ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میخوام نمایندگی یک برند معروف پوشاک رو بگیرم شما چی پیشنهاد میکنین؟

t.sunami
26-12-2010, 22:15
سلام!دوستان من میخوام نمایندگی یک برند پوشاک معروف رو بگیرم(مثل Giorgio Armani-Levi's-Tommy Hilfiger,...)

شما چی میگین؟؟
در ضمن اینم بگم که ما کیف و شال و.. زنونه هم دارم!یعنی هم مردونه هم زنونه!حالا شما چی میگین؟

در ضمن من نظرم روی جورجیو ارمانی هستش!
درضمن لطف کنین به سوالات زیر هم جواب بدین!مرسی

سلام.خواهشا به پرسش نامه زیر به دقت پاسخ دهید و پاسخهایی صحیح بدهید تا بتوانیم در انتها به نتیجه ی دلخواه برسم(برسیم)

1-چقدر با برند جورجیو آرمانی(Giorgio Armani) اشنا هستید؟برند لباس هستش!
2-چقدر برند لباس در انتخاب شما تاثیر دارد؟
3-ایا فقط از برندهای شناخته شده تر خرید میکنین یا برندهای دیگه هم اعتماد میکنین؟
3-معیارهای شما در خرید لباس چیه؟اگه لازمه مثال هم بزنین
4-ایا حاضر هستین برای لباسی که چشم شما رو گرفته پول زیاد هم بپردازین؟
5-فروشنده خانوم یا اقا؟
6-چه ویژگی یک فروشگاه پوشاک باید داشته باشه که شما دوباره و دوباره از انجا حرید کنین؟
------
به موارد زیر از0 تا 10 نمره بدید و بگید چطور باید باشه

7-برخورد با مشتری؟
8-قیمیتهای مغازه؟
9-تنوع جنس؟
10-جذابیت های جانبی مغازه نظیر نورپردازی و...؟
11-دکور؟
12-ایا ارزان بودن نسبی قیمتها(نسبت به بازار)این فکر رو در شما تدایی میکند که جنسها بنجول هستن؟

اگه نظر شما روی برند دیگریست دلایل خود و نکات + و - رو بگین!

jooya
27-12-2010, 02:04
1- کدوم شهر ؟

2- به نظر من پیشنهاد نمیشه ، این مارک های که شما نوشته اید قیمت هاشون چندان برای ایرانی ها معقول نیست و در ضمن همه مارک پوش نیستند ، تن خور کارهای مارک با بقیه کارها فرق داره .

توی تهران شاید ولی برای شهرستان اگه می خوای بگیری ، یه نمایندگی بگیر که قیمتهاش معقول تر باشه ، مثلا جیوردانو ، البته این رو نمی تونی بگیری ( فکر کنم) چون قبلا گرفته اند ، البته شاید انحصاری نباشه

Tommy Hilfiger که آمریکایی هست ، همینطوریش IP ایران رو تحریم کرده

Levi's هم زیاد با کارهاش حال نمی کنم ، اصلا شلوار لی هاش یه جورین ، برای افراد میانسال خوبه تا جونا

شلوار لی diesel خوبه ولی قیمتهاش بالاست .

همه اینا به کنار ، برای اینکه اینا بهت نمایندگی بدهند حداقل یه مغازه 100 متری باید داشته باشی .

ولی اگه می خوای نمایندگی بگیری بیا و نمایندگی مارک های مثل lc waikiki یا collezione بگیر ، خیلی بهترند ، شاید مارک هاس شناخته شده ای نباشند ولی هم کیفیت کارهاشون خوبه

هم قیمتهاشون معقول تر هست و هم تنوع کاریشون در مقابل اون برندهای که شما گفتید خیلی بالاتر هست .

خوده شما حاضرید برای تی شرت زیر چقدر پول بدید ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آخر چقدر سرمایه دارید ؟

greena
27-12-2010, 19:25
سلام ...........

کاملا با کار با یک یا دو برند موافقم و به نظرم میگیره............

من وقتی لباسی رو با مارک اصلی میخرم و ازش راضیم مطمئنا سعی میکنم دفعه بعد دنبال همون مارک باشم که تنوع و جنس با کیفیت از دلایلشه..........

من خودم از مارک های D&G و Boss استفاده میکنم..............

و دیگه اینکه .........

7-10
8-8
9-9
10-7
11-7

12-نه من قیمتها رو با جنس مقایسه میکنم..............
موفق باشی.........

