ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوستان به یه مبتدی علاقمند کمک کنید!!!

chaos theory
26-12-2010, 12:15
سلام به همه

دوستان عزیزم من مدتیه به کار گرافیک سه بعدی و انیمیشن علاقمند شدم.
کارایی مثه :
خلق کاراکتر
طراحی ماشین و موتور و ...
ساختن انیمیشن کارتونی
یا چیزایی شبیه دموی بازی ها
میخوام کمکم کنید باید از چی و کجا شروع کنم و چقدر طول میکشه تا بتونم حرفه ای بشم.
با توجه به اینکه بنده هیچ زمینه ای از کارای گرافیکی ندارم و حتی یه عکس ساده رو هم تاحالا ویرایش نکردم آیا میتونم وارد دنیای گرافیک سه بعدی بشم ؟؟
لطفا راهنماییم کنید چجوری میتونم توی این زمینه حرفه ای بشم و از چه منابعی و استفاده کنم با چه نرم افزار هایی کار کنم..
ممنون از همگی :11:

3d-meysam
26-12-2010, 15:25
اول نرم افزار سه بعدی سازتو انتخاب کن، 3ds max یا May؟ هردوشون قوی هستن و انتخابش با خودته که باید یکم درمورد دوتاشون مطالعه کنی.با این دو برنامه هم میتونی مدلسازی کنی و هم انیمشن بسازی. چون میخوای شروع کنی اول از کتاب و آموزشهای فارسی استفاده کن. بعد که جریان کار دستت اومد و به سطح متوسط رسیدی، از آموزشهای حرفه ای زبان اصلی استفاده کن. یادت باشه این نرم افزارها نیاز به وقت و تلاش زیاد واسه حرفه ای شدن داره. پس اولین کاری که باید بکنی انتخاب نرم افزارهاست.

alone_son
26-12-2010, 18:05
به نظر من برای یک مبتدی 3d max بهتره چون محیط منظمی داره و کاربران مبتدی را
سر در گم نمی کند ولی میل خودتان است به نظر من بهتره اول با 3d max شروع کنی
بعد به سراغ مایا بری

chaos theory
26-12-2010, 18:20
ممنونم از دوستانی که جواب دادین
راستش من حتی نمیدونم از چه نرم افزاری باید شروع کنم .

.:PAR3A:.
26-12-2010, 19:57
اگه بری تو خط مکس دیگه واست سخته که بری تو مایا...
محیط مکس ساده تره و از این لحاظ بهتره...
ولی قدرت مایا از هر نظر بیشتره و این نکته مهمیه...
من خودم مایا رو خیلی ترجیح میدم ولی الان همین مشکلو دارم که این همه با مکس کار کردم دیگه سختمه برم تو خط مایا...
از نظر یادگیری هم زیاد فرقی ندارن واس هر دوشون ریفرنس های آموزشی زیادی هس مخصوصا بسته های آموزشی مکس و مایا فروشگاه همین سایت خیلی عالین...
خود مکس اون قدرا چیزی نداره واسه یادگیری بیشتر به درک از محیط 3 بعدی بستگی داره البته خوب وقتی که خیلی پیشرفت کردی و زدی تو کار انیمیشن های خیلی حرفه ای دیگه در اون صورت یهو واست وسیع تر میشه همین مکس...
مایا هم تقریبا همین طوره...
اصولا مایا واسه انیمیشن و کلا هر چیزی که بیش از یک فریم داره مناسب تره...
هر چند مکس هم پلاگین های زیادی داره که این جور چیزا رو بهش اضافه کرده ولی باز هم ابزار های مایا واسه انیمیشن خیلی مناسب ترن...

chaos theory
26-12-2010, 20:07
آقا ممنون از لطف شما تقریبا یه چیزایی دستگیرم شد.
در حالت کلی
برای ساخت انیمیشن ( نه صرفا طراحی) و یا دمو یا هر چیز متحرک شما مکس رو پیشنهاد میکنید یا مایا؟

26-12-2010, 20:17
توی کارای معماری من حس میکنم مکس یه مقدار دست آدم باز تره (دیگران ممکنه نظر دیگه ای داشته باشن این فقط نظر منه)...
ولی توی انیمیشن و مثلا دموی بازی که شما مثال زدین قدرت مایا در حالت دیفالت از قدرت مکس در حالت دیفالت بیشتره...
مکس پلاگینایی داره که اونو قوی میکنه ولی مایا هم خیلی از اون پلاگین ها رو داره...
من واسه شما مایا رو توصیه میکنم کلاً...

