ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با کانکشن دیتا بیس در Asp.net

microbeh
26-12-2010, 20:50
با سلام خدمت دوستان خوب

من یه سایتی با asp.net طراحی کردم به این آدرس mofateh.somee.com

و در سایت somee یک فضای رایگان asp گرفتم وقتی می خوام در بخش نمرات سایتم دانش آموزان عمل لاگین رو انجام بدن این ارور رو میده

A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

مشکل رو امکان داره بگید از چیه فکر میکنم از اتصال با دیتا بیس باشه در داخل سیتم خودم درست کار میکنه ممنون میشم کمک کنید.

atifazi
11-01-2011, 23:41
عزیزم سلام .
دوست گرامی نام بانک اطلاعاتی در سروری که سایت شما قرار داره با نام بانکی که در سورس کد برای اتصال دادی تناقص داره . برو چک کن ببین اسم بانک اطلاعاتی موجود در سرور چیه اونو تو سورس قرار بده .

معمولا بهت اجازه ایجاد بانک را میدن که با ید یه بانک با همون نامی که تو سورس دادی ایجاد کنی.

موفق باشی

atifazi
12-01-2011, 11:55
با عرض پوزش این را هم بگم که نام سروری که شما به اون متصل شدید ( در سورس سایتتون ) با نام سروری که سایت در اون قرار داره (یا بهتر بگم نام سرور هاستتون) مغایرت دارن. یعنی شما برو ببین اسم سرور هاستتون چیه ؟! بعدش تو سورست قسمتی که نام سرور برای اتصال به بانک داری را همون نام سرور هاستت کن .

باز هم موفق باشی :31: