ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : توسان یا اسپورتج {کدومشو وارد کنیم؟}

Aref_2008
23-12-2010, 20:15
بین این دو تا شاسی بلند کره ای { 2011 } کدوم بهتره؟ می خوایم وارد کنیم البته به تعداد محدود.

کدومش مشتریش بیشتره؟
کدومش خوشگلتره؟
کدومش از نظر فنی بهتره؟
کدومش مصرفش کمتره؟
و...!!!

کیا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیوندای

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vallio
23-12-2010, 20:33
شرمنده میدونم اینجا جاش نیست ولی توسان و اسپورتیج قبلی ها خیلی طراحی ضایع و زشتی داشتند ولی این 2011 هاشون خوشکله ها :دی !

آرشین
26-12-2010, 22:17
اسپورتیج یکی از پرفروش ترین ها بوده با توجه به قیمتش

AmiRreZA_RAcEr
26-12-2010, 23:05
توسان سود بیشتری داره برادر ! از یکی از دوستان که تو این کار بود واست پرسیدم
راستی میگفت مشکل ترخیص داره ... نمیدونم چرا

real man
28-12-2010, 17:04
به نظر من توسان جديد يا همون IX35 خيلي پرطرفدارتره

اگه قيمت خوب آوردي من خودم چند تا مشتري آماده برات دارم، از جمله خودم:10:

Mohammad King
28-12-2010, 20:36
میدونم حرف من اینجا جاش نیست

ولی من کلن موندم که چرا ایران به ماشینهای به درد نخوره کره گیر داده و همش از این کشور ماشین وارد میکنه!؟

+

به نظر من این 2 تا ماشین قیافه های مسخره ای دارن که زیاد قشنگ نیست! همش چراغه:27:

mortezaon
28-12-2010, 20:44
من هم با نظر موافقم
ولی اگه مجبور باشم یکی را انتخاب کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز, 08:36 PM #6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohammad King ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هیوندای را انتخاب می کنم

.

MoHaMaD ZaNd
29-12-2010, 11:16
میدونم حرف من اینجا جاش نیست

ولی من کلن موندم که چرا ایران به ماشینهای به درد نخوره کره گیر داده و همش از این کشور ماشین وارد میکنه!؟

+

به نظر من این 2 تا ماشین قیافه های مسخره ای دارن که زیاد قشنگ نیست! همش چراغه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ببخشید ولی میشه بگین مشکل ماشین های کره ای چیه ؟!
طراحی ماشین های کره ای به نظر من فوق العادست ! اگه هیوندای و کیا همینجوری بخوان پیش برن خودروساز های اروپایی شدیدا با مشکل مواجه میشن ...
---------------
اون عکسی که از توسان گذاشتین فکر میکنم یخورده شبیه طرح های کانسپت باشه ! عکس اصلی ماشین اینه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mohammad King
29-12-2010, 11:41
مشکلشون اینه:

من داشتم برنامه تخت گاز را نگاه میکردم بعد یکیشون به صورت مسخره آمیز گفت اینکه کیا ست!!!

مشکلشون اینه که این ماشینا را فقط ما ایرانیها وارد میکنیم و خود کشورهای تولید کنند سوارشون میشن

به عنوان مثال الان سراتو جدید تقریبا داره دو برابر قیمت جهانی در این مملکت عرضه می شه(صرف نظر از این عوارض و گمرگی مسخره)35.700

کسایی که میرن دنبال این ماشینا نهایتا 5 سال روی ماشینشون حساب میکنن و بعدش از بازار دست دوم هیچ خبری نیست و ماشینا میرن برای پرس
البته توی ایران کاملا برعکسه و ماشینای کره ای تبدیل شدن به ماشینایی تقریبا لوکس و گرون قیمت..!!

rami_hemi
29-12-2010, 13:13
یه چیز در مورد مردم ایگلیس بگم نظر سالمی در مورد ماشین ندارن بخصوص جرمی کلارکسون
از نظزات اسنباهنون در مورد آینده بازار خودرو ممنونم
سالها پیش همیت حرفها رو در مورد ماشینهای ژاپنی میشنیدم
با اینکه خودم طرفدار دو آتیشه آلمانی هستم ولی الان بازار و اکثریت خریدارها انتظارشون از تولید کننده های چیزی هستش که کره ای ها و ژاپنی ها ارایه میدن

Mohammad King
29-12-2010, 14:47
رامین جان سوال من اینه که چرا ما باید از کره ای ماشین بگیریم که همین چند وقت پیش سر یه سری صحبتها رابطه اش را با ایران قطع کرد ولی دوباره صلح شد؟!

آخه برای چی ایرنی باید سوار ماشینای کره بشه؟

الان ایران داره همه چی از کره ارد میکنه

ماشین کره
+
سیگار کره
+
لباس کره
+
فیلم های کره
+
و..........