Amir..H
27-12-2010, 20:47
به نظر من مهمترین چیز شهر و منطقه ای که میخواید فروشگاه بزنید بالاخره لباس مارک گرونتره و مشتری خاص خودشو دار
من از مارک Giorgio Armani فقط2,3 تا شلوار داشتم که بد نبودن
درباره مارک Levi's باید بگم مشتری خاص خودشو داره اکثر شلواراش ساده و بدون سنگ شور,البته مارک با سابقه ای هست
چند تا تیشرت خیلی خوشگلم ازش دارم,کلا مارک همه پسندی نیست و بیشتر کلاسیکه
Tommy مارک خوبی هست ولی نمیدون چرا ازش لباسی نداشتم(واقعا چرا؟!)
درباره فروشگاهم باید بگم من تقریبا هیچ وقت از جایی که همه چیز میفروشه خرید نمیکنم,من الان 7,8 ساله همه لباسامو
حتی کفشو(البته اگه شرت و جورابم بیاره ازش میخرم:31:)از یه مغازه میخرم
مگه اینکه چشمم لباس دیگه ای رو بگیره که از جای دیگه خرید کنم
درباره مارک diesel که دوستمون گفتن باید بگم الان تو هر مغازه ای میری نصف شلواراش دیزله ,مثل پشکل فراوونه
اتفاقا الان یه شلوار دیزل دارم مثل این عکسی که دوستمون تو پست بالا گذاشتن(فقط یکم زده داره و رنگ نخشم مثل شلوار بالاست فقط 3 خطه و در جیب عقبشم بالاش چرمه)
بریم سر ماک مورد علاقه من یعنی CANCEL شلواراش به نظر من خیلی خوش برش و خوشگلن,من چند تا شلوار و چند تا پیراهنه ناز از این مارک دارم
بریم سراغ سوالاتت

بله برنده لباسه و من ازش شلوار داشتم,تجربه دیگه ای ازش نداشتم

خیلی کم,دوخت و برش لباس ,جنسش و قیمتش واسم مهمه

3-ایا فقط از برندهای شناخته شده تر خرید میکنین یا برندهای دیگه هم اعتماد میکنین؟

نه مارکی که لباس خوب داشته باشه رو میخرم

تو سوال 2 جواب دادم

قطعا

5-فروشنده خانوم یا اقا؟

فکر کنم اقا بهتر باشه,ولی صاحبهای مغازه فروشنده خانمو ترجیح میدن

6-چه ویژگی یک فروشگاه پوشاک باید داشته باشه که شما دوباره و دوباره از انجا حرید کنین؟

لباس خوب,برخورد خوب فروشنده و قیمت مناسب
اگه 2 تا فاکتور اول نباشه قطع دیگها پامو تو مغازه نمیزارم
البته من مغازه کوچیکو به فروشگاه بزرگ ترجیح میدم
این مغازه ای که الان 7,8 ساله از اونجا خریدم میکنم اینقد راحت هستم که اگه از یه لباس خوشم نیومد بعد یه هفته میرم پسش میدم یا پول لباسایی که شب عید خردمو هنوز کامل ندادم:31:البته الان دیگه با صاحب مغازه رفیق شدیم

7-برخورد با مشتری؟
8-قیمیتهای مغازه؟
9-تنوع جنس؟
11-دکور؟
12-ایا ارزان بودن نسبی قیمتها(نسبت به بازار)این فکر رو در شما تدایی میکند که جنسها بنجول هستن؟

7.خیلی واسم مهمه اگه خوب نباشه حتی اگه هلاکه یه لباسم شده باشم راحت قیدشو میزنم
8.توی انتخاب خیلی تاثیر گذاره
9.مهمه
10.خیلی واسم مهم نیست
11.مثل بالا
12.اگه جنسو بشناسم اصلا همچین فکری نمیکنم

t.sunami
27-12-2010, 21:59
سلام دوستان!

قبل هر حرفی از اینکه نظراتتونو گفتین ممنونم

خب بریم که هم جواب سوالای شمارو بدم و هم اطلاعات رو کامل کنم

درضمن من این مارکهارو برای مثال نوشتم!نه اینکه بخوام نمایندگی اینارو بگیرم(اینقدرها هم پولدار نیستم که بخوام از چند برند نمایندگی بگیرم)

کدوم شهر ؟ اراک دیگه :دی .استان مرکزی

یه نمایندگی بگیر که قیمتهاش معقول تر باشه ، مثلا جیوردانو این چطوریه؟ببین من هنوز برند خاصی رو انتخاب نکردم.دارم از شما میپرسم که با توجه به جمیع جوانب چیرو انتخاب کنم!!!

در آخر چقدر سرمایه دارید ؟ حدود20-30 تومن.البته اینم بگم که بچه مایه دار نیستما!!با کلی امید و ارزو این پولو از اینو اون جمع کردم!

به نظر من مهمترین چیز شهر و منطقه ای که میخواید فروشگاه بزنید بالاخره لباس مارک گرونتره و مشتری خاص خودشو دار توی اراک دارم میزنم!منطقه اش هم خیلی خوبه.
خب ما همه جوره جنس رو تامین میکنیم که هرکس بتونه چیزیو که میخواد بتونه بخره!

درباره فروشگاهم باید بگم من تقریبا هیچ وقت از جایی که همه چیز میفروشه خرید نمیکنم, چرا؟؟
=====================================
خب دوستان من یه توضیحی بدم!
الان شما هرجا بری میبینی که هرکی یه مغازه گرفته و توشو لباس زده.من نمیخوام راه مثل اونارو برم!به نظرم کار خاص اگه کسی بکنه بهتر از اینه که بره پیروی کنه از بوتیکای دیگه ای که جنسای همشون یکیه!!!(کسی شاکی نشه .منظوری نداشتم!!:دی)

من از سبک کیفای زنونه ای که chanel , gucciمیزنه خیلی خوشم امد!احتمالا از کیفاشون میارم :دی

درضمن یکی از فامیلای ما نمایندگی انحصاری پیرگاردین رو گرفته و به قول خودش قراره بترکونه!!

خب راجبه برند صحبت کنیم!چی خوبه؟؟برای من معروفیت مهم نیست (یعنی زیاد مهم نیست):دی! تنوع و کیفیت مهمه!

ایا گرفتن نمایندگی اشتباهه؟؟؟

jooya
28-12-2010, 01:08
کسی از دوستان به دل نگیره :

من الان متوجه شدم ، کلا شما می خوای یه بوتیک بزنی کار خوب بیاری ، من فکر کردم اورجینال می خوای کار کنی !

این دوستانی هم که بالا اومدن و نظر دادن اکثر کار ریمارک خریدند . من خودم بوتیک دارم . اون دوستمون که می گند کار دیزل همه جا هست ، اونا اکثر کار ترکیه و تولیدی های تهران هست .

نمایندگی دیزل توی تهران هست خواستید ادرس بدم برید ، قیمت شلواراش زیر 200 هزار تومن نیست . این کارای که می بینید توی اکثر مغازه ها هست و قیمتی بین 50 تا 120 دارند اینا اکثرا کار ترکیه هست و همه ریمارک هستند .

=====

در آخر اگه می خوای یه بوتیک خوب بزنی بهت می گم چی کار کنی ( PM بده) ، چون با 20-30 تومن که نمیشه نمایندگی گرفت . من این سری که رفتم ترکیه 10 میلیون خرید کردم کلا فکر می کنی چقدر شده همش 20-30 جین شلوار لی و 200-300 تا پیراهن

یه چیزه دیگه تا حالا توی کار پوشاک بودی یا نه ؟

این تی شرت هم که اینجا گذاشتم برای اینه که بدونی اگه بخوای همچین مارک های بیاری نمی تونی بفروشی

قیمت این تی شرت 100 هزار تومن هست

Amir..H
28-12-2010, 01:12
من خیلی تو نخ نمایندگی نیستم
ولی بعید میدونم گرفتن نمایندگی و اوردن جنس ارجینال کار راحتی باشه و مطمینم که با سرمایه شما شدنی نیست
سرمایه شما برای این کار مناسب نیست,البته اگه از خودتون مغازه و جا داشته باشید خوب کلی جلو میوفتین
شما میخواید همه جنسی بیارید فقط پول جنسای که باید تهیه کنید 20.30 ملیونه
هزینه مغازه رهن و کرایش,هزینه دکور,و کلی هزینه پیش بینی نشده دیگه
سعی کن در موردکاری که میخوای بکنی حسابی تحقیق بکنی که خدایی نکرده سرمایت سوخت نشه دوست عزیز

Amir..H
28-12-2010, 01:17
کسی از دوستان به دل نگیره :

من الان متوجه شدم ، کلا شما می خوای یه بوتیک بزنی کار خوب بیاری ، من فکر کردم اورجینال می خوای کار کنی !

این دوستانی هم که بالا اومدن و نظر دادن اکثر کار ریمارک خریدند . من خودم بوتیک دارم . اون دوستمون که می گند کار دیزل همه جا هست ، اونا اکثر کار ترکیه و تولیدی های تهران هست .

نمایندگی دیزل توی تهران هست خواستید ادرس بدم برید ، قیمت شلواراش زیر 200 هزار تومن نیست . این کارای که می بینید توی اکثر مغازه ها هست و قیمتی بین 50 تا 120 دارند اینا اکثرا کار ترکیه هست و همه ریمارک هستند .

=====

در آخر اگه می خوای یه بوتیک خوب بزنی بهت می گم چی کار کنی ( PM بده) ، چون با 20-30 تومن که نمیشه نمایندگی گرفت . من این سری که رفتم ترکیه 10 میلیون خرید کردم کلا فکر می کنی چقدر شده همش 20-30 جین شلوار لی و 200-300 تا پیراهن

یه چیزه دیگه تا حالا توی کار پوشاک بودی یا نه ؟

این تی شرت هم که اینجا گذاشتم برای اینه که بدونی اگه بخوای همچین مارک های بیاری نمی تونی بفروشی

قیمت این تی شرت 100 هزار تومن هست
دوست من شنونده باید عاقل باشه وقتی من میگم شلوار دیزل مثل پشکل زیاده معلومه منظورم
دیزل اورجینال نیست به نظرت چند درصد افراد سراغ ارجینالش میرن که تازه بخواد توی مغازه ها هم زیاد باشه

kajmor
28-12-2010, 01:54
من اگه بجات بودم نمایندگی آرمانیو می گرفتم.همین!

t.sunami
28-12-2010, 12:30
من اگه بجات بودم نمایندگی آرمانیو می گرفتم.همین!

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
=============
دوستان میگید یعنی با 20 - 30 تومن نمیشه نمایندگی گرفت؟؟:18:
من که نمیخوام انحصاری کار کنم!تازه اگرم میخواستم انحصاری استانی بگیرم طبق تحقیقاتم حدود35 تومن لازم داشت!

