مشاهده نسخه کامل
: |-_\ راهنمایی:راه اندازی دفتر پیشخوان دولت /_-_|
naser_2006
27-12-2010, 16:18
کسانی که اطلاعاتی در مورد دفتر پیشخوان دولت دارند لطف کنند بگند که این دفتر خدماتش چی هستش ؟و مهمتر اینکه به صرفه هست (درآمدش چقدره)
مرسییییی
چی هست این ؟
واگذاری مجوز دفاتر پیشخوان دولت به موجب فراخوان اعلامی از سوی کارگروه استانی و با توجه به ظرفیت مورد نیاز توسعه دفاتر در سطح استان می باشد.
در حال حاضر و پس از برگزاری 5 نوبت فراخوان که نخستین آن در سال 1381 اعلام شد، بیش از 650 دفتر شهری و 300 دفتر روستایی در سطح استان تهران دایر و مشغول به فعالیت می باشند که از گسترش مناسبی برخوردار بوده و در برخی نقاط نیز به دلیل تراکم تقاضا، تعداد دفاتر دایر شده بیش از حد مورد نیاز و در حد اشباع می باشد.
در حال حاضر، به جز شهرهای تهران، کرج، رباط کریم، شهریار، اسلامشهر و ورامین در سایر نقاط استان بر اساس میزان تراکم دفاتر تقاضای ایجاد دفاتر پذیرفته می شود و ایجاد دفتر در شهرهای فوق الذکر نیز براساس دفاتر تعطیل یا جمع اوری شده و همچنین نیاز منطقه ای که در سنجشهای دوره ای تعیین می شود صورت می پذیرد.
متقاضیان باید از حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری برخوردار بوده و مکانی در شعاع صنفی حداقل یک کیلومتری سایر دفاتر در مناطق دارای ظرفیت استان ترجیحا به صورت ملکی و یا استیجاری معرفی نمایند.
تقاضا به همراه تصویر کارت ملی و مدرک تحصیلی باید از طریق پست سفارشی به نشانی: تهران خیابان میرعماد کوجه چهاردهم معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی استانداری تهران - دبیرخانه کارگروه استانی دفاتر پیشخوان خدمات دولت ارسال گردد.
برای ارائه و پیگیری تقاضا نیازی به مراجعه حضوری نبوده و پاسخ از طریق پستی به نشانی متقاضی ارسال خواهد شد.
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
naser_2006
27-12-2010, 18:20
نگفتین میشه برای کسب درآمد روش حساب کرد؟یا نه
asire_eshgh
28-12-2010, 00:37
نگفتین میشه برای کسب درآمد روش حساب کرد؟یا نه
فکر کنم درامدش خوب باشه.
چی هست این ؟تقریبا شبیه دفاتر پلیس + 10 هست ، با این تفاوت که توسط بخش کاملا خصوصی اداره خواهد شد ( پلیس + 10 نیمه دولتی محسوب میشه ) .
برای آشنایی کامل تر :
١- پيش خوان دولت چيست و چه وظيفه اي دارد؟
ج) مراكز خدمات رساني الكترونيكي است كه توسط بخش عيردولتي ايجاد شده و مي تواند خدمات
واگذار شده از سوي دستگاه هاي اجرايي را مستقيما به مردم ارائه نمايد.
٢- اين پيش خوان چه تفاوتي با دفاتر دولت الكترونيك يا پليس ١٠ + دارند؟
ج) اعلام شرايط سربازي دانش آموختگان مشمول در معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رييس
جمهور تمامي دفاتر موجود ضمن ادامه خدمت رساني خود بتدريج ساير خدمات را نيز ارائه مي دهند و به
نام پيشخوان دولت تغيير نام پيدا مي كنند.
٣- اين دفاتر خدمات خود را زير نظر كدام نهاد و يا دستگاه انجام مي دهند؟
ج) كميته اي تحت عنوان كميته راهبري پيشخوان دولت مركب از نماينده معاونت توسعه مديريت و
سرمايه انساني رييس جمهور ،نماينده وزارت كشور،استانداران عضو شوراي عالي اداري ،نما ينده وزارت
ارتباطات و نمايندگان دستگاه هاي اجرايي حسب مورد عضو اين كميته بوده و بر اقدامات اين دفاتر
نظارت داشته خط مشي آنها را مشخص مي كنند.
٤- خدماتي كه از طريق اين دفاتر ارائه مي گردند بايد داراي چه مشخصه هايي مي باشند تا از اين
طريق ارائه گردند؟
ج) افزايش كارايي،ارائه موثر و به موقع ، تسهيل و تسريع در انجام كار،كاهش هزينه ها ،افزايش رضايت
ارباب رجوع و خدمت گيرندگان ،امكان ايجاد هماهنگي بين دستگاه ها،توانايي بخش خصوصي ،كثرت
خدمت گيرندگان و............
٥- آيا با تشكيل اين دفاتر دستگاه هاي اصلي و وزارتخانه ها از ارائه خدمت خود داري مي كنند و
صرفا بايستي به همين دفاتر مراجعه كرد؟
ج) در ابتداي امر، خير. هم دستگاه هاي اجرايي و هم اين دفاتر ارائه خدمت مي نمايند و ليكن اين
موضوع بستگي به سياست هاي اتخاذ شده پس از راه اندازي اين دفتر و كيفيت ارائه خدمات آنها دارد
naser_2006
29-12-2010, 20:56
فکر کنم درامدش خوب باشه.
از کجا می دونید که درآمدش خوبه آشنایی یا فامیلی در این زمینه دارید که مشغول به این کار باشد
asire_eshgh
06-01-2011, 22:52
از کجا می دونید که درآمدش خوبه آشنایی یا فامیلی در این زمینه دارید که مشغول به این کار باشد
همینو بدون که امتیازش تو شهر های بزرگ حدود 30 -- 40 ملیون رد وبدل میشه
سلام
خواستم یه تاپیک جدید ایجاد کنم که چشمم به این تاپیک خورد و سوالم رو اینجا میپرسم.
در حال حاضر خرید دفتر پیشخوان بصرفه هست؟ میزان درآمد این دفاتر چقدر هست؟
یعنی کسی نمیتونه کمک کنه؟
sayeh1360
28-11-2012, 18:48
درامدش بستگی به فعالیت شخص از لحاظ جذب مشتری و بازار یابی می باشد.ولی ملیونی میباشد
befermatooo
29-11-2012, 10:21
البته اگه پلیس 10+ کنار بکشه ، درآمدش عالی میشه .
فکر کنم دولت با اینکه اکثر ثبت نام ها به پلیس 10+ داده میشه مخالفه و میگه باید پیشخوان دولت اینا رو انجام بده .
البته اینا شنیده های منه ، اما خوب تو این مشاغل میشه گفت جای پیشرفت هست بشرطی که واقعا کار کنی آقا . جاش هم خوب باشه .
سلام برای راه اندازی این دفاتر هزینه تجهیزات داخلش به نظرتون چقدر میشه؟
سلام
دوستان من مجوز راه اندازی دفتر پیشخوان رو دارم.
منون میشم بگید میصرفه این دفتر رو راه بندازم یا نه؟
بعد هزینه راه اندازیش چقدر میشه؟
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.