ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دسته یندی متدهای کلاس

mostafa_zare
28-12-2010, 14:58
سلام
امیدورام که جوابایه خوبی برای سوالم داشته باشید.
من سعی دارم که متدهای موجود در یک کلاس رو بر اساس "ساده، متوسط و پیچیده" دسته بندی کنم. یک متد ساده کلاسیه که فانکشنالیتی (کارایی) کمی داشته باشه و به همین ترتیب متوسط و پیچیده.
در نهایت من می خام که در صورت امکان یک فرمول برای کارایی کل کلاس تولید کنم.
لطفا این موضوع را با پیچیدگی کلاس اشتباه نگیرید.
به نظر شما چه فاکتورهای مهمی برای انجام این دسته بندی وجود داره؟ و به طور کلی چه چیزی تویه ذهنتون در این باره می گذره.
هر نظر ساده ای هم می تونه به من کمک کنه، پس لطفا دریع نکنید.
با تشکر
مصطفی زارع
7.10.89

hasti rs
28-12-2010, 17:22
منظورتون مثه مباحث مدیریت و این چیزاست ؟

mostafa_zare
31-12-2010, 11:19
نه جانم.
این بحث مربوط به متریک های نرم افزار میشه و تقریبا می تونم بگم که هیچ ربطی به مدیریت نداره!
برای ساختن یه نرم افزار باید با یه زبونه برنامه نویسی برای اون برنامه نوشت. این برنامه شامل چندین کلاس هست. و هر کلاس خودش میتونه حداقل یکی و یا بیشتر متد (فانکشین) داشته باشه.
به طور ساده و عامیانه به روابطی که بین این کلاس ها و متدهای درون انها هست متریک می گن، که انواع مختلفی هم دارن.
من قصد دارم یک متریک جدید و بهبودیافته طراحی کنم، که در این راه سوال بالا برام پیش اومده.
hasti rs الان منظور من رو فهمیدی؟
حالا اگه کسی می تونه کمکم کنه.
مرسی

hasti rs
31-12-2010, 15:00
آها ..
خوب سوالتون رو تو انجمن نرم افزار مطرح کنید اونجا حتما" به جواب میرسید ..

mostafa_zare
01-01-2011, 10:58
اخه هر چی نگاه کردم جایی ندیدم که بتونم این موضوع رو توش جا بدم! مجبور شدم بذارمش تو متفرقه:(
متاسفانه انجمن نرم افزار خوب دسته بندی نشده.

hasti rs
01-01-2011, 19:34
ولی اگه اونجا مطرح کنید حتما" به جواب میرسید .. کاربرای انجمن نرم افزار زیاد اینجا نمیان ولی تو انجمن خودشون سوال بی جواب نمیمونه ..

***Spring***
02-01-2011, 00:19
سلام ...

بحث های نرم افزاری و سیستم عامل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برنامه نويسي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mostafa_zare
02-01-2011, 19:14
مرسی، از هردوتون ممنون

---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

منتقل شد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید