مشاهده نسخه کامل
: مشكل از گرافيكه يا cpu يا main؟
باسلام
من تابستان امسال يك گرافيك ati5570 جايگزين كارت گرافيك قبليم 7300gs كردم ولي بازم توي بازي هاي جديد كم مياره مثلا تو pes2011 هم در حالت low و هم درحالت high ايست ميكند تو بازي هاي ديگه هم كه واويلاست مثلا تو medal of honor فريم از 7يا8بالاتر نميره(در حالت low) به نظر شما من چكار كنم؟cpuبخرم يا main يا ram؟
نظر شما اساتيد چيه؟:13:
سيستم من:
main:asus p5pl2-e
vga:xfx 5570 1gb gddr3
ram:kingston 3gb 800mhz
cpu:intel pentium d 640 3.20ghz
power:350w green
(داخل پارانتز هم بگم كه چند جا به من گفتن چيپ مادربرد تو قديمي و نمي تونه از حداكثر قدرت گرافيك استفاده كنه و يكي ديگه گفته cpu تو ضعيفه و بايد بايك دوهسته اي عوضش كني)
حداكثر توانايي من 130000 تومان ميباشد.:41:
مشکل اصلی شما cpu هست که اگر بخوای عوضش کنی بهتره مادربردتو هم عوض کنی
pasargadd
27-12-2010, 12:28
بهترین گزینه فروش مادربرد cpu و رم هست.در اینصورت با فروش و اون 130 میتونین سیستمه جدید و قوی ببندین در ضمن پاورتون هم کمه
armin_punisher6
27-12-2010, 12:47
شما باید سی پی یو رو عوض کنین برای اینکار مادر بوردتونم عوض کنین.
به نظر شما خريد cpu intel e7500 مشكل رو رفع ميكنه؟
تازه اين هفته ميرم بانه آيا از اونجا ارزون تر ميتونم بخرم؟اگه آدرسي چيزي دارين بگين!
با تشكر فراوان.
تازه اين هفته ميرم بانه آيا از اونجا ارزون تر ميتونم بخرم؟اگه آدرسي چيزي دارين بگين!
با تشكر فراوان.
دوتا مشکل هست
اولا این cpu به مادربرد شما نمیخوره
دوما دوره این cpu گذشته.هرچند خیلی قویتر از cpu الانتونه و تا اندازه زیادی مشکلتون حل میشه
با تشكر فراوان.
سلام آقا سعید(خواستی یوزرنیمتو وارد کنی حواست نبوده کیبوردت فارسی بوده درحالیکه تو فینگیلیش تایپ کردی:20:)
از لحاظ قدرت آره مشکل رو رفع میکنه اما مشکل اصلی اینه که به این مادربوردت نمیخوره.
درکل اگه CPU رو عوض کنی باید مادربوردتم عوض کنی.
به نظر من از فکر بانه بیا بیرون.اگه اونجا خریدیو سالم نبود چی؟ به ریسکش نمیارزه که قطعات کامپیوتری رو اونجا بخری.
مخصوصا که گارانتی هم تو این ضمینه خیلی شرطه
Masoud0911
30-12-2010, 18:42
خودم گرافیک 5570 دارم.گرافیک بدی نیست.
به نظر من با سنگینی بازی های جدید بهتره یه 4 هسته ای بگیری چون بازی هایی مثه gta در دو هسته ای ها با فریم پایین اجرا میشوند.و کلا دو هسته ای ها دارن از رده خارج میشن
سی پی یو های athlon x4 با قیمت مناسب وجود دارند.
من هم همين cpu رو داشتم با کارت 8600gt اما مشکلی در بازی های که گفتی نداشتم.اين بازی ها
ربطی به cpu ندارن gpu محور هستن.اما در کل cpu ضعيف هست سری 7 اينتل نخر اصلاً يا يکم
بيشتر پول بده corei3 بگير يا amd بخر در ضمن 100% power خودت رو عوض کن
باسلام
من تابستان امسال يك گرافيك ati5570 جايگزين كارت گرافيك قبليم 7300gs كردم ولي بازم توي بازي هاي جديد كم مياره مثلا تو pes2011 هم در حالت low و هم درحالت high ايست ميكند تو بازي هاي ديگه هم كه واويلاست مثلا تو medal of honor فريم از 7يا8بالاتر نميره(در حالت low) به نظر شما من چكار كنم؟cpuبخرم يا main يا ram؟
نظر شما اساتيد چيه؟:13:
سيستم من:
main:asus p5pl2-e
vga:xfx 5570 1gb gddr3
ram:kingston 3gb 800mhz
cpu:intel pentium d 640 3.20ghz
power:350w green
(داخل پارانتز هم بگم كه چند جا به من گفتن چيپ مادربرد تو قديمي و نمي تونه از حداكثر قدرت گرافيك استفاده كنه و يكي ديگه گفته cpu تو ضعيفه و بايد بايك دوهسته اي عوضش كني)
حداكثر توانايي من 130000 تومان ميباشد.:41:
اگه واقعا پنتیوم D باشه بافرکانس 3.2 فکر نکنم مشکلت از cpu باشه این cpu با اینکه سالها از رده خارج شده ولی هنوز هم پر قدرته من احتمال میدم cpu تو سلرون D باشه که اینطور میشه سلرونها cpu های خوبی نیستن:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.