ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه بلایی سر آنتی ویروسم آمده؟؟ آیا ویروسی در کار است؟

ستاره آبی
25-12-2010, 10:15
سلام به همه دوستان عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
جدیدا یه مشکلی پیدا کردم که حسابی اعصابمو به هم ریخته
آنتی ویروس من اسمارت سکیوریتی 4 هستش . چند مدت پیش سیستمم مشکلی پیدا کرده بود که دادیم جایی درست کردن در ضمن یه آنتی malware هم روش نصب کرده بودن( که البته بعد به علت مشکلاتی که بوجود اومد اونو از نصب خارج کردم وفقط eset رو نگه داشتم). بعد که سیستمو روشن کردم دیدم که صدا هر از گاهی کاملا قطع میشه و مثلا توی مدیا پلیر ارور میده که یا کارت صداتون نصب نیست یا مشکلی در وسیله صوتی تون وجود داره که البته هیچ کدوم از اینا نبود و صدا گاهی درست میشد و گاهی کاملا قطع انگار که کارت صدا اصلا نصب نباشه. و دومین مشکلم هم این بود که فایر وال آنتی ویروسم کاملا از کار افتاده و انگار اصلا نصب نیست وهرچی هم دوبار ه نصب می کنم دوباره از کار می افته کلا اینم بگم که ویندوزم انگار اصلا آنتی ویروس رو شناسایی نمی کنه وبا وجودی که آنتی ویروسم نصبه ولی ویندوز سکیوریتی هشدار میده که هیچ آنتی ویروس وفایر والی روی سیستم نصب نیست. سومین هم این که توی اتصال به اینترنتم هم مشکل دارم و کانکت میشم اما صفحه ها رو نمی تونم باز کنم . بعضی وقتا هم شانسی باز میشه. که مشکل اتصال به اینترنتم وصدام با از نصب خارج کردن آنتی ویروسم ظاهرا حل شده . قبل از به تعمیر رفتن سیستمم هم هیچ کدوم از این مشکلاتی که گفتم وجود نداشت . حالا اگه میشه لطف کنید راهنماییم کنید که باید چکار کنم ؟؟ خدا خیرتون بده:11:

ستاره آبی
30-12-2010, 08:27
یعنی واقعا هیچ کدوم از اساتید نمی تونن منو راهنمایی کنن؟؟؟:41::41::41::41:

mmdjoon
30-12-2010, 19:14
از اين برنامه استفاده كن ..اگه سيستمت راه افتاد كه هيچ اگه نه بايد ويندوز بريزي
TuneUp Utilities 2011 Build 10.0.3000.101

saeed774
31-12-2010, 13:53
نود شما آپدیت هست ؟ مسلما نه !
تو این شرایط فعلا نرم افزار زیرو دانلود و اجرا کن : برای اجرا ارتباط با نت قطع بشه و به تمام سوالات پاسخ مثبت بده و صبر کن کارش تموم بشه ( زمانیکه متن لوگی از کارای انجام داده شده نمایش داده بشه کار تموم هست ممکنه سیستم ریست هم بشه )

از لینکی که روبروش 10:00 نوشته دان کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید