
29-12-2010, 20:46
این box که میگید باید وصل بشه به برق شهر؟ با این دید که هارد لپتاپ 5ولته!:10:

باکسهایی که برای هاردهای 2.5 اینچی هستند آداپتوری برای اتصال به برق شهر ندارند . در صورتیکه باکسهای 3.5 اینچی آداپتور دارند .

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------

سلام بزارید منم یه سوال دارم اینجا بپرسم.
پس نت بوک هایی که اپتیکال درایو ندارند با این روش میشه اپتیک دارشون کرد؟و ویندوزی چیزی نصب کرد؟

شما میتونین DVD رایتر اکسترنال بخرین و با USB وصلش کنین

Namdarian
29-12-2010, 20:53
با سلام . اینجانب تبدیل IDE , Sata to USB را چند ماهی است خریده ام و بسیار ابزار بدرد بخوری است . قیمت فروشگاه های آنلاین دور و بر 15 تومان است . این تبدیل کارامد و بسیار جمع و جور که راحت در جیب کوچک پیراهن نیز جای میگیرد بمراتب صد درجه از باکس های رایج بهتر است و محدودیتهای آنها را ندارد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

برای وصل کردن هارد لپتاپ احتیاجی به استفاده از ان اداپتور موجود در جعبه اش ندارید و اداپتور برای هاردهای بزرگتر و رایتر و..... است

ata.royalfalcon
29-12-2010, 21:05
آداپتورهای برقی که به همراه این کیتهای متفرقه فروخته میشه ممکن هست که خروجی استانداری نداشته باشند و باعث آسب دیدن هارد بشود . در صورتیکه از صحت کارکرد آداپتور برق شک دارید میتونید با استفاده از مولتیمتر ولتاژ خروجی را تست کنید .

ata.royalfalcon
29-12-2010, 21:25
تکمیل پست بالایی :

به جای استفاده از آداپتور برقی که همراه این نوع کیتها هست (عکس زیر) میتونید از پاور کیس استفاده کنید که خروجی آن به استاندارد نزدیکتر هست.

یعنی برای روشن کردن پاور کیس طبق عکس زیر سیم سبز و مشکلی را به هم متصل کنید .

araboy
12-03-2011, 23:03
با سلام

در مورد برق این پاور مگه مخصوص این کار نیست؟ این عکسی که من میبینم 4 تا خروجی داره و دو سیمه نیست
داخل این پاور بدون شک از رگولاتورهای دقیق استفاده شده که ولتاز های مورد نیاز رو تامین میکنن و اون هم کاملا دقیق
چون همون طور که میدونید برای ولتاژ های مثبت و منفی 5 و مثبت و منفی 12 و مثبت و منفی 3.3 و ... ای سی هایی وجود داره که ولتاژ ورودی رو در یک رنج بزرگ میگیرن و اونو دقیق به یکی از اون ولتاژای بالا تبدیل میکنند

اما سوال من:
ایا میشه هارد ساتا رو به وسیله این رابط ها به پورت usb تلویزیون samsumng وصل کرد و فیلم های هارد رو مثل فلش یا هارد اکسترنال دید؟

ata.royalfalcon
13-03-2011, 08:48
با سلام

در مورد برق این پاور مگه مخصوص این کار نیست؟ این عکسی که من میبینم 4 تا خروجی داره و دو سیمه نیست

سلام

پاور هاي قديمي چهار رشته سيم دارند يعني سيم نارنجي رنگ 3.3 ولتي رو ندارند . عکس زیر یک تبدیل sata to molex هست .

اما در پاور هاي مدرن و جديد داراي 5 رشته سيم هستن كه در واقع داراي رشته سيم 3.3 ولتي ميباشن

araboy
13-03-2011, 17:47
من هارد اینترنالمو با همین تبدیل برق معمولی به ساتا استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم
البته سرعت هارد بالا تر از 30 مگ نرفته
ولی مهم نیست من سوالم رو این تبدیل هاست بیشتر
می خوام ببینم برای استفاده از این تبدیل ها باید درایور نصب بشه روی هارد و در کل می خوام بدونم با این روش میشه هاردو به تلویزیون وصل کرد؟

Namdarian
13-03-2011, 18:57
من هارد اینترنالمو با همین تبدیل برق معمولی به ساتا استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم
البته سرعت هارد بالا تر از 30 مگ نرفته
ولی مهم نیست من سوالم رو این تبدیل هاست بیشتر
می خوام ببینم برای استفاده از این تبدیل ها باید درایور نصب بشه روی هارد و در کل می خوام بدونم با این روش میشه هاردو به تلویزیون وصل کرد؟
با سلام . روی ویندوز xp یا بالاتر نیاز به نصب درایور وجود ندارد چون مثل فلش مموری Plug and play است . گرچه یک سی دی همراهش است برای سیستم عاملهای خاص .

araboy
13-03-2011, 19:48
من می خوام این رو به پورت usb تلویزیون وصل کنم و باهاش فیلم ببینم
به تلویزیون فلشم رو وصل میکنم اسم فلشم رو مینویسه و فایل هارو به راحتی میخونه
اگه اینو هم وصل کنم میخوام ببینم مشکلی نیست؟ اگه پلاگ اند پلی باشه نباید مشکلی باشه درسته؟

saeid2003
13-03-2011, 23:17
در مورده اون عزیزی که می گه با این کار داری دخل هارده مییاری اصلا هم اینطوری نیست من 3 ساله دارام با این تبدیل کار می کنم و هیچ مشکلی ندارم

Namdarian
14-03-2011, 17:25
من می خوام این رو به پورت usb تلویزیون وصل کنم و باهاش فیلم ببینم
به تلویزیون فلشم رو وصل میکنم اسم فلشم رو مینویسه و فایل هارو به راحتی میخونه
اگه اینو هم وصل کنم میخوام ببینم مشکلی نیست؟ اگه پلاگ اند پلی باشه نباید مشکلی باشه درسته؟
اینجانب تلویزیونی که usb بخورد ندارم و امتحان نکردم اگر کسی امتحان کرده بگوئد . میتوانید در مغازه ی فروشنده ببرید امتحان کنید . حتماً تلویزیون LCD روشن در مغازه دارد و..........

jorj
16-03-2011, 19:20
اینجانب تلویزیونی که usb بخورد ندارم و امتحان نکردم اگر کسی امتحان کرده بگوئد . میتوانید در مغازه ی فروشنده ببرید امتحان کنید . حتماً تلویزیون LCD روشن در مغازه دارد و..........

من به dvd player philips زدم جواب نداد .

jax559
16-03-2011, 20:10
درایور نمیخواد مثل همین فلش شناسایی میشه ولی ممکنه فایل سیستم هاردتون به تی وی یا سینما خونگی نخوره، این لوازم معمولا تا fat32 سلپورت میکنن ntsc نمیشناسن(شخصا تا حالا واسه اتصال هارد به سینما خونگی از این تبدیل استفاده نکردم)

araboy
19-03-2011, 14:07
درایور نمیخواد مثل همین فلش شناسایی میشه ولی ممکنه فایل سیستم هاردتون به تی وی یا سینما خونگی نخوره، این لوازم معمولا تا fat32 سلپورت میکنن ntsc نمیشناسن(شخصا تا حالا واسه اتصال هارد به سینما خونگی از این تبدیل استفاده نکردم)
سلام و ممنون از توجه شما
اما تلویزیون من ntfs هم ساپورت میکنه
راستش 15 تومن بدم و به دردم نخوره یکم سخته وگرنه خودم امتحان میکردم

starpars
19-03-2011, 14:18
من همين تبديل صفحه اول رو 10 تومن گرفتم البته هاردم IDE هست به تلوزيون B650 هم وصل ميكنم تمام درايو هاشو ميشناسه مشكلي هم نداره

gnulinux
19-03-2011, 14:46
سلام منم یه چند وقتی از این استفاده میکردم عالی بود لپتاپم حتی تو بایوس اونو میشناخت ولی سر یه ازمایش رو یه ایسی زدم و اتصال کوتاه شد و صدای انفجار حالا میشه این اداپتور تعمیر کنم اداپتورو جدا نمیشه پیدا کرد

Namdarian
19-03-2011, 19:44
سلام منم یه چند وقتی از این استفاده میکردم عالی بود لپتاپم حتی تو بایوس اونو میشناخت ولی سر یه ازمایش رو یه ایسی زدم و اتصال کوتاه شد و صدای انفجار حالا میشه این اداپتور تعمیر کنم اداپتورو جدا نمیشه پیدا کرد

اداپتور که مشکلی ندارد . میتوانید بدهید سیم پیچی ترانس اش را عوض کنند . یا میتوانید به ترانس سازیها سفارش دهید ترانس داخلی انرا طبق ولتاژ و آمپراژ برایتان بسازند .