پس یعنی بیخیال نمایندگی؟

درضمن اون طور که من فهمیدم نمایندگی همه جوره ساپورت میکنه!مثلا دکور یا مثلا همه جوره توی خرید باهات راه میاد!
نمیدونم والا!یعنی اینطوری نیست؟

t.sunami
28-12-2010, 12:37
سعی کن در موردکاری که میخوای بکنی حسابی تحقیق بکنی که خدایی نکرده سرمایت سوخت نشه دوست عزیز

مرسی!دقیقا حق باهاته .منمیخوام یه کار کارشناسی شده انجام بدم که ضرر نکنم!!

Amir..H
28-12-2010, 14:41
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
=============
دوستان میگید یعنی با 20 - 30 تومن نمیشه نمایندگی گرفت؟؟:18:
من که نمیخوام انحصاری کار کنم!تازه اگرم میخواستم انحصاری استانی بگیرم طبق تحقیقاتم حدود35 تومن لازم داشت!

پس یعنی بیخیال نمایندگی؟

درضمن اون طور که من فهمیدم نمایندگی همه جوره ساپورت میکنه!مثلا دکور یا مثلا همه جوره توی خرید باهات راه میاد!
نمیدونم والا!یعنی اینطوری نیست؟
ببین دوست عزیز الان توی یکی از خیابونهای اصفهان تازه 2 تا نمایندگی زدن
یکی ادیداس یکی نایک از دکورشون کاملا مشخصه که حداقل حداقل بالای 20 تومن فقط خرج دکور کردن حالا اینکه نمایندگی توی این زمینه ها ساپورت میکنن یا نه رو من اصلا اطلاعی در موردش ندارم
همین مغازه رفیق من تقریبا 15 متره ولی نزدیک 30 میلیون جنس توشه(تازه فقط مردونه فروشه),بهم میگفت فقط نزدیک 10میلیون حساب دفتری داره
تزه جنس ارجینال گرون ترم هست
اینارو گفتم که بدونی 20.30 میلیون برای پوشاک پول زیادی نیست باید با کسایی که این کارن و تجربه دارن مشورت کنی همین دوستمون که گفتن بوتیک دارنم ازشون راهنمایی بخواه که کمکت کنن

kajmor
28-12-2010, 20:55
به این مارک علاقه دارم وبه نظر من بسیار خوش فروشه.من همیشه لباس که می خوام بخرم سعی می کنم آرمانی باشه.
بهنظر من شما می تونین با ابن مقدار کارتون رو شروع کنین. به هر حال موفق باشید.

t.sunami
30-12-2010, 23:41
کسی نبود؟؟؟بابا راهنمایی کنید!اقای جویا شما هم که پیچوندی مارو؟ :دی

jooya
31-12-2010, 01:12
حاجی واست PM زدم !!!

2 روز پیش !

=======

ویرایش :

اوه الان دیدم که به یکی دیگه PM زدم ، گفتم جوابی نداد !

shahab_f
11-01-2011, 21:32
من از یکی از دوستام که توی نمایندگی بنتون توی تهران کار میکنه پرسیدم شرایط گرفتن نمایندگی چیه ؟ گفتش بنتون که خیلی ساده میگیره ، به این صورت که برای بار اول 1 میلیارد تومن ازشون جنس میخری ! بعد از اون ، از نوبت بعدی جنس رو به صورت کیلویی میفروشند و هرچقدر فروحتی درصدشون رو بر میدارن ، قیمت ها و روزهای حراج هم با اونا باید هماهنگ باشه . اینم گفت که روزهایی که حراجه تا شبی 120 میلیون هم میفروشند ( اونایی که تهران زندکی میکنند و روزهای حراج بنتون رو دیدن باورشون میشه ، من خودم یه روز حراجش رفتم ، صندوقش صف 10-15 نفری داشت ، حواسم بود دیدم هر سه نفر روی هم 1 میلیون تومن جنس میخرن). بعد حالا فردی که نمایندگی بنتون رو گرفته میخواد نمایندگی آرمانی و دی اند جی رو هم بگیره که به همین دلیل اونام قراره بازرس هاشون رو از خارج بفرستند بازدید فروشگاه ها . حالا شما اگه فکر میکنی با 20-30 میلیون نمایندگی میدن بسم ا...

t.sunami
11-01-2011, 22:01
من از یکی از دوستام که توی نمایندگی بنتون توی تهران کار میکنه پرسیدم شرایط گرفتن نمایندگی چیه ؟ گفتش بنتون که خیلی ساده میگیره ، به این صورت که برای بار اول 1 میلیارد تومن ازشون جنس میخری ! بعد از اون ، از نوبت بعدی جنس رو به صورت کیلویی میفروشند و هرچقدر فروحتی درصدشون رو بر میدارن ، قیمت ها و روزهای حراج هم با اونا باید هماهنگ باشه . اینم گفت که روزهایی که حراجه تا شبی 120 میلیون هم میفروشند ( اونایی که تهران زندکی میکنند و روزهای حراج بنتون رو دیدن باورشون میشه ، من خودم یه روز حراجش رفتم ، صندوقش صف 10-15 نفری داشت ، حواسم بود دیدم هر سه نفر روی هم 1 میلیون تومن جنس میخرن). بعد حالا فردی که نمایندگی بنتون رو گرفته میخواد نمایندگی آرمانی و دی اند جی رو هم بگیره که به همین دلیل اونام قراره بازرس هاشون رو از خارج بفرستند بازدید فروشگاه ها . حالا شما اگه فکر میکنی با 20-30 میلیون نمایندگی میدن بسم ا...

