PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست یک هم فکری برای انتخاب گوشی و هزار تا سوال

leon scott kendy
26-12-2010, 02:41
سلام بچه ها خوفید ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها من یک مشکلی داشتم می خواستم یک گوشی پیدا کنم در رنج قیمت 180-250[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گوشی لمسی باشه و خیلی خیلی هوشمد و خیلی خیلی عالی
گوشی هم اکنونی من A1200 بید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم که یک چیز خفن می خوام
نهایت چیزی که با این پول می شه گرفت
راستی یک چیزی خیلی قوی می خوام که بشه چندین سل ازش کار کشید همین که دارم رو سه سالش داره می شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون می شوم چند گوشی برای مثال بزنید و یکم هم توضیحات دربارش بدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موتورولا لمسی و خوب تو این رنج قیمت که گفتم چیزی هست

خوب یک چند صد تا سوال هم دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببخشید من خودم اینور و اونور رو گشتم و به نظرم
I5500-Galaxy 5 سامسونگ بید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو دیدیم به نظرتون چه طوره بدرد یک مدت طولانی می خوره

حالا چند تا سوال داشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1- صفحه نمایشی tft چی بید ؟ همون خازنی هست ؟

2-بعد تو سایت ها نوشته نوع زنگ پلی فونیک دقیقا یعنی چی این ؟؟

3-EDGE چیه ؟

4-HSCSD ???

5- این 3G که می گن رو به طور کامل قدرتش رو توضیح می دید ؟

6-WAP ???

7- در حالت دوربین پانورما وGEO-TAGGING چیه ؟؟؟

8- ----H ????

9 - یک سوال خیلی خیلی آسان سیستم عامل اندروید رو توضیح بدید
چی کاره بید
قدرت هم بگید
آخرین ورژنش چیه
می شه آبدیتش کرد و ......
چه فرقی با بقیه سیستم عامل ها داره
کدام بهتره

خوب یک سوال الان این A1200 رو ازم بر می دارن فکر می کنید چه قدر ؟

ممنون می شوم کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr_khodaei2008
26-12-2010, 19:02
بهتره تو قسمت مشاوره خريد گوشي مطرح كني تا بهت جواب د اده بشه سريعتر

resident
26-03-2011, 11:29
1- صفحه نمایشی tft چی بید ؟ همون خازنی هست ؟
2-بعد تو سایت ها نوشته نوع زنگ پلی فونیک دقیقا یعنی چی این ؟؟
3-EDGE چیه ؟
4-HSCSD ???
5- این 3G که می گن رو به طور کامل قدرتش رو توضیح می دید ؟
6-WAP ???
7- در حالت دوربین پانورما وGEO-TAGGING چیه ؟؟؟
8- ----H ????
9 - یک سوال خیلی خیلی آسان سیستم عامل اندروید رو توضیح بدید
چی کاره بید
قدرت هم بگید
آخرین ورژنش چیه
می شه آبدیتش کرد و ......
چه فرقی با بقیه سیستم عامل ها داره
کدام بهتره

1-
TFT :مخفف عبارت Thin Film Transistor است . TFT تکنولوژی شناخته شده ای در صفحات نمایش است . اکثر تلفن های همراه امروزی از این نوع صفحه نمایش بهره می گیرند . در مقایسه با سایر انواع صفحه نمایش TFT تصاویر با کیفیت بسیار بالا و همچنین نرخ بالای بازخوانی صفحه (High Refresh-rate) را به ارمغان می آورد اما در مقابل مصرف انرژی و همچنین هزینه ساخت بالایی را می طلبد .
برای آشنایی با انواع صفحه نمایش و تعاریف دقیق اونها

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2-
POLYPHONIC RINGTONE: آهنگهای زنگی كه قادر به نواختن نتهای متعدد بصورت همزمان میباشد.كه سبب میگردد آهنگ طبیعی تر بنظر آید.

3-
EDGE :
مخفف کلمه Enhanced Data rates for Global Evolution می باشد . این تکنولوژی به طور مشترک توسط مجامع جهانی GSM و TDMA معرفی شده است و امکان انتقال صوت ، دیتا و تصویر با سرعت 384 کیلوبیت در ثانیه را در تلفن های همراه مهیا می سازد (عملا سریعترین سیستم انتقال داده در سرویس های مخابراتی) . EDGE بر پایه استاندارد های GSM بنا نهاده شده و از شیوه های تقسیم بندی پهنای باند در TDMA بهره می گیرد .

4-
HSCSD :مخفف عبارت High Speed Circuit Switched Data است . در واقع HSCSD ساختار بهینه سازی شده ای برای شبکه های GSM است که اجازه می دهد سرعت انتقال داده ها را از 9.6 به 57.6 کیلوبیت در ثانیه تقویت شود .

5-
1G: نسل اول كه تلفنهای همراه آنالوگ را تشكیل میدادند.
2G: نسل دوم تلفنهای همراهی كه از سیستم دیجیتالی بهره میگیرند.
3G: نسل سوم تلفنهای همراه كه انتقال داده ها در آن باسرعت بالا (تا 2 مگابایت در ثانیه) صورت میگیرد.
4G:نسل چهارم تلفنهای همراه كه در آن انتقال داده ها با سرعت 20 مگابایت در ثانیه امكان پذیر بوده و برای مشاهده برنامه های تلویزیونی مناسب میباشد. پیش بینی میگردد كه این نسل از تلفن همراه از سال آینده و یا حداكثر تا سال 2010 میلادی به بازار عرضه گردد.

6-
WAP :
Wirless Application Protocol یا پروتکل اپلیکیشن های بی سیم همانگونه که از نامش پیداست بستری برای فراهم آوردن ارتباطات سیار تحت شبکه می باشد. زبان متناظر Wap اختصارا WML یا Wireless Mark Up Language نامیده می شود. این امکانات برای اتصال به اینترنت از طریق گوشی موبایل را فراهم میکند .

7- پاناروما به عکس هایی گفته میشه که امکان عکس برداری از ناحیه وسیعی رو فراهم میکنه. برای مثال شما با استفاده از عکس برداری پاناروما میتونی از خونه تون که 3بعدی هستش عکس بگیری و ناحیه وسیعی از خونتون که 3بعدی هست رو ئر صفحه نمایشون که 2بعدیه به نمایش در بیاری.

8- --- که معلومه: Digital Video Broadcast و این پسوندی که بعدش میاد مشخص میکنه واسه چه کاریه. مثلا اگه T باشه برای تلویزیونه، یا اگه S باشه برای ستلایته... و H برای دم دستی ها:) مثل گوشی هستش: Handheld
با استفاده از این میتونی توی گوشیت TV ببینی.

9- سیستم عامل آندروید یه سیستم عامل با ثبات و خیلی سریع و روونی هستش. برعکس اون ویندوز سیستم عاملی کم ثبات تر و کندتر ولی با دامنه زیاد برنامه های متعدد چون ساخته ی غول بزرگ رنم افزاری ماکروسافته. سیستم عامل های اپل هم چیزهای جالبی داره اما من به شخصه کلا مخالف تمام محصولاتش هستم. دلیلش هم بیشینه تاریخی داره:) یه روز استیو جابز داشت اس ام اس هاشو میخوند، من و گیتس هم همینطور، سال نو و تبریک عید بود، اما گیتس گفت من دوس دارم همزمان آهنگ هم گوش کنم، اما جابز از چندکار همزمان خوشش نیومد(دروغ میگفت، بلد نبود:) ) این شد که گیتس مولتی تسکینگ رو به کار گرفت:).
اما جدای شوخی: آندروید سیستم عامل خوبیه و آخرین ورژنش هم آندروید 3 هستش. از نظر آپدیت هم که بسته به "گوشیتون" "ممکنه" تا آندروید 9:21: هم بتونید ارتقا بدید:5: