ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد راه اندازی فروشگاهی با مشخصات ذکر شده

hipatalamos
24-12-2010, 18:06
سلام

قصد راه اندازی فروشگاهی با مشخصات زیر را دارم لطفا در صورت امکان در این مورد من را راهنمایی کنید

1-این فروشگاه به عنوان یک رابط بین بین خریدار و فروشنده است(سایت هیچ گونه انباری برای نگه داری محصولات ندارد).
2-فروشنده به رایگان محصول را در سایت برای فروش قرار می دهد.
3-خریدار امکان جستجو در سایت در بین محصولاتی که برای فروش قرار داده شده اند را دارد.
4-درصدی از مبلغی که فروشنده برای محصول خود در سایت قرار داده به مدیر فروشگاه و مابقی به خود فروشنده تعلق می گیرد(مثلا 10 درصد به فروشگاه و 90 درصد به فروشنده).
5-هیچ ارتباط مستقیم و غیر مستقیمی بین فروشنده و خریدار وجود ندارد و این دو از ماهیت یک دیگر بی خبر هستند.
6-سیستم دریافت وجه صرفا به صورت اینترنتی است(در این سیستم ابتدا کل مبلغ به حساب فروشگاه ریخته می شود سپس درصدی از این مبلغ برای فروشگاه کسر و مابقی به حساب فروشنده واریز می شود(کسر و انتقال وجه به حساب فروشنده به صورت اتوماتیک و بعد از گذشت مدت زمان معینی می باشد)).
7-سیستمی برای تائید ارسال محصول از طرف فروشنده بوسیله ثبت مشخصات برگه ارسال محصول(بوسیله پیک یا پست) وجود دارد.
8-و .... .

باتشکر

Ehsan-l-able
09-01-2011, 14:45
دوست عزیز بحث طراحی وب اینجا مطرح هستش که یک مشتری چه نیازهایی داره و با توجه به نیازهای اون سیستم رو براش طراحی کنن. مسلما کسی که می خواد یک تجارت الکترونیک موفق رو آغاز کنه و سرمایه خودش رو در این راه صرف کنه یک سیستم مدیریت محتوا با توجه به نیازهاش سفارش میده.

اگه که قصد سفارش سیستم مدیریت محتوای نداری اسکریپتی شبیه به نیازهای فوق به نظرم ایران مارکت سنتر باشه

ebse
16-01-2011, 14:51
سلام دوست عزیز
اگه بخوای میتونم برات درست کنم فقط یه خورده زمان میبره
اگه خواستی بگو بعد از امتحانها با برو بچ میشینیم برات مینویسیم
البته با C# وَ Asp.net منتظر جوابت هستم
حتما جواب بده ممنون

csharpisatechnolog
24-04-2011, 01:29
ba vojoode esharj dige kesi fekr nemikonam etemad kone aziz