ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در كارت صوتي onboard مادربورد GIGABYTE GA-P35-DS3L

mohammad_55
26-12-2010, 16:26
با سلام خدمت دوستان . يك مشكلي براي كارت صوتي من پي اومده كه درخواست كمك دارد . چندروز پيش هنگامي كه سيستم رو روشن كردم متوجه شدم كارت بلندگوي سمت راست كار نميكنه و فقط هنگامي كه صدا رو تا اخر زياد ميكنم يك صداي خيلي ضعيف ازش مياد . يك بلندگو ديگه وصل كردم درست نشده . همه تنظيمات و فيش ها رو چك كردم بازهم نشد . يكبار نرم افزار كارت صوتي رو uninstall كردم و دوباره نصب كردم بازهم درست نشد. بنظر شما احتمال داره چيپست كارت صوتي خراب شده باشه؟ چيكار كنم . ويندوز رو دوباره نصب كنم شايد با نرم افزار ديگه اي conflict كرده باشه؟ نرم افزاري وجود داره كه بتونه سالم بودن كارت صوتي رو چك كنه ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

mohsenbandi
26-12-2010, 17:05
aga salam man windows2008 server nasb kardam karte gerafit ro nemishnaseh chi kar konam derayvershodownloadkardam bazam nemishe

mohammad_55
27-12-2010, 10:20
اين چه ربطي به سوال من داشت ؟ شما سوال خودت رو در جاي ديگري بايد مطرح كني.

farzin1986
27-12-2010, 10:50
با سلام خدمت دوستان . يك مشكلي براي كارت صوتي من پي اومده كه درخواست كمك دارد . چندروز پيش هنگامي كه سيستم رو روشن كردم متوجه شدم كارت بلندگوي سمت راست كار نميكنه و فقط هنگامي كه صدا رو تا اخر زياد ميكنم يك صداي خيلي ضعيف ازش مياد . يك بلندگو ديگه وصل كردم درست نشده . همه تنظيمات و فيش ها رو چك كردم بازهم نشد . يكبار نرم افزار كارت صوتي رو uninstall كردم و دوباره نصب كردم بازهم درست نشد. بنظر شما احتمال داره چيپست كارت صوتي خراب شده باشه؟ چيكار كنم . ويندوز رو دوباره نصب كنم شايد با نرم افزار ديگه اي conflict كرده باشه؟ نرم افزاري وجود داره كه بتونه سالم بودن كارت صوتي رو چك كنه ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

دوست عزیز درود..
مین بورد شما پشتش چنتا خروجی صدا داره (چند کانله هس 7.1 یا 5.1 یا اصلا 2 کاناله!!!)
اگه 5.1 یا 7.1 کاناله باشه پشت کیس 6 تا جای سوکت 3.5mm صوتی داری به رنگ های
طوسی . مشکی . قهوه ای
قرمز . سبز . آبی
قیش اسپیکر هاتونو به یه کدوم از رنگهای "طوسی یا مشکی یا قهوه ای"متصل کن بعد به صورت اتوماتیک نرم افزار کارت صوتی باز میشه اگه نشد دستی از کنترل پنل یا کنار ساعت باز کن و همون رنگی که از پشت کیس متصل کردی رو تنظیم کن روی اسپیکر..
راستی معمولا یک کانکتور سیمی سوکت های میکروفون و هد فون جلوی کیس رو به مین بورد متصل میکنه اونم از مین بورد جدا کن.. حواستون باشه کانکتور USB های جلو کیس رو قطع نکنی..
:27: