ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با 6-7 تومن چی میتونم بخرم

Sayam
25-12-2010, 23:06
سلام به همه... من با 6-7 تومن چی ماشینایی میتونم بخرم؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید... برام ظاهر ماشین خیلی مهمه.... ضمنا دوست دارم ماشینی که میخرم تو خیابون کم باشه( یعنی عین پراید نباشه ) با این وضعیت گیرونی سوخت مصرفش هم باید کم باشه.... در ضمن اگه زور بزنم میتونم 2-3 تومن دیگه هم جور کنم...

AmiRreZA_RAcEr
26-12-2010, 19:37
شما مگه قرار نبود 5 ماه دیگه بخری ؟؟@؟
چرا تاپیک الکی باز میکنید ؟!؟!

آرشین
26-12-2010, 22:15
فولکس واگن بگیر خیرشو ببینی:27:

AmiRreZA_RAcEr
26-12-2010, 23:00
سلام به همه... من با 6-7 تومن چی ماشینایی میتونم بخرم؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید... برام ظاهر ماشین خیلی مهمه.... ضمنا دوست دارم ماشینی که میخرم تو خیابون کم باشه( یعنی عین پراید نباشه ) با این وضعیت گیرونی سوخت مصرفش هم باید کم باشه.... در ضمن اگه زور بزنم میتونم 2-3 تومن دیگه هم جور کنم...

mvm 110 !
دیگه غیر از این پرایده !
بقیشون پر مصرف اند یا پر استهلاک !

Sayam
27-12-2010, 12:55
mvm 110 !
دیگه غیر از این پرایده !
بقیشون پر مصرف اند یا پر استهلاک !
نه بابا از قیافش خوشم نمیاد... البته از خیلی ها شنیدم ماشین خوبیه...

AmiRreZA_RAcEr
28-12-2010, 00:09
نه بابا از قیافش خوشم نمیاد... البته از خیلی ها شنیدم ماشین خوبیه...

اگه میتونی اون 2-3 تومنو بذاری رو پولت و 10 تومن هزینه کنی ریو دست دوم و خوب میتونی گیر بیاری ، از قیافه تندر هم فکر نکنم خوشت بیاد :10:

Sayam
28-12-2010, 13:20
اگه میتونی اون 2-3 تومنو بذاری رو پولت و 10 تومن هزینه کنی ریو دست دوم و خوب میتونی گیر بیاری ، از قیافه تندر هم فکر نکنم خوشت بیاد :10:
ریو بد نیست، فقط چراغهای پشتش یه نمه ضایست... در مورد میتسوبیشی لنسر و گالانت چی نظری داری؟؟؟

AmiRreZA_RAcEr
29-12-2010, 00:42
ریو بد نیست، فقط چراغهای پشتش یه نمه ضایست... در مورد میتسوبیشی لنسر و گالانت چی نظری داری؟؟؟

لنسر و گالانت انتخابهای خاصی هستند ، من خودم در این رنج بخوام بخرم هیچوقت سراغ تولیدات داخلی نمیرم و انتخابهام رو ماشین هایی مثل همین گالانت یا لنسر که خودت گفتی تشکیل میده
پس نظرم مثبته
مصرف سوخت هم بستگی به موتور و کارکرد و فنیش اکثرا مناسبند و از 405 و پرشیا بهترند مثلا من دوستم گالانت مدل 92 داره صدی 9 توی شهر و خارج شهر صدی 7 میسوزونه
با 7 الی 10 تومن به شرط اینکه خیلی بگردی و با حوصله باشی میتونی یه تمیزشو گیر بیاری و مدتها باهاش حال کنی ، اما اگه خدای ناکرده یه خرابشو خریدی سرطان میشه و بدبختیه
اگه بیشتر در مورد نیازهات توضیح بدی انتخابهای بیشتری هم هست مثل اپل ، فولکس ، هیوندا ، هوندا و ....

x935
29-12-2010, 01:11

خوب دو سه تومن ميتوني بذاري روش ريو بگير خيلي بهتره از پرايد

rami_hemi
29-12-2010, 13:00
آکورد تمیزش سخت گیر میاد و هوندا بخصوص اکورد سرطانی از نظر قطعات
تو این رده یکی لنسر توضه میشه یکی هم گلف و سیویک هم میتونه انتخاب خوبی باشه
هیوندای های قدیمی رو از نظر کیفیت قبول تدارم النترا سوناتا اکسنت و کوپه اس تمیز با این قیمت و پایینتر پیدا میشه
بازم تاکید میکنم آکورد وضعیتش فرق داره توازم سخت گیر میاد و تمیزش کمه گالانت وضعیت بهتری داره

