مشاهده نسخه کامل
: بین پارس elx و 206 sd v8 گیر کردم
hostironi
25-12-2010, 18:14
تو فکر یه ماشین برای خرید به صورت صفر هستم که بین 10 تا 20 باشه
چون شهرستان هم هستم می خوام از ماشین های داخلی باشه مشکل قطعه نخورم و ایران خودرویی باشه
انتخاب های زیادی نبود کلا
405- 206- سمند- پارس- l90
405 و سمند که شده تاکسی اصلا حال نمی کنم با هیچ کدومشون
l90 هیچ رقمه با قیافش کنار نمی یام. متنفرم ازش
موند 206 که فقط sd v8 و پارس فقط elx بیشتر خوشم اومد
به شخصه پارس بیشتر از نظر ظاهری دوست دارم. کلا ماشین های بزرگ جادار ترو بیشتر می پسندم تا ماشین های کوچیک. اما از اون طرف قیمت بالاتر elx و مصرف بالاتر منو به شک می ندازه .به سمت 206 می کشونه
حالا تفاوت قیمت 3-4 تومنی رو می شه یه کاریش کرد ولی می خوام بدونم این 2 تا ماشین مصرف سوخت و میزان خرابیش به نصبت هم چطوری هستن.
مصرف هم شخصی هست. و حدود 1000-1500 تا می خواد در ماه راه بره. به نظرتون این مقدار در ماه حدودا چند تومن خرج بنزین تو هر 2 ماشین رو دستم می زاره؟ هم داخل شهر میرم هم خارج شهر.
کلا بدجور بین این 2 تا موندم
Mehrdad092000
26-12-2010, 19:41
سلام
ما هم بین این دو موندیم اما مصرف کمتر sd خیلی بهتره
یه چنتا اپشن sd هم بهتره قیمت پاینتر
به نظر من Sd خوبه
AmiRreZA_RAcEr
26-12-2010, 19:45
شما اگه خونواده نیستی شک نکن 206 از هرلحاظ انتخاب بهتریه
206 تقریبا بصورت ترکیبی صدی 8 میسوزونه یعنی 1000 تا بری میشه 80 لیتر ، 50 لیتر که فعلا آزاد میدن که احتمالا از ماه های آینده دیگه نمیدن شما رو 50 لیتر 400 تومنی حساب کن + 30 لیتر 700 تومنی
جمع = ماهانه 41 هزار تومن
پرشیا ترکیبی صدی 12 گرفتیم ، 1000 تا بری میشه 120 لیتر ، 50 تا 400 تومنی + 70 تا 700 = 69 هزار تومن ....
درضمن ، پرشیا صفر اصلا خریدش توصیه نمیشه ، افتضاحه ، من به دوستمم گفتم نخره ، رفت خرید ، نشستم توش حالم بهم خورد ، اصلا کیفیت نداره .... اصلا نداره
میتونی به هیوندای ورنا هم فکر کنی ، مشکل قطعه هم زیاد نداره
farshad bugatti
26-12-2010, 21:26
پرشیا ترکیبی صدی 12 گرفتیم ، 1000 تا بری میشه 120 لیتر ، 50 تا 400 تومنی + 70 تا 700 = 69 هزار تومن ....
پرشیا با ELX تو مصرف سوخت خیلی فرق داره!
ELX مصرفش سوختش نسبت به موتورش خوب و قابل قبوله البته هر چی بلاشه به پای SD نمیرسه اما اگه به ماشین زیاد گاز ندی مصرفش قابل قبوله اما اینکه بخواهید در ماه باهاش 1500 کیلومتر رانندگی کنید من SD رو پیشنهاد میکنم چون هر چی باشه اگه کلی حساب کنیم تو مصرف سوخت خیلی سرتره.
میزان خرابیش به نصبت هم چطوری هستن.
هر دوتاشون هم ماشینای خوبی هستن و به زودی ها به تعمیر گاه نمیرن!
اگه اقتصادی فکر کنی همون تو خرید SD 206 شک نکن!
پرشیا با ELX تو مصرف سوخت خیلی فرق داره!
ELX مصرفش سوختش نسبت به موتورش خوب و قابل قبوله البته هر چی بلاشه به پای SD نمیرسه اما اگه به ماشین زیاد گاز ندی مصرفش قابل قبوله اما اینکه بخواهید در ماه باهاش 1500 کیلومتر رانندگی کنید من SD رو پیشنهاد میکنم چون هر چی باشه اگه کلی حساب کنیم تو مصرف سوخت خیلی سرتره.
هر دوتاشون هم ماشینای خوبی هستن و به زودی ها به تعمیر گاه نمیرن!
اگه اقتصادی فکر کنی همون تو خرید SD 206 شک نکن!
ممنون....
آدمی که اقتصادی فکر نکنه چطور...؟ منظورم اینه که شخصی که 23 میلیون پول ماشین میده از بابت لیتری 700 تومن بنزین فکر نکنم زیاد مشکلی داشته باشه....یعنی فوقش خیلی بنزین بزنه هفته ای 30 لیتر که میشه 21 تومن
سوای مصرف بنزین (( حالا کم یا زیاد )) بازهم 206 مدل v8 یا پارس elx ...؟
farshad bugatti
26-12-2010, 22:09
خب SD نسبت به قیمتش امکانات خیلی خوبی داره موتورش هم از لحاز قدرت و شتاب از ELX چیزی کم نداره!
تو ایمنی هم 2 تا کیسه هوا و کمربند ایمنی پیش کشنده داره که ELX نداره!
از لحاز امکانات ELX کمی بهتره
پرشیا جادار تره و برای مسافرت راحت تره!
من باشم ELX رو به خاطر طراحی - موتور و جاداریش به SD ترجیح میدم
اما قبول باید کرد که SD خودش ماشین خیلی خوبیه باید انتظارات خودتو به صورت کامل بگی و با توجه به بررسی این دو تا 100% گفت که کدومش برای شما بهتره!
اینایی که میگن 206 وی 8 مصرفش خوبه از روی کاغذ میگن و همش حرفه !
الان کیفیت سابق رو نداره
شما تو شهر برای اتومبیل صفر 206 باید انتظار صدی 12 داشته باشی :27:
تا کم کم به کارکرد 10.000 نزدیک بشی بزور مصرف برسه 8.5 یا خیلی شاهکار بشه 8 در صد کیلومتر
جاده هم صد 5.5 تا 6 مصرف داره
با تمام این حرفها اگر من بین پرشیا و v8 حق انتخاب داشته باشه بدون شک 206 انتخاب میکنم
پرشیا ماشینی با استهلاک بسیار بالاست و ارزشش در حد 13 میلیون تومنه نه بیشتر
farshad bugatti
27-12-2010, 18:20
پرشیا ماشینی با استهلاک بسیار بالاست و ارزشش در حد 13 میلیون تومنه نه بیشتر
دوستان لطفا به عنوان تاپیک دقت بکنن پژو پارس ELX هست نه معمولی!
ELX هم که موتورش زانتیاست و خیلی فرق داره با اون یکی!
حالا در مورد این که SD های جدید مصرفشون رفته بالا قبول دارم اما باز خیلی نسبت به سایر ماشینا خوبه!
تو جاده که عالیه و تو شهر هم بستگی به رانندگی شما داره که چطور به ماشین گاز بدی!
hamed malekpour
27-12-2010, 22:34
206بهتره از همه لحاظ....
Ship Storm
27-12-2010, 22:36
من نظر شخصیم رو میگم و بین این دو SD رو ترجیح میدم چون علاوه بر تیپ ظاهرش که از پرشیا که همون طراحی داخل شبیه 405 میمونه هم کم مصرف تره و هم استانداردتر به نظر میرسه و قیمتش هم که کمتره
chichaee
27-12-2010, 22:45
با سلام به نظر من هم 206 بگیر چون هم مصرفش کمه هم نسبت به پارس به روز تره
alonestar69
27-12-2010, 23:02
باسلام به نظر من الان باید پول ماشینی رو داد که سوختش کمتر و راحتی اون بیشتر باشه من به شخصه 206 sdرو ترجیح میدم حتی با اینکه پژو پارس خصوصا ای ال ایکس ماشین خوبیه.
به شخصه پارس بیشتر از نظر ظاهری دوست دارم. کلا ماشین های بزرگ جادار ترو بیشتر می پسندم تا ماشین های کوچیک. اما از اون طرف قیمت بالاتر elx و مصرف بالاتر منو به شک می ندازه .به سمت 206 می کشونه
بر عکس نظر دوستان که بسیار محترمه (حتی با اینکه خودم Sd دارم ) اما به هیچ وجه مخصوصا به شما پیشنهاد نمیکنم به خاطر جمله بالا و بحث جاداری ) .. این ماشین بیشتر از اون چیزی که فکر میکنید خفست و برای سرنشینان به شدت احساس آشفتگی ایجاد میکنه .. مخصوصا اگر شما قبلا از ماشینهای جادار استفاده کردید شدیدا این موضوع آزارتون میده(کاملا حرف من رو جدی بگیرید و به این بسنده نکنید که برای تست یه لحظه داخلش بشینید بلکه باید حداقل یه ساعت داخل ماشین باشید ) و از لحاظ موتوری بر عکس اون چیزی که در کاغذ ازش صحبت میشه در عمل بنده نمیتونم صحبت دوستان رو بپذیرم و حتی شتاب پایین شما رو آزار میده .. نمیگم ماشین بدیه ولی در این رنج با تمام بدیهای پرشیا .. اگر ملاک خرید باشه ترجیح میدم و در آخر باید تاسف خورد که چرا مجبوریم بین این ماشینها انتخاب کنیم
total_overdose
28-12-2010, 00:14
دوست عزیز کاملا با شما مخالفم و بدون تعصب هم میگم!
هر چیزی بزرگ بود نشون دهنده این نیست خیلی خوبه!
به شخصه در کابین جلو 206 بسیار راحت ترم.کاملا ارگونومی در 206 بیشتر حس میشه.وقتی که پشت این اتاق 405 پارس میشینم احساس افتادگی و فرو رفتگیرو حس میکنم!دید بسیار عالیتر برام مشهوده. بله حرف شما در مورد قسمت عقب هرچند که قابل تحمله حداقل برای من! درسته!چون پلترمه 206 اصلا سدان نیست!
وقتی داخل پارس میشینی کاملا چیدمان دکمه های افتضاح نسبت به یه خودرو بروزتر مشهوده .دسترس بودن سیستم صوتی پنل بخاری و ...
البته این موارد از دید خیلی ها پنهانه و اهمیت نمیدن!
البته این حقیقت هم هست و مثل اینه که شما بگین من وقتی پشت رنو میشینم بیشتر لذت میبرم تا ال90!!!:31:
یا بگین وقتی پشت پراید میشینم بیشتر لذت میبرم یا ارگونومی بیشتری داره نسبت به ریو!!!
مطمعنا تو این فاصله هایی که شرکت ماشین رو تولید میکنه پیشرفت میکنه!
همه اینها بدور شما امنیت رو فدایه چی میکنید؟
این پلت فرم پارس یا پدرشون 405 باید خیلی وقت پیش از بین رفته بود در ایران.
حتی همین 206 هم دیگه داره خارج میشه و باید جایگزینش بیاد و مطمعنا بهتر از قبل.
موتور این مدل 206 هم هرچقدر باشه از موتور پارس سال کمتر نیست البته در صورت سلامت چون ممکنه ماشین شما ایرادی داشته باشه.
موتور پارس سال مصرف بهتری داره نسبت به قبلیها ولی باز هم کمی بیشتره مصرفش!
با قیمت پارس سال میشه رویه ورنا 1600 هم فکر کرد که هم کیفیت بهتری داره و هم موتور بروزتر و کم مصرفتر!
اما در کل به عنوان راهنمایی به دوستمون که تاپیک باز کردن:
اگر که میتونید با فضایه سرنشین عقب کمتر کنار بیاین وی8 گزینه خوبیه و در غیر این صورت همون پارس سال رو انتخاب کنید و اما مورد دیگه همیشه پول بیشتر یک ماشین تو ایران نشون دهنده بهتر بودن نیست! نمونش پارس 405! و یا پارس سمند EF7 و یا TU5 و ...
در کل بازم اگر نظرتون رویه فضایه بیشتر نگاهی هم به یمند EF7 بندازین بد نیست!
به شخصه در کابین جلو 206 بسیار راحت ترم.کاملا ارگونومی در 206 بیشتر حس میشه.وقتی که پشت این اتاق 405 پارس میشینم احساس افتادگی و فرو رفتگیرو حس میکنم!دید بسیار عالیتر برام مشهوده. بله حرف شما در مورد قسمت عقب هرچند که قابل تحمله حداقل برای من! درسته!چون پلترمه 206 اصلا سدان نیست!
وقتی داخل پارس میشینی کاملا چیدمان دکمه های افتضاح نسبت به یه خودرو بروزتر مشهوده .دسترس بودن سیستم صوتی پنل بخاری و ...
البته این حقیقت هم هست و مثل اینه که شما بگین من وقتی پشت رنو میشینم بیشتر لذت میبرم تا ال90!!!:31:
یا بگین وقتی پشت پراید میشینم بیشتر لذت میبرم یا ارگونومی بیشتری داره نسبت به ریو!!!
موتور این مدل 206 هم هرچقدر باشه از موتور پارس سال کمتر نیست البته در صورت سلامت چون ممکنه ماشین شما ایرادی داشته باشه.
با قیمت پارس سال میشه رویه ورنا 1600 هم فکر کرد که هم کیفیت بهتری داره و هم موتور بروزتر و کم مصرفتر!
اگر که میتونید با فضایه سرنشین عقب کمتر کنار بیاین وی8 گزینه خوبیه و در غیر این صورت همون پارس سال رو انتخاب کنید و اما مورد دیگه همیشه پول بیشتر یک ماشین تو ایران نشون دهنده بهتر بودن نیست! نمونش پارس 405! و یا پارس سمند EF7 و یا TU5 و ...
ممنون از نظرت :11:
اما رفیق بنده اصلا قصد مقایسه دو ماشین پارس و 206 رو نداشتم . نظر شخصیم رو رگفتم (دوستان در همین تاپیک یادشونه که مدتی پیش قصد خرید ماشین رو داشتم و نهایت به 206 Sd رسیدم ) حالام یکم زیر قیمت دارم ردش میکنم ..
بهرحال سلیقه دوستمونه .. اما به هیچ وجه به شخصه 206 Sd رو هم لایق قیمتش نمیدونم دقیقا مثل پرشیا .. و ضعفهای زیادی داره
باز میگم چقدر بده که آدم بخواد بین این ماشینها انتخاب کنه اما ایرانی باید بسوزه و بسازه
hostironi
28-12-2010, 22:16
اکثرا نمی دونم چرا همش در مورد پارس معمولی صحبت کردن.
در صورتی که من 'گفتم elx
در هر صورت من چیزی که امار گرفتم از لحاظ خرابی هر دو مساوی بودن و یک مقدار شانسی هم هست
فقط موند مصرف سوخت که برای من در ماه همون ماهی 20-30 تومن اختلاف ایجاد می کنه که برام مهم نیست
پس تصمیم گرفتم همون پارس elx صفر بگیرم.
hostironi
28-12-2010, 22:35
هم 206 هم پارس تست کردم به شخصه صندلی جلوشون راحتتر بودم. پشت فرمون پارس یه مقدار بهتر.
اما در مورد صندلی پشت پارس کاملا راحت بودم حتی 4 نفر هم یه بار سوار شدیم :31:
اما صندلی عقب 206 کلا راحت نیست اگه 2 نفر هم بشینن سخته بازم. یه جوریه کلا حس خوبی نمی ده. اگه 3 نفر که پشت بشینن لح می شن. همینطور که اینم تست شد و تا برسیم مقصد لح شدیم
وگرنه از لحاظ خانواده 3 نفره هستیم و خود منم وزنم 85 و قدم 175 هست. مشکلی با 206 هم ندارم. اما موضوع اینه ابهت پارس بیشتر می پسندم و قضیه دلی هست. فقط می خواستم ببینم از لحاظ خرابی یا مصرف سوخت بیچارم نکنه. که انگاز زیاد توفیری ندارن
بازم می گم نظر من روی elx هست. از سمند هم خوشم نمی یاد
total_overdose
28-12-2010, 23:23
هم 206 هم پارس تست کردم به شخصه صندلی جلوشون راحتتر بودم. پشت فرمون پارس یه مقدار بهتر.
اما در مورد صندلی پشت پارس کاملا راحت بودم حتی 4 نفر هم یه بار سوار شدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما صندلی عقب 206 کلا راحت نیست اگه 2 نفر هم بشینن سخته بازم. یه جوریه کلا حس خوبی نمی ده. اگه 3 نفر که پشت بشینن لح می شن. همینطور که اینم تست شد و تا برسیم مقصد لح شدیم
وگرنه از لحاظ خانواده 3 نفره هستیم و خود منم وزنم 85 و قدم 175 هست. مشکلی با 206 هم ندارم. اما موضوع اینه ابهت پارس بیشتر می پسندم و قضیه دلی هست. فقط می خواستم ببینم از لحاظ خرابی یا مصرف سوخت بیچارم نکنه. که انگاز زیاد توفیری ندارن
بازم می گم نظر من روی elx هست. از سمند هم خوشم نمی یاد __________________سلام
من خودم 185 قدم هست و 88 کیلو وزن و به مراتب صندلی جلو تویه 206 بیشتر لذت میبرم هرچند نظر من اهمیت نداره. من خودم حقیقتا بیشتر از اینکه پشت 206 بشینم پشت پارس نشستم اصلا با اون راننده شدم ولی خوب تعصب بیجا ندارم چیزی که حس کردمو گفتم!
خوب نظرتون محترم هست و ایشالله بخری و کیفشو ببری!
ahmadamirnaseri
29-12-2010, 03:54
من 88 هر دو تا ماشینو روندم پدرم elxداره خودمم sd v8 سفارشی
راستشو بخوای هر دوتاشون قابلیتهایی دارن
elx از لحاظ قدرت موتور وشتاب خیلی بهتر از sd هست(اینو از رو تجربه ای که داشتم میگم) ( در ضمن اگه تو جاده میخوای برونی واقعا حس خوبی داره بر خلاف sd که تو جاده واقعا کنترل نداره(با توجه به اینکه لاستیک سایز بزرگتر انداختم ولی تو سرعتای زیاد ادم احساس میکونه ماشین میخاد از زمین بلند بشه)
ایرادهای elx
صندلیاش که اول ازشون خوشت میاد اما وقتی 30دقیقه یه جا روش میشینی واقعا احساس میکنی سفته وراحت نیستی . صندلییاش چون برقی هستن روی دو تا پایه قرار دارن که اگه قد بلند باشی احساس میکنی خیلی به سقف نزدیکی .وقتی ماشین صفر می گیری انتظار داری از هیچ جاش صدا نیاد ولی elxخیلی توش شاک شوک می کونه .وقتی تو شهر هم می خوای لایی بکشی آینه هاش مثل دو تا گوش درازن که اگه دقت نکنی میزنیشون اما sdخدایی کیفیت ساخت خوبی داره و صندلیاش راحتترن امکاناتشم خوبتره مثل 2 تا کیسه هوا تهویه ی هوای دیجیتال که واقعا خوبه کنترل ضبط ماشین رو قریبلیک فرمان که من خیلی بهش عادت کردم
در ضمن فرمونه sd v8 تیزتره و جون می ده واسه رانندگی داخل شهر و لایی کشی اما elx فرمونش اینطوری نیست . 206sd دید شیشه ی عقبش و شیشه های عقب طرفین وقتی دنده عقب میری خیلی کمه .
در ضمن اگه پر گاز برونی مصرف 206 اونطوری که فکر می کنی نیست و زیاد میسوزونه خیلی زیاد
اگه مشکل مادی نداری و تو جاده زیاد میرونی و پرجمعیتی و اگه کلا ادم سنگینی هستی از لحاظ شخصیتی e lx بگیر
اگه لذت رانندگی بیشتری می خوای و اهل لایی کشی هستی و ایمنی بیشتر sd بگیر
ولی واقعا هیچ کدوم ارزش قیمتشونو نداره حالا من sd سفارشی گرفتم که گرونتره
منم وي8 داشتم كه بالاخره ردش كردم رفت.در يه نتيجه گيري كلي علي رغم خيلي محسناتش من حال نكردم باهاش و برگشتم سراغ همون 405 قديمي و كلاسيك و الان هم دنبال اي ال ايكس هستم.
اس دي ها كلا در خصوص ديد و كمبود جا واسه خانواده ومشكلات گاها عجيب و غريب موتوري(اونايي كه داشتن و گذرشون به نمايندگي افتاده ميدونن چي ميگم) خيلي اذيت ميكنه.
دوستان لطفا به عنوان تاپیک دقت بکنن پژو پارس ELX هست نه معمولی!
ELX هم که موتورش زانتیاست و خیلی فرق داره با اون یکی!
حالا در مورد این که SD های جدید مصرفشون رفته بالا قبول دارم اما باز خیلی نسبت به سایر ماشینا خوبه!
تو جاده که عالیه و تو شهر هم بستگی به رانندگی شما داره که چطور به ماشین گاز بدی!
ولی همچنان استهلاک داره
mohamad skystar
09-01-2011, 01:37
به نظر من بین پارس ELX و 206 SD انتخاب اول پارس ELX.
از هر نظری برتره فقط حسن 206 مصرف سوخت کمتره همین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.