مرسی دوست من!!

خب من اطلاعات نداشتم فکر میکردم اینطوریه!البته اینیم که گفتم از روی معده نگفتم از یه بنده خدایی پرسیدم!

ba maram
14-01-2011, 16:44
اگه تهران هستی بدو نمایندگی انرژی رو بگیر

t.sunami
14-01-2011, 21:56
نمایندگی جی؟؟راجبش توضیح میدی؟

ba maram
16-01-2011, 22:16
نمایندگی جی؟؟راجبش توضیح میدی؟

بله...حتما...
یک برند هست که خیلی هم معروفه و البته جنساش گرونن...
من تو تهران فقط نمایندگی کفشش رو دیدم(تو پاسداران پایین پمپ بنزین)
یکی هم تو شهرک غرب شعبه داره!!!
همین دو تا!

ولی انصافا جنساش توپه! و خاص !
این هم لینک سایت خود انرژی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

t.sunami
17-01-2011, 19:52
نمیدونی هزینه گرفتن نمایندگیش چقدر میشه؟؟

t.sunami
17-01-2011, 21:20
خود نمایندگیش کجاست؟؟

far2009
17-01-2011, 21:40
سلام!دوستان من میخوام نمایندگی یک برند پوشاک معروف رو بگیرم(مثل Giorgio Armani-Levi's-Tommy Hilfiger,...)

شما چی میگین؟؟
در ضمن اینم بگم که ما کیف و شال و.. زنونه هم دارم!یعنی هم مردونه هم زنونه!حالا شما چی میگین؟

در ضمن من نظرم روی جورجیو ارمانی هستش!
درضمن لطف کنین به سوالات زیر هم جواب بدین!مرسی

سلام.خواهشا به پرسش نامه زیر به دقت پاسخ دهید و پاسخهایی صحیح بدهید تا بتوانیم در انتها به نتیجه ی دلخواه برسم(برسیم)

5-فروشنده خانوم یا اقا؟
------
به موارد زیر از0 تا 10 نمره بدید و بگید چطور باید باشه

7-برخورد با مشتری؟
8-قیمیتهای مغازه؟
9-تنوع جنس؟
11-دکور؟

اگه نظر شما روی برند دیگریست دلایل خود و نکات + و - رو بگین!

1- تقریبا هیچی :31:
2- خیلی کم شاید هم اصلا بیشتر جنسش مهمه
3- تو جواب قبلیم گفتم
3-بیشتر خاص بودن ( نه جلف بودن ) و البته شیک بودنش
4- خیر ( من خدا را شکر مادرم خودش خیاط هست و معمولا هر لباسی تو هر جایی حتی اینترنت به نظرم قشنگ بیاد سریع مادرم کپی اش می کنه )
5- بهتر از این موجودی که گفتی هر دو نوعش باشه :31:
6- شیک با قیمت مناسب

7
9
8
3
5
12- اینا نشد با عدد جواب بدم ! بیشتر ظاهر مغازه است که بنجل بودن اجناس را نشان میده و البته لمس کردن پارچه

فقط جوایز این نظرسنجی را کی می دهند :31:

ba maram
17-01-2011, 22:18
خود نمایندگیش کجاست؟؟

تو تهران .... تو پست قبلیم یاداشت کردم براتون...میتونید سر بزنید ببینید...
بابت سوال اولیتون هم خیر...! اطلاعی ندارم

راستی نمایندگی massimo dutti هم هست که بازم خیلی خاصه و اکثرا جنسای رسمی و فوق العلاده شیک میاره...
این برند هم میتونی تو لیست برندات بزاری...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

t.sunami
20-01-2011, 18:11
ممنون با مرام! :دی

ادرس این نمایندگی این massimo dutt کجاست؟؟

ba maram
21-01-2011, 03:27
خواهش میکنم
الماس ایرانیان
vip پاسداران و نیاوران
مرکز خرید الهیه
میرداماد هم باید یقینا باشه

t.sunami
21-01-2011, 22:42
خواهش میکنم
الماس ایرانیان
vip پاسداران و نیاوران
مرکز خرید الهیه
میرداماد هم باید یقینا باشه

اینا انحصاری از همین یه مارک فقط میارن دیگه؟؟یه نظرت ازشون سوال کنم راجبه گرفتن نمایندگی بهم جواب میدن؟؟

ba maram
22-01-2011, 00:53
اینا انحصاری از همین یه مارک فقط میارن دیگه؟؟یه نظرت ازشون سوال کنم راجبه گرفتن نمایندگی بهم جواب میدن؟؟

vip همش نیست اما 90% جنساش ماسیمو دوتی هستش
بقیشون آره.همین یه برند رو میدن

فکر نکنم والا...
آدمای کاسب و کله خرین این آدما!!!!
مگه یک آشنا پیدا کنی که کاراتو اوکی کنه

t.sunami
22-01-2011, 15:17
vip همش نیست اما 90% جنساش ماسیمو دوتی هستش
بقیشون آره.همین یه برند رو میدن

فکر نکنم والا...
آدمای کاسب و کله خرین این آدما!!!!
مگه یک آشنا پیدا کنی که کاراتو اوکی کنه

با مرام جان در زمینه کیف و کفش زنانه چه برندهایی رو معرفی میکنی؟

راستش سلیقه ات خیلی خوبه و نکته بینانه نظر میدی!

ba maram
23-01-2011, 00:08
با مرام جان در زمینه کیف و کفش زنانه چه برندهایی رو معرفی میکنی؟

راستش سلیقه ات خیلی خوبه و نکته بینانه نظر میدی!

راستش در اون موردا اصلا اطلاعاتی ندارم اما مارکای gucci و burberry ,versache,bulgari مارکای خوبین واسه کیف بیشتر ....

لطف داری...خوشحال میشم اگه تا حدی کمی که اطلاعات دارم ازت دریغ نکنم و کمک کرده باشم:46:

t.sunami
23-01-2011, 17:16
مرسی با مرام!

میشه یه تحقیق برام بکنی؟؟:46:

ba maram
23-01-2011, 21:46
اگه یادم بمونه حتما
:5:

t.sunami
24-01-2011, 19:19
با مرام جان یه سوال خیلی مهم و واجب دارم!

ادرس نمایندگی اصلی TT توی تهران کجاست؟ادرس دقیق میخوام!

درضمن یه سوال دیگه :

ایا میشه از یه برند فقط یک محصولشو نمایندگی گرفت؟؟مثلا از چنل فقط کیفشو!؟؟

ba maram
24-01-2011, 22:43

درضمن یه سوال دیگه :

با عرض پوزش هیچ اطلاعی ندارم راجب مارکی که گفتی و سوال دومت....
اما فک کنم بشه...چون جاهایی رو دیدم که از این کارا کردن

t.sunami
29-01-2011, 22:10
با مرام جان چی شد؟؟؟اطلاعاتی کسب کردی؟

mehrdadb3
29-01-2011, 23:00
فکر میکنم برند American eagle قیمت و کیفیت مناسبی داره اگه بتونین نمایندگی بگیرین ازشون

t.sunami
30-01-2011, 22:12
فکر میکنم برند American eagle قیمت و کیفیت مناسبی داره اگه بتونین نمایندگی بگیرین ازشون

یک توضیح راجبش میدین؟؟

نمایندگیهاش توی تهران کجاست؟؟

=====

من چند روز پیش تهران بودم و دیدم که نمایندگی انرژی خیلی ضعیفه.نمیکرد یکمی خوب کار کنه و جنساش جور باشه.خوشم نیامد ولی از گوچی که دقیقن اونور خیابون بود خیلی خوشم امد.(کیف و کفش بود):27:

armin_punisher6
30-01-2011, 23:18

درضمن یه سوال دیگه :

شما هنوز اسمشو نمیدونی میخوای نمایندگیشو بگیری.به انگلیسی چنل نوشته میشه ولی شنل خونده میشه.

t.sunami
30-01-2011, 23:54
شما هنوز اسمشو نمیدونی میخوای نمایندگیشو بگیری.به انگلیسی چنل نوشته میشه ولی شنل خونده میشه.

راستش تلفظ توی مملکت ما خیلی جالبه! همه ما ادعامون ..خرو پاره میکنه و همه هم فکر میکنیم که داریم درست تلفظ میکنیم و فقط سعی میکنیم اینو اونو مسخره کنیم!

ولی بازم منه بی سواد رو به خاطر این کوتاهی ببخشید

mehrdadb3
31-01-2011, 00:08
نمایندگیشو نمیدونم دوست عزیز ولی یکی 2 جا راجبه کیفیت و قیمتش خوندم مناسب تر از بقیه برندا بود میتونید سرچ بزنید وقیمتارو ببینید

masoud glx
31-01-2011, 00:22
برای برند های مطرح مثل گوچی ، نینا ریچی ، آرمانی ، دایزل و . . . به فکر نمایندگی نباش !!! هم جا رو میان چک می کنند که اصلا کوچیک یا موقعیت خوبی نداشته باشه تایید نمیشه و هم اینکه برای دفعات اول که همگی هم نقدی هستن شما باید 10 برابر سرمایه ات خرید کنی !!

برای برند های پایین تر ولی معتبر میتونی اقدام کنی مثلا همون CANCEL یا Energy یا . . . بشخصه خودم و بسیاری از دوستانم از این سری برند ها خرید می کنیم که هم قیمت مناسب تری دارن و هم کیفیت کاملا مناسب و بهتری نسبت به کارهای ریمارک برند های معتبر تر .

پیشنهاد دیگه ای که میدم اینه که کلن نمایندگی نگیری ... از هر برندی محصولات خوبش رو بیار و یک اسم کلاسیک هم برای فروشگاهت انتخاب کن . دکوراسیون هم زیاد خرج نکن و اصلا شلوغ نکن محیط رو . فقط حفظ جنبه کلاسیک و منظم کار مهمه . بزرگ بودن محیط کمک بسیاری می کنه اگر جنس هات هم کافی باشند البته .

