مشاهده نسخه کامل
: مشکل در فارسی نویسی فتوشاپ سی اس 5
mehdi_349
23-12-2010, 23:39
سلام دوستان
من روی سیستمم سی اس 5 نصب کرده بودم و بخوبی کار می کرد و مشکلی با خط فراسی نداشت ولی یه بار که برنامه باز کردم دیدم دیگه فارسی رو سر هم نمی نویسه و حروف رو بصورت منقطع می اندازه. دو سه بار برنامه حذف و نصب کردم شاید درست بشه ولی بازم مشکل هست چکیارش کنم درست بشه؟
ممنون از اینکه راهنمایی می کنین
میتوانی از نرم افزار های خوشنویسی استفاده کنی نظیر : میر عماد و ...................
یا از نسخه CSme استفاده کنی که اگر میخواهی تو خود فتوشاپ باشه باید
ویندوز عوض کنی . ولی همون نرم افزار های خوشنویسی مشکلت رو حل میکنند
virtualworld
24-12-2010, 13:17
فتوشاپ cs5 توي ويندوز 7 فارسي روان مينويسه و توي xp بايد از فارسي نويس استفاده كني!!!!:31:
سلام
فتوشاپ ربطی به ورژن ویندوز نداره !
همونطور هم که خودشون گفتند قبلا مشکل نداشتند!
شما کاری که تو این تاپیک گفته شده رو انجام بدید به احتمال 99% درست میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehdi_349
24-12-2010, 21:06
سلام
ممنون از راهنمایتون، همه این کارا رو کردم و ولی مشکلی که دارم اینه که برا من این گزینه هایی که تو این آموزظش ها گفته الان غیر فعال شده
بازم ممنون، فوقش صبر می کنم تا وقتی ویندوزم خراب شد دوباره نصبش می کنم تا اون موقعم یه جوری طی می کنیم،
البته ویندوز منم 7 هست و ربطی به نوع ویندوز نداشت
mdarwish
20-10-2011, 10:56
برای حل مشکل تایپ فارسی در نرم افزار Adobe Photoshop Cs5 ، کافیست پس از تایپ کردن متن فارسی خود ، از منوی Edit گزینه Apply Middle Eastern Composer را انتخاب کنید ، به همین سادگی ! موفق باشید
برای حل مشکل تایپ فارسی در نرم افزار Adobe Photoshop Cs5 ، کافیست پس از تایپ کردن متن فارسی خود ، از منوی Edit گزینه Apply Middle Eastern Composer را انتخاب کنید ، به همین سادگی ! موفق باشید
دمت گرم درست شد
eryary84
12-04-2013, 10:14
این گزینه در کل نرم افزار فتوشاپ وجود نداشت هرچی گشتم پیدا نشد. شاید سرکاری باشه ................
Mohammad Yek110
12-04-2013, 14:50
این گزینه در کل نرم افزار فتوشاپ وجود نداشت هرچی گشتم پیدا نشد. شاید سرکاری باشه ................
یا فتوشاپتون ME نیست یا از نسخه Cs6 استفاده می کنید ، با این پست مشکلتون حل میشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.