ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر سنجی میان مزدا3/مگان2000/آوانته/کیا سراتو/رونیز/ماکسیما

oghtapost
28-12-2010, 14:55
سلام !!
بین این ماشینا تو رنج 30 35 بهترین از نظر شما چیه و چرا؟؟(فوری) خیلی سعی کردم خودم انتخاب کنم ولی تصمیم نهایی نمیشه گرفت..
خودرویی هم اگه پیشنهاد دارین ممنون میشم
ترجیحا اتومات باشه
ماشین sd v9 هست که با توجه با کیفیت ساخت بسیار عالی بعد از دو سال همه جاش صدا میده...
نظرم رو این هست که ماشین بعدی قسطی باشه یعنی 20 یا 17 18 بدم بقیشو چک
م
م
ن
و
ن
.
.

water_lily_2012
28-12-2010, 15:01
ماکسیما خوبه ولی مصرف بالایی داره.
بهتره یکی که مصرف کمتری داره را انتخاب کنید.

amirfiri
28-12-2010, 15:01
ماکسیما و رونیز که مصرفشون زیاده(رونیز تولیدش متوقف شده)
بین سراتو و مزدا3 جدید یقیناً مزدا3 بهتره.دیگه فکر نمی کنم جای بحثی باشه!(البته من از روی تست مجله ماشین گفتم)
اوانته بازار خوبی نداره و به قیمتشم نمی ارزه!
درباره مگان نظری ندارم.
ولی مزدا3 قدیمی هم تر و تمیز گیر بیاری می ارزه به همه اینا.

water_lily_2012
28-12-2010, 15:04
فکر کنم مزدا خوبتر باشه. شتاب خوبی هم داره. مصرفش هم بالا نیست.

Amir..H
28-12-2010, 15:44
به نظرم این ماشینا خیلی ربطی به هم ندارن اصلا تو یه کلاس قرار نمیگیرن
ولی من ماکسیما و مزدا 3 رو ترجیح میدم
ماکسیما ماشینه با ابهتیه باهاش حال میکنم
مزدا 3 جوون پسندتره

brave_ie
28-12-2010, 15:50
سراتو هم خیلی ماشین خوبیه مصرف مناسبی هم داره البته من مزدا 3 رو امتحان نکردم
ولی نمی دونم شرایط فروش داشته باشه یا نه:10:

oghtapost
28-12-2010, 16:38
پس آوانته و رونیز خلاص ...! آوانته ماشین بدی نیست چون قیافه و ظاهرش چه بیرون چه تو خوشم نمیاد ( نظر شخصی)
نظرتون در مورد مگان هم بگید مخصوصا 7 دنده هاش
راستش چند وقتی تو خط شاستی بلند mvm و mg (شوالیه بودم) بیخیال شدم
کلا ممنون میشم با نظراتتون بیشتر راهنمایی کنید....

Gilopa
29-12-2010, 14:21
پس آوانته و رونیز خلاص ...! آوانته ماشین بدی نیست چون قیافه و ظاهرش چه بیرون چه تو خوشم نمیاد ( نظر شخصی)
نظرتون در مورد مگان هم بگید مخصوصا 7 دنده هاش
راستش چند وقتی تو خط شاستی بلند mvm و mg (شوالیه بودم) بیخیال شدم
کلا ممنون میشم با نظراتتون بیشتر راهنمایی کنید....

مگان که فوق العادست و من به شخصه اگر جای شما بودم مگان 2000 رو انتخاب میکردم ..
از نظر ارگونومي داخلي مزدا3 سرتر از مگانه .. مزدا 3 موتورش 2400 سي‌سي است كه توانايي توليد 150 اسب بخار قدرت را داره اما مگان با موتور 2000 سي‌سي مي‌تونه 135 اسب بخار قدرت رو توليد كنه
با مزدا 3 تو 9 ثانيه مي‌تونيد به شتاب صفر تا صد دست پيدا كنيد اما مگان براي رسيدن به اين شتاب نيازمند 11 ثانيه زمان است.مگان در هر 100 كيلومتر 7.9 ليتر بنزين مصرف مي‌كنه در حالي كه مزدا 3 با باك 65 ليتر در هر صد كيلومتر 8.4 ليتر بنزين مي‌سوزونه
از لحاظ ایمنی هر دو برتر هستند اما کفه ترازو به سمته مگانه با کسب 5 ستاره ایمنی 5 از euro ncap (در نظر داشته باش ماشینی مصل سوناتا 4 ستاره گرفته بود ) ..
مزدا 3 ماشین اسپرت تری هست و مثل 206 مشکل جاداری در قسمت سرنشینان عقب رو داره به طوری که نمیشه در رده ماشینهای خانوادگی قرار دادتش اما مگان ماشين خانوادگي بسيار خوبي هست و برای مسافرتها فوق العاده مطمئن

در آخر سلیقه خودت مطرح میشه .. من به شخصه نظرم رو مگان 2000 هست (البته شک دارم الان صفرش دیگه باشه )

total_overdose
29-12-2010, 19:42
مگان که فوق العادست و من به شخصه اگر جای شما بودم مگان 2000 رو انتخاب میکردم ..
از نظر ارگونومي داخلي مزدا3 سرتر از مگانه .. مزدا 3 موتورش 2400 سي‌سي است كه توانايي توليد 150 اسب بخار قدرت را داره اما مگان با موتور 2000 سي‌سي مي‌تونه 135 اسب بخار قدرت رو توليد كنه
با مزدا 3 تو 9 ثانيه مي‌تونيد به شتاب صفر تا صد دست پيدا كنيد اما مگان براي رسيدن به اين شتاب نيازمند 11 ثانيه زمان است.مگان در هر 100 كيلومتر 7.9 ليتر بنزين مصرف مي‌كنه در حالي كه مزدا 3 با باك 65 ليتر در هر صد كيلومتر 8.4 ليتر بنزين مي‌سوزونه
از لحاظ ایمنی هر دو برتر هستند اما کفه ترازو به سمته مگانه با کسب 5 ستاره ایمنی 5 از euro ncap (در نظر داشته باش ماشینی مصل سوناتا 4 ستاره گرفته بود ) ..
مزدا 3 ماشین اسپرت تری هست و مثل 206 مشکل جاداری در قسمت سرنشینان عقب رو داره به طوری که نمیشه در رده ماشینهای خانوادگی قرار دادتش اما مگان ماشين خانوادگي بسيار خوبي هست و برای مسافرتها فوق العاده مطمئن

در آخر سلیقه خودت مطرح میشه .. من به شخصه نظرم رو مگان 2000 هست (البته شک دارم الان صفرش دیگه باشه )
سلام
ممنون از توضیحات
اما مزدا 3 در ایران با موتور 2000 سی سی هست با موتور 2500 سی سی هم برای از ما بهترون هست با قدرت 165 اسب!

oghtapost
29-12-2010, 20:04
فقط گیر من صفر بودنه که دوستان میگن صفر مگان 2000 نیست چرا؟
مزدا 3 هم که تولید نمیشه ولی نمیشه ازش گذشت
سراتو چه طوره (td)
م
م
ن
و
ن
.
.

Mojtaba-MCI
31-12-2010, 10:47
همه ی اینا ماشینای خوبی هستن البته به جز رونیز!
نداشتم ولی ازش خوب نشنیدم...
نکته ی دیگه اینکه ماشینا باید طبق کلاس بندیشون باهم مقایسه بشن!
==============================
مزدا 3 ، مگان ، آوانته و کیا سراتو همگی سدان خانوادگیه کوچیک هستن ، کلاس C.
ماکسیما سدان لوکس متوسطه ، کلاس E.
رونیز هم SUV متوسطه ، کلاس E.
==============================
با توجه به این تقسیم بندی شما باید ببینی از ماشین چی میخوای!مصرف سوخت ، جادار بودن ، طراحی ، فروشش و...
یه خورده هم برمیگرده به سلیقه!
بازم میگم همه ماشینای خوبی هستن ولی من ماکسیمای اتوماتیکو به همه ترجیح میدم.