مشاهده نسخه کامل
: بازی اول شخص 2012
Reza Azimy_RW
23-12-2010, 19:52
سلام دوستان
حالدون چیطوره ؟!
یه بازی جدید دارم روش کار میکنم اول شخصه . داستانی هنوز براش طراحی نکردم .
از نکات فنیش میشه به استفاده از شیدر SSAO رو نام برد که فکر نکنم هنوز کسی از این شیدر تو ایران استفاده کرده باشه ! اگه کسی استفاده کرده قبلا بیاد بگه ! حریف میتلبیم !
مشخصات :
موتور: Quest 3D 4.2.3
سبک : اول شخص
تا چند ساعت دیگه اولین شات رو از بازی میزارم تا از گرافیک بازی لذت ببرید !
فیزیکه بازی هم خیلی قوییه یعنی اگه مثلا به لامپ شلیک کنی میترکه و اتاق تاریک میشه یا مثلا اگه به لیوان یا پاکت سیگار روی میز شلیک کنی پرت میشه اونور با فیزیک نیوتون . میز رو هم اگه حول بدی تکون میخوره . رفلکت کف هم ریل تایمه .
نظراتون خییلی برام مهمه . موفق باشید
شاتهای بازی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شات دوم ( شیشه توی دوربین پیدا نیست ! بعدا مشکلشو حل میکنم )
راستی از تمام اساتید عزیزم که که کمک کردند تشکر میکنم . همچنین تمام برو بکس بخش ساخت و ویرایش بازیها .
anti-military
23-12-2010, 20:25
سلام .
من قبلا با Quest خیلی کار کردم . موتور واقعا جالبیه اما من بیشتر در حد همون ساخت محیط های رئال تایم باهاش کار کردم و هیچ وقت روی طراحی مرحله با این موتور کار نکردم . منتظر عکس هم هستم ببینم چیکار کردی ...
از رندر تو تکستچر هم استفاده میکنی دیگه ؟
Reza Azimy_RW
23-12-2010, 22:19
سلام دوستان
زاید هم منتظر گرافیک بالا نباشیدا ! اونوقت جو گیر شدم یه چیزی گفتم ! در حده متوسطه گرافیک .
سلام .
من قبلا با Quest خیلی کار کردم . موتور واقعا جالبیه اما من بیشتر در حد همون ساخت محیط های رئال تایم باهاش کار کردم و هیچ وقت روی طراحی مرحله با این موتور کار نکردم . منتظر عکس هم هستم ببینم چیکار کردی ...
از رندر تو تکستچر هم استفاده میکنی دیگه ؟ اره - از رندر تو تکستچر هم استفاده میکنم .
سلام
من شاتی نمیبینم ! خوب هنوز شات نزاشتم دیگه ! دارم روش کار میکنم ببینم چرا رفلکت سیاه سفیده ! یعنی رنگا رو سیاه سفید نشون میده .
راستی نگفتم SSAO چیه !
سایه زنی به صورت زیر :
یعنی جاهایی که خیلی ندیک ه همن یا سوراخهای ریز و ... روسایه زنی میکنه !
راستی شرمنده یکم دیرتر اماده میشه تا شاتها رو بزارم
آخه نوستی شات من فکر کردم شات هست ولی من نمیبینم !
یه سوال تو بازیت خودت شیدر ها رو نوشتی ؟
parvizamd
24-12-2010, 07:43
رضا جان شات بالا نمی یاد!
NINJA0098
24-12-2010, 10:22
رضا جان شات بالا نمیاد؟
صبح به خیر آقا پرویز بالا رو نخودی؟
خوب هنوز شات نزاشتم دیگه !
Reza Azimy_RW
24-12-2010, 16:18
یه سوال تو بازیت خودت شیدر ها رو نوشتی ؟
نه ! شیدرش قیمتش 2 ملیونه ! به این راحتیا نمیشه نوشت !
tovamohammad
24-12-2010, 16:33
سلام رضا جان
ایشالا مثل بازی های قبلیت جالب میشه، اگه بهترم شد که دیگه چه بهتر.:20:
زیاد نمی رسم بیام. همین اول کار می گم موفق باشی.:11:
بای.:8:
parvizamd
24-12-2010, 19:48
سلام رضا جان SSAO رو یونتی هم داره تو نسخه PRO
Reza Azimy_RW
24-12-2010, 23:59
سلام رضا جان
ایشالا مثل بازی های قبلیت جالب میشه، اگه بهترم شد که دیگه چه بهتر.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد نمی رسم بیام. همین اول کار می گم موفق باشی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر لطفتونه .
سلام رضا جان SSAO رو یونتی هم داره تو نسخه PRO
هه ! اونوقت خروجی هم میشه از موتور گرفت یا نه ؟ فایل exe
ولی بازم رکورد دارم ! چون هنوزم کسی از این تو بازیش استفاده نکرده ! اگرم کرده به کسی معرفی نکرده ! کرده ؟!:31: ( بو قول احسان ادم حسه غرور بهش دست میده ! :2::31:)
بای.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
parvizamd
25-12-2010, 07:04
بله . یونتی این جلو ه ها رو داره :
Blur image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-BlurEffect.html)
Color Correction image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-ColorCorrectionEffect.html)
Contrast Stretch image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-ContrastStretchEffect.html)
Edge Detection image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-EdgeDetectEffect.html)
Glow image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-GlowEffect.html)
Grayscale image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-GrayscaleEffect.html)
Motion Blur image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-MotionBlur.html)
Noise image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-NoiseEffect.html)
Sepia Tone image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-SepiaToneEffect.html)
Screen Space Ambient Occlusion (SSAO) image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-SSAOEffect.html)
Twirl image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-TwirlEffect.html)
Vortex image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-VortexEffect.html)
که اینها نسخه 2.6.1 هست که تو 3.1 جلوه بیشتری اضافه شده
parvizamd
25-12-2010, 07:04
بله . یونتی این جلو ه ها رو داره :
Blur image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-BlurEffect.html)
Color Correction image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-ColorCorrectionEffect.html)
Contrast Stretch image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-ContrastStretchEffect.html)
Edge Detection image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-EdgeDetectEffect.html)
Glow image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-GlowEffect.html)
Grayscale image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-GrayscaleEffect.html)
Motion Blur image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-MotionBlur.html)
Noise image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-NoiseEffect.html)
Sepia Tone image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-SepiaToneEffect.html)
Screen Space Ambient Occlusion (SSAO) image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-SSAOEffect.html)
Twirl image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-TwirlEffect.html)
Vortex image effect (file:///H:/Program%20Files/Unity/Editor/Data/Documentation/Documentation/Components/script-VortexEffect.html)
که اینها نسخه 2.6.1 هست که تو 3.1 جلوه بیشتری اضافه شده
باید یه قانون بزارم برای اینا که میان یه تاپیک میزنن تا اگه بعد دو روز شات نزاشتن خونشون واجب بشه :دی
Reza Azimy_RW
25-12-2010, 15:20
سلام دوستان
باید یه قانون بزارم برای اینا که میان یه تاپیک میزنن تا اگه بعد دو روز شات نزاشتن خونشون واجب بشه
شما به اعصابت مسلط باش برا روحیه لطیفت بده ! (شوخیه!)شرمنده میخواستم شات بزارم کار تموم نشد . حالا که گفتی دیگه مجبورم شات بزارم دیگه ! گفتی دیگه !
2 تا شات . البته جای کار هنوز خییلی داره ولی نمیدونم چرا اونوجوری که پیش بینی کرده بودم نشد ! به هر حال شرمنده اون اول هی دم از گرافیک بالا زدم !
شات اول :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شات دوم ( شیشه توی دوربین پیدا نیست ! بعدا مشکلشو حل میکنم )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرفلکت هم چون سیاه سفید بود فعلا حذفش کردم تا بعد یه راهی براش پیدا کنم .
بی نهایت ممنون بابت نظراتون که میخواید بدید !
سلام
خوب شده ولی من یه سوال برام پیش اومده !؟ اون مبله چندتا پلی ؟ خیلی های به نظر میاد ؟!
Reza Azimy_RW
25-12-2010, 17:22
سلام
خوب شده ولی من یه سوال برام پیش اومده !؟ اون مبله چندتا پلی ؟ خیلی های به نظر میاد ؟!
ممنون بابت نظرت
زیاد نی !
شمردم 15008 تا بود !
anti-military
25-12-2010, 18:13
خیلی خوب شده . فقط نیاز داره یکم تکستچر دهی بهتر بشه مثلا دیوارها میتونن یکم نقش و نگار هم داشته باشن . الان خیلی خام به نظر میرسن و نیاز به یه تکستچر خوب دارن ! مبل هم همینطور نیاز به یه تکستچر پارچه مانند داره ...
اما در مورد تعداد پلی ها 15008 تا برای یه مبل بیش از حد زیاده و مدلی مثل یه مبل نهایت باید 600 تا 700 تا پولی داشته باشه ! البته استانداردش همون 400 - 500 تا میشه ! ولی خوب اگر طراح حرفه ای تر باشه میتونه با تعداد کمتری هم یه مدل کامل دربیاره ...