خب خریداران هم تقصیر ندارن که منتظر افکار کره ایهاست بنده خدا حق داره

real man
29-12-2010, 15:01
از جهت اطلاع دوستمون:

تيم طراحي كنسرسيوم هيوندا در آمريكاست
همون بريتانيايي هاي مغرور برا خودرو رسمي پليس از محصولات همين برند كره‌اي استفاده مي‌كنن

البته با اين بحث كه ما تو انتخاب خيلي محدوديم موافقم
و قوانين خيلي مسخره‌اي در اين زمينه بر ما حاكمه

Gilopa
29-12-2010, 15:03
رامین جان سوال من اینه که چرا ما باید از کره ای ماشین بگیریم که همین چند وقت پیش سر یه سری صحبتها رابطه اش را با ایران قطع کرد ولی دوباره صلح شد؟!

ماشین کره
+
سیگار کره
+
لباس کره
+
فیلم های کره
+
و..........

این مساله که چرا از کره وارد میکنیم کاملا بحث مستقلی میطلبه ..
وگرنه فکر میکنی مثلا مردم بدشون میاد آئودی یا مرسدس یا پورشه و فراری سوار بشن ؟ بحث اینجاس که شرایط کشور ما فعلا اینجوره و مجبور به انتخاب در بین گزینه های محدود و جبری هستیم ! پس با این حساب باید قبول کنیم در حال حاضر هیوندای یکی از قویترین شرکتهاییست که در بازار ایران فعالیت داره و ماشینهاش در سطح استاندارد جهانی و کاملا به روزه .. باز خوشحال باشیم حداقل پای یه شرکت درست و حسابی به ایران باز شده حالا میخواد کره ای باشه یا افغانستانی .. مهم اینه که شرکت معتبر و کار درستیه ..
شما یه جوری در مورد هیوندای صحبت کردید احساس کردم با ایران خودرو اشتباه گرفتیدش !
رقابت این شرکت در حال حاضر با امریکا و ژاپن هستش و علاوه بر ایران در سراسر جهان فروش داره .. منتها مساله ای که کمی هیوندای رو بدنام کرده تقلیدهاییست که در طراحی انجام داده ..
هیوندای جنسیس تونسته فورد تاروس AWD از امریکا رو شکست بده بعد شما میگی چون هیوندای کره ایه نباید سوار بشیم

MoHaMaD ZaNd
29-12-2010, 15:23
مشکلشون اینه:

من داشتم برنامه تخت گاز را نگاه میکردم بعد یکیشون به صورت مسخره آمیز گفت اینکه کیا ست!!!

مشکلشون اینه که این ماشینا را فقط ما ایرانیها وارد میکنیم و خود کشورهای تولید کنند سوارشون میشن

به عنوان مثال الان سراتو جدید تقریبا داره دو برابر قیمت جهانی در این مملکت عرضه می شه(صرف نظر از این عوارض و گمرگی مسخره)35.700

کسایی که میرن دنبال این ماشینا نهایتا 5 سال روی ماشینشون حساب میکنن و بعدش از بازار دست دوم هیچ خبری نیست و ماشینا میرن برای پرس
البته توی ایران کاملا برعکسه و ماشینای کره ای تبدیل شدن به ماشینایی تقریبا لوکس و گرون قیمت..!!
دوست عزیز این که نشد دلیل ! همین جرمی کلارکسون یادمه توی یکی از برنامه هاش به آستون مارتین گفت آشغال ...
ولی آستون مارتین آشغاله !؟!؟!؟

Mohammad King
29-12-2010, 15:31
اصلان ولش کن ادامه بدیم بد تموم میشه.....

بر گردیم سر هدف اصل تاپیک

دوست من جفتشو وارد کن:27:

rami_hemi
29-12-2010, 16:50

ماشین کره
+
سیگار کره
+
لباس کره
+
فیلم های کره
+
و..........

خب محمد جان مسبع اینجاس که اونا زبون بازار کل دنیا رو میفهمن وایه همین نه تنها ما بلمه مل دنیا داره از تولیدات شرق آسیا استفاده میکنه
یه سریش بر میگرده به خلا های موچود در تمام زمینه های صنعتی مدریتی فرهنگی که اونا بهتر استفاده کردن
بهتره بدونی کره و ایران در یک زمان خودروسازی و کلا صنعتی شدنشون آغاز شده
حالا این بحث جاش اینجا نیست

real man
31-12-2010, 14:28
آقا اصل بحث منحرف شد :13:

صاحب تاپيك ٢ تا سوال :

١- بحث اين وارد كردن توسان چقدر جديه ؟
از كجا وارد ميكني و با چه قيمتي ؟
Limited هست ؟

٢- اون تصوير پست اول كه گذاشتي با ساير تصاوير توسان جديد متفاوته، ظاهرا يه اسم ديگه هم رو پلاكش رفته. اطلاعاتي داري ؟

آرشین
01-01-2011, 14:32
اسپورتیج 2011 کلا مجوز واردات نداره
این تاپیک هم بیخود باز شده
عکس پست اول هم برای 2011 هست

mohamad skystar
12-01-2011, 17:17
کلا هر 2 که از هر نظر ماشین هایی نیستن که تو ایران بشه روش مانور داد
اما توسان 2011 بهتره.

chichaee
01-02-2011, 17:42
سلام كيا زير نظر طراحهاي امريكاييه به نظر من اسپورتيج خودروي قويتريه بالاخره امريكاييها يد طولاني در خودرو سازي دارن