TeachMe
24-12-2010, 12:00
سلام دوستان ..چند وقت پیش به یک کافی نت مراجعه کردم و کابل شبکه ی اینترنت یکی از سیستم ها رو به لب تابم وصل کردم تا از اینترنت استفاده کنم..همون موقع از مسئول کافی نت پرسیدم که سیستمم ویروسی نمیشه؟؟ و تازه اون مدعی بود که لب تاب من باعث ویروسی شدن شبکه ی اونا ممکنه بشه .. به هر حال من با سیستم خودم اونجا به اینترنت وصل شدم ..حالا سوال من اینه که آیا صرف اینکه من لب تابم رو اونجا با یک کابل به اینترنت وصل کردم ..سیستمم با سیستم های دیگه شبکه شده ؟؟و اگه اونا آلوده بودن سیستم من هم آلوده شده؟
آیا تنظیماتی هست که با اعمال اونا بشه لب تاب رو در کافی نت یا جاهایی که اینترنتشون به طور وسیع شبکه شده باشه بدون ترس از ویروسی شدن مورد استفاده قرار داد؟ متشکرم ضمنا قسمت اینتر نت و شبکه برای بنده مسدود شده به همین خاطر جایی بهتر از اینجا رو نیافتم برای بیان سوالم .
آیا تنظیماتی هست که با اعمال اونا بشه لب تاب رو در کافی نت یا جاهایی که اینترنتشون به طور وسیع شبکه شده باشه بدون ترس از ویروسی شدن مورد استفاده قرار داد؟ متشکرم ضمنا قسمت اینتر نت و شبکه برای بنده مسدود شده به همین خاطر جایی بهتر از اینجا رو نیافتم برای بیان سوالم .