مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید رم
با سلام مادر برد من ازراک مدل 770de3l ایا من میتونم دو تا رم 2 گیگ CORSAIR XMS3 1600 روی مادر بردم استفاده کنم و کاملا با هم همخوانی دارند
اگه ممکنه سریعتر راهنمایی فرمایید
با تشکر
رم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مادر برد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pasargadd
23-12-2010, 19:45
مشکلی نداره.
اخه تو لیست QVL سایت ازراک این نیست اما با قیمت نسبتا مناسبی یک جفتش رو پیدا کردم اگه صد در صد مشکل نداره برای خریدش اقدام کنم
ممنون
ess_1362
23-12-2010, 20:27
سلام
مادربرد شما از رم DDR3 تا فرکانس 1800 ساپورت می کنه
پس خرید ماژول های 1600 محدودیتی برای شما نداره ضمن اینکه با توجه به اینکه در پلتفرم AMD رمهای DDR3 با فرکانس های بالاتر بدون محدودیت برد ساپورت میشن پس از بابت فرکانس رم مشکلی ندارید
البته من در مورد قیمت این رمها خیلی مطمئن نیستم ولی در شیراز قیمت کیت 4 گیگ CORSAIR XMS3 1600 CL9 حدود 105 تومن هست و قیمت کیت 4 گیگ ELIXIR DDR3 1600 CL9 هم 80 تومن
حالا این به نظر شما بر می گرده که آیا خرید این رمها از نظر قیمت با ارزش هست یا نه؟
ضمن اینکه لیست مادربرد در خرید رم اصلا ملاک نیست چون من در تمام دورانی که با سخت افزار سر و کار داشتم همیشه رمهایی را استفاده کردم که در لیست مادربرد نبوده و اصلا هم مشکلی نداشتم
فقط توجه کنید که بعد از نصب ماژول ها برای اینکه این رمها در فرکانس واقعی به خوبی کار کنند باید فرکانس و تایمینگ را دستی تنظیم کنید + ولتاژ ماژول ها
موفق باشید
Davood21
24-12-2010, 02:23
Corsair XMS3 2x2GB 1600 CL9 قیمتش 95 تومنه.
saeid223
12-01-2011, 16:31
سلام
مادربرد شما از رم DDR3 تا فرکانس 1800 ساپورت می کنه
پس خرید ماژول های 1600 محدودیتی برای شما نداره ضمن اینکه با توجه به اینکه در پلتفرم AMD رمهای DDR3 با فرکانس های بالاتر بدون محدودیت برد ساپورت میشن پس از بابت فرکانس رم مشکلی ندارید
البته من در مورد قیمت این رمها خیلی مطمئن نیستم ولی در شیراز قیمت کیت 4 گیگ CORSAIR XMS3 1600 CL9 حدود 105 تومن هست و قیمت کیت 4 گیگ ELIXIR DDR3 1600 CL9 هم 80 تومن
حالا این به نظر شما بر می گرده که آیا خرید این رمها از نظر قیمت با ارزش هست یا نه؟
ضمن اینکه لیست مادربرد در خرید رم اصلا ملاک نیست چون من در تمام دورانی که با سخت افزار سر و کار داشتم همیشه رمهایی را استفاده کردم که در لیست مادربرد نبوده و اصلا هم مشکلی نداشتم
فقط توجه کنید که بعد از نصب ماژول ها برای اینکه این رمها در فرکانس واقعی به خوبی کار کنند باید فرکانس و تایمینگ را دستی تنظیم کنید + ولتاژ ماژول ها
موفق باشید
ببخشید سوال نامربوط به پست می کنم
منم یک ماژول 2 گیگ از elixir با فرکانس 1600 دارم
حالا چطور می تونم فرکانس و تایمینگ و ولتاژ رو به صورت دستی تنظیم کنم؟
رو چه اعدادی قرارشون بدم؟
مرسی
saeid223
14-01-2011, 01:10
ببخشید سوال نامربوط به پست می کنم
منم یک ماژول 2 گیگ از elixir با فرکانس 1600 دارم
حالا چطور می تونم فرکانس و تایمینگ و ولتاژ رو به صورت دستی تنظیم کنم؟
رو چه اعدادی قرارشون بدم؟
مرسی
پ چی شد؟:19:
ess_1362
14-01-2011, 13:33
مادربردت چي هست؟
اين ماژول نيازي به ولتاژ دادن نداره
ولي در اكثر بردها بايد تايمينگ و فركانس دستي ست بشه
البته بايد اول مشخص بشه كه بردت چي هست و كدوم پلتفرم هست
saeid223
14-01-2011, 16:26
مادربردت چي هست؟
اين ماژول نيازي به ولتاژ دادن نداره
ولي در اكثر بردها بايد تايمينگ و فركانس دستي ست بشه
البته بايد اول مشخص بشه كه بردت چي هست و كدوم پلتفرم هست
مادربرد من MSI 870a-g54 هستش و قاعدتا با این مادربرد پلتفرم AMD هست (سی پی یو x4 955)
چرا این ماژول نیاز به ولتاژ دادن نداره؟ یعنی رم های coasir باید بهشون ولتاژ داد؟ (می دونم منظورتون از ولتاژ دادن همون اورکلاک هستش) پس با این حساب منظورتون اینه که رم های elixir قابلیت اور دارن
ضمنا من تا حالا هنوز چه از روی مادربرد چه به صورت نرم افزاری هیچ کدوم از قطعاتمو اور نکردم
ضمنا تو بایوس یه سری فرکانس مربوط به مادربرد و ماژول دیدم که در حالت اتوماتیک قرار داشتن
اونا باید عوض بشن؟
تنکس
ess_1362
15-01-2011, 18:57
چرا این ماژول نیاز به ولتاژ دادن نداره؟
خوب نياز به ولتاژ دادن ندارند
يعني بصورت پيشفرض در فركانس 1600 با تايمينگ CL9 با ولتاژ 1.5 كار مي كنند
یعنی رم های coasir باید بهشون ولتاژ داد؟
دقيق نميشه گفت
ولي معمولا اكثر مدلها نيازي به افزايش ولتاژ ندارند
(می دونم منظورتون از ولتاژ دادن همون اورکلاک هستش)
آقا حرف تو دهن ملت نذار من همچين منظوري نداشتم:31:
ولتاژ دادن صرفا به معني اوركلاك نيست!!
ماژولها ي رم يك ولتاژ كاري خاصي براشون تعريف شده كه در هر فركانس بايد در اون ولتاژ كار كنند
اين اطلاعات هم در تب SPD نرم افزار CPU-Z نمايش داده ميشه
البته مدل رم شما با ولتاژ 1.65 براي فركانس 1600 و تايمينگ CL9 كار مي كنه ولي من خودم با ولتاژ 1.5 هم در اين فركانس و تايمينگ اجراش كردم
ضمنا من تا حالا هنوز چه از روی مادربرد چه به صورت نرم افزاری هیچ کدوم از قطعاتمو اور نکردم
معمولا نيازي هم به اين كار نيست
ضمنا تو بایوس یه سری فرکانس مربوط به مادربرد و ماژول دیدم که در حالت اتوماتیک قرار داشتن
فركانس ها را لازم نيست تغيير بدين
بايد گزينه DRAM FREQUENCY را از روي 3.335 بذاري روي 4
بعدشم بايد تايمينگ را بصورت 9-9-9-28-35 ست كني
البته اين مورد آخر دقيق از تب SPD نرم افزار CPU-Z چك كن بعد اعمال كن
saeid223
15-01-2011, 20:06
خوب نياز به ولتاژ دادن ندارند
يعني بصورت پيشفرض در فركانس 1600 با تايمينگ CL9 با ولتاژ 1.5 كار مي كنند
دقيق نميشه گفت
ولي معمولا اكثر مدلها نيازي به افزايش ولتاژ ندارند
آقا حرف تو دهن ملت نذار من همچين منظوري نداشتم:31:
ولتاژ دادن صرفا به معني اوركلاك نيست!!
ماژولها ي رم يك ولتاژ كاري خاصي براشون تعريف شده كه در هر فركانس بايد در اون ولتاژ كار كنند
اين اطلاعات هم در تب SPD نرم افزار CPU-Z نمايش داده ميشه
البته مدل رم شما با ولتاژ 1.65 براي فركانس 1600 و تايمينگ CL9 كار مي كنه ولي من خودم با ولتاژ 1.5 هم در اين فركانس و تايمينگ اجراش كردم
معمولا نيازي هم به اين كار نيست
فركانس ها را لازم نيست تغيير بدين
بايد گزينه DRAM FREQUENCY را از روي 3.335 بذاري روي 4
بعدشم بايد تايمينگ را بصورت 9-9-9-28-35 ست كني
البته اين مورد آخر دقيق از تب SPD نرم افزار CPU-Z چك كن بعد اعمال كن
درسته معمولا نیاز به اورکلاک نیست اما اوکلاک کردن هم واسه خودش دنیایی داره، الان وقت و حوصله کافی واسه اور کردن ندارم، نکات فنیشو بعدا سر فرصت یاد میگیرم که میخوام بعدا اورهای خفن بکنم:31:
اینم عکس از سی پی یو زد بنده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من تب مربوط رو دیدم اما این تب، فرکانس رو 800 نشون میده جای 1600، چرا؟
بعد هم این اعداد 9-9-9-28-37 رو تو اون ستون دوم یعنی XMP 1600 می بینم اما تو بایوس باید این اعداد رو تغییر بدم؟ اون DRAM FREQUENCY رو هم قاعدتا از بایوس باید تغییر داد اما 3.335 رو تو این اعدا نمی بینم
ببخشید سوالات نامربوط به پست میشه
ess_1362
17-01-2011, 22:02
آقا من تب مربوط رو دیدم اما این تب، فرکانس رو 800 نشون میده جای 1600، چرا؟
تب موري چي نوشته؟
بعد هم این اعداد 9-9-9-28-37 رو تو اون ستون دوم یعنی XMP 1600 می بینم اما تو بایوس باید این اعداد رو تغییر بدم؟
فكر مي كنم بايد از طريق گزينه MEMORY-Z در باياس تايمينگ را تغيير بدين
اون DRAM FREQUENCY رو هم قاعدتا از بایوس باید تغییر داد اما 3.335 رو تو این اعدا نمی بینم
هست بگرد هست
شايد اسمش تغيير كرده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.