chaos theory
26-12-2010, 20:56
ممنون از لطف شما بزرگواری کردید برادر.

chaos theory
26-12-2010, 22:07
دوستان عزیزم راهنمایی بفرمایید لطفا :
واسه ی شروع و استارته آموزش از چه ورژنی شروع کنم؟
آیا فرقی هم میکنه؟؟

3d-meysam
26-12-2010, 23:08
کدوم یکی رو انتخاب کردی؟ مکس یا مایا؟ هرچی ورژن جدیدتر باشه بهتره. شما اگه آموزش با 3ds max 7 رو ببینی به راحتی میتونی تو 3ds max 2011 کار کنی. چون از لحاظ شکل و ساختار زیاد فرقی نکرده.

26-12-2010, 23:32
راستش من واس مکس 2009 رو ترجیح میدم به تمام ورژنا...
مایا هم فقط 2011...

chaos theory
27-12-2010, 11:14
کدوم یکی رو انتخاب کردی؟ مکس یا مایا؟ هرچی ورژن جدیدتر باشه بهتره. شما اگه آموزش با 3ds max 7 رو ببینی به راحتی میتونی تو 3ds max 2011 کار کنی. چون از لحاظ شکل و ساختار زیاد فرقی نکرده.

دوست عزیزم من مایا رو انتخاب کردم !

---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------

راستش من واس مکس 2009 رو ترجیح میدم به تمام ورژنا...
مایا هم فقط 2011...

ممنون از راهنماییتون خب با این وجود که شما میگی مایا ورژن 2011 مثلا من یه پی دی اف از مایا ورژن 5 رو از نت دانلود کردم اون به دردم نمیخوره؟
همچنین آیا آموزش 2011 وجود داره؟

ممنون از همه که کمک میکنید.:11:

27-12-2010, 14:28
ریفیق با پی دی اف و اینا کارت راه میافته...
و اینکه آموزش مایا 5 رو از کجا آوردی؟؟؟؟
زیر خاکیه واس خودش :31:
محیطای 2009 2010 2011 زیاد تفاوت ندارن فقط 2011 کامل تر شده...
پیشنهاد میکنم آموزشای ویدیویی فروشگاه همین سایتو نگاه کنی و یه کدوم رو که خودت خواستی بخری...
اگه واسه انتخاب کمک خواستی هم در خدمتم...

3d-meysam
27-12-2010, 15:37
من واسه شروع آموزشهای Digital-Tutors رو بهت پیشنهاد میکنم. واسه مبتدی ها خوب توضیح داده. آموزشه های خوبی هم از مایا داره :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

CODNAME 47
27-12-2010, 17:17
دوستان من یه سوال داشتم
اگر من دو تا آدم داشته باشم و بخوام اونارو متحرک کنم ولی به صورت جدا باید چی کار کنم؟
یعنی من اولی رو متحرک می کنم بعد دومی رو هم متحرک می کنم وقتی که اجراش می کنم با هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تکون می خورن باید چی کار کنم؟

chaos theory
27-12-2010, 18:05
ریفیق با پی دی اف و اینا کارت راه میافته...
و اینکه آموزش مایا 5 رو از کجا آوردی؟؟؟؟
زیر خاکیه واس خودش :31:
محیطای 2009 2010 2011 زیاد تفاوت ندارن فقط 2011 کامل تر شده...
پیشنهاد میکنم آموزشای ویدیویی فروشگاه همین سایتو نگاه کنی و یه کدوم رو که خودت خواستی بخری...
اگه واسه انتخاب کمک خواستی هم در خدمتم...

:31: اونو همینجوری سرچ میزدم پیداش کردم ...
خب معلومه که صد در صد به کمک شما نیاز دارم میشه خودتون یه نسخه از آموزش ویدئویی همین سایتو بهم پیشنهاد کنید بخدا من اصلا هیچی نمیدونم.:41:
ممنون:11:

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------

من واسه شروع آموزشهای Digital-Tutors رو بهت پیشنهاد میکنم. واسه مبتدی ها خوب توضیح داده. آموزشه های خوبی هم از مایا داره :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون دوست خوبم:11:
یه کتاب پیدا کردم تقریبا 100 صفحه از آقای درخشانی اما انگلیسیه :41: سر در نیاوردم.

27-12-2010, 19:16
این 3 تا فوق العادن اگه قیمتش واست مشکل نداشته باشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی هم عالیه :
این هم خوبه :