مشاهده نسخه کامل
: Windows-7 64 bit برای Dell
سلام دوستان
من Dell E6500 دارم. با خودش windows-7 32 bit داره.
کسی Windows 7 64 bit DELL OEM که با خود لپ تاپ داده میشه ( Professional یا Ultimate) رو داره؟
ممنون . . .
H@mid-Vista
30-12-2010, 16:30
علی جان اگه منظورت ایمیج درایو ریكاوری هست باید تورنتش باشه
اما معمولا اینها مال سری خودش نباشه اكتیو نمیشه و باید كركش كنی و با برخی یوتیلیتی های دل هم مشكل خواهی داشت
برو از نو ویندوز نصب كن و خودت ردیفش كن
مشكل بود در خدمتیم:20:
سلام حمید جان
ممنون ،
منظورم خود ویندوزه. لپ تاپ های دیگه رو نمیدونم ولی من هر بار که Dell میگیرم یه cd ویندوز توشه که موقع نصب passwiord رو از BIOS میخونه و مخصوص لپ تاپ های DELLهستش.
میشه به راحتی این ویندوزها(که تو پکیج خود لپ تاپ داده میشه ) رو روی هر لپ تاپ DELL دیگه ای هم ریخت و حتی به راحتی کپی شون کرد. من خودم بارها این کار رو کردم. مثلا دو سال پیش دوتا inspiron-1520 خریدیم که یکی ویندوز داشت و اونیکی DOS بود. به راحتی ویندوز اون یکی رو واسش ریختیم و کاملا هم Genuine هستش.
من الآن Latitude-E6500 دارم که Win-7 Professional 32 bit روشه. که متاسفانه CD ویندوزش رو با خودم نیاوردم و مونده ایران. یه جا فایل ISO ویندوز 32 بیتی رو دانلود کردم ولی با خودش یه فولدر کر*گ داره ، که نباید اینجوری باشه.
درایورها رو کامل از سایت Dell دانلود کردم. هم 32 بیت و هم 64 بیت. ولی ایمیج ویندوز رو رو سایتش ندیدم.
H@mid-Vista
05-01-2011, 16:02
ایمیج هرگز برای دانلود نمیذارن
تو تورنتها هست اما غیر قانونی هست.
ضمنا" به نظرم همون ویندوز خودت نصب كنی و كامل كنی خیلی بهتره تا این ویندوزی كه با كلی آت و آشغال اضافی تحویلت میده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.