مشاهده نسخه کامل
: طرز لینک کردن دوربین به حرکت بدن در کلیپ جدید تهی؟
چند وقتیه که کلیپی از تهی در حال پخشه به نام منو این - اینو من که در اون دوربین به اندامهای آکتورها لینک شده مثلا با حرکت دست یا پا یا سر دوربین هم همونطوری حرکت می کنه بعضی جاها هم دوربین طوری با سر هماهنگه که انگار سر از بدن کاملا جداست . برای من خیلی جالبه حدس می زنم توی افترافکت کار شده اما روششو بلد نیستم . خواستم اون تیکه هاشو آپلود کنم اما نشد . اگه این کلیپ حرفه ایو دیده باشین منظور منو خوب متوجه میشین . درضمن در بعضی از قسمتهای آخرین کلیپ آرش هم از همین تکنیک استفاده شده البته خیلی کم . آیا کسی هست که بدونه چطوری این حرکت هماهنگ دوربین و بدن ساخته میشه ؟
ehsan_nekooee
25-12-2010, 22:19
اینو که میگی من ندیدم. منتها اینطوری که میگی احتمالا با Mocha ترک کردن فرضا سرشو و به دوربین لینک کردن.
سلام دوست عزیز:40:
من این کلیپ و دیدم ولی همچین چیزی که شما میگی رو توش ندیدم:13:
مثلا تو کلیپ وایسا ادی همچین چیزی بود که تو همین انجمن بحثش رو کردیم و یکی از بچه ها هم آموزشش رو با AE ضبط کرد و گذاشت...
چیزی که تو این کلیپ زیاد استفاده شدهRadial Blur هست که خیلی با ذوق هم کار شده . مرکز بلار رو گذاشته رو صورت طرف بعد روی ضرب آهنگ این میزان بلار 1 و 0 میشه:27:
سوالی بود در خدمتم:40:
موفق باشید:11:
hosein0251
26-12-2010, 13:04
من فکر می کنم حرکت بالا و پایین دوربین هماهنگ با سر کاراکتر رو می گه .
میشه با موشن ترکینگ حرکت سر کاراکتر رو ترک کرد بعد به نول آبجکت بدی و پوزیشن عمودی نول رو به دوربین parent کنی .
البته مقداری از کیفیت ویدئو پایین میاد ولی جالب میشه . (به خاطر اینکه گوشه های تصویر برای جابجایی سیاه میشه )
اساتید نظر بدن :20:
چند وقتیه که کلیپی از تهی در حال پخشه به نام منو این - اینو من که در اون دوربین به اندامهای آکتورها لینک شده مثلا با حرکت دست یا پا یا سر دوربین هم همونطوری حرکت می کنه بعضی جاها هم دوربین طوری با سر هماهنگه که انگار سر از بدن کاملا جداست . برای من خیلی جالبه حدس می زنم توی افترافکت کار شده اما روششو بلد نیستم . خواستم اون تیکه هاشو آپلود کنم اما نشد . اگه این کلیپ حرفه ایو دیده باشین منظور منو خوب متوجه میشین . درضمن در بعضی از قسمتهای آخرین کلیپ آرش هم از همین تکنیک استفاده شده البته خیلی کم . آیا کسی هست که بدونه چطوری این حرکت هماهنگ دوربین و بدن ساخته میشه ؟
سلام دوست عزیز
من هم مثل شما خیلی وقت بود دنبال جواب این سوال میگشتم.:23:
و خود من هم فکر میکردم که این کار فقط با افتر افکته.
ولی اینجوری نیست من بعد از چند ماه فهمیدم که یه چنین کاری تنها با افتر افکت ممکن نیست.
این کار یه حقه ی سخت افزاری یعنی مربوط به دوربین هم میشه.
توی یه سایتی نشون داده بود که دوربین رو با حرکات بدن شخص ساین میکنن و بعد با چند تا افکت بلور این کارو
خیلی قشنگ تر از توی اهنگ تهی انجام داد.ولی متاسفانه سایت رو یادم نمیاد.
سلام دوست عزیز
من هم مثل شما خیلی وقت بود دنبال جواب این سوال میگشتم.:23:
و خود من هم فکر میکردم که این کار فقط با افتر افکته.
ولی اینجوری نیست من بعد از چند ماه فهمیدم که یه چنین کاری تنها با افتر افکت ممکن نیست.
این کار یه حقه ی سخت افزاری یعنی مربوط به دوربین هم میشه.
توی یه سایتی نشون داده بود که دوربین رو با حرکات بدن شخص ساین میکنن و بعد با چند تا افکت بلور این کارو
خیلی قشنگ تر از توی اهنگ تهی انجام داد.ولی متاسفانه سایت رو یادم نمیاد.
من احتمال میدم بدون سخت افزار خاصی هم بشه اینکارو کرد . شما کلیپی از تتلو که توش میخوند : خط ثابت ندارم ولی ایرانسل که دارم را ببینید . اسم کلیپ یادم نمیاد ولی همونی بود که تتلو روی سقف ماشین وایساده بود . توی قسمتی از اون کلیپ هم از همین جلوه استفاده شده بود . دوربین به سمت تتلو حرکت میکرد و همزمان همین تکنیک هم اعمال شده بود . شاید بشه این کارو به همین نرم افزارهای مشابه در آورد . کلا توی دوسه تا از کارهایی که برادران بوشهری کارگردانی کردن این تکنیک بسیار زیبا هم دیده میشه.
سلام دوست عزیز جناب Blake :40:
والا من هنوز هم متوجه نمیشم شما کدوم حرکات دوربین رو میگید ولی این حرکاتی که یهو دوربین اینور اونو میره با Premier هم قابل اجراست چه برسه به افتر ...
همونطور که بالا گفتم تو کلیپ وایسا از اددی 1 تیکش هست که یه شات نزدیک به صورت خواننده هست و دقیقا با حرکات سر خواننده دوربین هم تکون میخوره که تو همین انجمن راجع بهش بحث کردیم و یکی از دوستان آموزشش رو هم گذاشت ولی نکته اصلی کار همون ترکینگ هست که حسین جان هم اشاره کردند...
یه سخت افزاری هم هست که دوربین رو وصل میکنن به بازیگر و دوربین میاد زیر صورت بازیگر قفل میشه حالا اون به پایین نگاه میکنه و حرکتش رو انجام میده ولی این کار بسیار بسیار گرون در میاد تازه اگه تو ایران باشه:19:
ولی اگه منظورتون حرکات اجرا شده کلیپ تهی هست که کاملا با افتر قابل اجراست:27:
M Like Mother
29-12-2010, 16:46
واقعا واقعا واقعا برام جالبه . نمی دونم چون برادان بوشهری اینکار رو انجام دادن همه فکر می کنن یه معجزه ای توش رخ داده یا اگه کارگردان رو نوشته بود حسن حسنی باز همین مسئله پیش میومد.
( اولش یه چند نفری گفتن یه کلیپ اومده در حد تیم ملی برزیل)
اما چی جالبه ...
دقیقا یکی به من گفت سرش از بدنش جا میشه من که کلیپ رو دیدم چیزی ندیدم گفتم برای چی میگی بعد نشونم داد رو مانیتور اینج رو می گم بعد کم براش توضیح دادم قانع نشد گفتم چرااین حس رو کردی گفت آخه یکی دیگه هم بهم گفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من هیچ جوابی ندارم کلیپ تمیز و خوب حرفه ای کار شده حرکات دوربین به نظرم اکثر با استدی کم هست بعد تو برنامه راحت فوتیج رو تکوندادن یا لرزوندن اون افت هم که دوستمون گفت ممکنه با ترکیب چند افکت به حالت مختصر به این افکت رسیده
من چیزی ندارم بگم جز اینکه این چیزهایی که دوستان می بینند من نمی بینم
در پناه خدا
سلام دوست عزیز جناب Blake :40:
والا من هنوز هم متوجه نمیشم شما کدوم حرکات دوربین رو میگید ولی این حرکاتی که یهو دوربین اینور اونو میره با Premier هم قابل اجراست چه برسه به افتر ...
همونطور که بالا گفتم تو کلیپ وایسا از اددی 1 تیکش هست که یه شات نزدیک به صورت خواننده هست و دقیقا با حرکات سر خواننده دوربین هم تکون میخوره که تو همین انجمن راجع بهش بحث کردیم و یکی از دوستان آموزشش رو هم گذاشت ولی نکته اصلی کار همون ترکینگ هست که حسین جان هم اشاره کردند...
یه سخت افزاری هم هست که دوربین رو وصل میکنن به بازیگر و دوربین میاد زیر صورت بازیگر قفل میشه حالا اون به پایین نگاه میکنه و حرکتش رو انجام میده ولی این کار بسیار بسیار گرون در میاد تازه اگه تو ایران باشه:19:
ولی اگه منظورتون حرکات اجرا شده کلیپ تهی هست که کاملا با افتر قابل اجراست:27:
سلام دوست عزیز
شما گفتین کدوم افکت؟
وقتی که کفش تهی رو نشون میده که داره به سمت راست میره دقت کن ببین افکت رو میبینی یا نه؟
با ساین کردن دوربین و افکت بلور کاری کرده که فقط کفش تهی واضح هست.و بقیه جاها یه حالت خاصی داره انگار که داره توجه شما رو به کفش تهی جلب میکنه.
اون افکتی رو که من میگم شما هنوز ندیدیش.یکم توجه کن میبینی.
افکتهایی که شما میگین رادیال بلور هست و خیلی راحت با افتر قابل انجام دادنه.
موفق باشید :11:
من احتمال میدم بدون سخت افزار خاصی هم بشه اینکارو کرد . شما کلیپی از تتلو که توش میخوند : خط ثابت ندارم ولی ایرانسل که دارم را ببینید . اسم کلیپ یادم نمیاد ولی همونی بود که تتلو روی سقف ماشین وایساده بود . توی قسمتی از اون کلیپ هم از همین جلوه استفاده شده بود . دوربین به سمت تتلو حرکت میکرد و همزمان همین تکنیک هم اعمال شده بود . شاید بشه این کارو به همین نرم افزارهای مشابه در آورد . کلا توی دوسه تا از کارهایی که برادران بوشهری کارگردانی کردن این تکنیک بسیار زیبا هم دیده میشه.
سلام دوست عزیز
این حرفه ای که من داشتم در موردش حرف میزدم رو تو ایران فقط برادران بوشهری انجام میدن.
هزینه ش هم بالاست.
چون ساین کردن دوربین با خواننده اونم بدون وصل کردن دوربین به بدن خواننده کاره سختیه.
من قبلا این افکت رو توی یه فیلم دیده بودم و چهار ماهه که دنباله درست کردن این افکت توی افتر هستم
و دو تا سایت انگلیسی رو ترجمه کردم تا جوابه این رو پیدا کردم.که همونطور که در پست قبلی گفتم مربوط به دوربین میشه.
موفق باشی :11:
عجبا!!!!:31:
بابا یکی یه اسکرین شات بذاره خیال همه راحت بشه ، تو این کلیپ 100 جا کفش تهی رو نشون میدن
با ساین کردن دوربین و افکت بلور کاری کرده که فقط کفش تهی واضح هست.و بقیه جاها یه حالت خاصی داره انگار که داره توجه شما رو به کفش تهی جلب میکنه.
افکتهایی که شما میگین رادیال بلور هست و خیلی راحت با افتر قابل انجام دادنه.
موفق باشید :11:
خوب من که همین رو عرض کردم :
چیزی که تو این کلیپ زیاد استفاده شدهRadial Blur هست که خیلی با ذوق هم کار شده . مرکز بلار رو گذاشته رو صورت طرف بعد روی ضرب آهنگ این میزان بلار 1 و 0 میشه:27:
با ضرب آهنگ وسط نقطه فوکوسی که کارگردان خواسته حالا سر کسی دست کسی پای کسی تو فوکوس هست و بقیه حاها دورش چرخیده که اثر Radial Blur هست.