araboy
20-03-2011, 11:38
تایید میشه
به احتمال زیاد یک رگولاتور آن ترکیده که با هزینه کمتر از 500 تومان درست میشه

malkemid
20-03-2011, 11:59
بچه ها منم این وسیله رو خریدم ولی زدم به کامپیوتر هیچی رو نشناخت...هاردی که دارم صفره و پارتیشن بندی نشده...ممکنه علتش این باشه؟

starpars
20-03-2011, 18:14
بچه ها منم این وسیله رو خریدم ولی زدم به کامپیوتر هیچی رو نشناخت...هاردی که دارم صفره و پارتیشن بندی نشده...ممکنه علتش این باشه؟
آره ديگه هارد رو اول با كامپيوتر يه فرمت كن بعد.
اول تبديل رو به هارد بزن بعد برق رو به هارد وصل كن بعد اون سر تبديلو به usb كامپيوتر بزن موقع كندن هم اول مثل فلش تو ويندوز هارد رو eject كن بعد usb رو در بيار بعدشم برق هارد

araboy
31-03-2011, 14:32
من بالاخره یکی از این تبدیل ها خریدم و به هارد ساتا 500 گیگم زدم و اونو به usb تلویزیون سامسونگ وصل کردم و به خوبی کار میکنه و همه درایو هارو میشناسه مارکش lotus هست و جعبش زرده با قیمت 12000 تومان از شهر خودم گرفتم

jorj
31-03-2011, 18:54
من بالاخره یکی از این تبدیل ها خریدم و به هارد ساتا 500 گیگم زدم و اونو به usb تلویزیون سامسونگ وصل کردم و به خوبی کار میکنه و همه درایو هارو میشناسه مارکش lotus هست و جعبش زرده با قیمت 12000 تومان از شهر خودم گرفتم

الان فایل سیستم هاردتون چی هست؟

araboy
31-03-2011, 23:31
الان فایل سیستم هاردتون چی هست؟
برای این تبدیله که فرق نمیکنه براش فایل سیستم چی باشه
هاردای 2.5 و 3.5 و 5.5 اینچ چه ساتا چه ide رو ساپورت میکنه و تا ظرفیت 500 گیگ هم که من تست کردم مشکلی نبوده
تلویزیونم هم fat32 و ntfs رو تست کردم مشکلی نداشته باهاش تو خود دفترچش گفته fat16 رو هم ساپورت میکنه
هارد من هم ntfs هست

Namdarian
01-04-2011, 07:19
برای این تبدیله که فرق نمیکنه براش فایل سیستم چی باشه
هاردای 2.5 و 3.5 و 5.5 اینچ چه ساتا چه ide رو ساپورت میکنه و تا ظرفیت 500 گیگ هم که من تست کردم مشکلی نبوده
تلویزیونم هم fat32 و ntfs رو تست کردم مشکلی نداشته باهاش تو خود دفترچش گفته fat16 رو هم ساپورت میکنه
هارد من هم ntfs هست
با تشکر . شما همه جوره اش را امتحان کردید اینرا هم امتحان کنید دیگر عالی میشود : اطلاعات هارد NTFS را توسط ویندوز کمپرس کنید همان حالت که نام پوشه ها و فایلها ابی رنگ میشود بعد ببینید بازهم تلویزیون میشناسد ؟؟

araboy
02-04-2011, 23:32
با تشکر . شما همه جوره اش را امتحان کردید اینرا هم امتحان کنید دیگر عالی میشود : اطلاعات هارد NTFS را توسط ویندوز کمپرس کنید همان حالت که نام پوشه ها و فایلها ابی رنگ میشود بعد ببینید بازهم تلویزیون میشناسد ؟؟
دقیق تر بگین باید چیکار کنم امتحان میکنم
این حالتی که میگین به چه درد میخوره و چه ضرورتی داره

jorj
03-04-2011, 00:00
سلام .
من امروز یه سی دی رام tdk در آبی داشتم ، وقتی وصل کردم به باکس به رحمت ایزدی پیوست . زیرش خیلی داغ شد و بوی سوختگی و دود داشت .
از چی می تونه باشه ؟
می خوام یه دی وی دی رام دیگه بخرم . ممکنه همین بلا با باکس سرش بیاد .
راهنمایی بفرمایید.

araboy
04-04-2011, 16:10
سلام .
من امروز یه سی دی رام tdk در آبی داشتم ، وقتی وصل کردم به باکس به رحمت ایزدی پیوست . زیرش خیلی داغ شد و بوی سوختگی و دود داشت .
از چی می تونه باشه ؟
می خوام یه دی وی دی رام دیگه بخرم . ممکنه همین بلا با باکس سرش بیاد .
راهنمایی بفرمایید.
خیلی عجیبه
ممکنه برقش رو برعکس زده باشید؟ شاید پاور باکس مشکل داشته برق زیادی داده!!
آخه این رابط کاری به درایو نداره هرچی باشه از اون پاوره

amir4005
20-04-2011, 15:12
سلام

میشه یکی از دوست لطف کنه و ببینه آیا میشه با این روش رو هارد ویندوز نصب کرد و اینطوری سیستم رو بوت کرد؟ مثلا واسه کسانی که هارد لپ تاپشون خرابه.

ممنونم

amir4005
30-04-2011, 15:03
سلام

کسی نیست؟

afshin4841
24-01-2012, 21:04
با اینکه این تایپک قدیمی شده ولی سوالم رو می پرسم امیدوارم اساتید پاسخ بدن.
می خواستم بدونم برای تبدیل هارد 250 گیگ ساتا به هارد اکسترنال و برای استفاده با گیرنده دیجیتال باید از همین روش هایی که گفته شده در اینجا استفاده کرد ؟
آیا خود USB گیرنده دیجیتال، برق هارد رو می تونه تامین کنه یا نه ؟

ata.royalfalcon
24-01-2012, 21:38
با اینکه این تایپک قدیمی شده ولی سوالم رو می پرسم امیدوارم اساتید پاسخ بدن.
می خواستم بدونم برای تبدیل هارد 250 گیگ ساتا به هارد اکسترنال و برای استفاده با گیرنده دیجیتال باید از همین روش هایی که گفته شده در اینجا استفاده کرد ؟
آیا خود USB گیرنده دیجیتال، برق هارد رو می تونه تامین کنه یا نه ؟

سلام
اگر هاردتون 2.5 اینچی باشه با استفاده از باکس مخصوص هاردهای 2.5 اینچی میتوانید نه تنها هارد رو اکسترنال کنید بلکه برق مورد نیاز رو از همون پورت usb تامین کنید .
در صورتی که هاردتون 3.5 اینچی باشه برق usb برای راه اندازی کافی نیست و باید از آداپتور برق مجزا استفاده کنید .

afshin4841
25-01-2012, 00:17
سلام
اگر هاردتون 2.5 اینچی باشه با استفاده از باکس مخصوص هاردهای 2.5 اینچی میتوانید نه تنها هارد رو اکسترنال کنید بلکه برق مورد نیاز رو از همون پورت usb تامین کنید .
در صورتی که هاردتون 3.5 اینچی باشه برق usb برای راه اندازی کافی نیست و باید از آداپتور برق مجزا استفاده کنید .

ممنون از شما
هارد من 3.5 اینچ هست . شما مدلی از این آداپتورها رو سراغ دارید ؟
:11:

ata.royalfalcon
25-01-2012, 00:36
ممنون از شما
هارد من 3.5 اینچ هست . شما مدلی از این آداپتورها رو سراغ دارید ؟
:11:

سلام
این آداپتورها که همراه با تبدیل فروخته میشه و برند یا مدل خاصی مد نظرم نیست و در بازار هم فراوان هست .

نکته جهت اطلاع : خودم یدونه از این تبدیل خریدم مدل WIPRO به قیمت 10 هزارتومن که آداپتور برق آن قادر به روشن کردن و راه اندازی هارد سیگیت 1.5 ترابایتی نبود و با بررسی دقیقتر متوجه شدم که آداپتور برق فقط یک خروجی Ground دارد که در حالت عادی باید دوتا Ground داشته باشد .

شاید این آداپتور مناسب هاردهای پر ظرفیت نبود .

