PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره جهت اخذ نمایندگی محصولات تصویری

AVH
26-12-2010, 13:31
با درود
اول از همه باید بگم که اگه تاپیک نامناسب هست یا مناسب این انجمن نیست زحمتش رو مدیر عزیز هرطور صلاح دونستن به عهده بگیرن. خیلی ممنون.

قصد دارم در شهرستان فعلا نمایندگی سامسونگ و سونی رو برای فروش تلویزیون و سینماهای خانگی اونا بگیرم اما هرچی گشتم مطلی در این مورد ندیدم تا متوسل به اینجا شدم. از سایت سونی ایران هیچ تلفنی پیدا نکردم و سایت سام سرویس هم فقط تلفن صدای مشتری رو داده که اصلا شمارش نمیگیره. دوستانی که خودشون نمایندگی دارن یا در این زمینه اطلاعاتی دارند لطف کنن کمی توضیح بدن شرایط اخذ نمایندگی چطوره و اینکه آیا حداقل سرمایه ای مد نظر شرکتهای مربوط هست یا خیر.
با تشکر

AVH
30-12-2010, 08:05
ای پدر جان! یعنی بین این همه دوستان اهل فن یه بنده خدایی نیست نظرش در مورد پست بالا بگه. همفکری سبز شما را نیازمندیم . .
با تشکر

MAPNAZ
03-01-2011, 14:53
برو نزد یکی از نمایندگی ها ی این دو واز آنها سئوال کن. بعد ما راهم با خبر کن

samira_googleOne
09-01-2011, 16:01
با درود
اول از همه باید بگم که اگه تاپیک نامناسب هست یا مناسب این انجمن نیست زحمتش رو مدیر عزیز هرطور صلاح دونستن به عهده بگیرن. خیلی ممنون.

قصد دارم در شهرستان فعلا نمایندگی سامسونگ و سونی رو برای فروش تلویزیون و سینماهای خانگی اونا بگیرم اما هرچی گشتم مطلی در این مورد ندیدم تا متوسل به اینجا شدم. از سایت سونی ایران هیچ تلفنی پیدا نکردم و سایت سام سرویس هم فقط تلفن صدای مشتری رو داده که اصلا شمارش نمیگیره. دوستانی که خودشون نمایندگی دارن یا در این زمینه اطلاعاتی دارند لطف کنن کمی توضیح بدن شرایط اخذ نمایندگی چطوره و اینکه آیا حداقل سرمایه ای مد نظر شرکتهای مربوط هست یا خیر.
با تشکر

دوست عزيز
اين شماره براي نمايندگي شارپ و ايكس ويژن هست
82191919
ولي اون دو مود رو نمي دونم

الان ماديران خدمات ويژه اي ميده كه بد نيست يه تحقيقي در موردش بكني

mb_sd62@yahoo.com
30-04-2014, 13:50
سلام
اگه كسي هست ك در مورد اخذ نمايندگي صوتي تصويري چيزي ميدونه لطفا راهنمائي كنه
09385333175

matinpour