مشاهده نسخه کامل
: خرید گوشی تا 500 تومن
salarnight
23-12-2010, 17:10
سلام دوستان خسته نباشید
من یه گوشی می خواستم بگیرم تا 500 تومن که مشخصات زیر رو داشته باشه:
تاچش خیلی مهمه واسم ( خازنی باشه) مولتی تاچ هم باشه ( یه چی مثل آیفون باشه تاچش )
گوشی خوبی واسه موزیک گوش کردن با هندزفری باشه ( صداش با کیفیت و بلند باشه )
سی پی یو قوی داشته باشه و سرعت گوشی کم نباشه
باتریش قوی باشه
دوربین و فیلمبرداری اصلا مهم نیست !
ترجیحا سیستم عاملش آندروید یا i os باشه که فکر نمی کنم i os چیزی باشه !
ممنون میشم دوستان اگه راهنمایی کنید
:11:
بهنظر من شما یه ویو بخر،کمتر هم خرج میکنی،یا یه htc hd2...
htc desire
motorola xt701
motorola mileston
به نظرم دیزایر بگیری بهتر باشه.
tired friend
23-12-2010, 18:43
دیزایر اگه برنامه خیلی خیلی خیلی مهمه.
بعدش ویو.
ویو کمتر به نظرم دردسر داره
salarnight
23-12-2010, 21:50
ممنون دوستان بنظر دیزایر گرینه خوبی میاد
زیاد با موتورولا و سامسونگ میونه خوبی ندارم
فقط این دیزایر کیفیت صفحه نمایشش خوبه ؟
صدای داخل هندزفریش چی ؟
و در آخر باتریش چطوره ؟
ممنون
Atropates
24-12-2010, 09:21
به نظر من هم بین گوشی های موجود با توجه به بودجه تون همون دیزایر گزینه ی بهتریه براتون
در مورد کیفیت صفحه نمایشش , دو سری ان دیزایر ها یه سری که Amoled ان یه سری هم s-lcd , آمولد ها از s-lcd ها بهترین ولی خو s-lcd ها هم از tft های رایج بهترین , اونایی هم که صفحه نمایششون Amoled هستش یه ذره سختتر گیر میاد توو بازار
هندزفری و باتریش رو هم خودم امتحان نکردم
salarnight
24-12-2010, 10:38
به نظر من هم بین گوشی های موجود با توجه به بودجه تون همون دیزایر گزینه ی بهتریه براتون
در مورد کیفیت صفحه نمایشش , دو سری ان دیزایر ها یه سری که Amoled ان یه سری هم s-lcd , آمولد ها از s-lcd ها بهترین ولی خو s-lcd ها هم از tft های رایج بهترین , اونایی هم که صفحه نمایششون Amoled هستش یه ذره سختتر گیر میاد توو بازار
هندزفری و باتریش رو هم خودم امتحان نکردم
سلام
ولی توی همه سایت ها گفتن که AMOLED هستش که ! قضیه چیه ؟
راستی گارانتی چی ؟ خوبه واسش یا بدون گارانتی بگیرم ؟
salarnight
24-12-2010, 11:02
و سوال دیگه اینکه فرقی می کنه که از ایران بگیرم یا از یه جای دیگه ؟
Atropates
24-12-2010, 12:23
سلام
ولی توی همه سایت ها گفتن که AMOLED هستش که ! قضیه چیه ؟
سری های اول رو با صفحه نمایش Amoled میزد HTC بعدا رو آورد به s-lcd و فقط با این نوع صفحه نمایش این گوشی رو تولید کرد (نکسوس وان هم عین دیزایر شد قضیه اش ) الان هم توو بازار به سختی میشه گیر آورد با صفحه نمایش Amoled وقتی هم پیدا میشه فروشنده های با انصاف بازار کشور عزیزمون معمولا بیست سی تومن گرونتر میفرشن اون Desire ها رو .
راستی گارانتی چی ؟ خوبه واسش یا بدون گارانتی بگیرم ؟
گارانتیش که والا فقط گارانتی یاس ارزش داره بین گارانتی های دیزایر که اونم زیاد میزاره رو قیمت گوشی (باز توو این گوشی خوبه ! توو HD2 مثلا غوغا کرده بود!) الان بدون گارانتی این گوشی دقیقا 500 تومنه , با گارانتی اصلی یاس 580 تومن , که بازم به نظر من پول زیادیه برا گارانتی , 550 بود ارزش داشت , ولی خو یاس ه دیگه , الان فقط میاکروتل و یاس بین گارانتی ها واسشون آبرو و اعتباری مونده
پ.ن : من باشم بدون گارانتی میخرم , چون این گوشی از لحاظ سخت افزاری کیفیت خوبی داره و مشکل خاصی ازش یادم نمیاد تاحالا کسی بیاد بگه
و سوال دیگه اینکه فرقی می کنه که از ایران بگیرم یا از یه جای دیگه ؟
خودت میری ؟ اگه خودت میری یا کسی میره که از گوشی سر در میاره آره اونجا خوبه , اونور میدن 430 دلار حدودا , که اگه کسی باشه که سر دربیاره از گوشی و گوشی رو اونجا کامل تست کنه شست هفتاد تومن میمونه توو جیبت , در ضمن اگه از کشور درست حسابی بخری دیزایر اصل تایوان میتونی بخری چیزی که توو ایران واس اینم اگه کسی خواستارش باشه در حال حاضر باید توو بازار بگرده , هرچند زیاد با هم فرق ندارن تایوان و چین ولی خو بعضی ها می خوان حتما تایوان باشه
salarnight
24-12-2010, 13:44
خیلی ممنون
حالا من از کجا میتونم تشخیص بدم که صفحه نمایشش AMOLED یا SLCD هستش ؟
کودوم باتری بیشتری مصرف میکنه ؟ و چقدر ؟
کلا تو سایت های خارجی گفته تصویر slcd بهتره ولی amoled شارژ کمتری مصرف میکنه
تو این عکس هم بنظر slcd تصویر بهتری داره !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Atropates
24-12-2010, 16:39
خیلی ممنون
حالا من از کجا میتونم تشخیص بدم که صفحه نمایشش AMOLED یا SLCD هستش ؟
پشت جعبه ی گوشی رو نیگاه کنی جلوی قسمت Display اونایی که صفحه نمایششون Amoled هست نوشته : 3.7inch AMOLED touch-sensitive screen ولی اونایی که صفحه نمایششون SLCD هستش فقط نوشته 3.7inch touch-sensitive screen
کودوم باتری بیشتری مصرف میکنه ؟ و چقدر ؟
کلا تو سایت های خارجی گفته تصویر slcd بهتره ولی amoled شارژ کمتری مصرف میکنه
والا تا جایی که من میدونم AMOLED توو فضاهای بسته کیفیت بهتری داره و SLCD توو فضاهای باز و همینطور وضوح بهتر جلوی نور خورشید و از اون طرف مصرف انرژی AMOLED کمتره , کلا صفحه های دیزایر های SLCD چیز زیاد مهمی از AMOLED ها کم ندارن ولی خو چون کمیاب شده بیشتر برا اون گرونتره , هرچند من خودم صفحه های AMOLED رو بیشتر میپسندم .
پ.ن : شما که اینقدر کیفیت صفحه نمایش برات اهمیت داره چرا گوشی Super Amoled ی نمیخری؟ بهترین صفحه نمایش حال حاضر دنیا
salarnight
24-12-2010, 16:58
والا تا جایی که من میدونم AMOLED توو فضاهای بسته کیفیت بهتری داره و SLCD توو فضاهای باز و همینطور وضوح بهتر جلوی نور خورشید و از اون طرف مصرف انرژی AMOLED کمتره , کلا صفحه های دیزایر های SLCD چیز زیاد مهمی از AMOLED ها کم ندارن ولی خو چون کمیاب شده بیشتر برا اون گرونتره , هرچند من خودم صفحه های AMOLED رو بیشتر میپسندم .