موفق باشی .

t.sunami
01-02-2011, 23:20
از هر برندی محصولات خوبش رو بیار

منظورت ریمارکشونه؟؟خود جنس اصل رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟ریمارک هاشو چطور؟؟ادرسی چیزی داری؟

یک اسم کلاسیک هم برای فروشگاهت انتخاب کن

در این زمینه هم دوستان خواهشا نظر بدن! خود کلاسیک چطوره؟:46::40:

دکوراسیون هم زیاد خرج نکن و اصلا شلوغ نکن محیط رو . فقط حفظ جنبه کلاسیک و منظم کار مهمه

این که گفتی رو یه توضیح میدی؟عکسی چیزی از دکور داری که بهم کمک کنه؟راستش من یه دکور دیدم توی پاسداران رو به روی پمپ بنزین مال گوچی بود از اون خیلی خوشم امد!حالا بازم کمک کنین

ب رگ بودن محیط کمک بسیاری می کنه اگر جنس هات هم کافی باشند البته .

والا این جای ما حدود 36 متره! فکر کنم خیلی خوب باشه و به شکل مستطیل هم هست.خوبه؟

خب راستش مسعود جان شما حرف دل منو زدید
من توی این مدته از گرفتن نمایندگی تا حدود زیادی منصرف شدم و به این فکر افتادم که به قول شما از هر برند کارای خوبشو بیارم ولی چون مبتدی هستم میخواستم از شما و دیگر دوستان بپرسم که ایا جایی هست که جنس های با کیفیت مارکهایی مثل chanel gucci fendi guess و برندهای دیگه رو بیاره که ما هم از کیفیت خوب جنسمون خاطر جمع باشیم هم سر از کارمون در بیاریم که قراره از کی و کجا جنس بیاریم!

ممنون میشم که جوابمو بدین!

در ضمن طبق تصمیمی که گرفته شد قراره که فروشگاه کیف و کفش و روسری زنونه بزنیم!

masoud glx
02-02-2011, 00:04
- من کلا از ریمارک خوشم نمیاد !! البته کارای خوبی هم هست ولی خوب اوریجینال بخر ولی با برند متوسط . البته خود دانی ...
اجناس اصل رو هم از نمایندگی های فروش ( نه دفتر مرکزی ) به قیمت کمی بالاتر از خرید خودشون بصورت عمده و هم از خارج از کشور می تونی تهیه کنی . خیر آدرس ندارم بصورت موردی اما خوب کلیت قضیه همینی هستش که گفتم .

- برای اسم ، "کلاسیک" هم اسم خوبی هستش . بسته به سلیقه و نظر شما داره دیگه . اگر به بنده باشه در اولویت اول از اسم های کلاسیک ایتالیایی یا حتی اسپانیایی استفاده می کنم مثلا Fellini یا EL Mundo یا ... غیر از این مورد هم که موارد تک و زیبا زیاد هستند .
برای سردر فروشگاه هم پیشنهاد میدم کار رو یک دست سفید وساده و با نوشته های مشکی خالص و برجسته کار کنی یا بلعکس بسته به محیط اطراف فروشگاه و سلیقه ی خودت . حتما هم نور خوبی داشته باشه ...

- برای دکوراسیون که مورد برای دیدن توی نت زیاد هستش ... چیزی که من چندین بار تا حالا اجرا کردم و هم خودم کاملا راضی بودم برای مواردی که برای خودم بوده و هم دوستانم که برای اونها طراحی کردم ، دکوراسیون کاملا ساده هستش . رنگ های مرتبط و بسته به کار سرد یا گرم . یک قهوه جوش رو هم در محل مناسبی که برای نشستن مشتری در نظر گرفتی بزار !! بنده که تست کردم و علیرغم مخالفت های دیگران نتیجه فوق العاده ای گرفتم ! نورپردازی هم باز بسته به کار نقطه ای یا کلی . برای روسری و کیف و کفش من نورپردازی نقطه ای رو ترجیح میدم شدیدا .

- 36 متر کافیه برای کیف و کفش و روسری ...

موفق باشی .

Aref_2008
02-02-2011, 01:59
بنظرم چند تا برند ورزشی بگیر: puma.nike.adidas.Reebok.Uhlsport.Umbro.Lotto.Diado ra :11:

t.sunami
02-02-2011, 23:27
ارشاد به اسم مغازه گیر نمیده؟؟اخه شنیدم باید پارسی پارسی باشه!

chichaee
04-02-2011, 20:26
سلام نمايندگي لباسو بيخيال برو fast foodبزن با درامد زيادش حال كن

ba maram
05-02-2011, 00:55
منم موافقم

t.sunami
10-02-2011, 23:57
فست فود؟؟ اخ اخ اخ!

من خودم اصلا رابطه خوبی با فست فود ندارم و تصمیمم برای کیف و کفش جدیه!

خواهشا مرتبت کمک کنین

masoud glx
11-02-2011, 23:56
ارشاد به اسم مغازه گیر نمیده؟؟اخه شنیدم باید پارسی پارسی باشه!

