مشاهده نسخه کامل
: سیستمم مدام ری استارت میشه!!!!
baran_1000
28-12-2010, 20:18
سلام دوستان
نمی دونم مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری!
سیستمم دیوونم کرده به خدا!!!
مدام ری استارت میشه...بردم دادمش تعمیر عیب یابی کرده ولی نفهمیده چشه! برام ویندوز عوض کرده...فقط بار اولی که روشنش کردم خوب بود الان باز چند روزه هرچی روشنش میکنم هر 2-3 دقیقه یه بار ری استارت میشه...از یه نف پرسیدم گفت شاید مال خازن هاش باشه!...ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه.
afceaglee2013
28-12-2010, 20:45
با این چیزایی که شما گفتید خیلی چیزا میشه گفت ولی نه در مورد سیستمتون و علت ریستارت شدنش :31:
احتمال داره دمای پردازنده بیش از حد بالا میره برای تست این شما لطف کنید مشخصات کامل سیستمتونو از قبیل مارک و مدل مادربورد ،پردازنده، کارت گرافیک ، پاور و رم و خلاصه هر چیزی که میدونید رو بگید تا اگه امکانش باشه یه نرمافزار بررسی دمای پردازنده متناسب با پردازنده ی شما معرفی کنیم ..
خازن های مادربوردتونو هم یه نگاهی بندازین اگه پشتش برجسته شده باشه احتمالش هست .. قبلش حتما سیتم و خاموش کنید و از برقو قطع کنید
joe_satriani
28-12-2010, 21:03
با سلام
خوب اگه ماله خازن های مادربرد باشه باید ببرید و تعویضشون کنن
اما مشکل ریستارت خیلی دلایل زیادی داره
اول اینکه شما چک کنید که فن سی پی یو و ... به درستی کار میکنه یا خیر؟
موفق باشید.
baran_1000
28-12-2010, 22:23
با سلام
خوب اگه ماله خازن های مادربرد باشه باید ببرید و تعویضشون کنن
اما مشکل ریستارت خیلی دلایل زیادی داره
اول اینکه شما چک کنید که فن سی پی یو و ... به درستی کار میکنه یا خیر؟
موفق باشید.
سلام دوست من
خب اینو چجوری باید چک کنم؟ چجوری که باشه داره درست کار میکنه؟:41:
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
با این چیزایی که شما گفتید خیلی چیزا میشه گفت ولی نه در مورد سیستمتون و علت ریستارت شدنش :31:
احتمال داره دمای پردازنده بیش از حد بالا میره برای تست این شما لطف کنید مشخصات کامل سیستمتونو از قبیل مارک و مدل مادربورد ،پردازنده، کارت گرافیک ، پاور و رم و خلاصه هر چیزی که میدونید رو بگید تا اگه امکانش باشه یه نرمافزار بررسی دمای پردازنده متناسب با پردازنده ی شما معرفی کنیم ..
خازن های مادربوردتونو هم یه نگاهی بندازین اگه پشتش برجسته شده باشه احتمالش هست .. قبلش حتما سیتم و خاموش کنید و از برقو قطع کنید
مرسی دوست من
والا همه اینایی رو که پرسیدین دقیق نمیدونم ولی الان دارم بررسی میکنم تا فردا میگم بهتون ...امیدوارم بتونم با کمک شما مشکلو حل کنم....
الان مثلا حدود 10 دقیقه است که خاموش نشده ولی یهو شروع میکنه به ریست شدن یه 7-8 بار پشت سر هم ریست میکنه بعد شانسی یه بار خوب میشه 10دقیقه یه رب خوبه باز به هم میریزه و به همین شکل...!!
joe_satriani
28-12-2010, 22:29
سلام دوست من
خب اینو چجوری باید چک کنم؟ چجوری که باشه داره درست کار میکنه؟:41:
با سلام
در كيس رو اگه ميتونيد باز كنيد و ببينيد آيا فن سي پي يو كه روي برد اصلي وصل هست به درستي كار ميكنه يا خير
آيا چرخيدنش عادي هست يا نه؟
موفق باشيد.
این مشکل علتهای مختلف داره
ویندوز-ویروس-دمای بالای سی پی یو و گرافیک
نیم سوز شدن رم و خرابی اسلات حافظه جای رم هارو عوض کنید
نیم سوز شدن پاور
در غیر اینصورت مین ایراد داره
kourosh_sos
28-12-2010, 23:15
دوست عزیز پیشنهاد میکنم فن CPU به همراه سینک رو در آورده و روی CPU خمیر سیلیکون زده این خمیر یک رسانای دما هستش که وقتی بین فن و CPU قرار میگیره گرمارو بهتر منتقل میکنه بعد اگر روی سیستم دارای چندتا رم هستین فقط با یک رم سیستم رو بوت کنید یا اگر فقط یک رم دارید جای اسلاتش رو عوض کنید و در آخر کل هارد رو یک CheckDisk و Defragment کنید .
baran_1000
28-12-2010, 23:31
با سلام
در كيس رو اگه ميتونيد باز كنيد و ببينيد آيا فن سي پي يو كه روي برد اصلي وصل هست به درستي كار ميكنه يا خير
آيا چرخيدنش عادي هست يا نه؟
موفق باشيد.
<الا باز کردم سی پی یو که خوب داره میچرخه...چجوری باید باشه چرخیدن طبیعیش؟!
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
این مشکل علتهای مختلف داره
ویندوز-ویروس-دمای بالای سی پی یو و گرافیک
نیم سوز شدن رم و خرابی اسلات حافظه جای رم هارو عوض کنید
نیم سوز شدن پاور
در غیر اینصورت مین ایراد داره
ویندوز رو تازه نصب کردم هیچ برنامه ای هم روش نصب نشده هنوز جز آفیس
ویروس زیاد داره آنتی ویروس حدود یه سالی بود که نصب نکرده بودم قبل از خراب شدنش هم همش یه ارور جدید میداد
دمای بالای سی پی یو یعنی چقدر؟ چطور تشخیص بدم؟
گرافیکم هم پایینه..مدتها اصلا کارتش رو نصب هم نکرده بودم!
رم رو تست کردن برام گفتن مشکلی نداره ...2 تا رو دارم الان..اروزی که برا تعمیر بردمش رم رو چک کرد 2 تا رم روش بود گفت هیچکدوم مشکلی نداره..اولش گفت شاید چون یه رم اضافه شده سیستم نمیشناسدش و ....ولی رم دوم رو من حدود 1 ساله که اضافه کردم و مشکلی هم نداشته تا قبل از این.
جای دو تا رم رو با هم عوض کنم؟ جابه جاشون کنم؟
پاور رو چجوری چک کنم؟
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
دوست عزیز پیشنهاد میکنم فن CPU به همراه سینک رو در آورده و روی CPU خمیر سیلیکون زده این خمیر یک رسانای دما هستش که وقتی بین فن و CPU قرار میگیره گرمارو بهتر منتقل میکنه بعد اگر روی سیستم دارای چندتا رم هستین فقط با یک رم سیستم رو بوت کنید یا اگر فقط یک رم دارید جای اسلاتش رو عوض کنید و در آخر کل هارد رو یک CheckDisk و Defragment کنید .
مرسی
والا خمیر سیلیکون که من دسترسی ندارم بهش//
بله دو تا رم دارم..کلا یکیشو در بیارم؟
چجوری میشه فقط از رو یکیش بوت کرد؟
اصلا به من مهلت نمیده برای دیفرگ کردن نهایتش شانس بیارم 1 رب روشن میمونه...
checklist روچطور انجام بدم؟
pasargadd
28-12-2010, 23:50
با زدن کلید delet برید تو بایوس و ببینید دمای cpu چقدره و افزایشش چطوریه
خمیر هم فروشگاهای کامپیوتر دارن با قیمت 500 تومان.
موقع روشن شدن کامپیوتر باید delet بزنید
kourosh_sos
29-12-2010, 12:16
خمیر سیلیکون رو همه جا میتونی پیدا کنی تو تمامی فروشگاه های الکتریکی موجود هست برای استفاده هم فن و سینک رو در آورده خمیر رو؛روی CPU زده دقیقا مرکز CPU زیادم نزنید که بعد از گذاشتن سینک و فن از اطراف بزنه بیرون بعد از اینکار یکی از رم ها رو در بیارید حالا من نمیدونم سیستمتون چقدر جدیده اگر اسلات های رنگی داره و به صورت DualChannel هستش دقت کنید که رم ها باید تو اسلات های هم رنگ باشن ولی بازم یکیشو واسه تست در بیارید و سیستم رو روشن کنید اگر بازم ری استارت شد هی جای رمو عوض کنید و تست کنید سیستم رو وقتی روشن کردید F8 بزنید و وارد SafeMode بشید و روی پارتیشن مربوط به وبندوز راست کلیک کرده و ازش properties بگیرید و در تب Tools گزینه Chek Now رو بزنید و در پنجره باز شده دو گزینه رو تیک بزنید و OK کنید سیستم رو ری استارت کنید که موقع لود شدن ویندوز صفحه مربوط به ScanDisc باز میشه بزارید کارشو کامل انجام بده شاید یکم طول بکشه بعد از اینکار Defragment کنید .
بی باک بی بال
29-12-2010, 12:39
اگه واد ویندوز نشی بازم ریست می شود ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.