ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مدیران و ناظران محترم سایت لطفا تکلیف خودتون را با ما ( کابران عادی ) روشن کنید* لطفا همه شرکت کنند*

POROMA2008
28-12-2010, 03:03
تاکید روی AMD برای چیه ؟ لطفا یکی جواب من بده

از زمانی که ADSL دار شدم شبی نیست که سری به سایت P30WORLD نزم از تاپیک هایی که با موضوع کاملا اشنا هستم تا موضوع هاییکه اصلا حالیم نمیشه نگاه میکم

بریم سر بحث اصلی AMD یا INTEL

اگر اشتباه نکنم چند 50درصد از کل فایل پیوست پست و عکس های کل سایت مربوط به بهتر یا بدتر کمتر یا بیشتر این دوتا مارک معطوف میشه

مسلئه از این شروع میشه که همه رو به اشتباه میندازه و به قول معروف قاط میزنندو اخر ............... به نتیجه نمی رسند و گیج میشن اینه

دوستان - مدیران - و ناظران محترم

تمام سایت هایی که خود شما برای تست و مقایسه سخت افزار از جمله CPU و ... معرفی می کنید و شما مهر معتبرد بدون را رویشان میزنید

اعلام کردند و مسنداتی ارائه می کنند که 1000 نمونه اش داخل سایت خودمون( الان 7.10.1389)

INTEL یا بهتر بگم COR I 7-COR I 5 از Amd Phenom II X6 1090T یا مدل 1055 با هسته مجازی بهتره و قوی تر یا سرعت بیشتر عمل کرده
چه در نرافزار و چه در بازی حالا ب کمی تفاوت جزیی مثل 113 با 108

حالا دوستان مدیر چی میکن : کاربرد تون چه ؟ اگه بازی اینتل :31:
اگه کسی بخواد فقط بازی کنه که میره کنسول میخره نه بیاد اینجا سوال کنه مگه میشه نرم افزار نباشه
تاره در بخش بنچ مارک نرم افزار هم اینتل بهتره و قوی تر و پرسرعت عمل کرده اگر اختلاف بوده که هست
اینجوری amd 125 اینتل 109

میمیونه بحث چند تا نرم افزار حرفه ای که سخت افزار مخصوص میخواد که اگه کسی بلد باشه باهاش کنه و مدرک داشته باشه حتما در زمینه سخت افزار مورد نیازش وارد و استاد
در اون زمینه هم اینتل با amd انچنا ن تغییر فاحشی شاید شاید نداشته باشه که البته بحثش جداست

پس 90درصد تاپیک سوال پرسش در باره این موضوع کاربرانی که همه کاری با سیستم شون انجام میدن ( همه چی )
یعنی با سیستم 1میلیونی همه mp3 64 گوش میده هم بازی کرایسس های اپشن انجام میده

اما همه مدیران و دوستان وارد و صاحب نظر و هرکسی که در پی ورلد دوتا ستاره داره و جواب میده بنچ مارک برتری اینتل میزاره بعد میگه amd فنون بخر 6 هسته یا 4 هسته ای یعنی چی
حتی تعد اد بالایی از دوستان صاحب نظر در امضا شون سیتم های اینال با cpu کور ای 7 و 5 دارن

امید وارم به کسی صحبت های بر نخورده باشه و جواب منو بده با تشکر :40:

Erfan.
28-12-2010, 09:26
بریم سر بحث اصلی AMD یا INTEL

اگر اشتباه نکنم چند 50درصد از کل فایل پیوست پست و عکس های کل سایت مربوط به بهتر یا بدتر کمتر یا بیشتر این دوتا مارک معطوف میشه

مسلئه از این شروع میشه که همه رو به اشتباه میندازه و به قول معروف قاط میزنندو اخر ............... به نتیجه نمی رسند و گیج میشن اینه

سلام.

ببینید هر کدوم یه سری مزیت ها و برتری دارن که بهشون میپردازم... ولی به نتیجه نرسیدن ها معمولا به خاطر اینه که هر کی از هر برندی خرید میکنه میخواد به هر نحوی ازش طرفداری کنه و این اصلا درست نیست.نه AMD و نه Intel به کسی پول میدن که ازشون طرفداری کنه (تو ایران که نیست !:46:) .

اعلام کردند و مسنداتی ارائه می کنند که 1000 نمونه اش داخل سایت خودمون( الان 7.10.1389)

INTEL یا بهتر بگم COR I 7-COR I 5 از Amd Phenom II X6 1090T یا مدل 1055با هسته مجازی بهتره و قوی تر یا سرعت بیشتر عمل کرده
چه در نرافزار و چه در بازی حالا ب کمی تفاوت جزیی مثل 113

اول باید معلوم بشه مقایسه به چه صورته ؟ مثلا ایا I7 980X که 1 میلیون و خورده ای پولشه به خاطر Hexa Core بودن بیاد با 1090T 300 هزار تومنی مقایسه بشه؟نه خیر این کاملا غلطه... 1090T رو AMD داد برای رقابت با 930 در کار هایی که از CORE های بیشتر استفاده میکنن ... مثلا در گیم های فعلی نهایتا از 3 یا 4 هسته استفاده میکنن نتیجه این میشه که Phenom II X4 965 از 1090T توی گیم قوی تره ...

حالا دوستان مدیر چی میکن : کاربرد تون چه ؟ اگه بازی اینتل
اگه کسی بخواد فقط بازی کنه که میره کنسول میخره نه بیاد اینجا سوال کنه مگه میشه نرم افزار نباشه
تاره در بخش بنچ مارک نرم افزار هم اینتل بهتره و قوی تر و پرسرعت عمل کرده اگر اختلاف بوده که هست

منظور اینه که اگه اولویت بازی هست Intel بهتره...
در ضمن خیلی ها PC رو به خاطر بازی جمع میکنن...

پس 90درصد تاپیک سوال پرسش در باره این موضوع کاربرانی که همه کاری با سیستم شون انجام میدن ( همه چی )
یعنی با سیستم 1میلیونی همه mp3 64 گوش میده هم بازی کرایسس های اپشن انجام میده

باید دید با اون بودجه کدوم مدل از CPU ها رو میشه بست...آیا 6 core بودن مهمه یا خیر؟

چون در یکسری زمینه ها واقعا قوی عمل کرده... مخصوصا با این 6 هسته های جدیدش... ولی باز بر میگرده به اولویت کارایی + بودجه و گرنه اگه بخوایم بگیم با هم فرقی ندارن که نمیشه...

POROMA2008
29-12-2010, 22:00
مدیرا ن کجایید

DAVOOD24
29-12-2010, 23:00
من حداقل 15 دفعه شاید هم بیشتر سیستم عوض کردم برای خونه و مغازه. تجربهی که دارم میگه اینتل خیلی کمتر از AMD اذیت میکنه.در این سالها از اینتل خیلی بیشتر راضی بودم تا AMD - همه جور برنامه از میکس و مونتاژ بگیر تا فتوشاپ و بازیهای سنگین هم با کامپیوترم انجام دادم.حالا تا نظر دوستان چی باشه که البته سلیقه ها فرق میکنه .

manreza71
29-12-2010, 23:31
والا بنده اصلا این حرفا برام مهم نیست و اعتقاد خودمو دارم ( طرفدار اینتل هستم) اگه 1000000 ملیون بار تو گوشم بخونن amd فایده نداره که نداره !! اینم به دوستان برمیگرده که آیا پیشنهادات رو قبول کنن یا نه ....ودرنهایت کسی که سیستم رو میخره تصمیم میگیره ...حالا چه تو گوشش بخونن اینتل چه amd

Lord_theOne
30-12-2010, 02:00
مدیرا ن کجایید
پست شماره 2 پاسخ شما را داده است
و این یک بحثی هست که همیشه بوده و به نتیجه خاصی نمی رسید

pouryakhan
31-12-2010, 01:42
شما چرا انقد موضوع رو پیچیده و بغرنج کردین!:18:

ببینن در دو سال اخیر یک قانون کلی هست:
برای سیستم های زیر یک میلیون کانفیگ Amd نسبت به اینتل قوی تر هست چون cpu های زیر 200 300 تومن Amd کارایی بالاتری نسبت به اینتل دارند و مادربورد ارزان تر ی هم می خوان.
مثلا با 105 تومن میشه یه 4 هسته ای جدیدamd گرفت در حالی که تو این رده قیمتی اینتل یه دو هسته ای زاقارت ماله 2 ساله پیش رو داره -7500- به قیمت 120 تومن!:3:
البته برای بالای یک میلیون ای ام دی بازندست و اینتل کارایی بیشتری داره،اصلا تو بعضی رده ها ای ام دی اصلا رقیبی برای اینتل تولید نکرده!

نتیجه اخلاقی:
چون بیشتر کاربران سیستمی با بالاترین کارایی و کمترین قیمت -زیر یک میلیون- رو می خوان پیشنهاد اول و آخر AMD هست!:31:
همین.