Sayam
29-12-2010, 16:20
آکورد تمیزش سخت گیر میاد و هوندا بخصوص اکورد سرطانی از نظر قطعات
تو این رده یکی لنسر توضه میشه یکی هم گلف و سیویک هم میتونه انتخاب خوبی باشه
هیوندای های قدیمی رو از نظر کیفیت قبول تدارم النترا سوناتا اکسنت و کوپه اس تمیز با این قیمت و پایینتر پیدا میشه
بازم تاکید میکنم آکورد وضعیتش فرق داره توازم سخت گیر میاد و تمیزش کمه گالانت وضعیت بهتری داره
من بیشتر داشتم به آکورد و لنسر فکر میکردم.... آکورد اگه وضعیت قطعاتش اینجوریه که شما میگی برم دنبال همون لنسر....
از بین لنسر و گالانت کدوم بهتره؟ در مورد مشخصات فنی این دوتا هم هر کی میدونه بگه....

rami_hemi
29-12-2010, 16:56
لنسر ماشین کم هزینه تری هستش ولی خب گالانت لوکستر بهتر و پر قدرتری هستش
اگه داشتی 2 تومن هم رو پولت بذار یه GTI 92 پیدا کن
وگرنه لنسر GLX بخر

Sayam
29-12-2010, 20:56
لنسر ماشین کم هزینه تری هستش ولی خب گالانت لوکستر بهتر و پر قدرتری هستش
اگه داشتی 2 تومن هم رو پولت بذار یه GTI 92 پیدا کن
وگرنه لنسر GLX بخر
به احتمال زیاد لنسر میگیرم
گالانت از لنسر گیرون تره؟؟؟

rami_hemi
29-12-2010, 22:32
گالانت گرونتره کف قیمتش 7 تومنه سر قیمت لنسر 7 تومنه

Sayam
30-12-2010, 10:14
از نظرات مفید AmiRreZA_RAcEr و Rami-Hemi متشکرم

بچه ها نمیشه یه کاری کرد که پست های جدیدتر بیاد تو صفحه ی اول...؟

rami_hemi
30-12-2010, 11:12
ممنونم من فقط کمی در موردشون از دوستان دیگه یاد گرفتم
در مورد ماشینهای قدیمی چون خودم زیاد دنبالشون بودم یاد گرفتم
لتسر واقعا تمیزش راحتتر پیدا میشه
GLX موتور 1500 داره میتونی GLXi هم پیدا کنی که موتور انژکتوری داره GL موتور 1300 داره مصرف پایینی دارن هر دوتاش
در مورد تصادف باید بگم دنبال بی رنگو دور سالم نباش ماشین جلو عقبش سالم باشه سر شاسی هاش ضربه ندیده باشه زیرش آقتای ندیده باشه خوبه
به نظرم اگه پول دستت هست از الان دنبالش باش تا مورد مناسبی پیدا کنی

Sayam
03-01-2011, 23:43
در مورد ریسک خرید ماشینهای قدیمی چه نظری دارین؟

rami_hemi
04-01-2011, 00:34
دوست عزیز حق دارید ماشینهای مثل گالانت نمونه سالمش واقعا سالمش کم یابه باسد مثل من صبر ایوب داشته باشید که 4-5 سال بی ماشین سر کنید
اما تو گزینه هایی که گفتین اونقدر هم کم هزینه نیست نگهداریشون همشون نسبتا هرینه بالایی دارن و چیزی مثل همون گالانت ولی نمونه های سالمشون بیشتره
مزدا 323و تیپ 5 هر دو در یگ رده هستن نمونه سالمشون ارزش بالایی داره موتور و مشخصات فنی نزدیک ولی مزدا خودش 5 تیپ مختلف داره گزینه خوبی هستش و در کل از پژو نمونه های سالم کم باقی مونده من شنیدم دوباره تیپ 5 206 تولید میشه و اما 207 همون 206 با قیافه تا موزون ولی خب تنوع بیشتری داره میتونه گرینه معقولی باشه
اما مزدا 3 مطعلق به یه رده بالاتر هستش و یک سرو گردن ار کل این 3 گرینه بالاتر
امکاناتی کاملتر و رده بالاتر .
در واقع اصلا مزدا 3 نه از لحاظ تکنولوژی نه قیمت و نه امکانات قابل قیاس با سه گرینه دیگه نیستش

rami_hemi
04-01-2011, 19:51
دست دو323 و مزدا 3 رو هم میتونی در نظر بگیری وزنا هم انتخاب خوبی هستش

chichaee
06-01-2011, 00:23
سلام ماشینهایی مثل گالانت یا لنسر قدیمی دیگه تولید نمیشن قطعاتشون بد گیر میادصاحب اول واخرش خودتی همون پراید بگیر خیرشو ببینی یه خورده به ماشین وطنت عرق داشته باش