ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید هارد یک ترا بایت

mehr1362
24-12-2010, 17:35
با سلام.من یک هارد 500 گیگ دارم و قصد دارم یک هارد یک ترا بایت با سیستم اضافه کنم.قبل از خرید چند سوال دارم.موقعی که سیستم رو بستم روی مادربرد گیگابایتی که خریدم دو کابل نارنجی رنگ برای اتصال هارد وجود داشت.یکی از اونها رو که به برای اتصال هارد 500 گیگی استفاده کردم.و یکی با قیمانده رو نمیدونم مثل اون کابل اولی هست یا فرق داره.که برای فهمیدنش باید کیس رو باز کنم.کابلی که الان دارم هر دو سرش مثل هم هستند.میخوام بدونم که بعد از اینکه هارد یک ترا رو خریدم با استفاده از این کابل باید یک سرش رو بزنم به هارد اول و سر دیگش رو بزنم به هارد جدید؟ یا اینکه مثل هارد اول باید یک سرش به هارد وصل بشه و سر دیگش به مادربرد؟و برای کابل برقش هم باید جداگانه استفلده کرد درسته؟
برای خرید هارد یک ترا چی بخرم و حدو قیمت هارد یک ترا چند هست؟هارد 500 گیگم سامسونگ اف 3 هست.
دیگر اینکه بعد از اتصال هرد ایا رو ویندوز هارد ها از هم جداگانه هستند؟و از هم مجزا هستن؟ یا کل فضای هارد ها روی هم حساب میشن؟منظورم اینکه وقتی روی مای کامپیوتر کلیک میکنم و میخوام به درایو ها دسترسی داشته باشم ایا هارد ها از هم جدا هستند؟یا روی هم می افتند؟
بغضی سوال هام کمی مبتدیانه هست ولی پرسیدنش ضرر نداره.ممنون از شما

ata.royalfalcon
24-12-2010, 17:55
با سلام.من یک هارد 500 گیگ دارم و قصد دارم یک هارد یک ترا بایت با سیستم اضافه کنم.قبل از خرید چند سوال دارم.موقعی که سیستم رو بستم روی مادربرد گیگابایتی که خریدم دو کابل نارنجی رنگ برای اتصال هارد وجود داشت.یکی از اونها رو که به برای اتصال هارد 500 گیگی استفاده کردم.و یکی با قیمانده رو نمیدونم مثل اون کابل اولی هست یا فرق داره.که برای فهمیدنش باید کیس رو باز کنم.کابلی که الان دارم هر دو سرش مثل هم هستند.میخوام بدونم که بعد از اینکه هارد یک ترا رو خریدم با استفاده از این کابل باید یک سرش رو بزنم به هارد اول و سر دیگش رو بزنم به هارد جدید؟ یا اینکه مثل هارد اول باید یک سرش به هارد وصل بشه و سر دیگش به مادربرد؟و برای کابل برقش هم باید جداگانه استفلده کرد درسته؟

علیک سلام
مطمئن هستم که هارد شما ساتا هست
نصبش مثل آب خوردنه
نمایی از کابل ساتا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول سیستم رو خاموش میکنین و از برق میکشین
یک سر این کابل رو به هارد و سر دیگر رو به مادربرد وصل میکنین (به اون یکی هارد نزنی ها !!! عجب سوالهایی میپرسی)
هاردی که توش ویندوز نصبه رو به پورت ساتای اول مادربرد بزن
نکته دیگه اینه که این پورت ساتا L شکل هست بنابراین امکان اشتباه وجود ندارد.
عکس سمت راست عکس ساتا هست اون یکی سمت چپ ESATA هست که با اون کاری نداری

و برق هارد هم که فیش مشکی رنگ داره رو به هارد وصل میکنی

حواستو جمع کن خرابکاری نکنی
سیستمو اول خاموش کن و از برق بکش بعدا نصب کن

دیگر اینکه بعد از اتصال هرد ایا رو ویندوز هارد ها از هم جداگانه هستند؟و از هم مجزا هستن؟ یا کل فضای هارد ها روی هم حساب میشن؟منظورم اینکه وقتی روی مای کامپیوتر کلیک میکنم و میخوام به درایو ها دسترسی داشته باشم ایا هارد ها از هم جدا هستند؟یا روی هم می افتند؟
از هم مجزا هستن

برای خرید هارد یک ترا چی بخرم و حدو قیمت هارد یک ترا چند هست؟
هر هاردی میخوای بخری بخر
فقط دو مدل رو نخر
1. وسترن نوع گرین (بخاطر کند بودن)
2. سیگیت (بخاطر اینکه به مرور زمان به صدا میافته )
پیشنهاد من هارد وسترن نوع بلک بخر

mehr1362
26-12-2010, 13:48
آقا به خاطر راهنمایی شما ممنونم.به قول شما چه سوال هایی میپرسم من !!!!

احتیاجی به عکس نبود ولی به هر حال سپاسگذارم

لطفا حدود قیمت رو بگین تا زیادی گرون نخرم.ممنون

ata.royalfalcon
26-12-2010, 20:46
آقا به خاطر راهنمایی شما ممنونم.به قول شما چه سوال هایی میپرسم من !!!!

احتیاجی به عکس نبود ولی به هر حال سپاسگذارم

لطفا حدود قیمت رو بگین تا زیادی گرون نخرم.ممنون

سلام
راستشو بخواین قیمت هارد دستم نیست شما برین پاساژ توی ولیعصر چندجا بپرسی دستت میاد
من توصیه میکنم هارد وسترن بلک بخر و باتوجه به حجم زیاد اون برای اینکه داده ها دچار پراگندگی بیش از حد نشن تعداد پارتیشنها رو زیادتر کنین
و درایوی که قرار ویندوز توش ریخته بشه C حجمشو 25 تا 30 گیگ بگیرین

mehr1362
27-12-2010, 17:45
سلام.من اصفهان هستم.به همین خاطر قیمت خواستم چون اینجا قطعه کامپیوتر رو گرونتر میدن.به هر حال ممنون

ali_ir_bsd
27-12-2010, 23:54
2. سیگیت (بخاطر اینکه به مرور زمان به صدا میافته )

اين خوب گفتی , واقعا همینطوره .

سامسونگ F3 خوبه , اما وسترن بلک تجربه بهتری داره ولی خوب قیمتش علکی بالاست فکر می کنم .