پ.ن : شما که اینقدر کیفیت صفحه نمایش برات اهمیت داره چرا گوشی Super Amoled ی نمیخری؟ بهترین صفحه نمایش حال حاضر دنیا
تفاوت باتری هاشون چقدره ؟ چون باتری هم واسم مهمه
در کل SLCD ها رو سونی میسازه AMOELD رو سامسونگ ، فکر نمی کنم سونی چیزی کم از سامسونگ داشته باشه
Atropates
24-12-2010, 17:15
زیاد نیست , شاید چهار پنج درصد , وقتی میگیم اینا مصرفشون کمتره , بیشتر نسبت به TFT ها میگیم , هرچند Amoled ها جلوی Super Amoled ها اگه درست یادم باشه توو کنگره جهانی موبایل 2010 گفتن تقریبا 20% بیشتر مصرف میکنن
یه دوست عزیزی بود به اسم محمدرضا اون این عدد ها رو دقیقتر از من حفظ بود
در کل SLCD ها رو سونی میسازه AMOELD رو سامسونگ ، فکر نمی کنم سونی چیزی کم از سامسونگ داشته باشه اشتباه برداشت نکن , SLCD بهترین صفحه نمایش سونی هست برا موبایل , AMOLED ولی بهترین صفحه نمایش سامسونگ نیست . وقتی SLCD رو با Super Amoled مقایسه کنی میبینی چرا , سونی توو این زمینه کم میاره.
extreme2006gh
24-12-2010, 18:39
گوشی ویو دیگه چی هست ؟
میشه یه لینک بذارید ؟
24-12-2010, 18:52
گوشی ویو دیگه چی هست ؟
میشه یه لینک بذارید ؟
یه مدل از سامسونگه تو بخش گوشیهای سامسونگ بری تاپیکش باید باشه
اینم لینک از گوشی شاپ البته چند مدل ویو داریم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوت باتری هاشون چقدره ؟ چون باتری هم واسم مهمه
در کل SLCD ها رو سونی میسازه AMOELD رو سامسونگ ، فکر نمی کنم سونی چیزی کم از سامسونگ داشته باشه
slcd محصول مشترک سونی و سامسونگ هست.51% سهامش مال سامسونگ هست.
فراموش نکنید سامسونگ پرفروشترین برند توی بخش lcd , led هست.
salarnight
24-12-2010, 21:28
به هر حال درکل فرق چندانی با هم نمیکنند دیگه واسه خرید ؟ یا پا فشاری کنم رو led ؟
Atropates
24-12-2010, 21:40
به هر حال درکل فرق چندانی با هم نمیکنند دیگه واسه خرید ؟ یا پا فشاری کنم رو led ؟
ببین اگه داشت که هیچی , اونی که AMOLED هست رو بردار اگه نه زیاد خودت رو اذیت نکن SLCD هم خوبه , همون رو بردار
salarnight
24-12-2010, 22:45
ممنون Atropates و سایر دوستان
راستی این قضیه روت اندروید چیه ؟ اصلا چی هست ؟ به درد میخوره ؟
Atropates
25-12-2010, 00:56
راستی این قضیه روت اندروید چیه ؟ اصلا چی هست ؟ به درد میخوره ؟
یه جور عمل نرم افزاری ه که روو رام گوشی انجام میدی تا همه کاره سیستم عامل گوشیت خودت بشی , یعین هر قسمت و جزئی از سیستم عامل رو که دلت بخواد بتونی تغییر بدی , تعداد محدودی از نرم افزار ها هم هستن که برا نصب باید گوشیت حتما روت شده باشه . کار ساده ای هم هست این کار .
salarnight
27-12-2010, 23:39
ویرایش...
اشتباه شد حذف شود لطفا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.