ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نفت سفید کثیف رو چطور تمیز کنم ؟!

Benygh
26-12-2010, 03:06
سلام
من نیاز به روشن کردن بخاری نفتی دارم که این بخاری یک نوع کاربراتور داره که نفت رو از سوراخ های ریزش رد میکنه، ولی هر یک روز یا دو روز کارایی بخاری یعنی گرماش کم میشه و شروع میکنه به خاموش شدن و باید اون فیلتر رو تمیز کنم ....
دورش آشغال های قهوه ای رنگ میگیره که توی نفت هست ...
چطور میتونم این آشغال ها رو یک جوری از بین ببرم ؟!

بعضی ها الکل پیشنهاد میکنند ...

یک مخزن ده لیتری داره ... که میگن 250 سی سی الکل میتونه مواد اضافی رو ته نشین کنه ولی خوب بازم توی مخزن ته نشین میشه و بعدا مشکل ساز میشه ...
راهی علمی دارید ؟!

چطوره الکل بریزم توی 20 لیتری هایی که توشون نفته ؟!

nafas
26-12-2010, 13:27
خسته نباشید دوست عزیز !
اگه صافی داره که خودت از صافی رد کن ! راحت ! مثل اون کاربراتور عمل کنه !

اما درباره این الکل که گفتی من نشندیم ! میتونی یه مقدار کمی آزمایش کنی نه روی 20 لیتری ! روی یه لیتر ! اگه عمل کنه معلومه !
20 لیتری آزمایش کنی بعد کار نداده باشه و نفتت هم مثل روز اول نمیشه !

البته یه چیزی هست به اسم فیتیله پاک کن اون رو برو بخر شاید از فیتیله باشه نه نفتت !

tetis
26-12-2010, 15:56
در موقع ريختن نفت از جوراب نايلوني زنانه به عنوان ----- استفاده كنيد كه ناخالصي ها را به راحتي جدا ميكند.

Benygh
27-12-2010, 00:23
فیتیله همون چیز سفیدی که دور اون کاربراتور اصلی و کوچیک که توش آشغال گیر میکنه منظورتونه ؟

در مورد جوراب هم واقعا دمت گرم ... فکرش به سرم نزده بود ...

nafas
27-12-2010, 15:09
فیتیله همون چیز سفیدی که دور اون کاربراتور اصلی و کوچیک که توش آشغال گیر میکنه منظورتونه ؟

مگه موقعی که روشن میکنی با کبریت میزنی یا فندک خود بخاری ؟

جایی که آتیش میگیره و شعله روشن میشه میشه فیتله !
بستگی به بخاریت داره من سفیدش دیدم سیاهش هم دیدم !
بخاریت چه مدلی هست ؟

! یک سوال دیگه !
بخاریت رو امسال که در اوردی بردی این بخاری سازی ها یا تعمیرگاهای بخاری سرویس کنن ؟
بخاری نفتی هم مثل کولر گازی هر سال که بعد یه مدت که بخوای استفاده کنی باید تمیرش کرد