دوستان ... ایشون میخواد فروشگاه پوشاک بزنه ... پیشنهاد بی ربط چرا میدید ؟!؟ :13:

برای اسم حتما نیاز هستش که پارسی نوشته بشه !! یعنی روی تابلو ، بنر ، استند یا بیلبورد مربوط به فرشگاه حتما باید اسم اصلی که بزرگتر نوشته میشه بصورت فارسی باشه نه اینکه الزاما کلمه مورد استفاده هم فارسی باشه !!
پایین اسم اصلی یا کنارش هم میشه اسم انگلیسی رو نوشت .

t.sunami
12-02-2011, 14:43
!پس خود کلمه میتونه اصالتا لاتین باشه ولی باید روی مغازه به صورت فارسی نوشته بشه! درست فهمیدم؟؟

t.sunami
12-02-2011, 14:53
مسعود جان یه کمک میدی بابا؟:31:

یک قهوه جوش رو هم در محل مناسبی که برای نشستن مشتری در نظر گرفتی بزار !! بنده که تست کردم و علیرغم مخالفت های دیگران نتیجه فوق العاده ای گرفتم میتونی موارد مثل این که نتایج خوبی روی مشتری میزاره بهم بگی؟

بنده که تست کردم و علیرغم مخالفت های دیگران نتیجه فوق العاده ای گرفتم

چه نتایجی داشته؟؟

masoud glx
12-02-2011, 19:31
برای کیف و کفش ... :

- همون قهوه جوش که گفتم ...
- اسپری خوش بو کننده و ضد باکتری کنار هر صندلی محل تعویض کفش
- جا لباسی برای قرار دادن لباس ها و وسایل همراه مشتری
- تهیه کارت اشتراک برای مشتری های ممتاز با مزایای خودش
- آینه ی بزرگ و تمام قد درجه یک هم بزاری که همه دعات میکنن !!
.
.
.

موارد زیاده ... اما به نظرم خیلی زیاده روی نکن . طبق منطق و سلیقه ی خودت و با توجه به نتایجی که از مشتری هات می بینی میتونی تصمیم بگیری چی ها خوب هستند و چی ها اضافه .

قهوه جوش واسه چند جا من استفاده کردم ... هم دفتر کار شرکت هم فروشگاه هم . . . نتیجه ساده و عالی ؛ جذب مشتری خصوصا مشتریهایی که اولین بارشون هستش که به محل میان و این یعنی درآمد .

t.sunami
15-02-2011, 09:02
خب شما چند مورد مهم به جز این موارد ذکر کنین تا ما هم یکمی مخمون راه بیفته!

چون از بهار90 قراره شروع به کار کنیم!

t.sunami
17-02-2011, 12:22
بروبچه ها بیاید نظراتتونو راجبه کار ما بگید و راهنمایی کنین!

منتظرما|!

آرشین
18-02-2011, 16:26
مهمترین دکوراسیون و مهمتر از اون قیمت

t.sunami
18-02-2011, 19:48
کار دکورمون که بیسته! قیمت ها هم بسیار مناسب و از همه مهمتر اینکه جنساها بسیار مرغوب میخوام بیارم.میگم جنسامو باید از خود نمایندگی ها بگیرم؟ جایی میشناسید که بشه ازش کیف کفش مارک دار (یا ریمارک مرغوب اورد)؟؟

hamsah
25-02-2011, 23:48
آدرس فروشگاهت رو بده وقتی افتتاح کردی منم بیام ببینم.:10:
بعد مردونه میفروشی یا اجناس زنونه؟؟؟؟؟:20:
چون میخوام کفش بخرم اگه مردونه داری میام از شما میخرم!:31:

t.sunami
26-02-2011, 00:41
آدرس فروشگاهت رو بده وقتی افتتاح کردی منم بیام ببینم.:10:
بعد مردونه میفروشی یا اجناس زنونه؟؟؟؟؟:20:
چون میخوام کفش بخرم اگه مردونه داری میام از شما میخرم!:31:

افتتاحیه توی سال90 هست!:21:

کار ما کیف و کفش و روسری زنونه هست ولی شاید کفش مردونه هم اوردیم.(یحتمل میاریم):27::10:
-فروشگاه متعلق به خودتونه.:40::40:

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------

hamsah جان تا میتونی برامون تبلیغ کن :دی

ادرسمون هم یحتمل توی سه راه است.ادرس دقیق به زودی بهتون میدم. به بقیه بروبچ اراکی فروم هم این خبرو بده.ببینم چطوری تبلیغ میکنیا

hamsah
28-02-2011, 15:36
افتتاحیه توی سال90 هست!:21:

کار ما کیف و کفش و روسری زنونه هست ولی شاید کفش مردونه هم اوردیم.(یحتمل میاریم):27::10:
-فروشگاه متعلق به خودتونه.:40::40:

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------

hamsah جان تا میتونی برامون تبلیغ کن :دی

ادرسمون هم یحتمل توی سه راه است.ادرس دقیق به زودی بهتون میدم. به بقیه بروبچ اراکی فروم هم این خبرو بده.ببینم چطوری تبلیغ میکنیا

اگه جنس خوب بدی چرا که نه!!!!کل فک و فامل رو میفرستم مغازت:27:
فقط باید هواشونو داشته باشی.
هر موقع افتتاح کردی اینجا اعلام کن.:10:

t.sunami
28-02-2011, 22:08
اگه جنس خوب بدی چرا که نه!!!!کل فک و فامل رو میفرستم مغازت:27:
فقط باید هواشونو داشته باشی.
هر موقع افتتاح کردی اینجا اعلام کن.:10:

سلام!چاکریم!

چشم شما مشتری بفرست ما حسابی هواشونو داریم!:27:

Babak
08-03-2011, 12:55
مشاوره ی شغلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])