مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب ویندوز یا ...
سلام،ویندوزم چند هفته قبل یه مشکل داشت که وقتی سیستمو روشن میکردم بالا نمی آومد و پیغام می داد که سیستمو با همون سه کلید معروف ریست کن،کاریش نمی تونستم بکنم،حدس زدم با وجود اینکه آنتی ویروس نصب نکرده بودم کاره ویروسه،اومدم درایوارو فرمت کردم و ویندوز جدید نصب کردم،آنتی ویروس زون آلارمو نصب کردم،داشتم یه فایل دانلود می کردم که پیغام اومد که ممکنه سیستم دچار اختلال بشه منم پیغامو رد کردم که دوباره بعده دو روز سیستم همون جوری شد، جدیدا رو یه سیستمه دیگه هاردمو امتحان کردم ولی سالم بود و مشکلی نداشت ،حالا اصل مطلب:مشکل چیه و اگه بار بعدی اینجوری شد چیکار کنم ،اوه ه ه ه ه ه ه ه،چقد طولانی شد!
ــــــلام
عرض شود حضورتون که پیشنهاد میکنم اگه فرمت فت رو تغییر بدید ممکنه برطرف بشه، من یه بار درگیر چنین مشکلی بودم حتی یکی دوبار هم مجبور شدم کامل فرمت کنم ولی نشد که نشد ولی همینجوری ! حدس زدم فت رو تغیی بدم از Fat 32 به NTFS برگردوندم و مشکل مرتفع شد.
امتحان بکن خرجی که نداره !!
یاحق
یعنی مطمئنی سخت افزاری نیست؟!
اگه سخت افزاری نباشه احتمالا همون zone alarm هست
یکی از دوستای منم زون آلارم نصب کرده بود سیستمش دیگه بالا نمی اومد مجبور شد ویندوز عوض کنه
ولی fat من که ntfs هستش یعنی به 32 تغییر بدم و دوباره به ntfs؟؟؟!!
دوست عزیز زون الارم قضیه اش چیه که ممکنه مشکل از اون باشه؟
یه چیز دیگه ،کابل برق هاردو عوض کردم فعلا سیستم داره درست کار می کنه و اون مشکل براش پیش نیوده تا بعد ببینم بازم اونجوری میشه یا نه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.