ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل recognize کردن فلش

smahdih
23-12-2010, 14:37
درود

یه فلش توشیبا دارم که به هر سیستمی میزنم پیغام not recognize میده و هیچی بالا نمیاره، به نظرتون مشکلش سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟
احتمالش هست درایور فلش پاک شده باشه ؟

kourosh_sos
23-12-2010, 15:38
دوست عزیز مشکل شما از پورت USB شما یا پاور سیستم شماست اگر فلش رو به پورت های جلوی کیس متصل میکنید بهتره اینکارو نکنید و از پرت های پشت کیس استفاده کنید اگر بازم از پورت های پشت مشکل داشتید یک با ویندوز رو عوض کنید مشکلتون حل میشه.

smahdih
27-12-2010, 16:56
دوست عزیز مشکل شما از پورت USB شما یا پاور سیستم شماست اگر فلش رو به پورت های جلوی کیس متصل میکنید بهتره اینکارو نکنید و از پرت های پشت کیس استفاده کنید اگر بازم از پورت های پشت مشکل داشتید یک با ویندوز رو عوض کنید مشکلتون حل میشه.

همه اینکارارو کردم ولی درست نشد به نظرت مشکل از فلشه؟

راه دیگه ای واسه امتحانش نیست؟

kourosh_sos
27-12-2010, 23:29
فلشت رو به یک سیستم دیگه متصل کن ببین همین مشکل رو داری یا نه ولی بعید میدونم از فلشت باشه از USB HUB استفاده کردی یا نه؟

amd>intel
28-12-2010, 09:14
مشكل سخت افزاري هست و متاسفانه غير قابل حل براي اطمينان روي سيستم ديگه تست كنيد .

Amin.P30
28-12-2010, 09:21
اونجور که من فهمیدم بیشتر از ویندوزه.
چون فلش من مشکلی نداره توی سیستم های دیگه ولی توی سیستم دوستم همین مشکل رو داره.
روی SAFELY REMOVE HARDWARE دو بار کلیک کرد و از اونجا درایو فلش رو STOP کرد و فلش رو خارج کرد.دوباره که وصل کرد فلش اومد بالا:18:

amd>intel
28-12-2010, 09:30
خيلي از فلشها وقتي اين پيغام رو ميدن عملا فقط بايد تعويض شوند . براي شما مورد نرمافزاري بوده و مربوط به ويندوز

kourosh_sos
28-12-2010, 23:02
مشكل سخت افزاري هست و متاسفانه غير قابل حل براي اطمينان روي سيستم ديگه تست كنيد .

دوست عزیز من تجربه این مشکل رو بارها داشتم بعید میدونم مشکل سخت افزاری باشه.