ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال مبتدی در مورد Capture

p30worldapm
23-12-2010, 11:46
1. برای Capture کردن فیلم از دوربین، احتیاج به سخت افزار خاصی هست یا با یه لپ تاپ هم می شه؟ بهترین نرم افزار چیه؟
2. چه جوری فیلم زنده رو پخش می کنن؟ یعنی مثلا تو یه اتاق دارن فیلم می گیرن و در یه اتاق دیگه همون فیلم همون موقع در حال پخش از یه تلویزیون باشه. بهترین نرم افزرا چیه؟
3. حالا این فیلم که همزمان داره پخش می شه رو چه جوری می شه همون موقع روش افکت داد؟ مثلا یه جاش رو شطرنجی کرد یا مثلا یه چیزی مثل نتیجه فوتبال رو انداخت رو تصویر یا زیرنویس رفت یا یه موزیک متن پخش کرد. بهترین نرم افزرا چیه؟

4. من پریمیر و ادیوس و افتر افکت رو بلم و یه جایی خوندم که فاینال کات از اینها بهتر هست. آیا احتیاج هست که برای حرفه ای شدن اون رو هم یاد گرفت؟
5. می شه این نرم افزار رو روی ویندوز اجرا کرد؟
6. حرفه ای ها برای جلوه های ویژه از چه نرم افزاری استفاده می کنن؟ مثلا هری پاتر و شاگرد جادو گر و ...

Javad_Ed
24-12-2010, 13:56
سلام
نوع دوربینتون چیه ؟!چه قابلیتهایی داره ؟!بهتره بگم اطلاعات فیلم روی چی ذخیره میشه ؟
برای پخش مستقیم تصاوی و بدون ادیت که کار راحتی هست
دوربی در صورت خروجی ویدئو و آودیو و یا hdmi میتونید مستقیم به tv وصل کنید
برای زیر نویس کردن همزمان و باقی ماجرا ها...مثله صدا و سیما احتیاج به دستگاه دارین
توضیحات کامل توسط انیمادیتور:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد فاینال کات هم بگم اولا احتیاج به مکینتاش دارید یا هکینتاش درست درمون !بستگی به خودتون داره
توصیه من اینه که چیزی رو که دارید یاد میگیرید درست یاد بگیرید و به شاخه های دیگر نپرید !
5.خیر

p30worldapm
25-12-2010, 20:22
ممنون.
من هنوز دوربین ندارم.می خوام اول اطلاعات داشته باشم.
فقط می خواستم ببینم که آیا هر دوربینی بخرم می تونم با همین لپ تاپ خودم کپچر کنم یا نه؟
6 رو جواب ندادید!

p30worldapm
27-12-2010, 19:31
چرا جواب نمی دین؟
پس این سخت افزار های کپچر به چه درد می خوره؟

rasoolsm
30-12-2010, 15:10
سلام
اگه نوت بوکت دارای پورت 1394 باشه بله میتونی کپچر کنی.اگه نمیدونی پورت 1394 چیه یه سرچ بزن شکلشو میبینی
سخت افزار های کپچر برای کارهای حرفه ای هست. مثلا شما یه فیلم HD رو با یه کارت کپچر حرفه ای به صورت HD کپچر می کنی و میتونی بسته به قابلیت کارتت ازش خروجی با فرمت HD یا فرمتهای دیگه بگیری.
یا علی