شما اول میگی که چنین کاری تنها با افتر ممکن نیست
بعد خودت میگی با Blur این کار رو کرده ، بعد میگی افکتی که میگی Radial Blur هست و راحته:31: خوب مگه من چیز دیگه ای گفتم مگه گفتم Ajabial Blur ئه یا سخت هست؟
ehsan_nekooee
04-01-2011, 00:26
آقا این Ajabial Blur که میگین چی هست؟
میشه بیشتر توضیح بدین؟ :46: :D
والا این یه نوع بلار مخصوص هست که فقط رو افترافکتز CS5 اجرا میشه اونم فقط نسخه کرک شده!
هنگام استفاده از این بلار هم نیت آدم مهم! اگه بخوای صورت کسی رو نرم کنی ، نرم میشه اگه بخوای مات کنی ، مات میشه اگه بخوای صورت یکی رو مسخره کنی افتر و میبنده تا یه هفته نمیذاره وا کنی!! هنوز داره مراحل تست بتا شو میگذرونه ولی به زودی تو همه کشور های جهان سومی که کپی رایت رو رعایت نمیکنن عرضه میشه!
saeed2vfx
24-02-2011, 11:36
من دقیقاً متوجه شدم منظور این دوستمون چی هست.
اینکار یکی از ساده ترین تکنیک هاست که در قدیم برای گرفتن لرزش دست فیلم بردار در مجالس هم ازش استفاده میشد ولی اخیراً برخی از هنرمندان خلاق توی کارهاشون به اینصورت ازش استفاده میکنن.
اینکار نه نیاز به سخت افزار خاصی داره و نه حتی دانش بالایی میخواد.. بلکه خیلی ساده اینکارو میتونید توی هر نرم افزار کامپوزیتی انجام بدید. مثل After, combostion, shake , ...
ولی متاسفانه گروه برادران بوشهری از این تکنیک اینقدر استفاده کردن که دیگه حال هر بیننده ای رو بهم میزنه! کلیپی نیست که اینها ساخته باشن و داخلش از این تکتنیک استفاده نکرده باشن!! :2:
هر ایده ای یه تاریخ مصرفی داره، اینکار خیلی وقته تاریخ مصرفش تموم شده! ولی انگار اینها هیچ ایده خلاقه دیگه ای ندارن که جایگزین کنن......
سلام دوست عزیز
این حرفه ای که من داشتم در موردش حرف میزدم رو تو ایران فقط برادران بوشهری انجام میدن.
هزینه ش هم بالاست.
چون ساین کردن دوربین با خواننده اونم بدون وصل کردن دوربین به بدن خواننده کاره سختیه.
من قبلا این افکت رو توی یه فیلم دیده بودم و چهار ماهه که دنباله درست کردن این افکت توی افتر هستم
و دو تا سایت انگلیسی رو ترجمه کردم تا جوابه این رو پیدا کردم.که همونطور که در پست قبلی گفتم مربوط به دوربین میشه.
موفق باشی :11:
واقعاً شما بعد از چهار ماه، به چنین نتیجه ای رسیدی؟؟؟؟!!! :18: میشه آدرس سایتهایی که ترجمه کردید رو هم بزارید تا ببینیم ایراد از ترجمه بوده یا اون سایتها سره کاری بودن شاید! :31:
الله اعلم ...
گاهی برای رسیدن به جواب باید سالها دوید . خون جگر خورد !
برای رسیدن به جواب اصلی باید پشتوانه ادراک مان را قوی تر سازیم . تا یاد بگیریم مهندسی معکوس در فیلم سازی و جلوه های ویژه چیست !؟
کلیه نظرات شما دوستان قابل احترام و به نوعی شخصی است . گویا به میدان جنگ تبدیل شده ...
متاسفانه بنده کلیپ مذکور را ندیده ام . در صورت امکان آنرا قرار دهید تا بعد از بررسی به اندازه عقلم بتوانم جواب دهم .
متشکرم
برای خودتان می توانید به مباحث من سر بزنید ( هرچند تهی از مطلب اند )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.