مشاهده نسخه کامل
: خرید خودرو تا 70 میلیون تومان
با سلام خدمت دوستان، چند تا سوال داشتم که اینجا مطرح میکنم؛ لطفآ جوابمو بدین:11:
1)بهترین خودروی اروپایی موجود در ایران تا 70 میلیون از نظر شما؟
2)شما بین مرسدس بنز کلاس A و B و بی ام و سری 1 کدوم رو انتخاب میکنید؟
3)آیا ماشینهای آمریکایی مثل فورد موستانگ و ... رو تو ایران پلاک میکنند؟
AmiRreZA_RAcEr
29-12-2010, 00:55
1) نظر شخصی بی ام و ! اما نظر کلی و بدون تعصب بهترین که نمیشه انتخاب کرد برادر من باید بگی کاملا منظورت چیه
2)من بی ام و سری 1 ! شما باید ببینی خودت چی دوست داری
3)خیر ، کلا پارتی داشته باشی همه چی میشه اما این یه مورد ...
----------
مشاورت غلطه ، به طور کامل نیازها و خواسته هاتو از ماشین بگو تا دوستان بهتر کمکت کنند
farshad bugatti
29-12-2010, 21:40
همین طور که امیررضا هم گفت شما باید اول انتظارات خودتون رو کامل بگید تا نسبت به انتظارات شما بهترین خودرو با 70 میلیون رو بگیم!
میتونید از اینجا هم کمک بگیرید:
برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.
اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، راحتی، لذت سواری و ... )
دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
ممنون از همه دوستان!
من یک ماشینی میخواستم که نهایتآ بشه با 72 میلیون نقد خرید.
برای استفاده درون شهری میخوام. میخوام که رانندگی باهاش راحت باشه و شتاب بالایی هم داشته باشه، ترجیحآ هم آسیایی نباشه. به علاوی ی این که میخوام بعد از 2 سال این ماشینو عوض کنم، پس بازار هم داشته باشه.
farshad bugatti
30-12-2010, 23:17
ممنون از همه دوستان!
من یک ماشینی میخواستم که نهایتآ بشه با 72 میلیون نقد خرید.
برای استفاده درون شهری میخوام. میخوام که رانندگی باهاش راحت باشه و شتاب بالایی هم داشته باشه، ترجیحآ هم آسیایی نباشه. به علاوی ی این که میخوام بعد از 2 سال این ماشینو عوض کنم، پس بازار هم داشته باشه.
مرسدس A و B کلاس که ماشینای خوب شهری هستن اما بازار فروش خوبی ندارن!
بی ام و سری 3 سدان هم از گزینه های خوبیه!
مرسدس A و B کلاس که ماشینای خوب شهری هستن اما بازار فروش خوبی ندارن!
بی ام و سری 3 سدان هم از گزینه های خوبیه!
دوست عزیز با 70 تومن میشه سری 3 سدان گیر آورد؟
یک سوال دیگر هم داشتم دوستان:
اینکه پورشه باکستر دسته دو زیر 100 تومان میشه گیر آورد تو تهران؟
rami_hemi
31-12-2010, 20:46
شما دست دو واسه فروش باکستر پیدا کن زیر 100 بودنش پیشکش
بله سدان 320 پیدا میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.