سلام.
با حال شده.
اگه دشمنم گذاشتی یه عکس از دشمنا هم بزار.
موفق باشی.
بزارش دانلودم کنیم! (حداقل یه مرحلشو)
Reza Azimy_RW
25-12-2010, 23:02
سلام.
با حال شده.
اگه دشمنم گذاشتی یه عکس از دشمنا هم بزار.
موفق باشی.
بزارش دانلودم کنیم! (حداقل یه مرحلشو)
دشمن نزاشتم ! دیگه هم نمیزارم ! از موتور نا امید شدم تا حدودی . همین الان تصمیم گرفتم یونیتی یاد بگیرم . دارم دانلودش میکنم . اینقدر دربه دری کشیدم SSOSA رو گیر بیارم اونوقت یونیتی اماده داره ( تازه الان میرم تو تایپیکش میبینم 30 هزار امکانات دیگه هم داره ! ) ! !
AMIR REZAs
26-12-2010, 13:41
دشمن نزاشتم ! دیگه هم نمیزارم ! از موتور نا امید شدم تا حدودی . همین الان تصمیم گرفتم یونیتی یاد بگیرم . دارم دانلودش میکنم . اینقدر دربه دری کشیدم SSOSA رو گیر بیارم اونوقت یونیتی اماده داره ( تازه الان میرم تو تایپیکش میبینم 30 هزار امکانات دیگه هم داره ! ) ! !
چه زود ساخت بازی کنسل شد...:41::41:
چرا یونیتی ؟ آقا حداقل بیا UDK که دوباره مثل قضیه ی این بازی تکرار نشه :31:
:11:
parvizamd
26-12-2010, 14:08
رضا جان کارتو جدا حرف نداره رندر تو quest3d حرف نداره اما کوست زیاد بدرد بازی سازی نمی خوره اصلا برنامه نویسی توش یک جوریه!رو رواست بگم رندر کوست بهتره اما یونتی مال بازی سازی هست!
من خوشم اومد از تیریپ بازیت :دی
ولی تکسچر ها خیلی کار دارن
به جز اون نمیدونم چرا شیدینگ اش اصلا به SSAO نمیخوره
یه چیز دیگه !
من دیدم که نقطه ی aim اون تفنگ تقریبا سمت چپ صفحه است . در حالی که وسط صفحه خیلی راحت تره . شاید خواستی تفنگه بیشتر معلوم شه ! :دی
+
تاپیکم نمیبندم تا بازیتو کامل کنی ! زوره ! :دی
parvizamd
27-12-2010, 09:26
رضا جان تفنگ جدا بیار وسط صفحه یکم ضایع اس:31:! البته این نظر منه!
Reza Azimy_RW
27-12-2010, 14:08
از همه دوستان بی نهایت سپاسگذارم . اگه وقت کردم حتما تمومش میکنم . راستی یه مصاحبه از علی رحیمی هم پیدا کردم خوندنش خیلی کمک میکنه ! ::40::11:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اصلا از UDK خوشم نمیاد ! حالا اگه کرای انجین بود یه چیزی ! یونیتی هم خروجیاش زیاده هم امکاناتش برا همه نوع بازی میشه .تری دی گیم استادیو رو به UDK ترجیح میدویم :31::27:
parvizamd
27-12-2010, 17:26
آخه چرا همه عالم میگن udk چرا نمی دونم؟ بابا یونتی برای کار من و شما بسه!نمی خواهیم که wheelman بسازیم!
AMIR REZAs
27-12-2010, 19:55
آخه چرا همه عالم میگن udk چرا نمی دونم؟ بابا یونتی برای کار من و شما بسه!نمی خواهیم که wheelman بسازیم!
1. یو دی کی رایگان هست نیاز به ک ر ک نداره
2. قدرتمند ترین:31:
3. آسان و روان ( برخلاف نظر کسانی که میگن سخته)
4. ماه به ماه پیشرفت میکنه ماشاالله :31:
و...............
saeed_cpu_full
27-12-2010, 20:07
1. یو دی کی رایگان هست نیاز به ک ر ک نداره
2. قدرتمند ترین:31:
3. آسان و روان ( برخلاف نظر کسانی که میگن سخته)
4. ماه به ماه پیشرفت میکنه ماشاالله :31:
و...............
لطفا موضوع تاپیک رو عوض نکنید
فقط در مورد یونیتی و UDK همین یه جمله کافیه : از Showcase دو انجین کاملا مشخص و واضح هست کدوم بهتره ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.