01110362
09-12-2013, 19:59
با سلام
با اینکه تاپیک خیلی قدیمی شده منم یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید که برام برا خرید انشالله .:n12:

من یه هارد مکستور ساتا 160 گیگ pc دارم و میخوام وصلش کنم به لپ تاپ و به عنوان اکسترنال ازش استفاده کنم .
سوال :
کدوم تبدیل بهتره با گذشت چند سال از اومدن تبدیل ها و باکس هارد ؟
یه مدل تبدیل تو سایت هست : 14-15 تومن که نمیدونم برق هارد رو تامین میکنه یا نه ؟
یه ودل هم هست حدود 40-45 تومن
قیمت باکس هارد رو هم ندارم !
نمیخوام زیاد هزینه کنم + میخوام عکس و فیلم شخصیمو توش بریزم و ایمن باشه و فردا پس فردا نسوزه اطلاعاتم ازبین بره !
ممنون میشم جواب بدید ؟

ata.royalfalcon
10-12-2013, 08:30
با سلام
با اینکه تاپیک خیلی قدیمی شده منم یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید که برام برا خرید انشالله .:n12:

من یه هارد مکستور ساتا 160 گیگ pc دارم و میخوام وصلش کنم به لپ تاپ و به عنوان اکسترنال ازش استفاده کنم .
سوال :
کدوم تبدیل بهتره با گذشت چند سال از اومدن تبدیل ها و باکس هارد ؟
یه مدل تبدیل تو سایت هست : 14-15 تومن که نمیدونم برق هارد رو تامین میکنه یا نه ؟
یه ودل هم هست حدود 40-45 تومن
قیمت باکس هارد رو هم ندارم !
نمیخوام زیاد هزینه کنم + میخوام عکس و فیلم شخصیمو توش بریزم و ایمن باشه و فردا پس فردا نسوزه اطلاعاتم ازبین بره !
ممنون میشم جواب بدید ؟

سلام .

1. مدل يا برند خاصي در نظرم نيست . خودم سه مدل از برندهاي متفاوت دارم . خود باكس و يا تبديل sata to usb تا الان مشكلي نداشتند ولي هيچ اطميناني به آداپتور برق آن ندارم .
2. قيمت 14-15 هزار تومني احتمالاً مربوط به مدلهاي 2.5 اينچي هست . باكسهايي كه مربوط به مدلهاي 2.5 اينچي هست معمولاً ارزانتر هستند و آداپتور ندارند .
3. قيمتها متغير هست . قيمتها ميتونه بستگي به تعداد و نوع اينترفيسها (مثلاً هم esata داشته باشه و هم usb) هم داشته باشه .

Helical1
23-01-2014, 15:04
شرمنده تاپیک قدیمیه میدونم ولی دیگه نخواستم تاپیک جدید بزنم.
یه سوال فنی داشتم فقط. من یه باکس تبدیل هارد 2.5 اینچی لپ تاپ سیگیت USB3 خریدم و الان هارد قبلیم توشه و رو لپ تاپم مشکلی نداره میخواستم بدونم اگه این باکس رو بخوام به PC DESKTOP وصل کنم به خاطر متفاوت بودن ولتاژ مشکلی پیش میاد یا نه؟

V i r u s e r
23-01-2014, 15:23
شرمنده تاپیک قدیمیه میدونم ولی دیگه نخواستم تاپیک جدید بزنم.
یه سوال فنی داشتم فقط. من یه باکس تبدیل هارد 2.5 اینچی لپ تاپ سیگیت USB3 خریدم و الان هارد قبلیم توشه و رو لپ تاپم مشکلی نداره میخواستم بدونم اگه این باکس رو بخوام به PC DESKTOP وصل کنم به خاطر متفاوت بودن ولتاژ مشکلی پیش میاد یا نه؟

ربطی نداره دوست عزیز
usb در همه جا ولتاژش استاندارد ۵ ولت هست

Frozen2014
06-09-2014, 15:28
سلام.
من میخوام یه سیستم جدید بخرم و از هارد یک ترابایتی قدیمی ام به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنم...
میخواستم بدونم اگه برای هاردم باکس بخرم ، فایل های قدیمی باقی میمونه یا فرمت میشه؟
آخه کلی فیلم و عکس دارم که میخوام نگهشون دارم

ata.royalfalcon
06-09-2014, 15:46
سلام.
من میخوام یه سیستم جدید بخرم و از هارد یک ترابایتی قدیمی ام به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنم...
میخواستم بدونم اگه برای هاردم باکس بخرم ، فایل های قدیمی باقی میمونه یا فرمت میشه؟
آخه کلی فیلم و عکس دارم که میخوام نگهشون دارم

سلام .

اگر از باكسهاي معمولي (مثلاً انواعي كه قابليت Hardware Encryption ندارند) استفاده كنيد ، نيازي به فرمت مجدد هارد ديسك نيست و معمولاً مشكلي براي اطلاعات پيش نميآيد .

arash2006
20-10-2014, 12:00
دوستان یه هارد سیگیت 320 ساتا دارم
میخوام وصلش کنم به ps3 با یو اس بی یعنی تبدیل شه به یو اس بی
یه فروشگاه اینترنتی مطمعن معرفی کنید این مبدلش رو بخرم ممنون

FOURTH RETURN
03-12-2014, 14:39
با سلام . اینجانب تبدیل IDE , Sata to USB را چند ماهی است خریده ام و بسیار ابزار بدرد بخوری است . قیمت فروشگاه های آنلاین دور و بر 15 تومان است . این تبدیل کارامد و بسیار جمع و جور که راحت در جیب کوچک پیراهن نیز جای میگیرد بمراتب صد درجه از باکس های رایج بهتر است و محدودیتهای آنها را ندارد

---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

برای وصل کردن هارد لپتاپ احتیاجی به استفاده از ان اداپتور موجود در جعبه اش ندارید و اداپتور برای هاردهای بزرگتر و رایتر و..... است

از اینها هنوز گیر میاد؟ اگه فروشگاه اینترنتی هست که همچین چیزی داره به من آگاهی بدید

miss_ava7
01-05-2015, 14:35
سلام. من می خواستم هارد اینترنال لپتاپ قدیمیم رو که مارک وسترن دیجیتال و 250 گیگ هست رو با باکس تبدیل یو.اس.بی به ساتا ای.دی.ای تبدیل به اکسترنالش کنم.
تبدیلی که خریدم آداپتور هم داره اما فروشنده بهم گفت نیازی به وصل کردنش به برق نیست و نصب سی دی هم نمیخاد. خودش پلاگ اند پلی هست.
الان که وصلش می کنم اصلا تشخیصش نمیده.
ممکنه هاردم سوخته باشه؟ یا حتما باید به برق بزنمش؟
ممنون

ata.royalfalcon
01-05-2015, 15:21
سلام. من می خواستم هارد اینترنال لپتاپ قدیمیم رو که مارک وسترن دیجیتال و 250 گیگ هست رو با باکس تبدیل یو.اس.بی به ساتا ای.دی.ای تبدیل به اکسترنالش کنم.
تبدیلی که خریدم آداپتور هم داره اما فروشنده بهم گفت نیازی به وصل کردنش به برق نیست و نصب سی دی هم نمیخاد. خودش پلاگ اند پلی هست.
الان که وصلش می کنم اصلا تشخیصش نمیده.
ممکنه هاردم سوخته باشه؟ یا حتما باید به برق بزنمش؟
ممنون

سلام .

تبدیلی که خریدید به چه شکلی هست ؟ مثل باکسهای هاردهای اکسترنال پرتابل هست (مشابه عکس زیر) ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یا مثل عکس زیر هست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر مثل مورد دوم باشه باید آداپتور را هم متصل کنید چون از طریق SATA که برق لازم برای روشن شدن منتقل نمیشه . اگر مثل مورد اول هست اول ببینید هارد دیسک روشن شده یا خیر (احساس لرزش ناشی از چرخش موتور) اگر روشن شده برید به قسمت Disk management ببینید پارتیشنهای هارد دیسک دیده میشه یا خیر و به چه صورتی هست .

miss_ava7
02-05-2015, 09:43
سلام .

تبدیلی که خریدید به چه شکلی هست ؟ مثل باکسهای هاردهای اکسترنال پرتابل هست (مشابه عکس زیر) ؟

یا مثل عکس زیر هست ؟

اگر مثل مورد دوم باشه باید آداپتور را هم متصل کنید چون از طریق SATA که برق لازم برای روشن شدن منتقل نمیشه . اگر مثل مورد اول هست اول ببینید هارد دیسک روشن شده یا خیر (احساس لرزش ناشی از چرخش موتور) اگر روشن شده برید به قسمت Disk management ببینید پارتیشنهای هارد دیسک دیده میشه یا خیر و به چه صورتی هست .

خیلی ممنون که هم سریع و هم به زبون ساده توضیح دید:n01::n40:

تبدیل من از نوع دوم بود و سیم برق رو که زدم باز کرد.

یه دنیا ممنون از وقتی که گذاشتید